- 13 Mayıs 2013
- 1.781
- 938
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
- #15.201
Bizde düğünden dönüyoruz eve yarın kardeşim geliyoo :) sabiha gökçen' e gidicez 18:20'de inecek çok özledim kardeşimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mutlu güzel haftasonları canlarım,
amayaa sınavın nası geçiyor? İy şanslar.
majörcüm tesekkür ederiz gecmis olsun dileğine işallah iş görüsmen olumlu olur. Hayırlı olsun. Kardesinlede keyifli güzel vakit gecirceksiniz ne güzel. Bende ablamı özledimkii
Plojo eşlerimizde açsın bir forum konussunlar :) Benimki cok dalga geçiyor forumda yazıyorum diye. İç çamaşırı güzel hediye ama biri gönderse enişte açsa dükkanda baya komik olurdu hehehehe
Eline saglık amayacım ne güzel hazırlamışsın çekilş malzemelerini. Kim kime düşçek ben de merak ertim bakalım.ta ta ta taaaammmmmmm
neler hazırladım ki beeennnnn ....... hadi asen, kelebek ve sviti üçlüsü sizleri bekliyoruz sonuc içinnnnn......
ta ta ta taaaammmmmmm
neler hazırladım ki beeennnnn ....... hadi asen, kelebek ve sviti üçlüsü sizleri bekliyoruz sonuc içinnnnn......
Eline saglık amayacım ne güzel hazırlamışsın çekilş malzemelerini. Kim kime düşçek ben de merak ertim bakalım.
Plojo alıntı yapamadım senden ama menün harika. Sogan dolması nası bişi hep duyarım cok güzel diye ama hiç denk gelmedim,
.Krem karamele bayılırım yahu. Bende regl oldum tatlı istedim tart yapıyım bari :)
Aşağıda 1 adet switoş gördümmm :)
slm kızlarr nasılsınızzz....
geçmişi okuyamadm ne var ne yok...
umarım herkez iyidir....miniklerde sağlıklıdır inşallah....
bnm virüsler hala duruyor ama bn cok özledim siziii....
Bizde aeni ozledik tatlim. Ablana gecmis olsun...
Bayildimmm..haydi baslasin cekilis :)ta ta ta taaaammmmmmm