Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Maşallah sana canım hem çok erken anne olmuşsun hemde ikinciye anne oluyorsun ben daha bir tane doğurmaya korkuyorum valla :)

Bi şey diyim mi ben gece uyurken allahım hakkımda hayırlısı neyse o olsun diye uyudum. Bebek ya da iş olarak düşünmüştüm sonra rüya gördüm hani yeşil murad demektir ya nanede yeşil bi sey itiraf edecek olursam hamile olabilirim :) ama daha ogrenmeme 12 gün var adet olmazsam müjdeyi veririm :)

Wuuuuuuu:rolleyes:
Topigimiz cok heyecanli oldu valla..
Benim su dizi benzetmemin tam da sezon dönüsü oldu:-)
Hayirlisiyla bekledigin gb olur insallah canim..:KK37:

Canim plojom,
Her gunu birbirinden guzel gunleriniz olsun sevdiceginle sezosla ve tuuuummm sevdiklerinle, sevdiklerinizle.... Guzel gozlerin gordugu her seyi guzellestiriyo ya, dunyanizi guzellestirsin basiniza gelen hersey... Rabbim zorlu sinavlara tabi tutmadan her iki dunyada diz dize yan yana kilsin sizleri....

Ne kadar icten yazmissin canim benim..
Cok tesekkur ederim..Amin amiiinnn insallahh..:KK19:

kizcelerime iyi geceler demek icn bakiyim derken MAJORU okuyuo bole oldum:KK57:
canimmm gonlunden gecen olsun insallah...inan o kadar guzel bi duygu ki Rabbim butun isteyen herkese yasatsin:KK73:
ASOSUMM esin icin de hayirlisi olsunnn:KK73::KK73:
bana en zoru yazili sinav gelio mulakatta kandirmasi kolay:KK66:
bak senin gibi tarliskoyu kucucukken lise siralarinda kandirmis en zor mulakati gecmis:KK73:
ayy esin bankaci olursa biz meslektas olucsz siz de esimle meslektas:confused:
gerci sizin eslesme guzel de ben akli olan bankaci kadinla evlenmez diyorumm:-):-)

Gunaydin kizceler :)
Dün gece yazdiklarinizi okudum ama cevap yazamadim :)

Eşime daha önce hiç bu topikten sizden bahsetmemistim dün söyledim dediki nerden biliyosun hepsinin kız olduğunu instagramdaaaann dedim :) ooo dedi siz işleri baya ilerletmissiniz.

Plojo sezosun bikinili fotoğrafını söyledim de çok hoşuna gitti nerden bulmuslar o kadarcık bikini dedi :) fotografini bugün gostericem çünkü yatakta uyumak üzereyken söylemiştim :)

Benim kocam kız bebek delisi :KK45:

Ayyyy hadi insallahbhayirlisiylaaaa....

Umarım hayırlısı olur amayacim :KK51:

canlaarrr:KK55::KK55:ben geldimmmm:KK69::KK69:
yarın eşim memlekete gidiyyooo:KK17::KK17: bi banka mülakatına girecek dua edinde hakkında hayırlısı olsun inşşalh haftaya çarşambaya kadar yok:KK22::KK22: ilk defa bu kadar uzun kendim kalıcam azıcık tırsıyorum ama kesinlikle çaktırmıyorum:oops::oops: ve eşim mülakatı kazanırsa 1 sene ayrı takılıcaz :oops::eek::mad: hakkımızda hayırlısı olsun inşallaaho_Oo_O

ahaha vallahi çok benziyoruz kuzum:KK70: hatta bi altın top küpelerim vardı işte düğündede taktığım onun tekinide eşim lavaboya düşürünce aslında küpemde kalmadı:p:p
bazen özeniyorum ama ben takıp takıştıramıyorum yahu:KK30:

inanmıyorrrrruuuummmmmmmmmmm:KK73::KK73::KK73::KK73:
majorcan çok sevindim yaaa:KK37::KK37: inşallaahhh bi bebiş vardır göbüştee:KK73::KK73::KK73::KK37::KK37::confused::confused:

Umarım eşin mülakatı kazanır ayrı kalmak kötü olur ama mecbur :KK66:
Esin normalde ne is yapiyor canim

Wuuuuuuu:rolleyes:
Topigimiz cok heyecanli oldu valla..
Benim su dizi benzetmemin tam da sezon dönüsü oldu:-)
Hayirlisiyla bekledigin gb olur insallah canim..:KK37:

Ne kadar icten yazmissin canim benim..
Cok tesekkur ederim..Amin amiiinnn insallahh..:KK19:

kizcelerime iyi geceler demek icn bakiyim derken MAJORU okuyuo bole oldum:KK57:
canimmm gonlunden gecen olsun insallah...inan o kadar guzel bi duygu ki Rabbim butun isteyen herkese yasatsin:KK73:
ASOSUMM esin icin de hayirlisi olsunnn:KK73::KK73:
bana en zoru yazili sinav gelio mulakatta kandirmasi kolay:KK66:
bak senin gibi tarliskoyu kucucukken lise siralarinda kandirmis en zor mulakati gecmis:KK73:
ayy esin bankaci olursa biz meslektas olucsz siz de esimle meslektas:confused:
gerci sizin eslesme guzel de ben akli olan bankaci kadinla evlenmez diyorumm:-):-)

Valla kızlar eğer hamileysem bende çok mutlu olacağım eşimin zoruyla oldu biraz adam resmen yumurtlama günlerimi takip etmiş :KK22::KK22:

Gunaydin kizceler :)
Dün gece yazdiklarinizi okudum ama cevap yazamadim :)

Eşime daha önce hiç bu topikten sizden bahsetmemistim dün söyledim dediki nerden biliyosun hepsinin kız olduğunu instagramdaaaann dedim :) ooo dedi siz işleri baya ilerletmissiniz.

Plojo sezosun bikinili fotoğrafını söyledim de çok hoşuna gitti nerden bulmuslar o kadarcık bikini dedi :) fotografini bugün gostericem çünkü yatakta uyumak üzereyken söylemiştim :)

Benim kocam kız bebek delisi :KK45:

Umarım hayırlısı olur amayacim :KK51:

Umarım eşin mülakatı kazanır ayrı kalmak kötü olur ama mecbur :KK66:
Esin normalde ne is yapiyor canim

Valla kızlar eğer hamileysem bende çok mutlu olacağım eşimin zoruyla oldu biraz adam resmen yumurtlama günlerimi takip etmiş :KK22::KK22:

Cocuk fikri cok sinsidir,yavas yavas ve o kadar kararli isler ki insana sonuc bu :)
Bikiniyi babasi almisti canim bayagi oluyor,Lcw :)

Gunaydiiiiiiinnnnn:KK73:

Geldigim gunden beri surekli birinin hamile kalmasinda hic etkim yoktur di mi yok yok :KK22:

Buarda Sezen'in bikinisi Lcw'dendi Kelebektee sormustuu:KK39:

gunayin kizccelerrrr:KK54:
bankayi su basti:KK45:
ben 2.kattayim ust katin su borulari patlamis bizim kat sipir sipir:KK57:
bi geldim klavyem yuzuyooo:confused:
ve yarim saattir calismiyorummmm:KK73:

bu arada PLOJOO sayende bu yil nufus patlamasi olucakkk:KK71:

majorcum bu konuyla alakalı bir bölüm vardı du bi bakıyım....

baktım "Bize Ulaşın" bölümünden mail atmak gerekiyormuş. bir ara ben değiştirecektim de; hatta mesaj da attım değiştirmek istiyorum diye. bana mail geldi genel kurallarla alakalı özel işaret içeremez yeni isim...vs. vs. kendime yeni nick düşünürken bi kullanıcıdan ne güzelmiş senin nick diye mesaj geldi tanımıyorum da kızı :) sonra baktım hakikaten hoş gelmeye başladı....

Gunaydin hepinize :KK54::KK54:

swity klavyeyi ters cevir kurusun tekrar calisiyo tarafimdan defalarca test edilmistir :KK45::KK45:

major hayirli haberlerini bekliyoruz hadi İnsallah:KK73:

plojo topigin aklini hep sen karistiriyon:KK53: bende bebis istiyorum ama banane :mad:

E ama hepiniz kendinizi tanitmissiniz bi ben kalmisim

Ben 24 yasindayim 5 aylik evliyim:KK68:kocisime asigim:KK68: kitaplari severim hatta lisede adim kitap kurduydu:KK45:taki ve makyajla aram hic yok nasil bi kadinsam artik:KK53: anlamli kalici seyleri severim cok genel oldu buda :KK53:baska biseyde gelmiyoki aklimao_O

E ama hepiniz kendinizi tanitmissiniz bi ben kalmisim

Ben 24 yasindayim 5 aylik evliyim:KK68:kocisime asigim:KK68: kitaplari severim hatta lisede adim kitap kurduydu:KK45:taki ve makyajla aram hic yok nasil bi kadinsam artik:KK53: anlamli kalici seyleri severim cok genel oldu buda :KK53:baska biseyde gelmiyoki aklimao_O
AAAA SADECE 5 AYLIK MIIIII... KIZ ESKİMİŞİM YA BEN... 2 YIL OLACAK NERDEYSE....

BUNU DEMİŞKEN KOCAMA NE SUPRİİİİZZZZ YAPCAM BEN YAAAAAA.....

:) HAAAYIIIIRRRR HERKESİ SEN GEBE BIRAKTINNNNN... HEPSİ SENİN YÜZÜNDENNNNN:KK48::KK48:

gunayin kizccelerrrr:KK54:
bankayi su basti:KK45:
ben 2.kattayim ust katin su borulari patlamis bizim kat sipir sipir:KK57:
bi geldim klavyem yuzuyooo:confused:
ve yarim saattir calismiyorummmm:KK73:

bu arada PLOJOO sayende bu yil nufus patlamasi olucakkk:KK71:

Plojoooo senin yüzünden değil dersem yalan söylemiş olurum :)

Rabbim pişman etmesin yeter ki inşallah :)

Gunaydin hepinize :KK54::KK54:

swity klavyeyi ters cevir kurusun tekrar calisiyo tarafimdan defalarca test edilmistir :KK45::KK45:

major hayirli haberlerini bekliyoruz hadi İnsallah:KK73:

plojo topigin aklini hep sen karistiriyon:KK53: bende bebis istiyorum ama banane :mad:

En hayırlı zamanda gönlünüze göre olur inşallah canım.:KK66:

Eskimek ne demek yaw :KK19:
2 bitiverdi işte ama dün gb hersey:KK19:
Biz eskimeyeceeeezzzz:KK73:

biz eskimeyen gelinleriz kiiii:KK70::KK70:
inşallah ömür boyu çok mutlu olur burdan da paylaşırız mutluluklarımızı..

ATLASCIM klavye bildiğin suya batmış tavandan damladığı için direk klavyeye gelmiş..evde olsam uğraşırdım da şimdi burdakiler uğraşsın:KK45:
bu arada inşallah tez zamanda bebiş olur..
hamişler ve bebişliler topiği olalımm:KK9:
ben ve kelebek hamişiz biz doğurunca kesin bikaç tane hamiş olsun topikte çok heyecamlı oluyor:-)

ayyy ASENNNN aklıma ne geldiiii :oops:
eşinin banka olursa uzak kalıcaksınız ya bebiş çalışmalarına başlıcaktın hani:KK23:
şubat tatilini iyi değerlendirin:KK70::KK70:

canim eskimek diye bisey yok bizim kitabimizda:KK45:
Bizler kendini her daim yeni hisseden gelinleriz ki:KK49:Bizim askimiz baslayali bir yil olmadi daha 6 kasim esimin bana evlilik teklif ettigi tarih ( cep tekefonundan Mesajla:KK53:)

Plojo biz hep yeni kalacagiz sana katiliyorum İnsallah kucagimizda bebislerle:KK49:

majorcum bu konuyla alakalı bir bölüm vardı du bi bakıyım....

baktım "Bize Ulaşın" bölümünden mail atmak gerekiyormuş. bir ara ben değiştirecektim de; hatta mesaj da attım değiştirmek istiyorum diye. bana mail geldi genel kurallarla alakalı özel işaret içeremez yeni isim...vs. vs. kendime yeni nick düşünürken bi kullanıcıdan ne güzelmiş senin nick diye mesaj geldi tanımıyorum da kızı :) sonra baktım hakikaten hoş gelmeye başladı....

aslında nick için değilde ben daha önceden bir konu açmıştım onun silinmesini isteyecektim.
olur mu acaba öyle bi şey ama yaaa :)

yok kız ne eskimesi kim eskidi hani nerde :)

ne sürprizi canım

Bu arada artık evlilik takvimi neden görünmüyor kimsede ne güzeldi önceden

:KK48::KK48:kızlarrr sizlere bi şey sorucam anket gibi:rolleyes:
bizim kızçenin ismi kesin Masal olucak ama benim kociş 2 isimli olsun diye takıntı yapınca 2.isim derdine düştük..
neymiş zeki olurmuş 2 isimliler:KK53:kendi 2 isimli yaaa:KK48:
neyse aklımızda olanlar şöylee

ECE MASAL
DURU MASAL
NAZ MASAL
MASAL YAREN(bu da sırf eşimin isimlerinin baş harfleri diye:KK48:)
hadi seçin birini ekstra önerilere de açığım:cool:

bizim kızçenin ismi kesin Masal olucak ama benim kociş 2 isimli olsun diye takıntı yapınca 2.isim derdine düştük..

ECE MASAL
DURU MASAL
NAZ MASAL
ben masal yareni beğendim tatlımmm....

bu arada majorcum kapatılabiliyor konu diyebiliyorum, silinir mi fikrim yok ama bize ulaşından yazarsan mutlaka dönerler...

ECE MASAL
DURU MASAL
NAZ MASAL

bence kızınıza içinde naz olan bir isim koymayın gerçekten ismine çekiyorlar :)
ben duru masal ve masal yaren'i sevdim :)

X