- 7 Şubat 2014
- 298
- 84
- Konu Sahibi ayprensesii
- #15.021
Ouuww konuya bak,farkli konu deyince abisiyle babasinin pis oldugunu yazan kiz geliyor aklima hayy Allahm igrencti..
Istanbul'u ben gezilecekse severim onun disinda hic ayri bir sempatim olmadi..Sakarya'yi bu yuzden cok seviyorum tatli bir kalabalik bogucu olmaz istedigin gb istedigin sessizlikte bi yerlere kacarsin kisacik kolaycik yoldan :)
Buarada malum brn hala olmadim regl ve bu zamanlardi,sinir tavan tatli aski fenaa :) bende hala devam yanii canim..
Amayaa bu isin altindan kalkar bencesinav isinin yanii
Bence cok abartmaya gerek yok 30 fln gecilmesin 25 gayet hos bir sınır bence zaten herkes kalici birsey bakmaya calisacak onemli olan sanirim hediye aldigimiz kisinin nelerden hoslanabilecegini az cok tahmin edebilmek
Evet buranin tadi baska,o zaman hazir olsun enistee
Insallah bende annrm gb yapabilirim,bu guveni verebilirim Sezen'e gercekten bambaska birsey..
Benim yavruma,onunda yavrusuna ici yanar iste
Fazla mi cok?
Yani benim normalde olacagim zaman olurdu hatta regl olacagini zaten sirtustu yatip yumurtaliklarin kiskina dokundugunda acisindan farkedersin en azindan ben oyle yapar iste geliyor derdim
Sen yine de uzun suredir doktora fln gitmediysen bi kontrol amacli gorun canim hem bebiste istiyorsun ya danismis okursun folik asite fln baslarsin..
Bende doktora görünmeyi düşünüyorumsiraa aldim bakalim bisey cikmaz iinşallah baya baya hissediyorum yani adetim biteli 13 gün oldu daha bide benim öyle şiddetli agrilarim filan olmazdiki zaten normalde 32 gun falandir benim