Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Günaydın tazecikler ve hep taze kalacaklar :) haftanin ikinci calisma gününde çalışan gelinciklere kolay gelsin evde olanlarada allah kolaylik versin

Ahh canım geçmiş olsun
Benim kocam yemeğe kötü yorum yapinca ben de gıcık oluyorum hep kv yemek yapıyor ya alışmış o da benim yemeğe burun kiviriyor. Bende boyle oluyorum sonra

herkese gunaydınlar mutlu gunlerrrrr canlarımmm

yagmurdamlası canım ınsaalh ıyılesıcek babacgn hıc moral bozma cnım

ayy kıyamam yaaa fazulye yannca o kalan kokudan bnde nefret edıyorumneyse bırdahakı denemende cok daha guzel yaparsn canımcım sen yıne yakıosn ıyı ben bazen yaptgm yemeklerı tam pısırmıorm onuda sofraya getrnce farkedıorm hatta esıme dıorumkı aaaaaa bu pişmemiş ver gerı dokım bıdaha pısırım dıyorum o da olurmu hayatm gayet lezzetlı ellerıne saglık dıo yıo garıbım bana bsy caktrmamak ıcın cıgcıg yıo cunku ters bsy soylese alıcagı cvbı bılıo

sen nerelerdsn kızzz ne vıruslu pc n var senn

Saol cnm...
Kalp hastalıgı cnm.Aort damarda genişleme var.2 yıl önce babamın dayısını bu hastalıktan kaybettik.Damarı genişleyip patladı ve ölümle sonuçlandı.Amcam geçen sene bu hastalıktan ameliyat oldu şuan iyi..Ailede genetik oldugu için babamda kontrole gitti.Kontrolde ögrendi kalp kapakçıgı tekmiş ama büyükmüş.iki kapak görevi görüyormuş doguştan.Bunla ilgili sorun yok ama babamdada damar genişlemesi çıktı.6 ay önce kontrolde damar genişlemesi çıktıgında doguştanmı degilmi diye 6 ay sonra tekrar kontrole çagırdılar.Dün gitti genişleme biraz daha çogalmış.Yani doguştan degil.Damarın genişligi 2-4 cm olması gerekiyor.5 cm de cerrahi mudahale gerekiyor.Babamın damarda 6 ay önce 4 cm di.Dünki kontrolde biraz daha açılma oldugunu ögrendik.Film çekindi genişlemenin daha iyi görüntülenmesi için.Bugün 4 de sonucu çıkacak.İnş iyi sonuçlar alırızda cerrahi müdahale gerekmeden kontrol altına alınır herşey...Dualarınız için çok teşk ederim hepinize.

tünaydın kızlarrr
akılmdan bi sürü şey geçti sonuç olarak yazamadım bir şey
bu arada kargoya ne zaman vericektik hediyeleri?
çok unutkan oldumm

canım bazen öyle oluyor..insan özense de tutumuyor yemek
benimki de seninki gibi..yemeği beğenmesin daha ilk yudumda söyler :
"tuzlu mu olmuş" "çorba sulu mu olmuş" illa yorum yapıcak..
hatta yemeği yarım bıraktığı da olur...
hepsi böyle bunların
ama beğendiği zamanda ayılır bayılır övgüler iltifatlar..ortası yok benimkinin..
diyorumki gurme misin kocacım her yemeğe yorum yapmak zorunda değilsin ki ye işte sessiz sedasız
ama annnesine de öyle illa iyi ya da kötü söylicek..

canım iyiki kontrole gitmişsiniz...
inşallah sonuçlarınız çok güzel çıkar..
Allah analarımızı babalarımızı başımızdan eksik etmesi..uzun ömürler versin..

Tünaydın tatlışkolar

Canım valla iyi demişsin evde olmakta iş. Ev işi çalışmaktan beter valla. Neyse bugün yemek yok ama temizlik ütü ellerimden öper.

Uyuz bişi tabi. Yani hep güzel olucak diye birşey yok ama kötü dediği şey hep kötü olmuyor.
Enişte iyiymiş. Çiğ olsa benimki yemez herhalde, ya da yerde gurme edasıyla burası böyle şurası şöyle diye
Canım işallah ilaçla kontrol altına alırsınız durumu. Ama Allah'a şükür erken kontrol altına almışsınız. İyiki kontrole gitmiş. İşallah gerekmez ama Cerrahi müdahalede ne yapıyorlar? Damar mı değişiyor??

Svitoşum aynı seninki gibi benimki, böyle sanırsın vedat milor içinde enteresan bir tat var suyu yok soğan baskın falan diye konuşur. Çok beğenmezse kırmadan ya doydum der. Kötü olmuş yemedim dememek için Beğendiği zamanda bir tencereyi yer valla. Çok yemek seçiyor ama alıştım artık ona göre yemek ayarlıyorum.

Plojocum iyi mutlu tatiller geçirin işallah

Çok şükür kontrole gitmese geç farkederdi.Evet cnm damarı degiştiriyorlar.Yapay damar takılıyor.

Sviticiim kargoya istedigimiz zaman verebiliriz ama diger arkadaslar kime gittigini anlamasin diye kendimize gelen hediyeleri 2 ekimde paylasicaz demistik... Cunku mesela benim kurbanim ayin 28-29unda ancak alacak hediyesini... Dolayisiyla gecikme olanlar katillerinin kim oldugunu anlamasin diyee boyle dusunduk.

Not:
Hediye alan : katil
Hediye alinan : kurban!!

Hediyeler paylasildiktan sonraki gunde kurban bayrami

yani pismemis d erken tam cig bsy koymuorum onune yani bi 5-10dkka daha dursa kivamini bulcak modda seyler koyiuormda o da yio bide yemege bayilmis gbi yio e diorm pismemis yok yok pismis baksana dio iste hepimzin kocisi turlu turlu

Ohh bee dünya varmış...
Kızlar babam sonuçlarını doktoruna gösterdi
Çok şükür ameliyatlık durum yokmuş,olcagınıda sanmıyorum demiş doktor
6 ayda bir kontrollerine gidecek
Dünyaya yeniden gelmiş gibi oldum inanın
Allah razı olsun hepinizden...

canlaaarr dün akşam giremedimm arkadaşlara gittik maç izlemeye bu akşamda doğum gününe davetliyiizz çok yoruldum yahuu

benim kocamda öylee çıtırcıkkk hatta gurme olduğunu da iddia eder öyle bi koca gurme hiç yemek ayırırmı yahu gelde anlat

demekki kocalar hep aynı tatlıışkomm benimkide bırakır o zaman çıldırıyorummm
ben ne emeklerle yapayım beyfendi yemesin yok yeaaa

canımm çok sevindimmm allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesiiinn

cok sagol cikolatacim galiba degistiricez 0-3 ayla...

bu arada karadayi izliyoruz da icim disima cikti aglamaktan..esim izletmez diye de gizli gizli agliyorum ama yakalaniyorum tabi..

Nacizane fikrim canim,soguklarda sarip sarmalanacak ilk zamanlar o yuzden 1-2 ayin oylesine gececek gb,daha guzel kiyafetleri 3-6 ay almak daha iyi Subat,Mart,Nisan cok sicak olmaz zaten gb geldi..Aslinda bebeklede alakali boyle seyler..

Gozunuzaydin canim,Allah basimizdan eksik etmesin buyuklerimizi..
Insallah devam etmez..

Peki nasıl şeyler almalıyız çekiliş için bilemiyorum ben
mesela ben takı aldım ayrıca başka birkaç parça hediyem de olacak.... yada belki hazır dalmışken ev dekorasyonuna yarayacak bir şeyler olabilir.... aslınd kılık kıyafet de olabilir ama bedeni ve zevki tutturamayabilirim... geçi o her hediye için geçerli ama

bizim daha önceki çekilişimizde bir de kendimizi tanıtma topiği açmıştık, çekilişe katılanlar orada azcık kendinden bahsetmişti. beden ölçülerinden, kullanmayı sevdikleri yada sevmedikleri şeylerden... vs. örneğin atkı kullanmayı sevmem, makyaj yapmam yada işte mesela sadece rimel kullanırım gibi.... mesela bana bir elbise, bir lif, bir havlu bir patik, bir tane şal, katilim bir gardiyandı hükümlülerin yaptığı bir kitap ayracı ebru sanatıyla yapılmış, küpe-kolye şeklinde takı seti, çikolatalar, kırmızı don (mecburiydi) göndermişti.... başka neler vardı şimdi hatırlayamadım.... ben deeee değişik bir ayna, mum sevdiğinden bahsetmişti kurbanım noel baba geyikleri, kardan adam ve noel babadan oluşan bir mum seti, kırmızı bir saten gecelik (don yerine gecelik almıştım) kapı üzerine süs niyetine asılabilecek şekilde bir havlu, başkaaaaa kocaman bir kutu dolusu şekerleme ve çikolata karışımı(çikolata da zorunlu hediyeydi) ruj,rimel, far, göz kaleminden oluşan makyaj seti falan almıştım.

şimdi de 2 parça netten verilmiş siparişim var, ayrıca bugün de kolye bileklik şeklinde beğendiğim bir şey oldu onu aldım... ins.ten resimlerine baktım azıcık... takılarla arası nasıl diye çözemedim, umarım beğenir

haaaa bide hepsini ayrı ayrı hediye paketi yapıp bir koliye koyup göndermiştik. koliyi paketlememiştik kargolar açmak isteyebiliyorlarmış öyle olunca....

haaaa bide hepsini ayrı ayrı hediye paketi yapıp bir koliye koyup göndermiştik. koliyi paketlememiştik kargolar açmak isteyebiliyorlarmış öyle olunca....

Allaaaah'mm nasilda heyecanlandiriyooorrrrr

Fazla mi diyordum amaa dusundugum orjinal fikirlerimi sevdim suan
Kurbaaaaniniz olayim

Amin canlarım çok saolun...

Gözünüz aydın canım benim artık daha dikkatli olun

Öyleyse herkes neyi sevip neyi sevmediginden bahsetsin :) en azından ona göre hareket ederiz :) ben mesela kendim takı yapmak istiyorum ama ya takmayı sevmiyorsa bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…