Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
EVKEDİSİ ablana geçmiş olsun kuzummmtekrardan hoşgeldin aramızaa
SİVİTOŞ tatlışş hamile halinle kendini neden yoruyosunn kendini değil pardoon masalııııı yorma annesii

AMAYAA tatlışş sınavın kötü geçmiş ama valla hiç belli olmaz belki iyi gelir bazen nasip kısmet yani olmayacak dediğin şey oluyo

PLOJO bizim eşlere de kura çekelim o zaman eşinin hevesi kırılmasın

MAJOR kardeşin hoşgelmiş yanınaa bol bol hasret giderirsin artık ne güzel

KELEBEK tatlışım 1.yılıınız kutlu olsunnn nice yıllarınız mutlu güzel olsun inşallaah

DAMLAÇİKOLATA tatlışş olsunnnn yine gelir kii azıcıkta olsa hasret gidermişsiniz heralde

ÇITIRCIK veee YAĞMUR DAMLASI canlar sizi de kocamaaaan öpüyorummm

başka atladımmııı

selam kızlarrr..... sadece asoşun adresi kaldı....

ben çekilişi yapıyorum şimdiiiii...... birazdan resimlerini de atarımmmm..... asoşa hediye alacak arkadaşa yarın göndereceğim adres bilgisini. çünkü okul adresini verecek net adresi yarın öğrenecekkkk..... ayın en geç 25 inde de tüm hediyeler kargoya verilmiş olsun olur mu :) böylece topiğimizin açılış tarihinden önceeeee tüm hediyeler yerlerine ulaşmış olacakkkkk

Tunaydin kizlaarŕ
Tertemiz evimde mis gibi yatip yuvarlaniyorum
Gerci camasir asicam ama kocise duygu somurusu ile devredeyim diyorum

Anammm cekilis gunu gelmisss cok heyecanliyimmmmm

SVİTYYYYY evet eğer buralarda olursan çektikten hemen sonra resmi paylaşıyorum hemen ardından da adresi gönderiyorum tatlım....

ayrıca kızlar hediyeler ulaşıncaya kadar kime hediye alacağımızı kesinlikle paylaşmıyoruz tamam mııı??? tabi bende hiç kimseyeeee hiç bir şey söylemiyorummmm....

asen'e adres ulaştı bile.....

Ben hepsinin heyecanini yasiyor olabilirim suan,hatta herseyi hazirladim daha yeni kahvalti yapabildim vr tam banyoya girecekken elektrikler kesildi ve soze gidecez brn seviniyorum hahahha

veeee son çekilmemiş isim de benimmmmmm...... bu da her isim açıldıktan sonraaaa....

listenin boyanmamış halini tüm hediyeler sahiplerine ulaşınca paylaşcam kızlar....

hepimize kolay gelsiiinnnnn.... kime hediye alacağımız hakkında kesinlikle isim söylemiyoruz, kopya verebiliriz ama şaşırtma kopyalar da verilebilir diyeyimmm :)))))

Eklentiler

• LİSTE-gizli.jpg
    319,5 KB · Görüntüleme: 51
  • son hal.jpg
    326,7 KB · Görüntüleme: 91
Ellerine saglikk
Boyle birseyi ustlendigin icinde ayrica tesekkur ediyorum
ne demek şekerimmmm.... ayrıca hepimizin yüreğine sağlık bence hepimize iyi gelecek bu hediye işi...

ayrıca bence herkes kendi el yazısıyla ufacık bi not koymalı paketlere.... bide mesela eti cin olarabilir eti puf olabilir.... (reglim sanırım onun etkisi bu!)

akşam kocam ilk resimlerimi görmüş pc de masaüstünde unutmuşum, bu arada çekilişten bahsetmemiştim kocama :) daha önce de bi çekilişe katılmıştım yılbaşı çekilişiydi.... kocam canım ya, cumhuriyet bayraı çekilişi mi dedi en yakın özel gün o zaman dedi..... yok dedim evlilik yıldönümümüz için (28 ekim) tabi sonra açıkladım topiğin kuruluş yıldönümü diye... cevabı da süper... topik ne ki!!!!

Amayaaaaa kuzum ellerine saglikkk
Cok guzel oldu kiiiii
simdi de bana kim alcak onun merakindayimmm
Hayatima heyecan geldiiii
Bu arada esine cok guldummm 29 ekim cekilisii

PLOJOMM yine bi soz nisan etkinligi var galibaa
Sular da geleydi iyiydiii

Benimkide bana kimin ciktigini soyledi,heyecanim gitti cunku biliyorum degisik bi huy ondaki biliyor
Oyle de cikti

Fiyat icin bi kota yok di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…