- 13 Mayıs 2013
- 1.781
- 938
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
- #15.321
Günaydın tazecikler ve hep taze kalacaklar :) haftanin ikinci calisma gününde çalışan gelinciklere kolay gelsin evde olanlarada allah kolaylik versin
Ahh canım geçmiş olsun
Benim kocam yemeğe kötü yorum yapinca ben de gıcık oluyorum hep kv yemek yapıyor ya alışmış o da benim yemeğe burun kiviriyor. Bende boyle oluyorum sonra
canım Allah korusun. Ailelerimizle upuzun yıllarımız olsun işallah. Babacığım da sağlığına kavuşucak Allah'ın izniyle.
Kızlar bugün yemekten yana yüzüm gülmedi. Kuru fasülye pilav vardı menüde. Ama fasulye bitirdi beni. Akşamdan ıslattım sonra sosunu yapıp ocaga koydum dibi komple yanmış. Çelik tencereyide attım o kadar yanmıştı. İkea marka tencereydi buraya ilk geldiğimizde almıştık. Ne kadar kalitesizmiş tenceresi. Neyse sonra başka tencerede yanmayan fasulyelerden yemeği yaptım eşimde tadı bi garip bunun suyu yok soğan tadı çok falan dedi. Beğenmemiş. Beceremedim kısaca :)
Ahh canım geçmiş olsun
Benim kocam yemeğe kötü yorum yapinca ben de gıcık oluyorum hep kv yemek yapıyor ya alışmış o da benim yemeğe burun kiviriyor. Bende boyle oluyorum sonra