Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Gunaydin kizlar
Kusmeyin bana sabahları erken kalkiyorum sonrada evde olmuyorum telefondan da giremiyorumki sürekli
Hayvanlarin konusu acilmis yaram desildi benimde bir koy cocugu olarak birsuru hayvanimiz vardi bir ara tam 6 tane kopegimiz vardi kangal dractar puanter ve fino herbiri ayri sevimliydi kaz ordek hindi off yaa hepsi hayal oldu simdi
Neyse kizlar hepinizi ve minikleri optum

Gunaydiiiiiinn

Kelebeeek nerdesiin
Kedicikte virus temizlenene kadar girmeyecekti bi telefondan ce ee de kizcee

Mayıs annelerimizden bir arkadasimiz hamile tekrar Mayis annesi olacak sanirim,aceleci bi minis ve ilk kardes
Ilk bebis tup bebekti simdi kendiliginden..
Bu rahim yumurtaliklar vs dogumdan sonra daha bi iyi calisiyor duzelirken galiba

Gunaydinnn kizce..
Estagfurullah kusmek ne demek:)
Ne guzelmiss birsuru ama cok ozluyorsundur..

merhaba hanımlar bende 19 günlük evliyim :) benimde farklı sıkıntılarım var nereye yazıcagımı bılemedıgım ıcın buraya yazmaya kara verdım benım gıbı sıkıntıları olanlar yardımcı olabılır dıye .

Günaydın kızlar...
Yeni gelen gelinler hoşgeldiniz

Kızlar ya bu ara hiç birşey yapasım gelmiyor.Buraya bile bakmıyorum bazen,silkelenmem lazım biran önce

Selamlar nasilsiniz kizlar ben surekli gelmiorum hatta bebegm cok radyasyona madur kalmasn die araa instagram bakmak idisnda elime almamaya ozen gosteriom sizler nasilsnz napiosnz bu ara biraz fazla yattm sanirim sirtim belim maff bide 8kg aldm vucudumn agrlgndan yere basmakta zorlabiyrn sanki tabanlarima civi cakmislar oyle bi aci oluo yememi duzene soktm artk her seyi yemiorm kizimda smdilik iyi rahm darlgm oldgndan oturu buyurken bnde sanci yapio azck canini yakio ama hayatta oldgnu bilmek her seyr deger surekli tekmek yumruj kafa goz grisio karnima cok hareketli masallah koca kiz oldu teyzeleri hepinizi sevgiyle opuyouz eylul &nena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…