- 4 Aralık 2013
- 188
- 111
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #15.181
ayy masallah ne guzell bu topigin butun gelinleri kocislerine asik kocisleride onlara asik super bi topgmz varrr valla askli meskli kadinlariz.... masallah zeynebine allah saglikli uzun omurler versn insallah evet bnmde kizcemmm eylulum geliyr allah izin verirse
Plojo, svity, asen, kelebek, cikolata bilgilerinizi bekliyorum kizlaaarrrr... Atlas ve major e tesekkurler aldim not ettim bilgilerinizi :)
Kubracim Alaah saglikla buyutmeyi nasip etsin sizlere, ben gibi isteyenlere de daha fazla aratmadan nasip etsin Rabbim hayirli saglikli uzun omurlusunden insallaahhhhh
kafamıza göre takılcaz tatlımmmm.... belirleyince bi sürprizi kalmaz ama belirleyelim derseniz ona da uyarım.... çoğunluk karar versin....Peki ne alacağız yani kesinlikle şunlar olsun diye belirlenecek mi yoksa kafamıza göre mi alacağız
valla canim firinin sadece alt kismini acmisim boyle kabardi kabardi alti hafiften yandi sonra pis diye sondu ama yinede guzel gorunuyor karambole geldi garip bide patatesli borek yaptim kaynanayla pisti oldiluksivit haftayı bitirdii
hemencik çıkıcam da alıntılıyamadım
ATLAS inşallah 2.kekin güzel olmuştur
PLOJO inşallah hiç ateşölçere hityaç duymazsın...
Sezene kıyamam valla...yok böyle tatlılık
MAJORR seni de bu kış hamiş görsek süper olur kiii
kiloları şimdi ver hamilelikte al
çünkü gerçekten iştah artıyor ve ben kilo alcam ddiye yiyemiyorum her istediğimi
2.ye hamile kalırken çöp gibi olucam kiii
bu arada bence de hediyeler süpriz olsun..ama her türlü fikre açığım ben...
AMAYAA şimdi hemen çıkıcam yazamadım adresimi falan söz yarın en geç yazmış olucam
tekrar başarılar tatlış
Burdan mi gonderim canim ozeldn mi? Bu arada evet senmissin ekleyen kisa saclarina bayildim bu arada belirtmedn edemeyecegim canimcim.Plojo, svity, asen, kelebek, cikolata bilgilerinizi bekliyorum kizlaaarrrr... Atlas ve major e tesekkurler aldim not ettim bilgilerinizi :)
Kubracim Alaah saglikla buyutmeyi nasip etsin sizlere, ben gibi isteyenlere de daha fazla aratmadan nasip etsin Rabbim hayirli saglikli uzun omurlusunden insallaahhhhh
Ozelden canim... Herkes adimi adresimi bilsin dersen burdanda yazabilirsin :)Bu arada bende saclarimi xok seviyorummm tesekkurlerrrrBurdan mi gonderim canim ozeldn mi? Bu arada evet senmissin ekleyen kisa saclarina bayildim bu arada belirtmedn edemeyecegim canimcim.
Ben de çok beğeniyorum saçlarını ve sana çok yakışmış. Söylemeyi unutmuştum ama.Ozelden canim... Herkes adimi adresimi bilsin dersen burdanda yazabilirsin :)Bu arada bende saclarimi xok seviyorummm tesekkurlerrrr
kek guzeldii de bide kaliptan ciksa daha iyi olacaktiMerhabalar güzel kızçeler,
Geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ederiz. Çıtır daha iyi. Hareketlendi. Neyseki atlattık
amayaacım nası tatlı bir lokum o ya. Valla bayıldım keşke yakın olsaydık ta şöyle bir güzel sevseydim onu. Hepsi çok güzel bunların gerçekten kötü kalpli hayvan yok ne yazıkki kötü kalp insanlara has birşey. Gerçi özellikle vahşi yetiştirilen hayvancıklar oluyor ama onlarda sahipleri yüzünden öyle oluyorlar. Bayıldıım köpüşe çok tatlı canım. Oyyy sizde kuşta mı var. Ya çok şeker oluyor kuşlar ve ne güzel açık özgür bir ortam sağlamışsın onlara. Ne kadar pisletselerde onlar eminim hallerinden çoook memnundurlar. Ne akıllılar siz ordayken girmiyorlar kafeslerine.. Bir de kuş beyinli derler.Bir de yarın ki sınavın çoook güzel geçsiin işallah.
Atlascım merak ettim nasıl oldu kekin?? Mahlep çok duyuyorum bu ara nasıl bir tadı var acaba.
Svitoş çok komik olmuş kayınpedere yakalanman :) Murphy kuralı işlemiş gene. Hep işler namussuz. Ooh demiştir içten içten bizim gelinin keyfi yerinehalbuki canı çıkıyor kızçenin hamiş hamiş koşturuyor haberleri yok
Damlaçikolata gördüm sizi.. ne güzel olmuşsunuz ana oğul gezmelerde.Eşinle de ne güzel kavuşuyorsunuz. Keyifli mutlu bir haftasonu geçirin işallah.
Plojocum valla ne güzel demişsin. Aynen burası yeni gelinler topiği. Yeni gelinler ve kendini her daim yeni hissedenler. Valla senemiz geldi. Ne çabuk geçti hiç anlamadım.
Kübra hoşgeldiinn
Bizde eşimin arkadaşına davetliyiz bu akşam. Hepinize şimdiden eşlerinizle musmutlu bir haftasonu diliyorum. Sağlıklı mutlu, huzurlu olalım.
sagol canim 6 da kalkicak otobus simdi geldi ah bu istanbul trafigiSweatt belki hamis görürsünüz benide allah bilir artık orasını. :)
Amayaa sınavda başarılar kuzucuk :)
Cikilata kocisle iyi gezmeler :) :)
Citircik ben sana geçmiş olsun dememistim yaaarkadaş gezmesinde iyi vakit gecirirsiniz umarim şeker :)
Atlas sanada iyi yolculuklar kii :)
o senin tatlılığın şekerim :)Amayaa
Ama sen çok tatliymissin kiiii