- 13 Mayıs 2013
- 1.781
- 938
- 36
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #15.281
dr ve kocis hamilelik bahanesi dinlemio 14kg aldm toplamda ve daha 2.5 ayim varrr imdat ttt daha cok alrsam vinc gerekicek yatakta donemiyrm yataktan kalkamiom bile kocis tutup cekio elimden.... catlaklar icin yag kullanyrm badem ve bebkbyagi o krem dedikleri seye guvenmiodum ama keske kullansaydm artk sanirimcok gec basladm catlamaya kocis bnden kacmaz insallah dun onada gosterdm agladm zirladm sen anne oluysn bnm icin kutsalsn birak olsn catlaklar takilma ben rahatsz olmam senin hc bsynden dedi ama yinede cirkin olcam ya acaba plojoda oldmu catlak
hadi sen hamilesin ve ondan o çatlaklar vs... benim sakallarım varmış çenemin altında....cumartesi sınav saatini beklerken kocam farketti hemde.... nası utandım nası üstelik bunun sebebi de hep o tedavilerden dengeleri bozulan hormonlarım.... senin karnında olcak çatlarlar... her an gözüne değcek bi yerde değil sonuçta... ve bence mutlaka bi çaresi vardır.... kocama akşam yarın hemen kuaföre gidip epilasyona başlamalıyım dedim; yaniii dedi.... yaniii ya... hemen başlamalısın , hiç geç kalma , kuaföre uğramadan eve gelme demiş gibi geldi bana
Benimkide bana kimin ciktigini soyledi,heyecanim gitti cunku biliyorum degisik bi huy ondaki biliyor
Oyle de cikti
Fiyat icin bi kota yok di mi?
plojo hemserim ne guzel anlattin cok dogru diosun okurken resmen aghlamklı oldumKelebeğimmmmmm
Canim benim,bende son ayda o koca gobegin sol altinda oldu catlak ama gobek gidince bu nerden cikti oldum ammmmaaaa inan banaa herseye degerr..
Onun kokusu,yuzu,elleri,minicik ayaklari,seni tanimaya baslamasi,gulusu,een onemlisi onun saglikli olmasi herseye deger..
Tabii senin saglikli olmanda..
Hem bedenen,hem ruhen..
Yani yeter ki catla canim benim..
Ama suan cok sekersin buna emin ol,mutlu bir hamilelik gecir -bunu unutma- ve hep aklinda olsun bir mucizeye elcisin,sukurler olsun..
Een guzelide yuzune baktiginda icinin titredigi o adam birgun bebeginize bakarken emin ol en buyuk huzurun mutluugun olacak,bir kez daha asik olacaksin hem sevdigine hem mucizene
hadi sen hamilesin ve ondan o çatlaklar vs... benim sakallarım varmış çenemin altında....cumartesi sınav saatini beklerken kocam farketti hemde.... nası utandım nası üstelik bunun sebebi de hep o tedavilerden dengeleri bozulan hormonlarım.... senin karnında olcak çatlarlar... her an gözüne değcek bi yerde değil sonuçta... ve bence mutlaka bi çaresi vardır.... kocama akşam yarın hemen kuaföre gidip epilasyona başlamalıyım dedim; yaniii dedi.... yaniii ya... hemen başlamalısın , hiç geç kalma , kuaföre uğramadan eve gelme demiş gibi geldi bana
KELEBEEK
Yeni duydugumm HAKiKi Argan Yağı,hatta su arap fln hatunlar yuzlerine suruuyorlarmis..Arkadasim siparis verdi getirtecekk hamile o da..
Biraz da genetik tabii..
ablanda kılolu hamıle kalmıs bnm gbı sıkıntı yasamısmıydı acaba cıtırcık bıde cok catlagı varmıkarnnda bacaklarnda ve kollarnda acabaGünaydın tatlı güzel gelinler
Evet canım okumuştum hamile hamile hazırlık yapıyordun. Eşinin onları tanıması ve sana karşı dolmaması güzel. İyi o da biliyor annesini. Uff ya kızı yaşındasın olgun olucak taraf olup analık yapacağına çocukluk yapıyor. Kendileri böyle kaybediyor.
Majörcüm ne güzel 6.his. Plojonun eşi de hissetmiş. 6. His çok özel bir his ama tabi kötü olayları hissetmek fe na olur.
İstanbul ve trafik insanı bezdiriyor. 1 saatlik işi en az 3 saatte yaparsın. Hep trafik hep tıkalı.
Canım benim ablam 85 kiloyla hamile kaldı 110 kiloyla dogum yaptı. Sumocular gibiydi. Sen gene baya iyisin ona kıyasla. Doğum yapan arkadaşlar benden iyi bilir ama lierac marka kremin çatlaklara çok iyi geldiğini duymuştum.
Bir de hamilelikte kendini çirkin "sanma" oluyormuş. Ama kendini hiç öyle görme çünkü 2,5 ayın kaldı ve sen hayatının en "özel" ve en " dişi" zamanındasın. Hamilesin karnında dünyanın en büyük mucizesi var. Hormonların etkisi herhalde bu. Ama onlar seni yenemez sen daha güçlüsün. Moral bozmak yok. Birde çok güzel bir kızsın. Gerçekten öylesin. :)
Plojocum ne güzel anlatıyorsun anneliği ve annelik sonrasında eşini, o hisleri... Allah nazarlardan saklasın sizi bir ömür çok mutlu olun eşinlemucizene
Off fena olmuş canım ama çaresi kolay 1 ağdaya bakar o kıllar. Bu erkekler çok dikkatli ya. Benim eşim de böyle. Hemen bir kusur bulur. Valla biz onlar kadar dikkatli diiliz.
Canım catlak olacak mecbur mesela benim annemde fazla yok ama kv de cok kötü olmuş göbeğini görünce korkmustum valla. Eskiden korumuyorlarmis ama artık caresi var kremler yağlar sen dikkat etki daha fazlası olmasin. Doktorun sana diyette verdi mi peki? Hem bak Plojo yine ne güzel anlatmış her şeyi polyannamiz o bizim :)
Yani o kadar hormonal takviyeye nornaldir canım sende kocise bakma ya erkekler gerçekten bi tuhaflar gecende benim kocamda sen çok kilo aldın dedi bana o önce keni göbeğine baksın. Bende kilo vermek icin hem spor yapıyorum hem diyet ama nedense kilo veremiyorum.: (
depresyondayım bndeeetünaydın kızlarrr
uzunn uzun anlıntılayıp yazmayı plamlıyordum ki senet imzalamdığnı iddia eden bi adamla uğraşmaktan beynim döndü yemek sati gelmiş
bi de inat gibi seneti de zor bulduk sonunda hıı imzalamışım ben bunu diyor gıcıkkk
NENAAA inan bu ara ben de depresyondayım...
eşime belli etmek istemiyorum ama anlıyor galiba durup durup ne güzel hamile oldun diyor..
ama büyüyen göbeğim ve artan iştahımla hiç de öyle hissetmiyorum ben de..
ayaklarım da şişti bol gelen ayakkabılarım tıpatıp oluor..dün yeni ayakkabı aldık..artık beğendiğimden öte ayağıma uyanı aldım
ama PLOJOM çok güzel demiş bi mucizeye ev sahipliği yapıyoruz kiii
bazen hamileliğim bitiyor diye üzülüyorum bile delimiyim de
ahh karışığım işte...
bi yemek yiyim de gelince yazıcam size yineeee
yastıklar cok tatlıııı fıılerdeharıka olmus bol bereket gtrsn ınsallaheveeettt resimleri de boyutlandırdım tamamdır.... bu 7 fil olayına hiç sıcak bakmazdım ama nette görünce hoşuma gitti, klasik modellerinden daha değişik... bi de resim çerçevelerim var gelecek.... onlarda gelse ya :)
Eki Görüntüle 1243577 Eki Görüntüle 1243578
Canım kilo vermek biraz sabır istiyor. Benim bünyemde senin gibi. Sabredince veriyorsun. Bünye tutuyor kendini başta ama sonra birden kilo veriyorsun. Ne kadar oldu spor diyet beraber ?Canım catlak olacak mecbur mesela benim annemde fazla yok ama kv de cok kötü olmuş göbeğini görünce korkmustum valla. Eskiden korumuyorlarmis ama artık caresi var kremler yağlar sen dikkat etki daha fazlası olmasin. Doktorun sana diyette verdi mi peki? Hem bak Plojo yine ne güzel anlatmış her şeyi polyannamiz o bizim :)
Yani o kadar hormonal takviyeye nornaldir canım sende kocise bakma ya erkekler gerçekten bi tuhaflar gecende benim kocamda sen çok kilo aldın dedi bana o önce keni göbeğine baksın. Bende kilo vermek icin hem spor yapıyorum hem diyet ama nedense kilo veremiyorum.: (
Canım valla ablam emzirme bittikten sonra diyete başladı. Zaten emzirme zamanında falan 100 kilo olmuştu. 10 kilo doğum emzirme kendiliğinden verdi. Doğumdan 1 sene sonra diyete başladı. 1 senede 30 kilo verdi. Şimdi 65 kilo civarında.plojo hemserim ne guzel anlattin cok dogru diosun okurken resmen aghlamklı oldum
evet bebegm belkı dunyaya gelınce catlagı vs hıc bsyı takmıcam ama suan bosluktan ve hormonlardanmdr nedr her seyı cok takıyorum bıldgn çirkin bsy oldum ben ne guzel kızdım yaaaa
senınde cok normal okadr ılac kullandınkı ıyı cenenın altnda cıkmıs bıde baska yerlernı arttırsa hıc bas edemezsn eşinede takılma o şakasına demstr bnmkıde bana dıo askım tras bıcagmı kullablrsn dıo bazen ben anlıom maymuna dondugumu sen kendıne bak dıorumsuratındakı mılyarlarca kılı gormuo bnm 2-3 tane tuyumu goruo sakalasıyoruz evlılıkte olur boyle seyler terbıe sınırları asılmadgı surece yanı bnm kocam nefret eder bnde tüy bile görmek ıstemz o yuzden kuaför ajandmı o tutuo hadı sen bu aksam git bi kişisel bakımnı yaptr dıo bnde emrın olur paşam dıyorum gıdıyorum bı kaş bıyık ohh missss
argan mı bende nette portakalı okdum kadın vucuduna en uygun olanı oymus ama soylım kocısıme buguna rgan alsın bana tesekkur ederm tatlısımmm
ablanda kılolu hamıle kalmıs bnm gbı sıkıntı yasamısmıydı acaba cıtırcık bıde cok catlagı varmıkarnnda bacaklarnda ve kollarnda acabamerak ettm bırde nekdr surede kac kılo verdı ablan
ya bırazda genetık bır faktormus bıde tabı annenın cok ıyı beslenmesı cok sıvı tuketmesı karnına masaj yapması gerekıomus bn cok ıyı beslenmedım malesef ve bnm annem cok guzel bır kadın fızıgı falan mukemmel yanyana koy bızı ablam sanrsnz hatta fızıkten ben onun annesı olurum suan ama annemn karnı cok kotu mesela catlak patlak ve derın yarıklar seklınde hayatı boyunca bıkıını gyemedı hep mayoyla denıze grdı...
depresyondayım bndeeenapcaz bız ruh ıkızım yaaaa ben valla esıme cok bellı edıyorum mızmızlanıyorum evde o da garıbım saklabanlık yapıo moralım duzelsn dıe kaprıslermı cekıo ben olsam cekemem kaprıs falan
tünaydın kızlarrr
uzunn uzun anlıntılayıp yazmayı plamlıyordum ki senet imzalamdığnı iddia eden bi adamla uğraşmaktan beynim döndü yemek sati gelmiş
bi de inat gibi seneti de zor bulduk sonunda hıı imzalamışım ben bunu diyor gıcıkkk
NENAAA inan bu ara ben de depresyondayım...
eşime belli etmek istemiyorum ama anlıyor galiba durup durup ne güzel hamile oldun diyor..
ama büyüyen göbeğim ve artan iştahımla hiç de öyle hissetmiyorum ben de..
ayaklarım da şişti bol gelen ayakkabılarım tıpatıp oluor..dün yeni ayakkabı aldık..artık beğendiğimden öte ayağıma uyanı aldım
ama PLOJOM çok güzel demiş bi mucizeye ev sahipliği yapıyoruz kiii
bazen hamileliğim bitiyor diye üzülüyorum bile delimiyim de
ahh karışığım işte...
bi yemek yiyim de gelince yazıcam size yineeee
eveeettt resimleri de boyutlandırdım tamamdır.... bu 7 fil olayına hiç sıcak bakmazdım ama nette görünce hoşuma gitti, klasik modellerinden daha değişik... bi de resim çerçevelerim var gelecek.... onlarda gelse ya :)
Eki Görüntüle 1243577 Eki Görüntüle 1243578
Canım kilo vermek biraz sabır istiyor. Benim bünyemde senin gibi. Sabredince veriyorsun. Bünye tutuyor kendini başta ama sonra birden kilo veriyorsun. Ne kadar oldu spor diyet beraber ?
Canım valla ablam emzirme bittikten sonra diyete başladı. Zaten emzirme zamanında falan 100 kilo olmuştu. 10 kilo doğum emzirme kendiliğinden verdi. Doğumdan 1 sene sonra diyete başladı. 1 senede 30 kilo verdi. Şimdi 65 kilo civarında.
AMAYA cım yastıkların şahane olmuş. Evinde çok güzelmiş ferah büyük salonun var. Yastıklar ve o biblolar çok tatlı olmuş. İyi günlerde oturun.
Aaa masalah ablacigina vallahi cok tebrik edyrm inanilmaz sabir ve motivasyon isi bravo vallahi banada umit verdi smdi goruyomusun :)Canım kilo vermek biraz sabır istiyor. Benim bünyemde senin gibi. Sabredince veriyorsun. Bünye tutuyor kendini başta ama sonra birden kilo veriyorsun. Ne kadar oldu spor diyet beraber ?
Canım valla ablam emzirme bittikten sonra diyete başladı. Zaten emzirme zamanında falan 100 kilo olmuştu. 10 kilo doğum emzirme kendiliğinden verdi. Doğumdan 1 sene sonra diyete başladı. 1 senede 30 kilo verdi. Şimdi 65 kilo civarında.
AMAYA cım yastıkların şahane olmuş. Evinde çok güzelmiş ferah büyük salonun var. Yastıklar ve o biblolar çok tatlı olmuş. İyi günlerde oturun.
2 ay olmuş. Aslında haklısın vermen lazım artık.Sen beni hala instagramda eklemedin ama daha doğrusu kabul etmedin
Bu cercevenin sol tarafinda kayikta olani ve bodrum yazani var bende :)
Balayını bodrumda yapinca bodrum hatirasi cekmistik bide cerceve almistik ahh be :)
Ben gecen senede düğünden önce 7 kilo verdim ama bu sene hic veremiyorum bayramdan önce başladım ışte canim
Bu arada bizim ciltler ince ve hassastır. Ablamda çok çatlak vardı. Şimdi az belli oluyor. Bildiğim kadarıyla badem yağı dışında özel birşey yapmadı. Lierac kullandı galiba o da birde.Aaa masalah ablacigina vallahi cok tebrik edyrm inanilmaz sabir ve motivasyon isi bravo vallahi banada umit verdi smdi goruyomusun :)
Deniz insana çok enerji veriyor cidden. Ahh izmir çok özledim yaateşekkürler tatlışkolarpek utlu oldum kiiiii... salonum da hafif çaplı bi deniz havası oluştu...... izmirde büyüdüm ben, şehir deniz kokunca insan da etkileniyo ondan, şimdi denizsiz yaşamaya direnen bi bünyem var...
yok canim daha ankaradayiz biz sinav yarin ertesi gunmulakat var mulakattan cikinca donucez sihhi tesisat teknisyenligi sinavi askeriyede calisacak olursa 1 kisi alicaklar sinava giren 10 kisi oyle isteAy canım hamilesin sen olacak artık kilo yapacak bi sey yok. Kac kilo aldin ki sen hem :)
Günaydın canım sanada :)
Atlas döndünüz mü evinize siz?
Eşin ne sınavına girmisti?
Nasıl geçti
gecmis olsun canim Allah acil sifalar versinMerhaba kızlar...
Geçmişe hızlıca baktım çekiliş çekmişsiniz ne güzel
Ben bugun çok kötüyüm
Babamın kalbinde aort damar genişlemesi çıktı
Kontrol altında tutacaklar
Ama eninde sonunda ameliyat olacak
Babama dua edin kızlar,genişleme çogalmasın
hmmm catlaklarn belli olmamasi cok iyi olmus ya morali duzelnstr ablanin bnde bademm ve bebj yagi kullanyrm ama plojonn dedgi gbi arganida arastrip alicam bakalm ben elimdeb geleni yapayimda sonra catlarsan iyice yapicak bsy yok ... verdgn bilgiler icin cok saol citircgm2 ay olmuş. Aslında haklısın vermen lazım artık.
Bu arada bizim ciltler ince ve hassastır. Ablamda çok çatlak vardı. Şimdi az belli oluyor. Bildiğim kadarıyla badem yağı dışında özel birşey yapmadı. Lierac kullandı galiba o da birde.
Deniz insana çok enerji veriyor cidden. Ahh izmir çok özledim yaa
ah tatlim benim ya babisine cok acil sifalar allah sagligna ukavustrsn insallahMerhaba kızlar...
Geçmişe hızlıca baktım çekiliş çekmişsiniz ne güzel
Ben bugun çok kötüyüm
Babamın kalbinde aort damar genişlemesi çıktı
Kontrol altında tutacaklar
Ama eninde sonunda ameliyat olacak
Babama dua edin kızlar,genişleme çogalmasın
kocisine basarilar seker insallah iyi gegecer mulakatiyok canim daha ankaradayiz biz sinav yarin ertesi gunmulakat var mulakattan cikinca donucez sihhi tesisat teknisyenligi sinavi askeriyede calisacak olursa 1 kisi alicaklar sinava giren 10 kisi oyle iste
Amin canim İnşallah çok teşekkürlerhmmm catlaklarn belli olmamasi cok iyi olmus ya morali duzelnstr ablanin bnde bademm ve bebj yagi kullanyrm ama plojonn dedgi gbi arganida arastrip alicam bakalm ben elimdeb geleni yapayimda sonra catlarsan iyice yapicak bsy yok ... verdgn bilgiler icin cok saol citircgm
ah tatlim benim ya babisine cok acil sifalar allah sagligna ukavustrsn insallah
kocisine basarilar seker insallah iyi gegecer mulakati
gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin
Amin saolun kızlar...hmmm catlaklarn belli olmamasi cok iyi olmus ya morali duzelnstr ablanin bnde bademm ve bebj yagi kullanyrm ama plojonn dedgi gbi arganida arastrip alicam bakalm ben elimdeb geleni yapayimda sonra catlarsan iyice yapicak bsy yok ... verdgn bilgiler icin cok saol citircgm
ah tatlim benim ya babisine cok acil sifalar allah sagligna ukavustrsn insallah
kocisine basarilar seker insallah iyi gegecer mulakati