- 13 Mayıs 2013
- 1.781
- 938
- 36
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #15.321
canım Allah korusun. Ailelerimizle upuzun yıllarımız olsun işallah. Babacığım da sağlığına kavuşucak Allah'ın izniyle.
Kızlar bugün yemekten yana yüzüm gülmedi. Kuru fasülye pilav vardı menüde. Ama fasulye bitirdi beni. Akşamdan ıslattım sonra sosunu yapıp ocaga koydum dibi komple yanmış. Çelik tencereyide attım o kadar yanmıştı. İkea marka tencereydi buraya ilk geldiğimizde almıştık. Ne kadar kalitesizmiş tenceresi. Neyse sonra başka tencerede yanmayan fasulyelerden yemeği yaptım eşimde tadı bi garip bunun suyu yok soğan tadı çok falan dedi. Beğenmemiş. Beceremedim kısaca :)
Saol cnm amin...
Bugün ilk defa babamı kaybetme korkusunu bu kadar net yaşadım ve halada yaşıyorum
İçimde çok tuhaf tarifsiz duygular var
Sürekli aglamaklı oluyorum
Aileme aşırı düşkünüm
Keşke diyorum onların başına hiç kötü birşey gelmese
Canlarının yandıgını görmesemde,onların yerine ne olcaksa bana olsa
canım Allah korusun. Ailelerimizle upuzun yıllarımız olsun işallah. Babacığım da sağlığına kavuşucak Allah'ın izniyle.
Kızlar bugün yemekten yana yüzüm gülmedi. Kuru fasülye pilav vardı menüde. Ama fasulye bitirdi beni. Akşamdan ıslattım sonra sosunu yapıp ocaga koydum dibi komple yanmış. Çelik tencereyide attım o kadar yanmıştı. İkea marka tencereydi buraya ilk geldiğimizde almıştık. Ne kadar kalitesizmiş tenceresi. Neyse sonra başka tencerede yanmayan fasulyelerden yemeği yaptım eşimde tadı bi garip bunun suyu yok soğan tadı çok falan dedi. Beğenmemiş. Beceremedim kısaca :)
sen nerelerdsn kızzz ne vıruslu pc n var sennCokk gecmiş olsn cnm...babana ne oldu?
İyidir inşallah...allah korusun..senin başına gelse ailen de aynısını düşünür daha cok üzülürler...rahatsızlığı ne bilmiyorm ama inş tez zmnda iyilrşir
Saol cnm...Cokk gecmiş olsn cnm...babana ne oldu?
İyidir inşallah...allah korusun..senin başına gelse ailen de aynısını düşünür daha cok üzülürler...rahatsızlığı ne bilmiyorm ama inş tez zmnda iyilrşir
Saol cnm...
Kalp hastalıgı cnm.Aort damarda genişleme var.2 yıl önce babamın dayısını bu hastalıktan kaybettik.Damarı genişleyip patladı ve ölümle sonuçlandı.Amcam geçen sene bu hastalıktan ameliyat oldu şuan iyi..Ailede genetik oldugu için babamda kontrole gitti.Kontrolde ögrendi kalp kapakçıgı tekmiş ama büyükmüş.iki kapak görevi görüyormuş doguştan.Bunla ilgili sorun yok ama babamdada damar genişlemesi çıktı.6 ay önce kontrolde damar genişlemesi çıktıgında doguştanmı degilmi diye 6 ay sonra tekrar kontrole çagırdılar.Dün gitti genişleme biraz daha çogalmış.Yani doguştan degil.Damarın genişligi 2-4 cm olması gerekiyor.5 cm de cerrahi mudahale gerekiyor.Babamın damarda 6 ay önce 4 cm di.Dünki kontrolde biraz daha açılma oldugunu ögrendik.Film çekindi genişlemenin daha iyi görüntülenmesi için.Bugün 4 de sonucu çıkacak.İnş iyi sonuçlar alırızda cerrahi müdahale gerekmeden kontrol altına alınır herşey...Dualarınız için çok teşk ederim hepinize.
Canım valla iyi demişsin evde olmakta iş. Ev işi çalışmaktan beter valla.Günaydın tazecikler ve hep taze kalacaklar :) haftanin ikinci calisma gününde çalışan gelinciklere kolay gelsin evde olanlarada allah kolaylik versin
Ahh canım geçmiş olsun
Benim kocam yemeğe kötü yorum yapinca ben de gıcık oluyorum hep kv yemek yapıyor ya alışmış o da benim yemeğe burun kiviriyor. Bende boyle oluyorum sonra
Enişte iyiymiş. Çiğ olsa benimki yemez herhalde, ya da yerde gurme edasıyla burası böyle şurası şöyle diyeherkese gunaydınlar mutlu gunlerrrrr canlarımmm
yagmurdamlası canım ınsaalh ıyılesıcek babacgn hıc moral bozma cnım
ayy kıyamam yaaa fazulye yannca o kalan kokudan bnde nefret edıyorumneyse bırdahakı denemende cok daha guzel yaparsn canımcım sen yıne yakıosn ıyı ben bazen yaptgm yemeklerı tam pısırmıorm onuda sofraya getrnce farkedıorm hatta esıme dıorumkı aaaaaa bu pişmemiş ver gerı dokım bıdaha pısırım dıyorum o da olurmu hayatm gayet lezzetlı ellerıne saglık dıo yıo garıbım bana bsy caktrmamak ıcın cıgcıg yıocunku ters bsy soylese alıcagı cvbı bılıo
sen nerelerdsn kızzz ne vıruslu pc n var senn
Canım işallah ilaçla kontrol altına alırsınız durumu. Ama Allah'a şükür erken kontrol altına almışsınız. İyiki kontrole gitmiş. İşallah gerekmez ama Cerrahi müdahalede ne yapıyorlar? Damar mı değişiyor??Saol cnm...
Kalp hastalıgı cnm.Aort damarda genişleme var.2 yıl önce babamın dayısını bu hastalıktan kaybettik.Damarı genişleyip patladı ve ölümle sonuçlandı.Amcam geçen sene bu hastalıktan ameliyat oldu şuan iyi..Ailede genetik oldugu için babamda kontrole gitti.Kontrolde ögrendi kalp kapakçıgı tekmiş ama büyükmüş.iki kapak görevi görüyormuş doguştan.Bunla ilgili sorun yok ama babamdada damar genişlemesi çıktı.6 ay önce kontrolde damar genişlemesi çıktıgında doguştanmı degilmi diye 6 ay sonra tekrar kontrole çagırdılar.Dün gitti genişleme biraz daha çogalmış.Yani doguştan degil.Damarın genişligi 2-4 cm olması gerekiyor.5 cm de cerrahi mudahale gerekiyor.Babamın damarda 6 ay önce 4 cm di.Dünki kontrolde biraz daha açılma oldugunu ögrendik.Film çekindi genişlemenin daha iyi görüntülenmesi için.Bugün 4 de sonucu çıkacak.İnş iyi sonuçlar alırızda cerrahi müdahale gerekmeden kontrol altına alınır herşey...Dualarınız için çok teşk ederim hepinize.
tünaydın kızlarrr
akılmdan bi sürü şey geçti sonuç olarak yazamadım bir şey
bu arada kargoya ne zaman vericektik hediyeleri?
çok unutkan oldumm
canım bazen öyle oluyor..insan özense de tutumuyor yemek
benimki de seninki gibi..yemeği beğenmesin daha ilk yudumda söyler :
"tuzlu mu olmuş" "çorba sulu mu olmuş" illa yorum yapıcak..
hatta yemeği yarım bıraktığı da olur...
hepsi böyle bunların
ama beğendiği zamanda ayılır bayılır övgüler iltifatlar..ortası yok benimkinin..
diyorumki gurme misin kocacım her yemeğe yorum yapmak zorunda değilsin ki ye işte sessiz sedasız
ama annnesine de öyle illa iyi ya da kötü söylicek..
canım iyiki kontrole gitmişsiniz...
inşallah sonuçlarınız çok güzel çıkar..
Allah analarımızı babalarımızı başımızdan eksik etmesi..uzun ömürler versin..
Çok şükür kontrole gitmese geç farkederdi.Evet cnm damarı degiştiriyorlar.Yapay damar takılıyor.Tünaydın tatlışkolar
Canım valla iyi demişsin evde olmakta iş. Ev işi çalışmaktan beter valla.Neyse bugün yemek yok ama temizlik ütü ellerimden öper.
Uyuz bişi tabi. Yani hep güzel olucak diye birşey yok ama kötü dediği şey hep kötü olmuyor.
Enişte iyiymiş. Çiğ olsa benimki yemez herhalde, ya da yerde gurme edasıyla burası böyle şurası şöyle diye
Canım işallah ilaçla kontrol altına alırsınız durumu. Ama Allah'a şükür erken kontrol altına almışsınız. İyiki kontrole gitmiş. İşallah gerekmez ama Cerrahi müdahalede ne yapıyorlar? Damar mı değişiyor??
Svitoşum aynı seninki gibi benimki, böyle sanırsın vedat milor içinde enteresan bir tat var suyu yok soğan baskın falan diye konuşur. Çok beğenmezse kırmadan ya doydum der. Kötü olmuş yemedim dememek içinBeğendiği zamanda bir tencereyi yer valla. Çok yemek seçiyor ama alıştım artık ona göre yemek ayarlıyorum.
Plojocum iyi mutlu tatiller geçirin işallah
yani pismemis d erken tam cig bsy koymuorum onune yani bi 5-10dkka daha dursa kivamini bulcak modda seyler koyiuormda o da yio bide yemege bayilmis gbi yio e diorm pismemis yok yok pismis baksana dioTünaydın tatlışkolar
Canım valla iyi demişsin evde olmakta iş. Ev işi çalışmaktan beter valla.Neyse bugün yemek yok ama temizlik ütü ellerimden öper.
Uyuz bişi tabi. Yani hep güzel olucak diye birşey yok ama kötü dediği şey hep kötü olmuyor.
Enişte iyiymiş. Çiğ olsa benimki yemez herhalde, ya da yerde gurme edasıyla burası böyle şurası şöyle diye
Canım işallah ilaçla kontrol altına alırsınız durumu. Ama Allah'a şükür erken kontrol altına almışsınız. İyiki kontrole gitmiş. İşallah gerekmez ama Cerrahi müdahalede ne yapıyorlar? Damar mı değişiyor??
Svitoşum aynı seninki gibi benimki, böyle sanırsın vedat milor içinde enteresan bir tat var suyu yok soğan baskın falan diye konuşur. Çok beğenmezse kırmadan ya doydum der. Kötü olmuş yemedim dememek içinBeğendiği zamanda bir tencereyi yer valla. Çok yemek seçiyor ama alıştım artık ona göre yemek ayarlıyorum.
Plojocum iyi mutlu tatiller geçirin işallah
benim kocamda öylee çıtırcıkkkcanım Allah korusun. Ailelerimizle upuzun yıllarımız olsun işallah. Babacığım da sağlığına kavuşucak Allah'ın izniyle.
demekki kocalar hep aynı tatlıışkommtünaydın kızlarrr
akılmdan bi sürü şey geçti sonuç olarak yazamadım bir şey
bu arada kargoya ne zaman vericektik hediyeleri?
çok unutkan oldumm
canım bazen öyle oluyor..insan özense de tutumuyor yemek
benimki de seninki gibi..yemeği beğenmesin daha ilk yudumda söyler :
"tuzlu mu olmuş" "çorba sulu mu olmuş" illa yorum yapıcak..
hatta yemeği yarım bıraktığı da olur...
hepsi böyle bunların
ama beğendiği zamanda ayılır bayılır övgüler iltifatlar..ortası yok benimkinin..
diyorumki gurme misin kocacım her yemeğe yorum yapmak zorunda değilsin ki ye işte sessiz sedasız
ama annnesine de öyle illa iyi ya da kötü söylicek..
canım iyiki kontrole gitmişsiniz...
inşallah sonuçlarınız çok güzel çıkar..
Allah analarımızı babalarımızı başımızdan eksik etmesi..uzun ömürler versin..
canımm çok sevindimmmOhh bee dünya varmış...
Kızlar babam sonuçlarını doktoruna gösterdi
Çok şükür ameliyatlık durum yokmuş,olcagınıda sanmıyorum demiş doktor
6 ayda bir kontrollerine gidecek
Dünyaya yeniden gelmiş gibi oldum inanın
Allah razı olsun hepinizden...
cok sagol cikolatacim galiba degistiricez 0-3 ayla...
bu arada karadayi izliyoruz da icim disima cikti aglamaktan..esim izletmez diye de gizli gizli agliyorum ama yakalaniyorum tabi..
Gozunuzaydin canim,Allah basimizdan eksik etmesin buyuklerimizi..Ohh bee dünya varmış...
mesela ben takı aldım ayrıca başka birkaç parça hediyem de olacak.... yada belki hazır dalmışken ev dekorasyonuna yarayacak bir şeyler olabilir.... aslınd kılık kıyafet de olabilir ama bedeni ve zevki tutturamayabilirim... geçi o her hediye için geçerli amaPeki nasıl şeyler almalıyız çekiliş için bilemiyorum ben
haaaa bide hepsini ayrı ayrı hediye paketi yapıp bir koliye koyup göndermiştik. koliyi paketlememiştik kargolar açmak isteyebiliyorlarmış öyle olunca....
canlaaarr dün akşam giremedimm arkadaşlara gittik maç izlemeyebu akşamda doğum gününe davetliyiizz çok yoruldum yahuu
benim kocamda öylee çıtırcıkkkhatta gurme olduğunu da iddia eder öyle bi koca gurme hiç yemek ayırırmı yahu gelde anlat
demekki kocalar hep aynı tatlıışkommbenimkide bırakır o zaman çıldırıyorummm
ben ne emeklerle yapayım beyfendi yemesin yok yeaaa
canımm çok sevindimmmallah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesiiinn
Amin canlarım çok saolun...Nacizane fikrim canim,soguklarda sarip sarmalanacak ilk zamanlar o yuzden 1-2 ayin oylesine gececek gb,daha guzel kiyafetleri 3-6 ay almak daha iyi Subat,Mart,Nisan cok sicak olmaz zaten gb geldi..Aslinda bebeklede alakali boyle seyler..
Gozunuzaydin canim,Allah basimizdan eksik etmesin buyuklerimizi..
Insallah devam etmez..
Ohh bee dünya varmış...
haaaa bide hepsini ayrı ayrı hediye paketi yapıp bir koliye koyup göndermiştik. koliyi paketlememiştik kargolar açmak isteyebiliyorlarmış öyle olunca....
Heyecani tukenmeywaecilerrr siziiii..... Enistenin sana kim hediye alacagiyla ilguli tahminiji hala merak ediyorum....Allaaaah'mm nasilda heyecanlandiriyooorrrrr
Fazla mi diyordum amaa dusundugum orjinal fikirlerimi sevdim suan
Kurbaaaaniniz olayim