Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Ouuww konuya bak,farkli konu deyince abisiyle babasinin pis oldugunu yazan kiz geliyor aklima hayy Allahm igrencti..

Istanbul'u ben gezilecekse severim onun disinda hic ayri bir sempatim olmadi..Sakarya'yi bu yuzden cok seviyorum tatli bir kalabalik bogucu olmaz istedigin gb istedigin sessizlikte bi yerlere kacarsin kisacik kolaycik yoldan :)

Buarada malum brn hala olmadim regl ve bu zamanlardi,sinir tavan tatli aski fenaa :) bende hala devam yanii canim..

Amayaa bu isin altindan kalkar bence:KK9:sinav isinin yanii:KK39:

Bence cok abartmaya gerek yok 30 fln gecilmesin 25 gayet hos bir sınır bence zaten herkes kalici birsey bakmaya calisacak onemli olan sanirim hediye aldigimiz kisinin nelerden hoslanabilecegini az cok tahmin edebilmek:KK39:

Evet buranin tadi baska,o zaman hazir olsun enistee:KK53:
Insallah bende annrm gb yapabilirim,bu guveni verebilirim Sezen'e gercekten bambaska birsey..
Benim yavruma,onunda yavrusuna ici yanar iste :KK68:

Fazla mi cok?
Yani benim normalde olacagim zaman olurdu hatta regl olacagini zaten sirtustu yatip yumurtaliklarin kiskina dokundugunda acisindan farkedersin en azindan ben oyle yapar iste geliyor derdim:KK53:
Sen yine de uzun suredir doktora fln gitmediysen bi kontrol amacli gorun canim hem bebiste istiyorsun ya danismis okursun folik asite fln baslarsin..:KK39:

Bende doktora görünmeyi düşünüyorumsiraa aldim bakalim bisey cikmaz iinşallah baya baya hissediyorum yani adetim biteli 13 gün oldu daha bide benim öyle şiddetli agrilarim filan olmazdiki zaten normalde 32 gun falandir benim

kusummm bende ozledimkiii seni gerci senn watsappin bnde var ama rahatsz etmiom uslu kelebegim ben masal napio annesi kocaman oldmu .... aman sende bi instagram acamadn

Hemserim... sezosu sikayet edemezsn seni isiririm yoksa

Ayy bizde seni cok opuyoruz
sen surekli izindesn bakiyrm masallah sekerim:KK49: bnde kasimin ortasnda ayricam insallah bakalm:emir_bebek:

Sikayet ediyorum sezosu utanir insan boyle tatli olunur mu:KK53::KK53:

Bende doktora görünmeyi düşünüyorumsiraa aldim bakalim bisey cikmaz iinşallah baya baya hissediyorum yani adetim biteli 13 gün oldu daha bide benim öyle şiddetli agrilarim filan olmazdiki zaten normalde 32 gun falandir benim

Bebis olabilir mi? Yani cabuk davrandiysaniz :KK23: onun agri ya da sizi yapmasida muhtemel

Plojo Hayir ya sanmıyorum eğer öyle bisey varsads yanlis yere yerleşmeye calisiyor ki varsa bile en iyi ihtimalle 10 günlük nohut kadar bile yoktur bu kadar agri yaparmiki
Ay canim ya içim kipir kipir oldu simdi sanmıyorum ama inşallah öyledir :KK49:

minnoşkolaaaarr ben geldimm:cool::cool:azıcık okuma yazma günlüğü gibi olacak biraz ama kime anlatayımm:KK17::p:p
bugünn sınıf listemi aldımm 36 tane öğrencim vaar ve 21 erkek:KK53: kafayı bulabilirim bu sene:KK17: 8 tanesi gelmişti ikisinin sırtında çantası annelerine yapışmışlar:KK76::KK76: anneniz dışarda beklesin dedim yokk diye ağlamaya başladılar ve sonra bi tanesine yaklaşmaya çalışınca kaçtı gitti:confused::confused::confused: 5 yaşında bebişlerim var benim okuma öğrenecek:p:p

sanırım çocukların alışması zor olacak:mad: bakalım kağann sonra sezenişkooo eylül masal nasıl okula başlayacaklaaar:KK37::KK37:

Oyy kiyamamm onun gozunde ne kadar mukemmelsiin simdii hayallerinu susluyorsun resmen :)

Hediyelerde kota olmasini majorde soylemisti sanirim guzel fikir bence de..

Gunaydinn kizceee :) nasilsiinnn?
aynen öyle kuzum ama o çocuğu bana vermemişler:KK51::KK51: okullarda çok haksızlık oluyo ya azcık sesin çıkacakki iyi öğrencileri alacaksın :KK51:
o zaman kota koyalım tatlışım:KK28:

Gunaydinnnn tatlislerimmmm istanbuldan sevgilerr saygilarrrrr hosnutluklarrrr mutluluklarr maymunluklarrrr ahaha ozlemisim sizi sacmaliyorum sorryyy nasilsnz cekilis yapiomusuz bensiz olurmu hicc olmazzzz tabisi ama simdiden soylim plojo damla cikolata ve sivit cekiliste sizler cikarsanz bana umitlenmeyin size bsy almam yegenlerme alirim :KK48::KK56::KK70:

keleboşşşşşşşş:KK37::KK37: minnoşş nasılsınn eylül nasıll:confused::confused:
bende özledim valla seni tatlışımm nasıl gidiyo evdee hayat alıştınmıı:KK70:

Tünaydın tatlışkolarımmm:KK28:
çok seviyorum ben sizi yaaa:KK68:
içimden geldi öpeyim hepinizi muah muahhh:KK37:

Masalı bekliyoruzu çok sevdim:KK70:
ya da Sivit kocasına aşık falan diye açsam ikna olur mu acaba:confused:

ASOŞŞŞ sabah sabah -kahvaltımı yaparken sizi okuyorum gece bol bol yazın benim için:-)- o kadar güldüm ki
sarışın öğretmenee:-):-)
hatta eşime anlattım o da çok güldü:-):-)
ne güzel aradığı öğretmeni bulmuş yavrucak...
benim 2 tane ilkokul örtmenim olsu 4.sınıfta değişmişti..ama ikisini de pek sevmedim:110:
senin gibi sarışın bi tatlış örtmenim olaydıııı okusford okurdum beee:KK48:
bu arada hediyede kota işini ben de düşündüm kalbimiz bir kii:KK68:
bence de bi üst limit belirleyelim :KK9:

oo kimler gelmiş:KK36:
ama çok özletiyorsun ki kendinii:KK57:
valla ne yalan söyliyim benim de hediye konusunda düşüncem aynı her şey çocuklarımız için:KK73::KK73:
nasılsın bakalım Eylül iyi mii?
ayrıntılıya gidebildin mii?
bazen öğrenci ve öğretmen arasında elektrik tutmayabiliyo kuzum seninkide öyle olmuş:KK69::KK69:
ama o çocuğu bana vermemişler :KK51:

Güzel forumun güzel gelinleriii:KK68::KK68:

cidden erkekler bu kadar uğraşmaz. Yani uğraşıcağı varsa da yeni gelin topiğini seçmez bence. Bir sürü bekar erkek arayan kadın dolu etraf yani. Bu arada forumda enteresan konular var. Evlilik dışı çocuk doğurma konusu açılmış. Toplumca genişledik peheyyy.

Ne güzel sizin akrabanız da var. İlerde belki olabilir. İstanbul çok güzel ama yaşaması çok zor. Allah biliyor ailem dışında İstanbul'u özlemedim ben.:KK20: Trafiği zaten beter. Yazın gittiğimde birde nefes alınmıyordu. Hava o kadar basıktı. Havası çok pis ve heryere gökdelen dikip canım şehrin tabiatını bozdular. :KK43:

Geldi mi bugün minnoşlar?? Görebildin mi cüceleri.
Ben de çocukken sarı saçlı kadınlara bayılırdım. Banu Alkan sarısı gibi.. Hatta manuella diye bir dizi vardı hatırlayan var mıdır? Ay nası beğenirdim o kadını. İlk öğretmen çok özeldir. Ben de çok severdim. Satı abla vardı anaokulunda. Sonra da Gülçin hanım. Ama 3. sınıfta öğretmenimiz değişti. Zil çalmadan kalemkutumu topluyorum diye bana tokat atmıştı. Hiç unutmadım Aynur Hanım'ın bu yaptığını. :KK62:

Kelebekçim sanada minnoşada sevgiler. Öpüyoruz 2nizi deee:KK68:

sivit kocasına aşık baya mest eder enişteyi tahminimce onay verir. Ne demişler akıllı kadın işini bilir.:confused::KK71::KK71:

Hamişlere soruyorum genel olarak, kızlar adet öncesi gerginliği gibi gerginlik var mı sizde????
geldiler tatlışşş ama 36 kişiden sadece 8 i:confused::confused:
bu arada bu vuran öğretmenlere ayrıca sinir oluyorum:KK67: hele ki böyle sudan sebeplere çocuğu okuldan uzaklaştıracak şeyler yapılmasına:KK62: bak kaç yıl geçmiş unutmamışsın öyle içine işlemiş:KK34:

mutlu pazarlar diycektim nerdeyseeee :KK70::KK70::KK70::KK70: ben izinliyim de bu hafta... bana her gün pazar gibi.... cumartesi günü sınavım var.... bakalım şef olabilecek miyim???? feci halde ders çalışıyorum, kanun yönetmelik vs. böğğğ geldi resmen!!!!

gelelim çekilişeeeee.....

1-amayaa
2-plojo
3-svity
4-asen
5-kelebek
6-damlaçikolata

bence de bir üst limit koymalıyız... peki sizce limit kaç olmalı???
canımmm allah zihin açıklığı versinn kiii:KK54::KK54:
şef amayaa ne güzell:KK28::KK28: yaparsın ki sen :)

bu arada çıtırcık, bahsettiğin gümrük mevzusunu daha önceden duymuştum o yüzden meselaaaaa annenin adresini versen sana kim çıktıysa hediyeni oraya gönderir; senin hediyeni de annen alıp kargolar gibi bi çözüm bulmuştum kendimce. ama elbette sen bilirsin; dediğin gibi sadece içimizden geçen hediyelerin resmini çekip gönderebiliriz de....

ay evkedisini gerçekten merak ettim şimdi; regli de gecikmişti.... gebe mi ki acaba??????

valla hakikaten nerde yaa uğramıyo hiç artık:cry:

çok şükür bankada alt kattaki görevimi başarıyla tamamladım:KK9:
yarın arkadaş izinden geliyor üst kata yerime geçiyorumm:KK71:
burda emekli teyzeler amcalar iyiydi ama ben de sabır kalmamış:110:
duymuyorlar ya bağırmaktan sesim kısıldı:-)
mutlu pazarlar diycektim nerdeyseeee :KK70::KK70::KK70::KK70: ben izinliyim de bu hafta... bana her gün pazar gibi.... cumartesi günü sınavım var.... bakalım şef olabilecek miyim???? feci halde ders çalışıyorum, kanun yönetmelik vs. böğğğ geldi resmen!!!!

gelelim çekilişeeeee.....

1-amayaa
2-plojo
3-svity
4-asen
5-kelebek
6-damlaçikolata

bence de bir üst limit koymalıyız... peki sizce limit kaç olmalı???
AMAYA yazmayı unutmuşum izindee olduğun için gıcık olmuş olabilirim:-)
benceee kesin geçiceksin sınavı hatta o kadar yüksek alıcaksın ki seni müdür yapıcaklar direk:-):-)
Amayaa Benide ekle çekilişe :rolleyes::rolleyes:
Nasilsin canim iyimisin bide bisey sorucam kizlar bu soru aslinda hepinize sol yumurtalikta adet oncesi sanci gibi ( ki normalde olmazdi ) hafif bi batma vardi son gunlerde biraz fazlalasti bu normalmi bebek olmamasiyla bunun bi alakasi varmi bazen ustune yatinca acima yapiyor:KK34:

canım ben ne olsa iyiye yorarım..
seninkini de bebişe yorayım bebiş gelsin:emir_bebek::emir_bebek:
kusummm bende ozledimkiii seni gerci senn watsappin bnde var ama rahatsz etmiom uslu kelebegim ben masal napio annesi kocaman oldmu .... aman sende bi instagram acamadn

Hemserim... sezosu sikayet edemezsn seni isiririm yoksa

Ayy bizde seni cok opuyoruz
sen surekli izindesn bakiyrm masallah sekerim:KK49: bnde kasimin ortasnda ayricam insallah bakalm:emir_bebek:

kuzu ben de arada whatsaptan sesleneyim diyorum ama ben de rahatsız eymiyim diyorum:KK45:
ayhh fazla ince ve düşünceliyiz yahuu:KK53:
halbuki ne rahatsızlığı di mi ölümüne kakayız hepimiz:KK71:
bu arada takvimine baktım Eylül kocaman olmuş:nazar:
Masal geriden koşa koşa geliyorrr:KK37:
minnoşkolaaaarr ben geldimm:cool::cool:azıcık okuma yazma günlüğü gibi olacak biraz ama kime anlatayımm:KK17::p:p
bugünn sınıf listemi aldımm 36 tane öğrencim vaar ve 21 erkek:KK53: kafayı bulabilirim bu sene:KK17: 8 tanesi gelmişti ikisinin sırtında çantası annelerine yapışmışlar:KK76::KK76: anneniz dışarda beklesin dedim yokk diye ağlamaya başladılar ve sonra bi tanesine yaklaşmaya çalışınca kaçtı gitti:confused::confused::confused: 5 yaşında bebişlerim var benim okuma öğrenecek:p:p

sanırım çocukların alışması zor olacak:mad: bakalım kağann sonra sezenişkooo eylül masal nasıl okula başlayacaklaaar:KK37::KK37:

aynen öyle kuzum ama o çocuğu bana vermemişler:KK51::KK51: okullarda çok haksızlık oluyo ya azcık sesin çıkacakki iyi öğrencileri alacaksın :KK51:

bazen öğrenci ve öğretmen arasında elektrik tutmayabiliyo kuzum seninkide öyle olmuş:KK69::KK69:

bu arada bu vuran öğretmenlere ayrıca sinir oluyorum:KK67: hele ki böyle sudan sebeplere çocuğu okuldan uzaklaştıracak şeyler yapılmasına:KK62: bak kaç yıl geçmiş unutmamışsın öyle içine işlemiş:KK34:

kıyamam onlaraaa 5 yaşındalar mııı:KK57:
bizim de ilkokulda bi çocuk vardı annanesi ile oturdu sınıfta nerdeyse 1 ay:-):-)
niye azıcık kişi gelmişki ne güzel alışma haftası...
erkekler çoğunluktaymış ama olsun kuzu zekidirler onlar cin gibi..

ee nasıl başlıcan okuma yazma öğretmeye çubuk daire falan mı yapıcaklar:confused:
çok kutsal görevin var kuzu...
benim mahalledeki bütün arkadaşlarım benden büyük olduklarından hepsi okuma yazma bilyordu ben de hırs yaptım ağladım okula gitmeden öğrendim:rolleyes:
annem çok uğraştı sağolsun..ama sınıfta öğrenmek isterdim çok canım sıkılmıştı ilk dönem...

hepinizi öpüyoreeeeeeeeeeee:KK72:

çok şükür bankada alt kattaki görevimi başarıyla tamamladım:KK9:
yarın arkadaş izinden geliyor üst kata yerime geçiyorumm:KK71:
burda emekli teyzeler amcalar iyiydi ama ben de sabır kalmamış:110:
duymuyorlar ya bağırmaktan sesim kısıldı:-)

AMAYA yazmayı unutmuşum izindee olduğun için gıcık olmuş olabilirim:-)
benceee kesin geçiceksin sınavı hatta o kadar yüksek alıcaksın ki seni müdür yapıcaklar direk:-):-)

canım ben ne olsa iyiye yorarım..
seninkini de bebişe yorayım bebiş gelsin:emir_bebek::emir_bebek:

kuzu ben de arada whatsaptan sesleneyim diyorum ama ben de rahatsız eymiyim diyorum:KK45:
ayhh fazla ince ve düşünceliyiz yahuu:KK53:
halbuki ne rahatsızlığı di mi ölümüne kakayız hepimiz:KK71:
bu arada takvimine baktım Eylül kocaman olmuş:nazar:
Masal geriden koşa koşa geliyorrr:KK37:

kıyamam onlaraaa 5 yaşındalar mııı:KK57:
bizim de ilkokulda bi çocuk vardı annanesi ile oturdu sınıfta nerdeyse 1 ay:-):-)
niye azıcık kişi gelmişki ne güzel alışma haftası...
erkekler çoğunluktaymış ama olsun kuzu zekidirler onlar cin gibi..

ee nasıl başlıcan okuma yazma öğretmeye çubuk daire falan mı yapıcaklar:confused:
çok kutsal görevin var kuzu...
benim mahalledeki bütün arkadaşlarım benden büyük olduklarından hepsi okuma yazma bilyordu ben de hırs yaptım ağladım okula gitmeden öğrendim:rolleyes:
annem çok uğraştı sağolsun..ama sınıfta öğrenmek isterdim çok canım sıkılmıştı ilk dönem...

hepinizi öpüyoreeeeeeeeeeee:KK72:

halbuki ne rahatsızlığı di mi ölümüne kakayız hepimiz:KK71: yazmışsın canım harf kaybından ötürü kaka'yız olmuş ne güldümm:KK70::KK70: hepimiz ölümüne kakayızzz:-)

emekl teyzeler amcalardan sevap almışsındır bol bol tatlı faturalarının yatırırken:KK30::KK48:

5 yaşındada var tatlı yani 60 aylık 70 aylık felan diye gidiyo yaş aralığı geniş baya:KK69:
sende ne hırslıymışsın haa:confused: ben de salak silgileri harcar harcar o silgi tozlarından yine silgi yapalım diye uğraşırdık :p derslerim çok kötüydü benim:KK22::KK22:

Ve gezginci cikilata geldi cok yorgunum bi bakem dedim bu gun oglusuma ananesi bayramlik aldi babannesi armut toplamaya devam ediyor:)
Bu arada kotu haber regl oldummm:KK43: iyi habrr her zmn kopan belim ve burulan karnim gayet sakin Dogumdan sanirim...optum ki sizi

Plojo Hayir ya sanmıyorum eğer öyle bisey varsads yanlis yere yerleşmeye calisiyor ki varsa bile en iyi ihtimalle 10 günlük nohut kadar bile yoktur bu kadar agri yaparmiki
Ay canim ya içim kipir kipir oldu simdi sanmıyorum ama inşallah öyledir :KK49:

Niye yanlis yer olsun sagdan ya da soldan ilerleyip rahmine yerlesecek ki kucucuk olmasi degil vucudun onu yoluna aldiysa tabi kii birseyler olabilir..ilk zamanlarda agrilar sanci girmeler gayet normaldir olabilirde olmayabilirde..insallah oyledir canimm iyi dusunn :KK66:

Aslinda illa kota cokta onemli degil herkes az cok karsi tarafida hesaba katarak abartmaz olur biter :)

Kiyamam ne kadar icinde kalkistir o kizcenin..
Bizim 1. siniftada hic unutmam Serkan adinda bir cocuk vardi cok agliyordu anneannesi ya da babaannesiydi onu hep kapida bekliyordu bu Serkan'da derslerde aglayip aglayip rn son dayanamayip sobanin arkasindan kaciveriyorduu:KK53:

Bende sapsal gb okulun tuvaletine girmezdim bikeremcik tutamamistim hahaha:KK53:
Bi kere de kalemi elime dayamistim masayla oturdugum siranin arasina denk getiriyordum tam getirdim ki ogretmrn yazdirmaya basladi saskin ben onfe kalemi alip masayi cekecegime once masayi cektim,kursun kalem avucuma girdi dimdik duruyordu bide arkadasima gosteriyordum :KK53::KK53:hala gri bir nokta var avucumda:KK53:

Ve gezginci cikilata geldi cok yorgunum bi bakem dedim bu gun oglusuma ananesi bayramlik aldi babannesi armut toplamaya devam ediyor:)
Bu arada kotu haber regl oldummm:KK43: iyi habrr her zmn kopan belim ve burulan karnim gayet sakin Dogumdan sanirim...optum ki sizi

Sizinkileri begenmezlik etmesinde armutlara devam etsin:KK19:
Ben olmadim daha yaa acaba ne kadar daha olmam,cok allak bullak oluyorum ayni zamanlarda sinirli sinirli,bide mutlaka migren tutuyor daha da sinir oluyorum:KK12:

Iyi geceler herkesciklereee:KK49:
Icim yaniyooorrr:110:
O kadar cok su ictim ki karnima baksaniz kesin sabaha dogurur dersiniz :-)

halbuki ne rahatsızlığı di mi ölümüne kakayız hepimiz:KK71: yazmışsın canım harf kaybından ötürü kaka'yız olmuş ne güldümm:KK70::KK70: hepimiz ölümüne kakayızzz:-)

emekl teyzeler amcalardan sevap almışsındır bol bol tatlı faturalarının yatırırken:KK30::KK48:

5 yaşındada var tatlı yani 60 aylık 70 aylık felan diye gidiyo yaş aralığı geniş baya:KK69:
sende ne hırslıymışsın haa:confused: ben de salak silgileri harcar harcar o silgi tozlarından yine silgi yapalım diye uğraşırdık :p derslerim çok kötüydü benim:KK22::KK22:

Ahaha kaka olduk biz:rolleyes:
Amaa neden o kizi vermediler senin sinifa:110:
Valla uzuldumm..
Hatta alakasiz bi sarki geldi aklima:
Sevenleri sevdigine vermedillerrrr:KK75::KK75:
O silgilri bosa harcama bizde de vardi:rolleyes:
Ay bi de ari mayali silgiler vardi misss gibi:KK6:
B

Cok guldum armut toplama isine:KK73:
Babanesi de harclik verir bisuruuu:confused:
Niye yanlis yer olsun sagdan ya da soldan ilerleyip rahmine yerlesecek ki kucucuk olmasi degil vucudun onu yoluna aldiysa tabi kii birseyler olabilir..ilk zamanlarda agrilar sanci girmeler gayet normaldir olabilirde olmayabilirde..insallah oyledir canimm iyi dusunn :KK66:

Aslinda illa kota cokta onemli degil herkes az cok karsi tarafida hesaba katarak abartmaz olur biter :)

Bizim 1. siniftada hic unutmam Serkan adinda bir cocuk vardi cok agliyordu anneannesi ya da babaannesiydi onu hep kapida bekliyordu bu Serkan'da derslerde aglayip aglayip rn son dayanamayip sobanin arkasindan kaciveriyorduu:KK53:

Bende sapsal gb okulun tuvaletine girmezdim bikeremcik tutamamistim hahaha:KK53:
Bi kere de kalemi elime dayamistim masayla oturdugum siranin arasina denk getiriyordum tam getirdim ki ogretmrn yazdirmaya basladi saskin ben onfe kalemi alip masayi cekecegime once masayi cektim,kursun kalem avucuma girdi dimdik duruyordu bide arkadasima gosteriyordum :KK53::KK53:hala gri bir nokta var avucumda:KK53:

Ben olmadim daha yaa acaba ne kadar daha olmam,cok allak bullak oluyorum ayni zamanlarda sinirli sinirli,bide mutlaka migren tutuyor daha da sinir oluyorum:KK12:
Normalde dogumdan sonra ne kadar sure icinde regl oluyoruz kuzu?
6aydir rahatim unuttum bile nasil bisidiii:KK73::KK73:

Valla uzuldumm..
B

Oy sweatt aynisini bende yaptim karnimi gorsen masallah 6 aylik dersin hahah:)

Valla canim emzirmeye gore hatta emzirsende kisiye gore degisiyor 1 seneye kadar cikabiliyor sanirim..

Keske olsam diyecegim hic aklima gelmezdi ama o da bisylerin habercisi oldugundan insan olsam diyor:KK51:
Ya da insanoglu hep olmayani istiyor:KK53:

Huhh huu:KK53:
Hunimi taktim geldiiimmm:KK8:
2 saatciktir uyanigiz :KK53:
Minicikken geceler bayaa uzunmus onu hatirladim:KK53:Buna da sukur:KK51:

3 gundur basim agriyor,kulagimdan cizirtili sesler geliyor suan bir de ruzgar esiyor duruyor gb:KK53: su icimdeki cocuk dısımada bi el atsa:KK47:
2 gun surdugu olmustu ama 3 e cikmamisti migrenim,guluyorum fln ama ciddi sekilde can sıkıcı..

Uyudu hemen uyuyayim:cool:

BegenmeSe kendisi daha iyisini alsin deriz bizde cicim ..:KK66: annemin bi lafi vardir hep soyler adim hidir elimdn gelen budur:KK66: o hesp iste...

Valla uzuldumm..
B

Siviticim bende senin bu iyilik perisi olarak olan dusuncene guldum:) hamislikten olsa gerek:KK66:
Dogumda gittiktn sonra bi kete bile arayip torununu sormayan kadin harclik hahahah bu baya bi ironi olur sanirim:)

1-amayaa
2-plojo
3-svity
4-asen
5-kelebek
6-damlaçikolata
7-atlas

günaydın gelincikleeerrrrr:KK68::KK68::KK68::KK68:

plojommmm aramıza hunisiyle katılmış :KK53::KK53::KK53::KK53: sezoşun yeni bi şeyler öğrenmesi biraz zaman aldı sanırım ama azcık daha dayan... inşallah bu son gece olmuştur.......

çikolatacım bence de svity çok iyimser yaklaşmış ama önemli mi?????? o tarz insanların varlığı yokluğu bir oluyor bi yerden sonra... eşin farkındaysa gerisinin hiç önemi yok inan.... ancak nedenini de anlayamıyorum...

davul gibi karnıyla svityyyy de burdaymışşşş:KK48::KK48: (ana! gebe kadın smile nı çalmışlar:KK57::KK57:) çok az kaldı kiiiii :)))))) ben yeni tedaviye başlayana kadar sen ve kelebek doğurcanız muhtemelen :)

atlascım canım, ekledim seni deeeee... soruna gelince bilmiyorum; yani eğer 13 gün önce regl oldum diyosan yumurta çatlama döneminde olabilirsin, bu günleri boş geçmeyin diyebilirim :KK22::KK22::KK22: sadece tahmin tabi.... bu yumurta dönemi de kişiden kişiye değişkenlik gösteriyor ki, svityler de öyle yakalanmıştı Masal'a.... masal SOBEEE dedi yumurtalara :KK48::KK48::KK48::KK48: oysaki yumurtlama döneminin geçtiğini zannediyodu Svityyy... e hadi inşallah diyelimmmm:KK68::KK68::KK68:

Günaydın hatuncuklar:KK28:
amayaaa
Plojo
Aksam yere bastikca aciyordu bu yaa kaynansmdan eve gelene kadar acidi eve geldim yattim hemen ama sanki biraz gaz varmis gibi geldi bana:KK23:kv deye dedim bende gittim doktora boyle alttan uzun bisey sokup bakiyo doktor dedi :KK57: aman Allahim didim:KK57:yok ben baktirmam anacim ultrason diye bisey var:KK12:
Neyse bu yumurta catliyormu bolunuyormu bilmem ama bazen beni agridan buktugu kesin
Bu arada kizlar dun bir ilk yasandi ve kocisim bizim resmimizi face profil resmi yapti:KK73::KK73:bu bir ilk daha once hic resim bile atmamisti

BegenmeSe kendisi daha iyisini alsin deriz bizde cicim ..:KK66: annemin bi lafi vardir hep soyler adim hidir elimdn gelen budur:KK66: o hesp iste...

Boyle insanlarin aldigida rahatsiz eder zaten canim artik hiiic takilma :)
Siz zaten mutlusunuz :)
Elimden gelen degil sadece biz bunu begendik aldik diyeceksin hıhhh:63:

1-amayaa
2-plojo
3-svity
4-asen
5-kelebek
6-damlaçikolata
7-atlas

plojommmm aramıza hunisiyle katılmış :KK53::KK53::KK53::KK53: sezoşun yeni bi şeyler öğrenmesi biraz zaman aldı sanırım ama azcık daha dayan... inşallah bu son gece olmuştur.......

çikolatacım bence de svity çok iyimser yaklaşmış ama önemli mi?????? o tarz insanların varlığı yokluğu bir oluyor bi yerden sonra... eşin farkındaysa gerisinin hiç önemi yok inan.... ancak nedenini de anlayamıyorum...

davul gibi karnıyla svityyyy de burdaymışşşş:KK48::KK48: (ana! gebe kadın smile nı çalmışlar:KK57::KK57:) çok az kaldı kiiiii :)))))) ben yeni tedaviye başlayana kadar sen ve kelebek doğurcanız muhtemelen :)

atlascım canım, ekledim seni deeeee... soruna gelince bilmiyorum; yani eğer 13 gün önce regl oldum diyosan yumurta çatlama döneminde olabilirsin, bu günleri boş geçmeyin diyebilirim :KK22::KK22::KK22: sadece tahmin tabi.... bu yumurta dönemi de kişiden kişiye değişkenlik gösteriyor ki, svityler de öyle yakalanmıştı Masal'a.... masal SOBEEE dedi yumurtalara :KK48::KK48::KK48::KK48: oysaki yumurtlama döneminin geçtiğini zannediyodu Svityyy... e hadi inşallah diyelimmmm:KK68::KK68::KK68:

Buyudukce diyorlar ya gercekten buyudukce simdi daha iyi bisy ogrenmesi zaman aldi galiba gercekten :) ebe artik damakta oturdugu icin o da etkilidir dedi..

Bu cekilis isine agirlik verelim diyorum Kedicik duysada gelse..
Tatilden donunce nisan hazirliklari var beni bekleyecekler nisan bohcalari icin sonrada bayram e nisan fln derken gec kalmak istemem hediyemi gitmeden en kotu ihtimallede izmirdeyken alayim diyorum:KK53:

amayaaa
Plojo
Aksam yere bastikca aciyordu bu yaa kaynansmdan eve gelene kadar acidi eve geldim yattim hemen ama sanki biraz gaz varmis gibi geldi bana:KK23:kv deye dedim bende gittim doktora boyle alttan uzun bisey sokup bakiyo doktor dedi :KK57: aman Allahim didim:KK57:yok ben baktirmam anacim ultrason diye bisey var:KK12:
Neyse bu yumurta catliyormu bolunuyormu bilmem ama bazen beni agridan buktugu kesin
Bu arada kizlar dun bir ilk yasandi ve kocisim bizim resmimizi face profil resmi yapti:KK73::KK73:bu bir ilk daha once hic resim bile atmamisti

Dogru tabii gazda olabilir hatta bastikca fıtık bile geldi aklima Allah korusun tabii bilemedim canim..Ama her doktor alttan direk muayene etmez,istegini soylersin ya da alisacan :)

Kontrole gittikk asilari olduk deviti tazeledik kan ilacina basladik vs vs vs :)
Hersey yolunda Sezen ellerinizden oper,bugun daha iyi...
insallah asilar etki gosterdikce cok yorulmaz meleğim:)

Optuk kiiii yanaciklarinizdan:KK39:

Yagmurdamlasi'da yok bayagidir,diger taraftada yoktu,gelir insallah belki katilmak ister cekilise :KK66:

tünaydın kızçelerrrrr:KK47:
yine acıktım hep açım..
5.aydan sonra bana bişeyler oldu..
KELEBEK nerdesin kuzu senin iştah nasıl?

Oy sweatt aynisini bende yaptim karnimi gorsen masallah 6 aylik dersin hahah:)

Valla canim emzirmeye gore hatta emzirsende kisiye gore degisiyor 1 seneye kadar cikabiliyor sanirim..

Keske olsam diyecegim hic aklima gelmezdi ama o da bisylerin habercisi oldugundan insan olsam diyor:KK51:
Ya da insanoglu hep olmayani istiyor:KK53:

bi de insanı belirsizlik daraltıyor bence bu gün mü gelcek yarın mı gelcek:KK48:
stres yapmasa sna gelmediği iyi bence sıcakları da atlattın:KK70:
Huhh huu:KK53:
Hunimi taktim geldiiimmm:KK8:
2 saatciktir uyanigiz :KK53:
Minicikken geceler bayaa uzunmus onu hatirladim:KK53:Buna da sukur:KK51:

3 gundur basim agriyor,kulagimdan cizirtili sesler geliyor suan bir de ruzgar esiyor duruyor gb:KK53: su icimdeki cocuk dısımada bi el atsa:KK47:
2 gun surdugu olmustu ama 3 e cikmamisti migrenim,guluyorum fln ama ciddi sekilde can sıkıcı..

Uyudu hemen uyuyayim:cool:
kıyamam ki sanaaa...
o huniden bana da lazım 3-4 ay sonra...
artık kelebek de gelir gece yazışırız çocuklar kucağımızda:-)
bence az kaldı Sezen bu gece deliksiz uyucak..annesini üzmez kiii:KK30:

1-amayaa
2-plojo
3-svity
4-asen
5-kelebek
6-damlaçikolata
7-atlas

amayaaa
Plojo

kuzumm yeni tedaviye başlıcak mısın hemen ayhh çok heyecanlı:KK37:
yine fakülteye mi gidiceksiniz?bu sefer 3 de gelicekler ikizler:KK71:
bu arada evet Masal bize süpriz yaptı adetime 3 gün kala falan yumurtlamışım gelivermiş:confused:
inatçı olcak benim kızım kafayı koydu ya olmadık zamanda da olsa geldi:-)

bu arada EVKEDİSİ MAJORR hiçç yoklar
KELEBEK arada uğruyor..
ASOŞ 101den kalktıkça geliyor:-)
ÇITIRCIK kaybolduu:110:
biz PLOJO AMAYA ÇİKOLATA ATLAS ve SİVİTT yılmaz bekçiler olduk:-)

Yagmurdamlasi'da yok bayagidir,diger taraftada yoktu,gelir insallah belki katilmak ister cekilise :KK66:
Geldim cnm geldim.Ara ara baktım yazmak fırsat olmadı.Herkes iyidir inş.Tabi bende katılmak isterim çekilişe yazabilirsiniz benide listeye:KK70:
Dün kızımla gezmeye gittik.Çok şükür sıkıntı olmadı:KK49:

X