- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.541
süperrrrr gelsinnnnnnnnnnnKelebek bak cnm ayagım ugurlu geldi..1 İstanbullu daha geldiYakında arkadaşımıda getircem buraya,bugün telde konuştuk oda gelmek istiyor buraya,tatilden gelsinde üye olcak hemencik
sanırım annemlere gıdıcem yalnz korkabılırım hıc lısık deılım ben gece tek basıma cıse bıle kalmam her sefern kocısı uyandrırım hadı benı cıse gotur dıeeeeeehoşgeldin atamıza canımm:):)
çılgınsın kuzucum maşallahkıyamam sen napcan yalnız annenlerde kalsann
hayret bugunde yorulsaydn barii ahahha kagan pasa buyudukce anası rahatlıo demekkıGunaydin citir gelinler..bu gunhic yorgun diilim kiii cok sukur oglum dun gece baya uyudu sanirim boyle boyle duzeliyoruz..haydin gelin iki lafin belini kirakk:)
bendeeeeeeeeeeeeeeeeee canım hemsommm o salvarın ne kadar guzel olmussss bnm oyle agır bır salvarm yokkkkGunaydiinnn kizlarrr..
Ozlediimm yahuu
Malum kinayi atlattik,cok guzel oldu..Dugunde bitti mi tamamdir ama Sweat bana gulecek ki Eylul'de diger kuzenimin sozu olacak insallah
Sizin iyi oldugunuzu okuyunca cok seviniyorum..
Amayaa nirdee?
Cikilatt uyumussun sevindim yavas yavas oturuyor sanirim,kac saate cikti gece uykunuz?arada bi ariza oluyor ama olsunyavrucikilat iyi olsun yeter ki
Cok oynadim behh,hemde oynadikca enerji depoladim sanki
grcem grcem tlfnmdan grebılıomsm her turlu onlıne baglanırımmm kiiiiiiiiiiiiiama sen hala ınstagram acmadn enısteye bıdaha sorsanaGunaydinlar kuzulaar
Bu aksam evimize donuyoruz...
Hem evime gidicem seviniyorum hem de burda annemlerle cok mutlu ve rahatim...icim buruk..neyse onlar da 2hafta sonra donuyorlar bursaya
KELEBEKKK demek cok giremicen kkyaozlucez ki seni...bol bol annenlere git bize baglan
MAJOR kvnin kiradaki evini siz kiralayinbiz bile stres oluyoruz valla..
PLOJOM biz de seni ozledik...sizin dugunler bitmez kiiiolsun oynayip stres atarsin mis gibi..Sezen de geliyor mu artik dugunlere?
CIKOLATAAA insallah duzene girer uykusu..gerci ist.a gidince rahat edersin kocani ozlemek disinda
Ayy çok güldüm demek işleriniz vardıamayaaa burdaaaaa... ama işi çok çok fazla, o yüzden giremiyooooo
hepinizi öpüyoooorummmm.....
ay dün enteresan bi gün yaşadım... migrenim tuttu ve saat 11-11:30 gibi işten çıkıp hastaneye gittim, iğne oldum bi güzel eve gidip vurdum kafayı uyudum... saat 17 gibi uyandım, 18 gibi de ne yemek yapcağıma ancak karar vermiştim. kocam geldi o sıra... durumu anlattım. bi yandan da yemek hazırladım. o pişene kadar mutfakla bitişik balkonun camları çok kirliydi, çünkü tarçın ve fındık uçuşuyo oralarda ve balkonu da camları da kirletiyolar sağolsunlar... salı günü akşam balkonu yıkadım dün de camları silcektim. hazır yemek pişerken camları aradan çıkarıyım dedim... üzerimde de minicik şortlu tulum var, üstü de straptez... zıııırrrrrdiye kapı çaldı, kimseyi de beklemiyoruz. genel de bana gelecekler tel açar, çünkü öyle derim; evde olmayabilirim çalışıyorum sonuçta müsait olmayabilirim diye.... demek ki biri ne söylemeyi unutmuşuz.... eşimin uzaktan bi akrabası hatun kahve içimine gelmiş; nasılsa ben 5 de çıkıyorum eşimde 6-6:30 gibi evde oluyo diye... saat 7:30 gibi... yemek yemişizdir diye düşünmüş... ama düşünme bi ara dimi? kocam "x geliyo" dedi, tabi ben koşarak üstümü değiştirmeye, kocam da giyindi paldır küldür... oturduk, kahve de yaptım, ama baktım kalkcağı yok; dedim kusura bakma biz yemek yememiştik gel birlikte yiyelim..... ay ben bu saate kalmazsınız diye düşündüm diyo... diycektim önden başka işlerimiz vardıama hatun bekar.... aklına gelmemiş olabilir diye düşünüp vazgeçtim...
öncelıkle gecmısler olsun kuzucukkkkkkkkkkk ıyımısn smdı...ay oyle cat kapı gelenlere ayar oluyorum neysekı bana o sekılde gelen olmuo olsadasınır oldgmu bellı ederm hıc affım yok ne munasebet hafta sonu tlfna cıp gelsnler gunler cuvala mı grdıamayaaa burdaaaaa... ama işi çok çok fazla, o yüzden giremiyooooo
ay dün enteresan bi gün yaşadım... migrenim tuttu ve saat 11-11:30 gibi işten çıkıp hastaneye gittim, iğne oldum bi güzel eve gidip vurdum kafayı uyudum... saat 17 gibi uyandım, 18 gibi de ne yemek yapcağıma ancak karar vermiştim. kocam geldi o sıra... durumu anlattım. bi yandan da yemek hazırladım. o pişene kadar mutfakla bitişik balkonun camları çok kirliydi, çünkü tarçın ve fındık uçuşuyo oralarda ve balkonu da camları da kirletiyolar sağolsunlar... salı günü akşam balkonu yıkadım dün de camları silcektim. hazır yemek pişerken camları aradan çıkarıyım dedim... üzerimde de minicik şortlu tulum var, üstü de straptez... zıııırrrrrdiye kapı çaldı, kimseyi de beklemiyoruz. genel de bana gelecekler tel açar, çünkü öyle derim; evde olmayabilirim çalışıyorum sonuçta müsait olmayabilirim diye.... demek ki biri ne söylemeyi unutmuşuz.... eşimin uzaktan bi akrabası hatun kahve içimine gelmiş; nasılsa ben 5 de çıkıyorum eşimde 6-6:30 gibi evde oluyo diye... saat 7:30 gibi... yemek yemişizdir diye düşünmüş... ama düşünme bi ara dimi? kocam "x geliyo" dedi, tabi ben koşarak üstümü değiştirmeye, kocam da giyindi paldır küldür... oturduk, kahve de yaptım, ama baktım kalkcağı yok; dedim kusura bakma biz yemek yememiştik gel birlikte yiyelim..... ay ben bu saate kalmazsınız diye düşündüm diyo... diycektim önden başka işlerimiz vardıama hatun bekar.... aklına gelmemiş olabilir diye düşünüp vazgeçtim...
ahha senınkı de ayrı bır komıkmıs vallaAyy çok güldüm demek işleriniz vardıAklıma lisede yaşadıgım bir anı geldi.Anlatmadan geçemeyecegim.Eşim o zaman sevgilimdi,eşim okul çıkışına gelmişti birlikte bişeyler yapcaktık ama vaktimizde azdı.Okulumun oldugu semttede amcamın bürosu var..Amcama yakalanmamak için açık havada oturmayalım kapalı bir cafeye gidelim dedik kuytu köşede Neyse gittik oturduk kalkıcaz,eşim hesabı ödemeye gitti.Eşim adama hayırlı işler,kasadaki adamda eşime kolay gelsin demiş..Eşimde bana anlattı,adamın dili surçtü heralde kolay gelsin diyor bana dedi..1 saat sonra arkadaşım aradı,sevgilisi beni görmüş o cafeye girerken,Sibel'in ne işi var orda diye aramış,arkadaşda beni aradı durumu anlattı.Meger gittigimiz cafede kötü işler yapıyorlarmış Ne bilelim bizde gittik
Gunaydinlar kuzulaar
Bu aksam evimize donuyoruz...
Hem evime gidicem seviniyorum hem de burda annemlerle cok mutlu ve rahatim...icim buruk..neyse onlar da 2hafta sonra donuyorlar bursaya
KELEBEKKK demek cok giremicen kkyaozlucez ki seni...bol bol annenlere git bize baglan
MAJOR kvnin kiradaki evini siz kiralayinbiz bile stres oluyoruz valla..
PLOJOM biz de seni ozledik...sizin dugunler bitmez kiiiolsun oynayip stres atarsin mis gibi..Sezen de geliyor mu artik dugunlere?
CIKOLATAAA insallah duzene girer uykusu..gerci ist.a gidince rahat edersin kocani ozlemek disinda
süperrrrr gelsinnnnnnnnnnn
sanırım annemlere gıdıcem yalnz korkabılırım hıc lısık deılım ben gece tek basıma cıse bıle kalmam her sefern kocısı uyandrırım hadı benı cıse gotur dıeeeeee
hayret bugunde yorulsaydn barii ahahha kagan pasa buyudukce anası rahatlıo demekkı
bendeeeeeeeeeeeeeeeeee canım hemsommm o salvarın ne kadar guzel olmussss bnm oyle agır bır salvarm yokkkkbnde alcam
yuhh yaaaa sızın kuzenlerde masallah yanı
grcem grcem tlfnmdan grebılıomsm her turlu onlıne baglanırımmm kiiiiiiiiiiiiiama sen hala ınstagram acmadn enısteye bıdaha sorsana
amayaaa burdaaaaa... ama işi çok çok fazla, o yüzden giremiyooooo
Ayy çok güldüm demek işleriniz vardıAklıma lisede yaşadıgım bir anı geldi.Anlatmadan geçemeyecegim.Eşim o zaman sevgilimdi,eşim okul çıkışına gelmişti birlikte bişeyler yapcaktık ama vaktimizde azdı.Okulumun oldugu semttede amcamın bürosu var..Amcama yakalanmamak için açık havada oturmayalım kapalı bir cafeye gidelim dedik kuytu köşede Neyse gittik oturduk kalkıcaz,eşim hesabı ödemeye gitti.Eşim adama hayırlı işler,kasadaki adamda eşime kolay gelsin demiş..Eşimde bana anlattı,adamın dili surçtü heralde kolay gelsin diyor bana dedi..1 saat sonra arkadaşım aradı,sevgilisi beni görmüş o cafeye girerken,Sibel'in ne işi var orda diye aramış,arkadaşda beni aradı durumu anlattı.Meger gittigimiz cafede kötü işler yapıyorlarmış Ne bilelim bizde gittik
Daha sonra gelişen olaylar kötüydü ama cnm,o olaydan 1 hafta sonra okuldan eve giderken 35 yaşlarında bir adam arabayla bizim evin yakınlarında bekliyordu.Aksine her zaman dolu olan sokak o gün bomboşdu.Kaçırma girişiminde bulundu ama erken farkettim arabanın kapısını açar açmaz koştum yakalayamadı beni..Plakasınıda almıştım karakola falan gittik ama hiçbirşeyde yapmadılar,size haber veririz diyip gönderdiler maalesef..Sanırım orda gören biri peşime takılıp evime kadar ögrenmişti.Gerçi bu tarz takip edilme olaylarıyla fazlaca karşılaştım ama,kaçırma girişiminde kimse bulunmamıştı.İnsanın psikolojisi darmadagın oluyor bu durumlardaöncelıkle gecmısler olsun kuzucukkkkkkkkkkk ıyımısn smdı...ay oyle cat kapı gelenlere ayar oluyorum neysekı bana o sekılde gelen olmuo olsadasınır oldgmu bellı ederm hıc affım yok ne munasebet hafta sonu tlfna cıp gelsnler gunler cuvala mı grdı
ahha senınkı de ayrı bır komıkmıs vallayazının sonunda koptummm
Maşallah cnm sizin aile bayagı kalabalık,dügünler hiç bitmiyor habire çogalıyorsunuzNe cabuk geciyor gunler yahuolsun nasilsaa onlarda donüyormus
Aldim Sezen'i de artik hem daha hareketli daha agir kayinvalideme birakmayim dedim hem buyudude biraz iyi ki almisim aklim onda kalacagina,oynadik kizimla :)
Pusette oldugu icinde cok kurcalanmadi..
Pazar'da dugun var..
Kuzum,bizdekiler renkli degil bitane oluyor,iyi ki de almisim bende cok seviyorum
Bende kuzen bol,var daha bekar isterseniz bi dusunuruz hahahah
Ya o saatte evde olunca masa hazir mi duruyor evde Allah askina,sapsal hatun
Calisan calismayan kimse haber vermeden gelmeden gitmesin ya zor gercektrn..
Oyyyyagmurdan kacarken doluya tutulmussunuz,iyi cok onemli birileri birde orada yakalamamis sizi
aslında sevişmişliğimiz olmadı reglim ama oladabilir yani....Ayy çok güldüm demek işleriniz vardıAklıma lisede yaşadıgım bir anı geldi.Anlatmadan geçemeyecegim.Eşim o zaman sevgilimdi,eşim okul çıkışına gelmişti birlikte bişeyler yapcaktık ama vaktimizde azdı.Okulumun oldugu semttede amcamın bürosu var..Amcama yakalanmamak için açık havada oturmayalım kapalı bir cafeye gidelim dedik kuytu köşede Neyse gittik oturduk kalkıcaz,eşim hesabı ödemeye gitti.Eşim adama hayırlı işler,kasadaki adamda eşime kolay gelsin demiş..Eşimde bana anlattı,adamın dili surçtü heralde kolay gelsin diyor bana dedi..1 saat sonra arkadaşım aradı,sevgilisi beni görmüş o cafeye girerken,Sibel'in ne işi var orda diye aramış,arkadaşda beni aradı durumu anlattı.Meger gittigimiz cafede kötü işler yapıyorlarmış Ne bilelim bizde gittik
benim de bi ablam var misal, haaa hani bi ara buraya da gelen yeğenimin annesi olan ablam... bekarken defalarca ona da söylemişimdir, geliyosanız haber verin diye... herşey bi tarafa biz evde babam sağ iken 4 kişiydik, kendi ağız tadımıza göre yemek yapardık yada bazen iş güç çok olunca yoğurda mısır ekmeği doğrar onu yerdik, hepimizde bunu çok severiz zatenNe cabuk geciyor gunler yahuolsun nasilsaa onlarda donüyormus
Aldim Sezen'i de artik hem daha hareketli daha agir kayinvalideme birakmayim dedim hem buyudude biraz iyi ki almisim aklim onda kalacagina,oynadik kizimla :)
Pusette oldugu icinde cok kurcalanmadi..
Pazar'da dugun var..
Kuzum,bizdekiler renkli degil bitane oluyor,iyi ki de almisim bende cok seviyorum
Bende kuzen bol,var daha bekar isterseniz bi dusunuruz hahahah
Ya o saatte evde olunca masa hazir mi duruyor evde Allah askina,sapsal hatun
Calisan calismayan kimse haber vermeden gelmeden gitmesin ya zor gercektrn..
Oyyyyagmurdan kacarken doluya tutulmussunuz,iyi cok onemli birileri birde orada yakalamamis sizi
benim de ilk kez başıma geldi tatlım ya; işten çıkmış 3 gün önce eşimle konuşmak istemiş fabrikalarında eleman ihtiyacı falan var mı diye.... gelmesinde değilim arasın istediği gün istediği saat gelsin... ama haber versin bi müsait olalım dimi :) yemek öncesi kahve içtim mecburen, eşim istemiyorum dedi çünkü... e adam aç :) bende açtım ama dedim birimiz bari eşlik edelim ilk kez geliyo ayıp....öncelıkle gecmısler olsun kuzucukkkkkkkkkkk ıyımısn smdı...ay oyle cat kapı gelenlere ayar oluyorum neysekı bana o sekılde gelen olmuo olsadasınır oldgmu bellı ederm hıc affım yok ne munasebet hafta sonu tlfna cıp gelsnler gunler cuvala mı grdı
ahha senınkı de ayrı bır komıkmıs vallayazının sonunda koptummm
Bende sinir olurum çat kapı gelenlere,ev hali oluyor insan,müsait olmayabiliyor..Bana kayınvalidem bunu hep yapar deli olurum ya..Sabah erken kalkar kendisi,bende bebek yokken yatardım öglene kadar,kapıya çat çat dayanır açana kadar gitmez.Kapıya vurur önce sonra zil+kapı yine açılmıyorsa zil+kapı+sibeeell diye bagırıraslında sevişmişliğimiz olmadı reglim ama oladabilir yani....aşk insanıyız neticede zırrr diye çat kapı gelinmesinden haz etmiyorum.... ben cam siliyodum kocamda gayet donuyla yayılmıştı....
ay sizin ki de pek betermiş, adamın dili sürçmemiş demekki
canımm çok teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun inşallahselam kızlarr beni kim dövmek ister malum bir görünüp bir kayboluyorum.
plojo sezoş kocaman kız olmuş yerim ben onu :)
Asencim seninde balkonuna bayıldım biizmde öyle geniş balkondu ama kv gıcık kapattırdı balkonu duvarıda kırdık mutfağa kattık. hiç istememiştim tek balkon çünkü. 1 balkon daha var ama 1 mt sadece çamaşır asmaya yarıyor.
minnoş ne çok düğünleriniz var hakikaten yahuu o düğünlere ne enerji yeteeerr ne altınnMalum kinayi atlattik,cok guzel oldu..Dugunde bitti mi tamamdir ama Sweat bana gulecek ki Eylul'de diger kuzenimin sozu olacak insallah
Sizin iyi oldugunuzu okuyunca cok seviniyorum..
Amayaa nirdee?
Cikilatt uyumussun sevindim yavas yavas oturuyor sanirim,kac saate cikti gece uykunuz?arada bi ariza oluyor ama olsunyavrucikilat iyi olsun yeter ki
Cok oynadim behh,hemde oynadikca enerji depoladim sanki
kızzz o nazın kocana geçer ancaksüperrrrr gelsinnnnnnnnnnn
sanırım annemlere gıdıcem yalnz korkabılırım hıc lısık deılım ben gece tek basıma cıse bıle kalmam her sefern kocısı uyandrırım hadı benı cıse gotur dıeeeeee
hayret bugunde yorulsaydn barii ahahha kagan pasa buyudukce anası rahatlıo demekkı
bendeeeeeeeeeeeeeeeeee canım hemsommm o salvarın ne kadar guzel olmussss bnm oyle agır bır salvarm yokkkkbnde alcam
yuhh yaaaa sızın kuzenlerde masallah yanı
grcem grcem tlfnmdan grebılıomsm her turlu onlıne baglanırımmm kiiiiiiiiiiiiiama sen hala ınstagram acmadn enısteye bıdaha sorsana
canımm insanın o an aklından 15 bin düşünce geçiyo dimi hele bi de evin içi savaş alanı gibiyseamayaaa burdaaaaa... ama işi çok çok fazla, o yüzden giremiyooooo
canım şuan gülüyoruz ama o zaman eminim çok korkmuşsundurrAyy çok güldüm demek işleriniz vardıAklıma lisede yaşadıgım bir anı geldi.Anlatmadan geçemeyecegim.Eşim o zaman sevgilimdi,eşim okul çıkışına gelmişti birlikte bişeyler yapcaktık ama vaktimizde azdı.Okulumun oldugu semttede amcamın bürosu var..Amcama yakalanmamak için açık havada oturmayalım kapalı bir cafeye gidelim dedik kuytu köşede Neyse gittik oturduk kalkıcaz,eşim hesabı ödemeye gitti.Eşim adama hayırlı işler,kasadaki adamda eşime kolay gelsin demiş..Eşimde bana anlattı,adamın dili surçtü heralde kolay gelsin diyor bana dedi..1 saat sonra arkadaşım aradı,sevgilisi beni görmüş o cafeye girerken,Sibel'in ne işi var orda diye aramış,arkadaşda beni aradı durumu anlattı.Meger gittigimiz cafede kötü işler yapıyorlarmış Ne bilelim bizde gittik
Senin kayinvalideye kismet sart..
Evet canim buyuyor masallah,banyo yapinca su cekiyor diyorum ben 1 gun bile fark ediyor resmen bebislere..
Ben kiziyorum acikcasi ozletiyorsun
Tabii sıkıntı olmasinda arada bi yokla sen
Daha sonra gelişen olaylar kötüydü ama cnm,o olaydan 1 hafta sonra okuldan eve giderken 35 yaşlarında bir adam arabayla bizim evin yakınlarında bekliyordu.Aksine her zaman dolu olan sokak o gün bomboşdu.Kaçırma girişiminde bulundu ama erken farkettim arabanın kapısını açar açmaz koştum yakalayamadı beni..Plakasınıda almıştım karakola falan gittik ama hiçbirşeyde yapmadılar,size haber veririz diyip gönderdiler maalesef..Sanırım orda gören biri peşime takılıp evime kadar ögrenmişti.Gerçi bu tarz takip edilme olaylarıyla fazlaca karşılaştım ama,kaçırma girişiminde kimse bulunmamıştı.İnsanın psikolojisi darmadagın oluyor bu durumlardaMaalesef İstanbul da yaşamak her anlamda çok zor
Maşallah cnm sizin aile bayagı kalabalık,dügünler hiç bitmiyor habire çogalıyorsunuz
Yagmurdan kaçarken gerçekten doluya tutulduk hemde ne dolu
benim de ilk kez başıma geldi tatlım ya; işten çıkmış 3 gün önce eşimle konuşmak istemiş fabrikalarında eleman ihtiyacı falan var mı diye.... gelmesinde değilim arasın istediği gün istediği saat gelsin... ama haber versin bi müsait olalım dimi :) yemek öncesi kahve içtim mecburen, eşim istemiyorum dedi çünkü... e adam aç :) bende açtım ama dedim birimiz bari eşlik edelim ilk kez geliyo ayıp....
Bende sinir olurum çat kapı gelenlere,ev hali oluyor insan,müsait olmayabiliyor..Bana kayınvalidem bunu hep yapar deli olurum ya..Sabah erken kalkar kendisi,bende bebek yokken yatardım öglene kadar,kapıya çat çat dayanır açana kadar gitmez.Kapıya vurur önce sonra zil+kapı yine açılmıyorsa zil+kapı+sibeeell diye bagırırYataktan kalkıp üstümü degişiyordum hemen alelacele,ortalık dagınık müsait degil..Yatakodamın kapısını kapatırım,aksilik ya ordada işim olur gitmek zorunda kalırım hoopp oda peşimden.Utanmasa gece başımızda bekliycek napıyorlar diye
siz neden enısteyle ayrı takldnz kı düngündüz 2 den bu saate kadar annemlerdeydimm
eşimde kendi annesinde
akşam 10 buçuk oldu eşimden ses yok aradım dedim evimi özlediiiiimm al beni eve götürrdiyee ve eşim geldi biraz oturduk döndük evimize insanın evi gibisi varmı yahuu
canımm çok teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun inşallah
Canım seninde istediğini yapacağın günler yakındır inşallaah kv ye bi görücü çıksın inşallah çifte düğün yapıp kv görümce evlensinler
minnoş ne çok düğünleriniz var hakikaten yahuu o düğünlere ne enerji yeteeerr ne altınn
kızzz o nazın kocana geçer ancakşuna bak ben kocama desem beni çişe götür diye vallaha bana bi başlar sabaha kadar sonunu getiremez lafların gerçi ben gece çişe kalkmam ama bu da gereksiz bi ayrıntı olsun sizlere belki de kocam götürmediği içindr
canımm insanın o an aklından 15 bin düşünce geçiyo dimi hele bi de evin içi savaş alanı gibiyse5 dakikan olsa tüm evi toparlayacağına eminim
ama gerçekten şaka bi yana bende sevmiyorum çat kapı misafiriniinsan bari 5 dakika önce arar müsait misin diye açmayıverseydiniz kapıyı
canım şuan gülüyoruz ama o zaman eminim çok korkmuşsundurrAllah korumuş valla
gecmısolsn neyi var kv nin acaba:) gunaydin cicisler
Bana kizma plojom lütfen sanirim evde olmaktan canim hicbir sey yapmak istemiyor. Kaslarimi bile almadim kac gün oldu orman gibiler.
Sweat ya kv'nin evini kiralamk iyi fikir :)
Amaya sanada .pat diye misafir gelmis bende hic sevmem oyle şeyi helede hafta içi işten gelmişim yorgunum bir ara dimi.
Yagmurdamlasi valla sizin yasadigini olayda cok kötü olmus ya psikolojik olarak düşünüyorum da kötü yani.
Bana gelecek olursak kv'yi çorlu' ya hastaneye getirdim kolonoskopi olacak sıra bekliyoruz. Kadincagiz 3 gunden beri mahvoldu o ilaçlarla. Bir sey yemedi gece uyayamadi 3 gundur tuvaletten cikamadi. Bu arada artık ilçeler arasi araba kullaniyorum yihhuuww :)
gecmısolsn neyi var kv nin acaba
Cisli seni hahah :)
Sol üst karın bölgesinde ağrı var. Bagirsaklarindan suphelendi doktor kolonoskopi istedi. Daha bir kisiyi bile almadilar ya saat 7:30'da çağırdılar bide sıkıldım çok : (
evet çişliyim kiiiiiiisıkıosa gotrmesn yataga yaparım ustunu sularım onun ay sabah sabah cok alemım vallahi tmm kapansın cıs muhabbetı hamişim ben zaten gunde 100 defa yapıom konusuncada gelıo bu meret
hay allah kv uyuz oluorm ama saglık bu ınsallah bsyı cıkmaz kadının....sende sıkıldn barı turla oralarda dr lar 9.30 dan once gelmıokı sz sabahn 7.30 unda nıye gttnz ayıptr sorması
Daha sonra gelişen olaylar kötüydü ama cnm,o olaydan 1 hafta sonra okuldan eve giderken 35 yaşlarında bir adam arabayla bizim evin yakınlarında bekliyordu.Aksine her zaman dolu olan sokak o gün bomboşdu.Kaçırma girişiminde bulundu ama erken farkettim arabanın kapısını açar açmaz koştum yakalayamadı beni..Plakasınıda almıştım karakola falan gittik ama hiçbirşeyde yapmadılar,size haber veririz diyip gönderdiler maalesef..Sanırım orda gören biri peşime takılıp evime kadar ögrenmişti.Gerçi bu tarz takip edilme olaylarıyla fazlaca karşılaştım ama,kaçırma girişiminde kimse bulunmamıştı.İnsanın psikolojisi darmadagın oluyor bu durumlardaMaalesef İstanbul da yaşamak her anlamda çok zor
Maşallah cnm sizin aile bayagı kalabalık,dügünler hiç bitmiyor habire çogalıyorsunuz
Yagmurdan kaçarken gerçekten doluya tutulduk hemde ne dolu
benim de bi ablam var misal, haaa hani bi ara buraya da gelen yeğenimin annesi olan ablam... bekarken defalarca ona da söylemişimdir, geliyosanız haber verin diye... herşey bi tarafa biz evde babam sağ iken 4 kişiydik, kendi ağız tadımıza göre yemek yapardık yada bazen iş güç çok olunca yoğurda mısır ekmeği doğrar onu yerdik, hepimizde bunu çok severiz zatenama işte gelenler sevmeyebiliyo, yemeğimiz olmayabilir, ekmeğimiz olmayabilir; hele bide gelenler yemek seçiyorsa kesinlikle haber verilmeli!!!!!... en azından evden çıkarken haber verilmeli ki gelene kadar bi hal çaresi düşünülsün değil mi???? bazen alınırdı bazen alınmazdı ama ben hala aynı şeyi söylüyorum, kimse bana misafirlik ile sürpriz yapmasın; aslında kimseye yapılmamalı çok acil bi hastalık vs. vardır da gelinmesi gerekiyodur ayrı... onun dışında haber verilmeli kesinlikle. bunun için yeni evli olmak da gerekmiyor yani...
gündüz 2 den bu saate kadar annemlerdeydimm
eşimde kendi annesinde
akşam 10 buçuk oldu eşimden ses yok aradım dedim evimi özlediiiiimm al beni eve götürrdiyee ve eşim geldi biraz oturduk döndük evimize insanın evi gibisi varmı yahuu
canımm çok teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun inşallah
Canım seninde istediğini yapacağın günler yakındır inşallaah kv ye bi görücü çıksın inşallah çifte düğün yapıp kv görümce evlensinler
minnoş ne çok düğünleriniz var hakikaten yahuu o düğünlere ne enerji yeteeerr ne altınn
kızzz o nazın kocana geçer ancakşuna bak ben kocama desem beni çişe götür diye vallaha bana bi başlar sabaha kadar sonunu getiremez lafların gerçi ben gece çişe kalkmam ama bu da gereksiz bi ayrıntı olsun sizlere belki de kocam götürmediği içindr
canımm insanın o an aklından 15 bin düşünce geçiyo dimi hele bi de evin içi savaş alanı gibiyse5 dakikan olsa tüm evi toparlayacağına eminim
ama gerçekten şaka bi yana bende sevmiyorum çat kapı misafiriniinsan bari 5 dakika önce arar müsait misin diye açmayıverseydiniz kapıyı
canım şuan gülüyoruz ama o zaman eminim çok korkmuşsundurrAllah korumuş valla
:) gunaydin cicisler
Bana kizma plojom lütfen sanirim evde olmaktan canim hicbir sey yapmak istemiyor. Kaslarimi bile almadim kac gün oldu orman gibiler.
Sweat ya kv'nin evini kiralamk iyi fikir :)
Amaya sanada .pat diye misafir gelmis bende hic sevmem oyle şeyi helede hafta içi işten gelmişim yorgunum bir ara dimi.
Yagmurdamlasi valla sizin yasadigini olayda cok kötü olmus ya psikolojik olarak düşünüyorum da kötü yani.
Bana gelecek olursak kv'yi çorlu' ya hastaneye getirdim kolonoskopi olacak sıra bekliyoruz. Kadincagiz 3 gunden beri mahvoldu o ilaçlarla. Bir sey yemedi gece uyayamadi 3 gundur tuvaletten cikamadi. Bu arada artık ilçeler arasi araba kullaniyorum yihhuuww :)
Aman Allah korusun ne kotu..
Bi 6 yil ara olmustu dugunlerde ben bi evlendim actim yollari,simdi paso dugun dernek bu sene 3. oldu bir de soz var..Kalabalik teyze dayi kuzenler
Baba tarafinda 6 tane 5 i evli,
Anne tarafinda 21 kuzen 12 evli 18 kuzen cocuguve dusun ki bayramlarda hep beraberiz,simdi dugun icin herkes buralarda,piknikler yemekler..Tabii istisnalar var sehirdisi,yurtdisi gelebilen gelemeyen..
Bunlar sadece hala,amca,dayi ,teyze öz
Allahtan bana gelemiyorlar aramadan cunku 15da olsa bi yol var donmek olmaz diye
Yok yok olmaz insanin evi gb
Enerjide yetiyor kizce gelenleri dusunursek altinda
Tabii ayni senede 3. zorluyor bir de tanidik ekstralar girince
Oyy kiyamam
Oyle kizmak degil,ozletme
Sende haklisin hic ugras yoksa ev cok zor,hele calisip sevip sonradan oturmak cok zormus..
Gecmis olsun canim buarada insallah haberler iyi olur saglik bambaska birsey,Allah korusun..