Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Canım catlak olacak mecbur mesela benim annemde fazla yok ama kv de cok kötü olmuş göbeğini görünce korkmustum valla. Eskiden korumuyorlarmis ama artık caresi var kremler yağlar sen dikkat etki daha fazlası olmasin. Doktorun sana diyette verdi mi peki? Hem bak Plojo yine ne güzel anlatmış her şeyi polyannamiz o bizim :)

Yani o kadar hormonal takviyeye nornaldir canım sende kocise bakma ya erkekler gerçekten bi tuhaflar gecende benim kocamda sen çok kilo aldın dedi bana o önce keni göbeğine baksın. Bende kilo vermek icin hem spor yapıyorum hem diyet ama nedense kilo veremiyorum.: (

tünaydın kızlarrr
uzunn uzun anlıntılayıp yazmayı plamlıyordum ki senet imzalamdığnı iddia eden bi adamla uğraşmaktan beynim döndü yemek sati gelmiş
bi de inat gibi seneti de zor bulduk sonunda hıı imzalamışım ben bunu diyor gıcıkkk

NENAAA inan bu ara ben de depresyondayım...
eşime belli etmek istemiyorum ama anlıyor galiba durup durup ne güzel hamile oldun diyor..
ama büyüyen göbeğim ve artan iştahımla hiç de öyle hissetmiyorum ben de..
ayaklarım da şişti bol gelen ayakkabılarım tıpatıp oluor..dün yeni ayakkabı aldık..artık beğendiğimden öte ayağıma uyanı aldım
ama PLOJOM çok güzel demiş bi mucizeye ev sahipliği yapıyoruz kiii
bazen hamileliğim bitiyor diye üzülüyorum bile delimiyim de
ahh karışığım işte...

bi yemek yiyim de gelince yazıcam size yineeee

internetten yastık siparişi vermiştim... hani şu rengarenk olanlar yok mu onlardan.... evin tüm eşya seçiminde perdelerden vs. ben halletmiştim. bu sebeple özellikle perdelerimden nefret ediyorum bi yerden sonra bitsin diye amaaaannn tamam işte şu oluversinle bitirmiştim çünkü alışverişi.... şimdi de eve renk katmak adına ufak çaplı bi alışverişe giriştim... salonumun yarım saat öncesi ve şimdisini paylaşıyım kızlar, bakalım olmuşmu? azıcık renklenmişmiyiz henüz siparişlerimin tamamı gelmedi ama olsun bi bile iyi geldi....

eveeettt resimleri de boyutlandırdım tamamdır.... bu 7 fil olayına hiç sıcak bakmazdım ama nette görünce hoşuma gitti, klasik modellerinden daha değişik... bi de resim çerçevelerim var gelecek.... onlarda gelse ya :)

Eklentiler

• IMG_20140915_124103.jpg
    293,9 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_20140915_124323.jpg
    142,8 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_20140915_124341.jpg
    361,9 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_20140915_124307.jpg
    322,7 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_20140915_124314.jpg
    260 KB · Görüntüleme: 80
plojo hemserim ne guzel anlattin cok dogru diosun okurken resmen aghlamklı oldum
evet bebegm belkı dunyaya gelınce catlagı vs hıc bsyı takmıcam ama suan bosluktan ve hormonlardanmdr nedr her seyı cok takıyorum bıldgn çirkin bsy oldum ben ne guzel kızdım yaaaa

senınde cok normal okadr ılac kullandınkı ıyı cenenın altnda cıkmıs bıde baska yerlernı arttırsa hıc bas edemezsn eşinede takılma o şakasına demstr bnmkıde bana dıo askım tras bıcagmı kullablrsn dıo bazen ben anlıom maymuna dondugumu sen kendıne bak dıorumsuratındakı mılyarlarca kılı gormuo bnm 2-3 tane tuyumu goruosakalasıyoruz evlılıkte olur boyle seyler terbıe sınırları asılmadgı surece yanı bnm kocam nefret eder bnde tüy bile görmek ıstemz o yuzden kuaför ajandmı o tutuo hadı sen bu aksam git bi kişisel bakımnı yaptr dıo bnde emrın olur paşam dıyorum gıdıyorum bı kaş bıyık ohh missss

KELEBEEK
Yeni duydugumm HAKiKi Argan Yağı,hatta su arap fln hatunlar yuzlerine suruuyorlarmis..Arkadasim siparis verdi getirtecekk hamile o da..
Biraz da genetik tabii..

argan mı bende nette portakalı okdum kadın vucuduna en uygun olanı oymus ama soylım kocısıme buguna rgan alsın bana tesekkur ederm tatlısımmm
ablanda kılolu hamıle kalmıs bnm gbı sıkıntı yasamısmıydı acaba cıtırcık bıde cok catlagı varmıkarnnda bacaklarnda ve kollarnda acaba merak ettm bırde nekdr surede kac kılo verdı ablan

ya bırazda genetık bır faktormus bıde tabı annenın cok ıyı beslenmesı cok sıvı tuketmesı karnına masaj yapması gerekıomus bn cok ıyı beslenmedım malesef ve bnm annem cok guzel bır kadın fızıgı falan mukemmel yanyana koy bızı ablam sanrsnz hatta fızıkten ben onun annesı olurum suan ama annemn karnı cok kotu mesela catlak patlak ve derın yarıklar seklınde hayatı boyunca bıkıını gyemedı hep mayoyla denıze grdı...

depresyondayım bndeeenapcaz bız ruh ıkızım yaaaa ben valla esıme cok bellı edıyorum mızmızlanıyorum evde o da garıbım saklabanlık yapıo moralım duzelsn dıe kaprıslermı cekıo ben olsam cekemem kaprıs falan

Canım kilo vermek biraz sabır istiyor. Benim bünyemde senin gibi. Sabredince veriyorsun. Bünye tutuyor kendini başta ama sonra birden kilo veriyorsun. Ne kadar oldu spor diyet beraber ?
Canım valla ablam emzirme bittikten sonra diyete başladı. Zaten emzirme zamanında falan 100 kilo olmuştu. 10 kilo doğum emzirme kendiliğinden verdi. Doğumdan 1 sene sonra diyete başladı. 1 senede 30 kilo verdi. Şimdi 65 kilo civarında.

AMAYA cım yastıkların şahane olmuş. Evinde çok güzelmiş ferah büyük salonun var. Yastıklar ve o biblolar çok tatlı olmuş. İyi günlerde oturun.

Sen beni hala instagramda eklemedin ama daha doğrusu kabul etmedin

Bu cercevenin sol tarafinda kayikta olani ve bodrum yazani var bende :)
Balayını bodrumda yapinca bodrum hatirasi cekmistik bide cerceve almistik ahh be :)

Ben gecen senede düğünden önce 7 kilo verdim ama bu sene hic veremiyorum bayramdan önce başladım ışte canim

Aaa masalah ablacigina vallahi cok tebrik edyrm inanilmaz sabir ve motivasyon isi bravo vallahi banada umit verdi smdi goruyomusun :)

teşekkürler tatlışkolar pek utlu oldum kiiiii... salonum da hafif çaplı bi deniz havası oluştu...... izmirde büyüdüm ben, şehir deniz kokunca insan da etkileniyo ondan, şimdi denizsiz yaşamaya direnen bi bünyem var...

2 ay olmuş. Aslında haklısın vermen lazım artık.
Aaa masalah ablacigina vallahi cok tebrik edyrm inanilmaz sabir ve motivasyon isi bravo vallahi banada umit verdi smdi goruyomusun :)
Bu arada bizim ciltler ince ve hassastır. Ablamda çok çatlak vardı. Şimdi az belli oluyor. Bildiğim kadarıyla badem yağı dışında özel birşey yapmadı. Lierac kullandı galiba o da birde.
Deniz insana çok enerji veriyor cidden. Ahh izmir çok özledim yaa

Merhaba kızlar...
Geçmişe hızlıca baktım çekiliş çekmişsiniz ne güzel
Ben bugun çok kötüyüm
Babamın kalbinde aort damar genişlemesi çıktı
Kontrol altında tutacaklar
Ama eninde sonunda ameliyat olacak
Babama dua edin kızlar,genişleme çogalmasın

Ay canım hamilesin sen olacak artık kilo yapacak bi sey yok. Kac kilo aldin ki sen hem :)

Günaydın canım sanada :)

Atlas döndünüz mü evinize siz?
Eşin ne sınavına girmisti?
Nasıl geçti
yok canim daha ankaradayiz biz sinav yarin ertesi gunmulakat var mulakattan cikinca donucez sihhi tesisat teknisyenligi sinavi askeriyede calisacak olursa 1 kisi alicaklar sinava giren 10 kisi oyle iste

gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin

hmmm catlaklarn belli olmamasi cok iyi olmus ya morali duzelnstr ablanin bnde bademm ve bebj yagi kullanyrm ama plojonn dedgi gbi arganida arastrip alicam bakalm ben elimdeb geleni yapayimda sonra catlarsan iyice yapicak bsy yok ... verdgn bilgiler icin cok saol citircgm

ah tatlim benim ya babisine cok acil sifalar allah sagligna ukavustrsn insallah

yok canim daha ankaradayiz biz sinav yarin ertesi gunmulakat var mulakattan cikinca donucez sihhi tesisat teknisyenligi sinavi askeriyede calisacak olursa 1 kisi alicaklar sinava giren 10 kisi oyle iste
kocisine basarilar seker insallah iyi gegecer mulakati

Amin canim İnşallah çok teşekkürler

gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin

Amin saolun kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…