Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlar...
Geçmişe hızlıca baktım çekiliş çekmişsiniz ne güzel
Ben bugun çok kötüyüm
Babamın kalbinde aort damar genişlemesi çıktı
Kontrol altında tutacaklar
Ama eninde sonunda ameliyat olacak:KK43:
Babama dua edin kızlar,genişleme çogalmasın :cry:
canım çoookkk geçmiş olsun... inşallah genişlemesi çoğalmaz çarçabuk sağlığına kavuşur babacığıınnn

Merhaba kızlar...
Ben bugun çok kötüyüm

Canim cook gecmis olsun. Rabbim sifasini versin ins.

yok canim daha ankaradayiz biz sinav yarin ertesi gunmulakat var mulakattan cikinca donucez sihhi tesisat teknisyenligi sinavi askeriyede calisacak olursa 1 kisi alicaklar sinava giren 10 kisi oyle iste

Basarilar esine. Gonlunuzdeki olur ins.

hmmm catlaklarn belli olmamasi cok iyi olmus ya morali duzelnstr ablanin bnde bademm ve bebj yagi kullanyrm ama plojonn dedgi gbi arganida arastrip alicam bakalm ben elimdeb geleni yapayimda sonra catlarsan iyice yapicak bsy yok ... verdgn bilgiler icin cok saol citircgm

ah tatlim benim ya babisine cok acil sifalar allah sagligna ukavustrsn insallah

kocisine basarilar seker insallah iyi gegecer mulakati
Doktorum ne yaparsan yap catlayacaksn catlarsin dedi..genetik ve cildin yapisiyla alakali bi durum sanirim..hii ben catlamadin o ayri ehueheu:) canim plojonun dedigi gibi gelen mucize herseye deger cok sikinti yapma:KK66:

Ben bunu yeni gördüm demek eşin bildi :)
Peki sen bizim nicklerimizi mi söyledin tahmin etmesi için :)

Az cok biliyor sizleri hani su vardi ya dedi o cikacak sana :)

tünaydın kızlarrr:KK68:
uzunn uzun anlıntılayıp yazmayı plamlıyordum ki senet imzalamdığnı iddia eden bi adamla uğraşmaktan beynim döndü yemek sati gelmiş:110:
bi de inat gibi seneti de zor bulduk sonunda hıı imzalamışım ben bunu diyor gıcıkkk:mad:

NENAAA inan bu ara ben de depresyondayım...
eşime belli etmek istemiyorum ama anlıyor galiba durup durup ne güzel hamile oldun diyor..
ama büyüyen göbeğim ve artan iştahımla hiç de öyle hissetmiyorum ben de..
ayaklarım da şişti bol gelen ayakkabılarım tıpatıp oluor..dün yeni ayakkabı aldık..artık beğendiğimden öte ayağıma uyanı aldım:110:
ama PLOJOM çok güzel demiş bi mucizeye ev sahipliği yapıyoruz kiii:KK9:
bazen hamileliğim bitiyor diye üzülüyorum bile delimiyim de:confused:
ahh karışığım işte...

bi yemek yiyim de gelince yazıcam size yineeee:KK71:

Esin oyle duyman icin demiyor,emin ol gobisin buyudukce bunu daha cok duyacaksin canim :)
Dogurunca anlayacaksin aslinda ne kadar tatli oldugunu :)
Ama suan ki sadece horminlarin istilasi..

Merhaba kızlar...
Ben bugun çok kötüyüm

Gecmis olsun canim Allah avil sifalar versin insallah..

kızzlaar ben geldimmm:mad::mad: ben sanırım çalışma hayatıma son veriyorum:KK45::KK45::KK45: 38 tane va artan sınıf mevcudumla ağlayan çocuklarımla sanırım ya kafayı yicem yadaaa istifa etcemm:KK30::KK30:
bugün beynim uyuştu desem yeridir :KK22::KK22:
Iyi aksamlar kizcelerrrr:KK49:
Ne guzel hepimiz cekilis heydcanindayiz:KK71:
Esim de diyo kimsevsana gondermezse gorursun :KK70:
Ne zaman kargoya vericektik?
Neyse ayin 15i kocisin maas gunu hediye ondan gelicek cok sevdigim arkadasima:KK68::KK73:
Biz de bugun yine Masal hanima alisveristeydik..batirdi bu kizce bizi :-)
ahaha enişte direk kötü tarafından bakmış olaya:KK70::KK70: bizde öyle şeyler olmazz:cool::cool:

evet hem sendrom var hem de "sınav nası geçtiiii?" senfonisi....:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

canımmm mesajına bakar mısın yolladımmmm adresimii:cool::cool:

Kzlizceler ben geldim cekilis konusunda cok heyecanliyim bende hediyemi dusunmeye basladim arkadasima uygun bisy olmali :KK66: ama benim moralim cok bozuk ki..kv kocisi arayip bi ton sikayet etmis beni napiosm ben te allahim...arayip sormuyormusum annemin yanina gelmisim munasip olan onlara gitmemmis..bebegi gostermicekmisim onlara vs..arayip soyledim bende bi soru. Olursa beni ara anne kocama sikayt etme beni dedim aglamaya basladi..
Not: anneme gelmedn esime once amasyaya gidip biraz kalayim bayramda sen gelirsin ordan istanbula giderim dedim esim rahat edemeSin orda ne gerek var dedi:KK43: varin siz diyin bana napim ben simdi?
canım çok üzüldüm böyle bi olayın olmasına ama dua et ki eşin senin yanında yani kendini üzecek bi şeyin yok arkanda aslan gibi kocan var:cool:
kv ler öyle ne yapacaksın erkek annesi olunca nimetten sayılıyolar öyle:KK54::KK54: hiç takılma yüzleşmen de iyi olmuş bi daha diyemez :KK70::KK70: ağlaması da direk suçluluk psikolojisi:KK70::KK70:

Herkese gunaydnlarrr topitop olmus bir kelebek var karsinizda topitop ne diceksinz bn size solemedim ama c.tesi dr a gtmstm ve tam tamina 83kg fenalardayim biraz daha kilo alirsam yuruyemicek hake gelicem imdatttttttt itfaiye cagirin beni tasisinnn he kiloyu gectm veririm allahn izniyle problem degil asil problem 7.ayimda catlaklarm basladi 9.ay a kadr kim blr nolcak karnim imdatttt yardm edinnn aynaya bakcak tipim kalmadi uhuuuuuuu agkicam bennn hadi moral verin bana nolurrr kocis dunden beri verioda o yetmedi smsi siz verin:mad::mad::mad:
Yakaladin mi bizi asosummm :KK76:bu arada yeni ogretim yilinda basarilar mini mini birlerle sabirlar diliyorum

Evet 2ekimde paylasalim mantikli tuttum seni amayaaaa... bu arada hediyeleri ne zamn alcaz ki o_O
eniste halt etmis :KK70::p:p herkes hedie alir bu topikte bikereeee hihhhh :KK73::KK37:
canişkomm teşekkür ederim inşallah hayırlı olur allah bana sabır versin:KK45::KK45:
bu arada sen çok güzel bi annesinkii bi kere o kadar kutsal bi rolün var ki şuan :KK22: bence herşeye bedel. Açıkcası anne olmaya karar verirsem ve allah nasip ederse çatlaklara çok takılacağımı sanmıyorum :KK68: masal hanım sağ salim dünyaya gelsinde çatlaklar her şekilde saklanırr:nazar:
Siziiii beenn pek cook pek coook severiim:KK68::cool:

Yoldayiz tabii ki 6da ciktik..Guzel geciyor cok sukur..

Damlacikilatam uzuldum canim,saygisizlik etmeden keske kırıldığın icin gitmedigini soyleseydin..O da hatasini anlasaydi..Hic canini sikma bence o da davet edebilirdide sonucta..Öp Kağan'ı rahatla
canımmm iyi tatillerrr sezoşu at denizeeee çipildesinn denizdee:nazar::nazar::nazar:

hadi sen hamilesin ve ondan o çatlaklar vs... benim sakallarım varmış çenemin altında....:KK42::KK42: cumartesi sınav saatini beklerken kocam farketti hemde.... nası utandım nası:KK23::KK23::KK23: üstelik bunun sebebi de hep o tedavilerden dengeleri bozulan hormonlarım.... senin karnında olcak çatlarlar... her an gözüne değcek bi yerde değil sonuçta... ve bence mutlaka bi çaresi vardır.... kocama akşam yarın hemen kuaföre gidip epilasyona başlamalıyım dedim; yaniii dedi.... yaniii ya... hemen başlamalısın , hiç geç kalma , kuaföre uğramadan eve gelme demiş gibi geldi bana:mad::mad::mad::mad::mad:
benimde yüzümde çok fazla var yaa başa bela kuzumm:KK22::KK22: vee şunu da söyleyimm sana eşim kollarımla çok dalga geçerdi benim hep dalga geçerdim bende çok utanmıştım ondan sonra almaya başladım:KK22::KK22:
takılma çok canım erkekler önce kendilerine baksınlar bence kadının derdi çok:KK69::KK69:

eveeettt resimleri de boyutlandırdım tamamdır.... bu 7 fil olayına hiç sıcak bakmazdım ama nette görünce hoşuma gitti, klasik modellerinden daha değişik... bi de resim çerçevelerim var gelecek.... onlarda gelse ya :)

Eki Görüntüle 1243577 Eki Görüntüle 1243578

çok güzel olmuş kuzummm:):) güle güle oturunn canlanmış renk gelmiş evineee:nazar::nazar:

Merhaba kızlar...
Ben bugun çok kötüyüm
canım çok geçmiş olsun ... Allah başınızdan eksik etmesin babanı. o_Oo_O

kizceleeimm oglen kuafore gidince kas aldirmaya yazamadim size...az kalsin Ibrahim Tatlises kasi olucakti:KK48:
bu aksam da mudur izinli erken cikicsm diye tel.den ozet gecicem sizee:KK49:
nerde kamistimmm
PLOJOMM iyi tatillerr...Sezosun bikinili fotolarini bekliyoruzzz:KK9:
CIKILATA sen ne guzel de esine demisin istersen annenlere gidelim diye..ki amasya nere istanbul nere Kagan yollarda kotu olurdu...ben olsam ben de annem de kalirfim valla kv de ne kadar rahat olabilirsin ki...neyseki esin anliyor seni..
MAJORR valla gormemisim takip istegini..hala acemiyim inst.te:KK23:
buarada sigorta isi olmadi diye uzulme eger pazrlama ise sigortacilik gercekten cok zor is..gel sen yap cocuk:KK71::KK73:
ASOSSSS Kiyamam sana tatlisimm :KK73:
ama pes etmek yokkkk inan biz 1.sinifta 5o kisi falandik :confused:
onlar ekim gelmeden alisicaklar kii:KK73:
seni de ilk ogretmenleri olarak hic unutmucaklar:KK6:

YAGMURDAMLASII cok gecmis olsun babana..Allah acil sifalar versin...

AMAYAA eline saglik..renk katmisin salona cok guzel olmuss..bizde de var 7 tane fil ev almayi bekliyoruz ugur getirirmis ya:KK73::KK73::KK73::KK73:

ins.kimseyi atlamamisimdir...sarjim da %10:110:
muahhhhh:KK60:

ATLASI alintilamamism yahuu..canim esine basarilar insallah o 1 kisi esin olur...

ya kizlar Masal insallah en gec ocak basi dogucak. .ona kalin 3 lu takim aldik pantolon kazak yelek gibi..3_6 ay aldik da acaba 0_3ayla mi degistirsem..? bahara kadar giyemez mi ki ?tecrubeli anneler 3_6 ayliklara kacinci ayda basladiniz ?dert oldu icime...

Merhaba kızlar...
Ben bugun çok kötüyüm

Canım Allah şifa versin. İşallah düzelir en kısa zamanda

ATLASI alintilamamism yahuu..canim esine basarilar insallah o 1 kisi esin olur...

ya kizlar Masal insallah en gec ocak basi dogucak. .ona kalin 3 lu takim aldik pantolon kazak yelek gibi..3_6 ay aldik da acaba 0_3ayla mi degistirsem..? bahara kadar giyemez mi ki ?tecrubeli anneler 3_6 ayliklara kacinci ayda basladiniz ?dert oldu icime...
Canim tam belli olmaz ki bu durum bebegin gelisimiyle alakali diye duaunuyrum bide kiz bebisler biraz narin oluyor kagan 2 aylikken 3-6 giymeye basladi cunku ztn genetik olarak uzun bi bebek(babasindn dolayi) ama bence 0-3 olsa daha iyi sanki tam kis ya nisandan sonra cok kislik giydiremezsin ki

Canim tam belli olmaz ki bu durum bebegin gelisimiyle alakali diye duaunuyrum bide kiz bebisler biraz narin oluyor kagan 2 aylikken 3-6 giymeye basladi cunku ztn genetik olarak uzun bi bebek(babasindn dolayi) ama bence 0-3 olsa daha iyi sanki tam kis ya nisandan sonra cok kislik giydiremezsin ki
cok sagol cikolatacim galiba degistiricez 0-3 ayla...

bu arada karadayi izliyoruz da icim disima cikti aglamaktan..esim izletmez diye de gizli gizli agliyorum ama yakalaniyorum tabi..:KK43:

Kizlarr selammm

Yagmur damlası çok geçmiş olsun canım allah basinizdan eksik etmesin

Asennnn hayirr onları bırakma sakın gelecekte iyi insanlar olmalarina vesile olacaksın ama onlar seni hiç unutmayacaklar sarı saçlı öğretmenlerini :)

Atlas umarım o bir kisi eşin olur canım

Kızlar hepinizin basari dileklerine cooojkk tesekkur ediyorum hakkimizda hayirli olsun İnşallah hepinizi opuyorum iyi geceler

Kizlarr selammm

Yagmur damlası çok geçmiş olsun canım allah basinizdan eksik etmesin

Asennnn hayirr onları bırakma sakın gelecekte iyi insanlar olmalarina vesile olacaksın ama onlar seni hiç unutmayacaklar sarı saçlı öğretmenlerini :)

Atlas umarım o bir kisi eşin olur canım
Saol cnm amin...
Bugün ilk defa babamı kaybetme korkusunu bu kadar net yaşadım ve halada yaşıyorum:KK43:
İçimde çok tuhaf tarifsiz duygular var
Sürekli aglamaklı oluyorum
Aileme aşırı düşkünüm
Keşke diyorum onların başına hiç kötü birşey gelmese
Canlarının yandıgını görmesemde,onların yerine ne olcaksa bana olsa:KK42:

Saol cnm amin...
Bugün ilk defa babamı kaybetme korkusunu bu kadar net yaşadım ve halada yaşıyorum:KK43:
Aileme aşırı düşkünüm
:KK43: canım Allah korusun. Ailelerimizle upuzun yıllarımız olsun işallah. Babacığım da sağlığına kavuşucak Allah'ın izniyle.

Kızlar bugün yemekten yana yüzüm gülmedi. Kuru fasülye pilav vardı menüde. Ama fasulye bitirdi beni. Akşamdan ıslattım sonra sosunu yapıp ocaga koydum dibi komple yanmış. Çelik tencereyide attım o kadar yanmıştı. İkea marka tencereydi buraya ilk geldiğimizde almıştık. Ne kadar kalitesizmiş tenceresi. Neyse sonra başka tencerede yanmayan fasulyelerden yemeği yaptım eşimde tadı bi garip bunun suyu yok soğan tadı çok falan dedi. Beğenmemiş. Beceremedim kısaca :)

Saol cnm amin...
Aileme aşırı düşkünüm

Cokk gecmiş olsn cnm...babana ne oldu?
İyidir inşallah...allah korusun..senin başına gelse ailen de aynısını düşünür daha cok üzülürler...rahatsızlığı ne bilmiyorm ama inş tez zmnda iyilrşir

X