Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
sezencik için bi kart seçtim... "Sana Yardım Ediyoruz" kartı... "yalnız değilsin. bunun farkına var ve biz meleklerine güven"
ıns.ten gönderdim sana kartın resmini... çektiğimde gülümseme belirdi yüzümde, herşey çok güzel olsun sezenin hayatında inşallahhhh

çekiliş işine gelince, şu yarın ki sınavı bi atlatıyım.... pazar da kocişkoyla geçer... pazartesi çekilişi yaparız.... e öyleyse katılacaklar bana özel mesajla bilgilerini göndermeye başlayabilirleeerrrr

tatlım umarım çıtır bugün biraz daha iyidir...

köpüşü genelde en geç iki haftada bir görüyorum. ama bazen 1 ayı da buluyor... çok maymun yaaaa.... resimlerini ekledim bak, kocamın kucağındayken bize geldikten 3-4 hafta sonrası :) çok büyümüş diyoduk... sonrası daaaa daha da büyüdü büyüdü büyüdü.... kucağa alıncak gibi değil artık :) ama her gördüğünde ön patiyelerini belime koyup suratımı yalayabiliyo :) bayaaa aynı boyda gibiyiz :)

Eklentiler

• Fotoğraf0153.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 39
  • Fotoğraf0189.jpg
    1,9 MB · Görüntüleme: 41
kızçelerime tekrar tünaydın
biraz önce trajikomik bişi yaşadım
arkadaşımın bilgisayarı kitlenmiş dediki acil bir şey yapmam lazım senin bilgisayardan yapayım..ben de yandaki müşteri sandalyesine oturdum gayet keyifli bacak bacak üstünde telefonla uğraşıyorum..
vee kafamı bi kaldırdım kayınpederim
bi işi varmış bankada onu halletmeye gelmiş..vee ben onlara her gittiğimde işlerin yoğunluğundn yorulduğumdan yakınıyordumhatta bu akşam da gidicektik aynı yorgunluk türküsüyle erken kalkmayı planlıyordum
yakalandı sivittt

bu arada iyiki instegram varmış
çok sevdim ki hepinizi..Sezene Kağana bayıldımm..Allah nazarlardan saklasın meleklerinizi çok güzeller
tabi İlayda'yı da çok şükür minicik de olsa resimden gördük çook tatlı yanaklarını ısırasım geldiii
vee tabiki topikimiz de çirkin gelin olmadığını ıspatlamış olduk
artık foto çeker çeker yüklerim ben..zaten size özel orası

bi de çok alakasız bi sorum olucaktı özellikle tecrubeli annişlere ve hamişlere..gerçi Nenoşla özelden konuştuk bi de size srayım..bebiş için ateşölçer ne marka aldınız..braun iyi diyorlar fakat 100 tl falan..bi de daha uygun fiyata dijital ölçerlerler var..siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

1-amayaa
2-plojo
3-svity
4-asen
5-kelebek
6-damlaçikolata
7-atlas
8-domajor

evet listedekiler isimlerini adreslerini ve tel nolarını bana göndermeye başlasın... pazartesiye kadar tamamlanırsa çekilişi yaparız

bu arada hayırlı cumalar günaydınlar gelincikleeeerrrr

insan kalktığı gibi balkon yıkayıp temizliğe dalar mı yaaaa.... sabah tarçın ve fındığın cıvıltısıyla uyandım, her zaman ki gibi.... mutfağa bitişik yarısı kapalı bi balkonum var genelde orda serbest bi şekilde uçuyolar... akşamları kafeslerine alıyoruz zor bela yakalayıp.... kış geldiğinde napcaz bilmiyorum. kafesteyken sesleri bile çıkmıyo... tabi balkon berbat halde... kafes debalkonda duruyo acıkıp susayınca etrafı kolaçan edip ben ve eşim etrafta değilsek giriyolar... biz varsak girmiyo zibidiler hemen kafesi kapatcaz diye düşünüyolar muhtemelen... e haliyle balkon bildiğin onların tuvaleti gibi olmuş, yem kabukları da var... bide üstüne akşam kafese de almamıştık. boş cam sil şişesine su koyup kuşları hafifçe sulamak vasıtasıyla uçamaz hale getirdim ve yakaladım onları diğer balkona geçirip önce o balkonu sonra diğerini yıkadım... balkondan mutfağa giren tüyler ve yemleri temizlemek için süpürge açtım, hazır açmışken tüm evi süpürdüm, hazır süpürmüşken halıları kaldırıp her bi yeri sildim.... ama toz almadım ve çoookkk açım. bi size bakıp kaçcaktım, gelince de takıldım.... neyse ben kaçtım hepinizi öpüyorum.... yarın 10 da sınavım da var... daha çalışmama gereken çoookkkk konu var amayaaaaa

ayy masallah ne guzell bu topigin butun gelinleri kocislerine asik kocisleride onlara asik super bi topgmz varrr valla askli meskli kadinlariz.... masallah zeynebine allah saglikli uzun omurler versn insallah evet bnmde kizcemmm eylulum geliyr allah izin verirse

Teşk ederiz cnm...
Evet 2 canım sonra 3 de olur inş Benim eşim saolsun yardımcı oluyor çok fazla zorlanmıyorum.Yani bu gidişle 2 de yaparım 3 de yaparım..Bebekde yaparım kariyerdeeeee

Kzlarrr gezmelere geldik oglumla gene kuzenimin kizinin dis bugdayi..foto payladirz sizinle..bu arada instagrandn biri ekledi beni cikaramadim kimki sizDen mi?? Cee desin bana lutfennn:)

Yeni bi hatun gelmiş hoşgeldin kübra
Kizlar mahlepli kek olurmuki yagorumceme kek yaptim aklima geldi mahlepte kattim icine aslinda meyveli yapardim ama degisiklik olsun dedim rezil olurmuyumki
swity seninki tam olmus canim aksama
baska bisey uydur bence

amayaa kuslari yakalama taktigi supermis epey bi temizlik yaptirmis sana caliskan amayaa bu hizla tum konulari bitirirsinki sen sinavinuda gecer sefde olursun

hamarat amayaa süpersin kii
ben de yarın temizlik yapıcam..evi bi görsenizzzı ıhh görmeyin
yaarınki sınavında başarılar canım..
inşallah bildiğin yerlerden çıkar da 100 puan alırsın
Kzlarrr gezmelere geldik oglumla gene kuzenimin kizinin dis bugdayi..foto payladirz sizinle..bu arada instagrandn biri ekledi beni cikaramadim kimki sizDen mi?? Cee desin bana lutfennn:)
en son gece ben eklemiştim ama beni tanıdın sanırım e o göbekle tanınmaz mı insan
diş buğdayı fotolarınızı bekliyoruzzz

Alıntı yaptigi zaman cevap yazmada sıkıntı yasayan var mii. Telefondan mi yoksa siteden mi kaynaklanan bi problem var cozemedim

Yazmaya baslayinca birden kelimeler alintiladigim mesajin icinden yazmaya devam ediyo ve mesajin alintilanma ozelligi gidiyo

mahlep hiç kullamadım ben canım..hatta nasıl bişeydir galiba bilmiyorum
ayhh çok utandım
ama googledan baktım mahlepli kek tarifleri var demekki oluyormuş
ne güzel gez ankarada hava değişimi olur..

biz de eskişehire gitmek istiyorduk ama orda yapıcağımız masrafla Masala ciciler alırız dedik...
ahh ahh insan şimdiden evladını düşünüyor

canım öncelikle hoş geldin aramızaaa

bazen telefondan sıkıntı yaşıyorum ben de..am alıştım sanırım artık daha rahat yazıyorum...

bebişini de güle güle büyüt

Insallah bakalim :)
Hayirli yolculuklar canim insallah guzel gecer

Masallahh
O 'seni yillardir taniyorum' gb birseydir

Insallah canim cok tesekkur ettik,optuk seni,gerci Sezen yalar ama dedim ki icerden aaauu diye seslendi
Hemen gonderecegim..
Insallah sinavin guzel gecerr

Tesekkur ederizzzz
Garip olmus gercekten

Bende ufaklardan var suan canim her zaman yanimda tasidigim,buyugune karar vermedim sanirim biraz daha asıdan farkli sıkıntılara dustukce alacagim..Pek dusmeyizde insallah

Masallaahh minisee saglam saglam disleri olsun
Neyi tutacak merak ettim yazarsin

ayni sorun bendede var pek alinti yapmiyorum o yuzden soyle yap alintiyi cevaplarken ayrintili duzenlemeye gir oradan yaz o zaman pek sorun olmuyo yada mesajini yaz sonra alintiyi ekle ki ben eklemeyi hep unutuyorum

benim kek rezil oldu son ikidir kek kaliptan cikmiyo ayni sekilde yapiyorum ama neden oyle oldu cozemedimBende tekrar yapicam kocisim istedi cunku ben hic ymem ama o isteyince yaparim bu sefer kelepceli kaliba yapicam sıkıysa cikmasin
Ankaraya ilk defa gidicem heycanliyim
Bebisimiz olsun bizde herseyden kisariz heralde bilmem oyle olur tahminen

hemen imzaladım kuzu zaten hep imza atıyorum change.org'a :)

asennn sende benim gibi yaa aralık gibi dimi ben sonbahar bebişi istiyorum doğduğu tarihte havalar normal sıcaklıkta olur böylelikle pişik vs olmaz rahatça büyütürüz kışın yaza da gezer tozarız ana kız diyesim geldi :)

kocamda akşam tv'de bebekli bir şey izliyordu baktım kociş diyorki aşkım bizimde olsa böyle gezse evin içinde gülse bize yaramazlık yapsa diye. gerçekten eşimin benden çok çocuk istediği doğrudur hatta işe girmemide istemiyor çünkü biliyorki işe girersem çocuk planları istemeden ertelenecek.

asenim bizimde şu konuşmalar geçiyor hep olsa acaba kız mı olur erkek mi kime benzer ki acaba gözleri yeşil olsun derim kocama senin gibi :) öyle öyle yapıcaz galiba bizde hatta folik asit kullanmayı bile düşünüyorum şu ara hamilelikten 3 ay önce falan başlamak gerekmiş ya ondan yani :)

Tatlim hosgeldiiinnnn... Evet bende suan oldugu gibi oldukca zorlaniyorunmmn

off yine spora gitmem gerek ya
bu arada beni sigorta şirketinden aradılar yarın iş görüşmesine çağırdılar bakalım ne dicekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…