- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #15.161
sezencik için bi kart seçtim... "Sana Yardım Ediyoruz" kartı... "yalnız değilsin. bunun farkına var ve biz meleklerine güven"Isık iscisitesekkur ederiiiim..cok icim kiprasti senden bunlari duyunca,benim tabirimle icimden seftali gecti hani boyle dokununca hissedersin ya
Kartlarida almana cok sevindim,onlara kimseyi dokundurma canim baskasinin enerjisi hic gecmesin..
Sezen'i yasamini dusunerek ceker misin bidanecik?
Baska kaldi mi ki?Citircik katilamayacak,kedicikte..
Baslasak mi cekilise?
tatlım umarım çıtır bugün biraz daha iyidir...Güzel gelincikler ve annecikler merhaba,
Amayaa hayvan sevgisi gerçekten aynı tarif ettiğin gibi. Evin bireyi, evladı... Şu an hasta ve ağlak gözlerle bana bakıp yardım istiyor. Elimden birşey gelmiyor.Güzel mamalar veriyorum mutlu olsun diye ancak o. Sizin de ne tatlı köpüşünüz. Ne sıklıkla görüyorsunuz köpüşü?
Hamişlerin canı çekmez diye düşünüyorum. Bizde de kabak dolması var. Can çekmek için ''fazla sağlıklı'' :) can daha muzur şeyler istiyor
ayy masallah ne guzell bu topigin butun gelinleri kocislerine asik kocisleride onlara asik super bi topgmz varrr valla askli meskli kadinlariz.... masallah zeynebine allah saglikli uzun omurler versn insallah evet bnmde kizcemmm eylulum geliyr allah izin verirsePlojovic evet aşık olma konusunda şükürler olsun hala heyecanimizi askımızı kaybetmedik
Ama kendimi yilaaardir evli gibi hissediyorum nedendir anlayamadim gittiii:)
Kelebek789 yildonumunuz simdiden kutlu olsuun. Upuzuuun yillar yavrularinizla musmutlu gecirin insaallah
Kizim var benim. Zeynebim zeynebim alli zeynebim bes köyün icinde sanli zeynebim var bi taane
Senin de kizin olacak sanirim? :)
Teşk ederiz cnm...Gunaydin hatuncuklar
Nasilsiniz bakem
plojo senin kizce tertipli duzenli saatli programli olucak hep ayni saatte uyandigina gore
cikileta sen nasilsin kagan pasayla gezmelere devammi
Citircik citirina coookk gecmis olsun insanin nasilda ici gider o yardim isteyen bakislarina iyi bilirim cok hayvan iyilestirdim
swity sen cok tatliymissin beya masallah hamilelikte cok yakismiski
asen bendede senin gibi basladiydihey gidi topige gelen niyeti bozuyor anacim
yagmur damlasi Masallah bebisine cok tatli
kelebek , major , amayaasizede opucukler
Kizlar ben bugun Ankara ya gidiyorum kocisin sinavi var bende gezmeye gidiyorum gorumcemin yanina
Evet 2 canım sonra 3 de olur inşaaaaaaaa cok saskinim asossss hadi kuzum yapta gorelimheyecanladm smdi
Hg hepimz hemen hemen okadrlik evliyiz bnm sahsen hafta sonu 1.yilm gerci onumzdeki hafta sonu ama biz 13.de kutlicaz hep o sebepten 1yil olmus sayiorm sende yenisn korkma gel takil bize senin bebis kiz mi erkek mi adi ne :)
ne 2. Mi bravo ne cesaret ben 1yapayim 2.yi kaza bela ollmazsa dusumuyorum vallahi
hamarat amayaa süpersin kii1-amayaa
2-plojo
3-svity
4-asen
5-kelebek
6-damlaçikolata
7-atlas
8-domajor
evet listedekiler isimlerini adreslerini ve tel nolarını bana göndermeye başlasın... pazartesiye kadar tamamlanırsa çekilişi yaparız
bu arada hayırlı cumalar günaydınlar gelincikleeeerrrr
insan kalktığı gibi balkon yıkayıp temizliğe dalar mı yaaaa.... sabah tarçın ve fındığın cıvıltısıyla uyandım, her zaman ki gibi.... mutfağa bitişik yarısı kapalı bi balkonum var genelde orda serbest bi şekilde uçuyolar... akşamları kafeslerine alıyoruz zor bela yakalayıp.... kış geldiğinde napcaz bilmiyorum. kafesteyken sesleri bile çıkmıyo... tabi balkon berbat halde... kafes debalkonda duruyo acıkıp susayınca etrafı kolaçan edip ben ve eşim etrafta değilsek giriyolar... biz varsak girmiyo zibidiler hemen kafesi kapatcaz diye düşünüyolar muhtemelen... e haliyle balkon bildiğin onların tuvaleti gibi olmuş, yem kabukları da var... bide üstüne akşam kafese de almamıştık. boş cam sil şişesine su koyup kuşları hafifçe sulamak vasıtasıyla uçamaz hale getirdim ve yakaladımonları diğer balkona geçirip önce o balkonu sonra diğerini yıkadım... balkondan mutfağa giren tüyler ve yemleri temizlemek için süpürge açtım, hazır açmışken tüm evi süpürdüm, hazır süpürmüşken halıları kaldırıp her bi yeri sildim.... ama toz almadım ve çoookkk açım. bi size bakıp kaçcaktım, gelince de takıldım.... neyse ben kaçtım hepinizi öpüyorum.... yarın 10 da sınavım da var... daha çalışmama gereken çoookkkk konu var amayaaaaa
en son gece ben eklemiştim ama beni tanıdın sanırım e o göbekle tanınmaz mı insanKzlarrr gezmelere geldik oglumla gene kuzenimin kizinin dis bugdayi..foto payladirz sizinle..bu arada instagrandn biri ekledi beni cikaramadim kimki sizDen mi?? Cee desin bana lutfennn:)
Yeni bi hatun gelmiş hoşgeldin kübra
Kizlar mahlepli kek olurmuki yagorumceme kek yaptim aklima geldi mahlepte kattim icine aslinda meyveli yapardim ama degisiklik olsun dedim rezil olurmuyumki
swity seninki tam olmus canimaksama
baska bisey uydur bence
amayaa kuslari yakalama taktigi supermis epey bi temizlik yaptirmis sana caliskan amayaa bu hizla tum konulari bitirirsinki sen sinavinuda gecer sefde olursun
Alıntı yaptigi zaman cevap yazmada sıkıntı yasayan var mii. Telefondan mi yoksa siteden mi kaynaklanan bi problem var cozemedim
Yazmaya baslayinca birden kelimeler alintiladigim mesajin icinden yazmaya devam ediyo ve mesajin alintilanma ozelligi gidiyo
Gunaydin hatuncuklar
Nasilsiniz bakem
plojo senin kizce tertipli duzenli saatli programli olucak hep ayni saatte uyandigina gore
cikileta sen nasilsin kagan pasayla gezmelere devammi
Citircik citirina coookk gecmis olsun insanin nasilda ici gider o yardim isteyen bakislarina iyi bilirim cok hayvan iyilestirdim
swity sen cok tatliymissin beya masallah hamilelikte cok yakismiski
asen bendede senin gibi basladiydihey gidi topige gelen niyeti bozuyor anacim
yagmur damlasi Masallah bebisine cok tatli
kelebek , major , amayaasizede opucukler
Kizlar ben bugun Ankara ya gidiyorum kocisin sinavi var bende gezmeye gidiyorum gorumcemin yanina
Plojovic evet aşık olma konusunda şükürler olsun hala heyecanimizi askımızı kaybetmedik
Ama kendimi yilaaardir evli gibi hissediyorum nedendir anlayamadim gittiii:)
Kelebek789 yildonumunuz simdiden kutlu olsuun. Upuzuuun yillar yavrularinizla musmutlu gecirin insaallah
Kizim var benim. Zeynebim zeynebim alli zeynebim bes köyün icinde sanli zeynebim var bi taane
Senin de kizin olacak sanirim? :)
sezencik için bi kart seçtim... "Sana Yardım Ediyoruz" kartı... "yalnız değilsin. bunun farkına var ve biz meleklerine güven"
ıns.ten gönderdim sana kartın resmini... çektiğimde gülümseme belirdi yüzümde, herşey çok güzel olsun sezenin hayatında inşallahhhh
çekiliş işine gelince, şu yarın ki sınavı bi atlatıyım.... pazar da kocişkoyla geçer... pazartesi çekilişi yaparız.... e öyleyse katılacaklar bana özel mesajla bilgilerini göndermeye başlayabilirleeerrrr
kızçelerime tekrar tünaydın
biraz önce trajikomik bişi yaşadım
arkadaşımın bilgisayarı kitlenmiş dediki acil bir şey yapmam lazım senin bilgisayardan yapayım..ben de yandaki müşteri sandalyesine oturdum gayet keyifli bacak bacak üstünde telefonla uğraşıyorum..
vee kafamı bi kaldırdım kayınpederim
bi işi varmış bankada onu halletmeye gelmiş..vee ben onlara her gittiğimde işlerin yoğunluğundn yorulduğumdan yakınıyordumhatta bu akşam da gidicektik aynı yorgunluk türküsüyle erken kalkmayı planlıyordum
yakalandı sivittt
bu arada iyiki instegram varmış
çok sevdim ki hepinizi..Sezene Kağana bayıldımm..Allah nazarlardan saklasın meleklerinizi çok güzeller
tabi İlayda'yı da çok şükür minicik de olsa resimden gördük çook tatlı yanaklarını ısırasım geldiii
vee tabiki topikimiz de çirkin gelin olmadığını ıspatlamış olduk
artık foto çeker çeker yüklerim ben..zaten size özel orası
bi de çok alakasız bi sorum olucaktı özellikle tecrubeli annişlere ve hamişlere..gerçi Nenoşla özelden konuştuk bi de size srayım..bebiş için ateşölçer ne marka aldınız..braun iyi diyorlar fakat 100 tl falan..bi de daha uygun fiyata dijital ölçerlerler var..siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Kzlarrr gezmelere geldik oglumla gene kuzenimin kizinin dis bugdayi..foto payladirz sizinle..bu arada instagrandn biri ekledi beni cikaramadim kimki sizDen mi?? Cee desin bana lutfennn:)
ayni sorun bendede var pek alinti yapmiyorum o yuzden soyle yap alintiyi cevaplarken ayrintili duzenlemeye gir oradan yaz o zaman pek sorun olmuyo yada mesajini yaz sonra alintiyi ekle ki ben eklemeyi hep unutuyorumAlıntı yaptigi zaman cevap yazmada sıkıntı yasayan var mii. Telefondan mi yoksa siteden mi kaynaklanan bi problem var cozemedim
Yazmaya baslayinca birden kelimeler alintiladigim mesajin icinden yazmaya devam ediyo ve mesajin alintilanma ozelligi gidiyo
benim kek rezil oldu son ikidir kek kaliptan cikmiyo ayni sekilde yapiyorum ama neden oyle oldu cozemedimmahlep hiç kullamadım ben canım..hatta nasıl bişeydir galiba bilmiyorum
ayhh çok utandım
ama googledan baktım mahlepli kek tarifleri var demekki oluyormuş
ne güzel gez ankarada hava değişimi olur..
biz de eskişehire gitmek istiyorduk ama orda yapıcağımız masrafla Masala ciciler alırız dedik...
ahh ahh insan şimdiden evladını düşünüyor
Zeytin konusunu biliyorsunuzdur,bilmeyenler varsa diye paylasiyorum,pamuk parmaklar tıklamaya
Amac;
http://www.bianet.org/bianet/toplum/157192-zeytinlikleri-korumak-icin-68-bin-imza
Imza;
https://www.change.org/p/türkiye-nin-zeytinliklerinin-ölüm-fermanına-hayır-zeytinhayattır
Kzlarrr gezmelere geldik oglumla gene kuzenimin kizinin dis bugdayi..foto payladirz sizinle..bu arada instagrandn biri ekledi beni cikaramadim kimki sizDen mi?? Cee desin bana lutfennn:)
Tatlim hosgeldiiinnnn... Evet bende suan oldugu gibi oldukca zorlaniyorunmmnAlıntı yaptigi zaman cevap yazmada sıkıntı yasayan var mii. Telefondan mi yoksa siteden mi kaynaklanan bi problem var cozemedim