Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Iyi geceleerrrr :KK8:
Hunimi basimin ucuna koydum sessizcee ve diliyorum ki uyuruz:110:

Iyi ki varsinizzzzz:KK19::KK19::KK19:

Kafamda cok bi cok sey var,herseyi okudum ama durdu resmen:KK53: major gozunuzaydiin..
Tek aklimda kalan bu..Pis hafizam var diye yakiniyordum ama hepsinin karismasi daha kotuymus:KK53:

Amayaciga adresimide yazip yatayim..

Adresi yazarken esim cekilisi cok begendi damatlar topiği istiyormuss:KK53:

Birde bnm paketim esimin dukkanina gidecek cok dolasmayip cabuk elimize gecsin diye,dukkanda acilirsa diye camasir gondermezler di mi diyor:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:hahahhaha

Hunimi esime takdim edip uyuyorumm:KK53::KK53:

Ya Sezen bizi uslandiracak ya da bix onu kendimize benzetecegiz:KK74::emir_bebek:

mutlu güzel haftasonları canlarım,

amayaa sınavın nası geçiyor? İy şanslar.

majörcüm tesekkür ederiz gecmis olsun dileğine işallah iş görüsmen olumlu olur. Hayırlı olsun. Kardesinlede keyifli güzel vakit gecirceksiniz ne güzel. Bende ablamı özledimkii

Plojo eşlerimizde açsın bir forum konussunlar :) Benimki cok dalga geçiyor forumda yazıyorum diye. :KK70: İç çamaşırı güzel hediye ama biri gönderse enişte açsa dükkanda baya komik olurdu hehehehe

mutlu güzel haftasonları canlarım,

amayaa sınavın nası geçiyor? İy şanslar.

majörcüm tesekkür ederiz gecmis olsun dileğine işallah iş görüsmen olumlu olur. Hayırlı olsun. Kardesinlede keyifli güzel vakit gecirceksiniz ne güzel. Bende ablamı özledimkii

Plojo eşlerimizde açsın bir forum konussunlar :) Benimki cok dalga geçiyor forumda yazıyorum diye. :KK70: İç çamaşırı güzel hediye ama biri gönderse enişte açsa dükkanda baya komik olurdu hehehehe

O olursa acilmazda o dukkanda degilse tedbir amacli acılır,oyle bir kural var :)

Alisir eniste alisir :) Benim ki 1 senedir alisti artik,cok sey ogrendim gozardi edilecek gb degil bu yuzden bazen sor bakalim bile diyor :)

ben geldiiimmmmm...

sınavı bitirdim; önümüzdeki sınava daha iyi çalışıp başarırım umarım...:KK48::KK48::KK48::KK48: oldukça kazıktı. bi de bazı cevapları değiştirmesem iyiymiş; o zaman belki bi şansım olurdu ama şimdi olursa sürpriz diycem o moddayım. bildiklerimi bile yanlış cevapladım....:KK12::KK12: küstüm kendime yaptığım hatalardan ötürü:p:p

plojodan da adresi aldık... kalan kızlaaarrr hadiiii bekliyorummmm

Huhh huu:KK25:

Aksama ozel ve guzel,keyifli ve muhabbetci misafirlerimiz var yemeğe:KK51:

Yoğurt corbasi (naneli)
Zeytinyağli taze fasulye
Soğan dolmasi (defnelii)
Et yemeği vee pilaav
Guzelde bir kasık salatasi (en minnak dogranmisindan):KK9:
Ve assolistimiz Krem Karamel :KK53:

Nerdesiniz yauuo_O
Enerjimden belli oldugu uzere uykumuzu aldik:KK75:

Yaaaa ASEN, SWİTY ve KELEBEK adreslerinizi acilen bekliyoruuuummmmm... Adresler tamamlaninca cekilisi de tamamliycaaâzzzzz....

ta ta ta taaaammmmmmm:KK70::KK70::KK70::KK70:

neler hazırladım ki beeennnnn ....... hadi asen, kelebek ve sviti üçlüsü sizleri bekliyoruz sonuc içinnnnn......:KK71::KK71::KK71:

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    228,7 KB · Görüntüleme: 73
  • 2.jpg
    2.jpg
    282,4 KB · Görüntüleme: 66
  • 3.jpg
    3.jpg
    381,7 KB · Görüntüleme: 70
  • 4.jpg
    4.jpg
    301,4 KB · Görüntüleme: 61
  • 5.jpg
    5.jpg
    156,7 KB · Görüntüleme: 59

neler hazırladım ki beeennnnn ....... hadi asen, kelebek ve sviti üçlüsü sizleri bekliyoruz sonuc içinnnnn......:KK71::KK71::KK71:
Eline saglık amayacım ne güzel hazırlamışsın çekilş malzemelerini. Kim kime düşçek ben de merak ertim bakalım.

Plojo alıntı yapamadım senden ama menün harika. Sogan dolması nası bişi hep duyarım cok güzel diye ama hiç denk gelmedim,
.Krem karamele bayılırım yahu. Bende regl oldum tatlı istedim tart yapıyım bari :)

Aşağıda 1 adet switoş gördümmm :)

:rolleyes::rolleyes:cok heyecanlandiiiiimmmmmmm
Ellerine saglik..

Eline saglık amayacım ne güzel hazırlamışsın çekilş malzemelerini. Kim kime düşçek ben de merak ertim bakalım.

Plojo alıntı yapamadım senden ama menün harika. Sogan dolması nası bişi hep duyarım cok güzel diye ama hiç denk gelmedim,
.Krem karamele bayılırım yahu. Bende regl oldum tatlı istedim tart yapıyım bari :)

Aşağıda 1 adet switoş gördümmm :)

24kithcen'ın tarifini yapiyorum..Defnenin guzelligi malum..Sogan yediginin farkinda bile olmuyorsun koku vs hicc yok cok guzel bir tat..esimin istegi uzerine ilk ramazanda denemistik bizde,sevdik..:KK51:

slm kızlarr nasılsınızzz....
geçmişi okuyamadm ne var ne yok...
umarım herkez iyidir....miniklerde sağlıklıdır inşallah....
bnm virüsler hala duruyor ama bn cok özledim siziii....

Kizcelerrrr ben geldiimmm:KK55:
Sabahtan aksama kadar temizlik yaptik kocisle...temizlemedigimiz nokta kalmadi...tum dolaplarimi da duzenledim mutfak banyo camasir suyuyla yikandiii
Sonuc ev mis biz de uzerimizden tir gecmis gibiyiz :KK73:

AMAYAA belki supriz olur gecersin sinavi..gecen yil benim de cok kotu gecmisti gecme baraji 70ti ben 68 aldim ama baraj 60a cekildi:KK73:insallah seninin de oyle olur...bu arada yasasiinnn cekilise hazir gibiyizzz:rolleyes:

CITIRCIK bugun beni yakalamissin:KK73:
Amayaya adres gonderiyodum temizlik arasinda:rolleyes:
Citirin iyilesmesine cok sevindim...
Bi dee sana Ayse Arman sac modeli cooook yakisir..bi cesaret gostersen fistik gibi olursun ki oylesin zatennnnn:KK73:
Ama esin ne der bilemedim bizimki kisa sac dusmani:confused:
PLOJOO menun mukemmel biz de geleydik keske temizligin ustune super olurdu:KK73:

CIKILATAA Allah kavustursun simdiden..ayrilik kotu ama gecici..Kaganla annen de yanindaa:KK73:
EVKEDISI gecmis olsun ablana:110:
Sen de tel.den katil aramiza ozletme kendini.ben de alistim pc acik ama tel.den yaziyorum :KK53:

canlaarr:KK68::KK68: iyi geceleriniz olsunnn:KK76::KK76: uğrayamadım bi türlü yanınızaa:KK31: bugün hep dışardaydık dünde fırsat olmadı:KK69::KK69:
AMAYAA canişkom ben sana okulumun adresini yollayacam çünkü öğleden sonra çıkıyorum okuldan evdede bazen eşim olmuyo fakat adreste yanlışlık olmasın diye pazartesi tam öğrenip yollayım olur mu ?:KK28::KK28:

geçmişi okuyup geliyorumm:KK55:

X