- 7 Nisan 2014
- 150
- 61
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.901
Şimdi doğumdan sonra emzirmeydi, koşturmaca verirsin hemencik hepsini.. Süper sağlıklı besleniyorsun sen.. Çikolatadan tiksinmek güzel olmuş ama bünyen dayanamamışay ne güzel tek tek uzun uzun yazmışın hepimize okumaya doyamadım
ben aslında hamilelikten önce de iriydim aslında ben hiç zayıf olmadım
altım 40 üstüm 38 di..hamilelikte topaç gibi olurum derken bir mucize oldu
çok kilo almadım aldıklarım da sadece göbişe gitti..hafif sıkıyor diye giymesem de hamişlik öncesi pantalonlarım oluyor hala...
ama yine de bir PLOJOM gibi hamile olamadım..onun 9 aylıkkenki hali gibiyim belki de
bu arada abur cubur yeneyip bol bol peynir yumurta et vb yemeye çalışıyorum ama kaçamak da yapmıyor değilim
ilk 3 ay çikolatan tiksinmiştim şaka gibi ama şimdi deli gibi canım istiyor..abartmadıkça yiyorum azıcık
bu araaadaaa senin iş ne oldu ne zaman başlıcaksın?
evde oturduğun günleri özleersin kiiiii
benim hedef doğum izni sonnn 3 ay
Ben burda firmanın genel müdürüyle görüşme yapmıştım 2 ay önce. 2 hafta öncede mail attım aynı kişiye. Onaya gönderildi Türkiye'ye dediler. Hala ses yok.. İşallah olumlu olur. Çok sıkıldım evde.. Kesin çalışmaya başlayınca da yoruluyorum diye söylenmeye başlarım..
Ohh ne güzel 3 ay sonra yatarsın. Zaten çalıştıktan sonra bir süre insan kendine gelemiyor. Dinlenirsin sonrada Masal gelir. Asıl koşturma sonrası zaten.
Bu arada boşluktan saçma sapan şeylere sarmış durumdayım. Türkiye'deyken kalıcı oje diye birşey duyuyordum. Ama çok pahalıydı. Hiç denememiştim. Burda ''gratis'' gibi kişisel bakım malzemesi satan bi mağazada jel oje seti buldum. Onun uygulamasını yaptım. 3 hafta kalıyormuş. El hava ve su geçiriyormuş fln.. Bakalım ne kadar dayanıcak. Hiç kullanan oldumu aranızda??