Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Huh huuu:cool:

Klasik haftasonu yasiyor topik..
ASEN gelsen buraya ne guzel,sakindir burasi seversin..
Sezen uyudu bende ayakta uyuyorum kestireyim azcik :KK51:

Optuuuummm

canişkolaaarr:KK49::KK49:biz bugünn van ercişte düğünee gittikk:KK73: değişik bir kültürün düğününü görmüş oldumm:cool: herkesin adetleri ne farklı yahu:confused::confused:
sonraa arkidişlerle 101 sezonunu açtık:) ve asen 1. olduu:cool::cool: ancak eve geldik çok yazan olmamıış yine herkes kocişkolarıyla heralde:KK37::KK37: aşık bi topikiz biz maşallaah:nazar::nazar::p:p
Hımm yakınmış cnm,hiç gitmedim ama..Koyulhisar,zara,suşehri buralara çok gideriz biz:)
canım bende imranlııya hiç gitmedim açıkcası akrabalaeı hep ankaraya göçmüşler:KK55::KK55: belki bigün giderimde zarayı da görürüm:KK70:
Tunaydin kizcelerrr:KK37:
Hava yagmurlu gibi ama cok sicak cok terliyorummm.simdi disari cikicaz kocisle bi ce diyim oncesinde didim:confused:

ASOSSSS sen de bursaya gel senin de tayinin buraya ciksinnn:KK37:
Tamam kizma boluya ciksin ama burda da cok guzel olurduu:KK73:
Optum hepiciginiziiiii:KK6:
ay canımmm sana yakın olmak için çok isterdimm bursayı :KK55: ama aileme çok uzak kiii:KK23::KK23:
gezmişsinizdir oh kocanla ne güzeel masala aldınız mı bişiler bugün:KK39: havalar nasıl ordaa:KK69::KK69:

Huh huuu:cool:

Klasik haftasonu yasiyor topik..
ASEN gelsen buraya ne guzel,sakindir burasi seversin..
Sezen uyudu bende ayakta uyuyorum kestireyim azcik :KK51:

Optuuuummm
yakın bize zaten kızçee:KK28::KK28: sakaryadaydın sen dimii:KK28:
efendikkkk kağan paşanın annesiii:cool:
Kutlamayaa az kaldiiiiii:KK73::KK73:
Unutmadiniz di miiiiiii:cool:
Cekiliss yapacaz mii:rolleyes:

neyi kutluyodukk kuzucaan:KK17::KK17:
doğum günün 16sındaydı sanırımm:KK17::KK17:
çekiliş bu topiğin açılış tarihimi yoksaam:KK39: çekiliş varsa varımm:KK69::KK69:

canişkolaaarr:KK49::KK49:biz bugünn van ercişte düğünee gittikk:KK73: değişik bir kültürün düğününü görmüş oldumm:cool: herkesin adetleri ne farklı yahu:confused::confused:
sonraa arkidişlerle 101 sezonunu açtık:) ve asen 1. olduu:cool::cool: ancak eve geldik çok yazan olmamıış yine herkes kocişkolarıyla heralde:KK37::KK37: aşık bi topikiz biz maşallaah:nazar::nazar::p:p

canım bende imranlııya hiç gitmedim açıkcası akrabalaeı hep ankaraya göçmüşler:KK55::KK55: belki bigün giderimde zarayı da görürüm:KK70:

ay canımmm sana yakın olmak için çok isterdimm bursayı :KK55: ama aileme çok uzak kiii:KK23::KK23:
gezmişsinizdir oh kocanla ne güzeel masala aldınız mı bişiler bugün:KK39: havalar nasıl ordaa:KK69::KK69:

yakın bize zaten kızçee:KK28::KK28: sakaryadaydın sen dimii:KK28:

efendikkkk kağan paşanın annesiii:cool:

neyi kutluyodukk kuzucaan:KK17::KK17:
doğum günün 16sındaydı sanırımm:KK17::KK17:
çekiliş bu topiğin açılış tarihimi yoksaam:KK39: çekiliş varsa varımm:KK69::KK69:

Evett,Sakaryadayim canim:KK53:
2 ekim topigin acilisii:KK48:
Buarada acemi sansi mi diyelim artik oldun sen herkesi yenersin mi:cool::KK9:
Uyku duzenin oturdu mu kizce?

Günaydın mutlu pazarlar hepiciginize :KK68:
Amayaa Bende seni opuyorum canimve hepinizi opuyorum:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:
cikileta masallah kaana topigimizin yakisikli delikanlisi:nazar::nazar::nazar:
Biz dun kocisimle gezmeye gittikki eminonunde balikekmek ardindan pier loti :KK9::KK9:teleferigede binecektik ama cok kuyruk vardi bizde yuruyerek ciktik sonra oradaki mezarlik bana cazip geldi geri donustede yuruduk simdi diceksiniz mezarlik nasil cazip geliyor soyleki tarihi mezarlik yeni mezarlarda var ama eskiler cogunlukta koca koca taslari var falan iste oyle fotolar instagramda
İstanbul bulutlu yagmur yagacak gibi kocis iste ben yalniz:cry::cry:

Gunaydinnnlar efendimmm..
Yagmurlu bir pazar sabahindannn..
Kocisim yanimda olaydiiii oyy oyy neyseki onumuzdeki hafta sonu grlecek karisini ve oglusunu ozledi. Bizde tabiki..
ATLASCİM ocak ayina kadar istanbuldayim onun icin acele etmedim seninle mutlaka gorusmek istiyorm kelebegede seslendim ama o duymadi sanirsam...
Bu gun evdeyiz ara sira ugrarim kiii sizde gelin haaa:))

tünaydııınnnnnnnn:KK45::KK45:
nabersinizz tatlışlaaar:KK70::KK70:

Evett,Sakaryadayim canim:KK53:
2 ekim topigin acilisii:KK48:
Buarada acemi sansi mi diyelim artik oldun sen herkesi yenersin mi:cool::KK9:
Uyku duzenin oturdu mu kizce?
aa 2 ekimmmm çok az kaldı kii:KK73::KK73: çekiliş fikri çok iyi aslında bakalım tatlışlar ne diceek:KK37::KK37:
uykum düzgün tatlımmm 12 de uykum geliyoo sabahta hemen gözüm açılıyo maşallaah:nazar::nazar:
acemi şansı değilll 3 ay netten oynadım artık ustalaştım kuzum:cool::cool:
Günaydın mutlu pazarlar hepiciginize :KK68:
Amayaa Bende seni opuyorum canimve hepinizi opuyorum:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:
cikileta masallah kaana topigimizin yakisikli delikanlisi:nazar::nazar::nazar:
Biz dun kocisimle gezmeye gittikki eminonunde balikekmek ardindan pier loti :KK9::KK9:teleferigede binecektik ama cok kuyruk vardi bizde yuruyerek ciktik sonra oradaki mezarlik bana cazip geldi geri donustede yuruduk simdi diceksiniz mezarlik nasil cazip geliyor soyleki tarihi mezarlik yeni mezarlarda var ama eskiler cogunlukta koca koca taslari var falan iste oyle fotolar instagramda
İstanbul bulutlu yagmur yagacak gibi kocis iste ben yalniz:cry::cry:

gunaydın canımmm:KK75::KK75:
ne güzel gezmişsiniz kocanla :nazar::nazar: pier lotiyi bende çok merak ediyorum hiç gitmedimm:KK23::KK23:

Kocisim yanimda olaydiiii oyy oyy neyseki onumuzdeki hafta sonu grlecek karisini ve oglusunu ozledi. Bizde tabiki..
ATLASCİM ocak ayina kadar istanbuldayim onun icin acele etmedim seninle mutlaka gorusmek istiyorm kelebegede seslendim ama o duymadi sanirsam...

günaydınnnn:KK69::KK69: sen baya istanbuldasın kuzummm:KK57: bol bol gezersin işte ne güzeel:p bende geliyimmi buluşmaya vandan:KK28::KK28:

tünaydııınnnnnnnn:KK45::KK45:
nabersinizz tatlışlaaar:KK70::KK70:

aa 2 ekimmmm çok az kaldı kii:KK73::KK73: çekiliş fikri çok iyi aslında bakalım tatlışlar ne diceek:KK37::KK37:
uykum düzgün tatlımmm 12 de uykum geliyoo sabahta hemen gözüm açılıyo maşallaah:nazar::nazar:
acemi şansı değilll 3 ay netten oynadım artık ustalaştım kuzum:cool::cool:

gunaydın canımmm:KK75::KK75:
ne güzel gezmişsiniz kocanla :nazar::nazar: pier lotiyi bende çok merak ediyorum hiç gitmedimm:KK23::KK23:

günaydınnnn:KK69::KK69: sen baya istanbuldasın kuzummm:KK57: bol bol gezersin işte ne güzeel:p bende geliyimmi buluşmaya vandan:KK28::KK28:
Evet canim istanbuldayim baya bayaa:) hadi hadii gelsene hepiniz grlsenizeee:KK66:

Ocak aayina kadar gorusuruze elbette ben kaani çok merak ediyorum
Bu arada seni ekledim instagramdan:KK66::KK66:

Asencim pier loti güzel baya yuksek biyer herkes resim çekme yarisindaydi bizde cekindik tabi:KK53:
Selfi yapacaz diye elimiz yukarilarda kaldi:KK53:
Teleferige sira yuzunden binemedik kocisim beklicekti sirayi ben yok beklemeyelim dedim yuruduk ama aslinda korktum biraz ama caktirmadim:KK53:korkarim desem bisuru dirfir ne gerek var
Ama yolun duserse yiyecegini yaninda gotur derim bi kasik dondurmanin 5lira oldugu biyer ki beni fiyat konusu cok yakindan ilgilendiriyor:KK53:

Evet canim istanbuldayim baya bayaa:) hadi hadii gelsene hepiniz grlsenizeee:KK66:
ayy keşke kuzum aramızda en az 20 saatlik bi fark var sen batıdasın ben doğuda:KK55::KK55:

Asencim pier loti güzel baya yuksek biyer herkes resim çekme yarisindaydi bizde cekindik tabi:KK53:
Selfi yapacaz diye elimiz yukarilarda kaldi:KK53:
Teleferige sira yuzunden binemedik kocisim beklicekti sirayi ben yok beklemeyelim dedim yuruduk ama aslinda korktum biraz ama caktirmadim:KK53:korkarim desem bisuru dirfir ne gerek var
Ama yolun duserse yiyecegini yaninda gotur derim bi kasik dondurmanin 5lira oldugu biyer ki beni fiyat konusu cok yakindan ilgilendiriyor:KK53:

gerçektenmiii bende çekinirdim kiii:KK70::KK70: ama benim eşim hiç sevmez foto çekinmeyi ne gerek var derdi ve ben sinir krizi geçirip kavga ederdim:KK11::KK22::KK22:
teleferik mii ne güzeel:KK68::KK68: ayrıca gerçekten pahalıymış :KK8: ama ben birazcık savurganım :KK22::KK22:

ayy keşke kuzum aramızda en az 20 saatlik bi fark var sen batıdasın ben doğuda:KK55::KK55:

gerçektenmiii bende çekinirdim kiii:KK70::KK70: ama benim eşim hiç sevmez foto çekinmeyi ne gerek var derdi ve ben sinir krizi geçirip kavga ederdim:KK11::KK22::KK22:
teleferik mii ne güzeel:KK68::KK68: ayrıca gerçekten pahalıymış :KK8: ama ben birazcık savurganım :KK22::KK22:
Canim hic belli olmazki bu yil tayin bizi bekler dogu yani van aklimizda :) bakarsin biz sizE geliriz ki..kabul ettim canim takipteyim..:)

Canim hic belli olmazki bu yil tayin bizi bekler dogu yani van aklimizda :) bakarsin biz sizE geliriz ki..kabul ettim canim takipteyim..:)

aaa gerçekten miii:KK57: keşke gelseniz mi desemmm demesem mi bilemedim:p:p bende ağustosta eş durumu isticem bakalım bende gidebilirimm:KK17:siz ne zaman istiyosunuz tayin canım ? van iyi ama ben erzincanı felan da beğendimm :KK28::KK28:

X