Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
bizim de öyle oldu bütün kağıtları ayrıldı...sinirden-üzüntüden gözlerim dolmuştu :KK31:
bu onu saymazsak ilk puzzlemız çok heyecanlıyım :KK16: önce kenarları yapıp renklerine göre ayırıyoruz di mi?başka taktiğin var mı?zaten benim koca sıkıntılı ben tek başıma yaparım gibi..o bozmasın da yardımına da gerek yok :KK1:

Evt cnm bn öyle yapıyorm ayakkabı kutusu kapakları ck işe yarıyo bn e son 3000parca yaptm ck renklıydi knarlarını yaptım öyle öyle ayyy cnm ckti bnmde

Evt cnm bn öyle yapıyorm ayakkabı kutusu kapakları ck işe yarıyo bn e son 3000parca yaptm ck renklıydi knarlarını yaptım öyle öyle ayyy cnm ckti bnmde

aaa evet ayakkabı kutusu süper fikir sağol prensescim..
nee 3000 parça mıı :KK53: biz 1000 aldık o bile zor geldi..
hadi ben başlıyorumm..tabi arada gelicem buraya...
size iyi geceler demedn uyumam :KK16:

aaa evet ayakkabı kutusu süper fikir sağol prensescim..
nee 3000 parça mıı :KK53: biz 1000 aldık o bile zor geldi..
hadi ben başlıyorumm..tabi arada gelicem buraya...
size iyi geceler demedn uyumam :KK16:

ewt cnm 3000 prca diğerleri 1000. fotolarda gorunuyo ztn kolay gelsin sana o bitene kdr sen unutursn bizi:KK14:
merk ettm ne aldınız googleden link at bi ara :KK52:

ewt cnm 3000 prca diğerleri 1000. fotolarda gorunuyo ztn kolay gelsin sana o bitene kdr sen unutursn bizi:KK14:
merk ettm ne aldınız googleden link at bi ara :KK52:

yok kızz unutur muyum hiç..
bak nerdeyse 1 saatte sadece köşeleri-kenarları ayırdım :KK1: bu hızla yaza kadar bitiririm inşallah :KK52:
en bilinen puzzle ı aldık kamplumbağ terbiyecisii :KK36: sodazede olan eski puzzelımız da mutluluğun resmiydi hani yatakta çoluk çocuk yatıyorlar ya :KK1:
senin 3000 parça neydi?

bu arada topiğimizdeki öğretmenlerimizin- hatırladığım kadarıyla the beauty,asen ve geveze- öğretmenler günü kutlu olsunnn..
seviyoruz sizzii :KK34:

bu arada bu gece asen bile yok..kimsecikler yokk :KK50: ben de gider puzzleımı yaparım :KK31:

bak nerdeyse 1 saatte sadece köşeleri-kenarları ayırdım :KK1: bu hızla yaza kadar bitiririm inşallah :KK52:
en bilinen puzzle ı aldık kamplumbağ terbiyecisii :KK36: sodazede olan eski puzzelımız da mutluluğun resmiydi hani yatakta çoluk çocuk yatıyorlar ya :KK1:
senin 3000 parça neydi?

bu arada topiğimizdeki öğretmenlerimizin- hatırladığım kadarıyla the beauty,asen ve geveze- öğretmenler günü kutlu olsunnn..

bu arada bu gece asen bile yok..kimsecikler yokk :KK50: ben de gider puzzleımı yaparım :KK31:

hmm anladım cnm mutluluğun resmi de güzell:KK34: kaplumbağa terbiyeciside :))
bizim 3binlik olan çiçekli at arabalı bişey :)) bn artık cocuk odası için alırm heralde bi orası boşş

bende tüm topiğimizin öğretmenlerinin öğretmenler gününü kutluyorumm:KK71::KK71:
yarn sbh kv gitcez kahvaltıyaa...bn de yatıyorumm grszz:78:

huhucanlarrrr uyumayınnnnnnnnnnn :KK53: çünküm ben geldimmmm :KK9::KK9::KK9:
mat öğretmeniyim canım.... ky bugün beni aradı, öğretmenler günümü kutlamak için.... hala konuyu açıyor, annenlerde gelmiş diyerek... neyse uzatmadım kapadım işte...
aaa ne güzel tatlışkommmm :) bu arada takılma kv yeiyi yapmışsın uzatmamaklaa:KK45:

aaa ben de şok oldum kimsecikler gelmemiş bu gün..
biz de eve yeni geldik..4ten beri dışarıdaydık çokk yorulmuşum..
bi de puzzle aldık bakalım yapabilcek miyiz..en son aldığımızda daha 4te1ini yapmadan kociş puzzleımıza soda dökmüştü de rezil olmuştu güzelim puzzle :KK1: bunu kazasız belasız yaparız inşallah :KK52:
arada gelirim buraya..yalnız kalmasın topikimiz :KK34:
ohhh ne gezmişsiniz yavrumm maşallaah :KK53:
puzzle mı geçen 500 yaptım 2 günde bitirdik 1000 almak istiom çok alamadım biii :KK30:
bende istiom yaaa :KK76::KK31:

senin 3000 parça neydi?

kıyamammm nasıl da hatırlarmışşşş:KK16: bu arada bendeee geveze vee beauty nin öğretmenler gününü kutluyorummm
bizim 3binlik olan çiçekli at arabalı bişey :)) bn artık cocuk odası için alırm heralde bi orası boşş

bende tüm topiğimizin öğretmenlerinin öğretmenler gününü kutluyorumm:KK71::KK71:

teşekkür ederiz tatlışımmm :KK16:
ben sırayı savdım yarın güzelll oturmalarr:KK9::KK9::KK9::KK9:

görüşürüz canım..iyi gecelerrr :KK16:

o aşağıda dizilip okuyan ve yazmayanlara selam olsunnn:KK19::KK19::KK19::KK20:

asennn bekedim de gelmediiiinnn diye şarkılar söyliyeceğim şimdi sana :KK1:

sen geldin ben gidiyorum :KK50:
ama sen burdayken gidesim gelmiyor ...ama uykum da geldi..yatıcam gaiba...
bu arada ben de aşağıdakileri selamlıyorum vee asenciğimi kocaman öpüyorum :KK16:
iyi geceler ..tatlı rüyalar..

asennn bekedim de gelmediiiinnn diye şarkılar söyliyeceğim şimdi sana :KK1:

sen geldin ben gidiyorum :KK50:
ama sen burdayken gidesim gelmiyor ...ama uykum da geldi..yatıcam gaiba...
bu arada ben de aşağıdakileri selamlıyorum vee asenciğimi kocaman öpüyorum :KK16:
iyi geceler ..tatlı rüyalar..

o zaman tatlışkomm bende seni kocamannnn öpüyorummm:KK16: :KK54::KK54:

aaa ben de şok oldum kimsecikler gelmemiş bu gün..
biz de eve yeni geldik..4ten beri dışarıdaydık çokk yorulmuşum..
bi de puzzle aldık bakalım yapabilcek miyiz..en son aldığımızda daha 4te1ini yapmadan kociş puzzleımıza soda dökmüştü de rezil olmuştu güzelim puzzle :KK1: bunu kazasız belasız yaparız inşallah :KK52:
arada gelirim buraya..yalnız kalmasın topikimiz :KK34:

biz de hep kocişle alalım diyoruz da bakalım.... o da ben de hiç yapmadık hayatımız da... hani 1000 parçalık alsak 1 sene de anca biter herhalde :KK9:

tşkr ederim tatlım.... Asen de kutlamış ona da tşkr ediyorum....

Ben de asenin - gevezenin ve topikteki diğer tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutluyorum :KK16: :KK16:
şaka maka derken 2 yılım... zaman çabuk geçiyor....

kızlar sabah bir enerjiyle uyandım... kociş de yok... napayım napayım, yürüyeyim en iyisi dedim...1.5 saat yürümüşüm.... aslında çok iyi geldi... her gün yapmayı düşünüyorum, tabi ne kadar geçerli olur, tartışılır :KK53:

biz de hep kocişle alalım diyoruz da bakalım.... o da ben de hiç yapmadık hayatımız da... hani 1000 parçalık alsak 1 sene de anca biter herhalde :KK9:

Ben de asenin - gevezenin ve topikteki diğer tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutluyorum :KK16: :KK16:

kızlar sabah bir enerjiyle uyandım... kociş de yok... napayım napayım, yürüyeyim en iyisi dedim...1.5 saat yürümüşüm.... aslında çok iyi geldi... her gün yapmayı düşünüyorum, tabi ne kadar geçerli olur, tartışılır :KK53:

ohh tatlımm maşallahh:nazar: ben uzun zamandır yürümüyorum yaa aslında yürümek lazım :KK76: bi sen yazmışsın napıyosun bakalımm tatlımm :KK76:

ohh ne güzel olmuş yürüyüş..benim tek yürüyüşüm her gün iş-ev arası 15 dk o da sayılmaz zaten :KK50:
puzzle aldık da ben tek başıma yapıcam sanırım bizimkine sıkıntılar basıyor :KK52:
bitince gururla foto yüklerim buraya :KK53:

ohh tatlımm maşallahh:nazar: ben uzun zamandır yürümüyorum yaa aslında yürümek lazım :KK76: bi sen yazmışsın napıyosun bakalımm tatlımm :KK76:

ben de burdayımmm... ama birazdan temizliğe gidicem hüüü :KK50:

bu arada bu sabah öğretmnler günü şerefine eşime salonda süper bi kahvaltı hazırladım..pek mutlu oldu aşk tazeledik :KK16:

bi dee 18 ağustosta evlenen bi arkadaşım hamileymiş..dün gece öğrendim vee annelik iç güdülerim kabardı :KK31:
kahvaltı boyu bebek muhabbeti yaptık kocişlee..ah ahh :KK52: ama beklicez yaza kadar son bi tatil yapalım dedik..ama bi hamile haberi daha alırsam siz de benden bi haber alabiirsiniz :KK1:

ohh ne güzel olmuş yürüyüş..benim tek yürüyüşüm her gün iş-ev arası 15 dk o da sayılmaz zaten :KK50:
puzzle aldık da ben tek başıma yapıcam sanırım bizimkine sıkıntılar basıyor :KK52:
bitince gururla foto yüklerim buraya :KK53:

ben de burdayımmm... ama birazdan temizliğe gidicem hüüü :KK50:

bu arada bu sabah öğretmnler günü şerefine eşime salonda süper bi kahvaltı hazırladım..pek mutlu oldu aşk tazeledik :KK16:

bi dee 18 ağustosta evlenen bi arkadaşım hamileymiş..dün gece öğrendim vee annelik iç güdülerim kabardı :KK31:
kahvaltı boyu bebek muhabbeti yaptık kocişlee..ah ahh :KK52: ama beklicez yaza kadar son bi tatil yapalım dedik..ama bi hamile haberi daha alırsam siz de benden bi haber alabiirsiniz :KK1:

:KK66:) elini cabuk tutarsan yaza bebegi kucagina alir eylule dogru 3kisilik tatil yaparsiniz canim:21: bebek hic bseye engel degilkiii:KK19:

slm kızlarr...iyi hafta sonları herkeze..kimse yok bugun herkez gezmelerde sanrım...

bu sabh annem aradı ve ablamın kv annesi vefat etmiş. enişte bizimle konsumuyo bizde öyle ama yinede aradık ilkinde acmadı 2.mesgule attı..annemde aksma arayın dedi. içim daraldı üzüldüm çook kadını severdim.

eşimle bi güzel temizlik yaptık.köşe bucakk:KK66: banda ewede bu temizlik iyi geldii...

slm kızlarr...iyi hafta sonları herkeze..kimse yok bugun herkez gezmelerde sanrım...

bu sabh annem aradı ve ablamın kv annesi vefat etmiş. enişte bizimle konsumuyo bizde öyle ama yinede aradık ilkinde acmadı 2.mesgule attı..annemde aksma arayın dedi. içim daraldı üzüldüm çook kadını severdim.

eşimle bi güzel temizlik yaptık.köşe bucakk:KK66: banda ewede bu temizlik iyi geldii...

canımm eşini tebrik ederimm..çalışmamana rağmen yardımcı oluyor sana...
ben de tek başıma başarıyla temizledim evi:KK31: eşim yapılcak bişey var mı diyor ben de yok ben yaparım diyorum sonuç ben yapıyorum :KK52:
ama suç ben de ver eline vileda kovasını toz bezini al sana yapılcak bişey de..ama istiyorum ki o akıl etsin tutsun bi işin ucundan....şimdi de suratım asılınca şebeklik yapıyor benim karım çok mu yorulmuş diye....önceden daha çok yardım ederdi hep benim salaklığım ben yaparım dedikçe ben yapıyorum...o da haklı ben de yapan biri olsa benden bişey istemese niye yapyım ki..
çamaşır odasında çamaşırlar asılı 3 gündür..ama toplamıcam...gerekirse oran alıp giyeriz dimi ama...içim de rahat etmiyor ki....

şimdi annemlere gidicez yemeğe...suratımı asmamam gerek..

evlilik çok güzel ama çok da zor beee :KK52:

canımm eşini tebrik ederimm..çalışmamana rağmen yardımcı oluyor sana...
ben de tek başıma başarıyla temizledim evi:KK31: eşim yapılcak bişey var mı diyor ben de yok ben yaparım diyorum sonuç ben yapıyorum :KK52:
ama suç ben de ver eline vileda kovasını toz bezini al sana yapılcak bişey de..ama istiyorum ki o akıl etsin tutsun bi işin ucundan....şimdi de suratım asılınca şebeklik yapıyor benim karım çok mu yorulmuş diye....önceden daha çok yardım ederdi hep benim salaklığım ben yaparım dedikçe ben yapıyorum...o da haklı ben de yapan biri olsa benden bişey istemese niye yapyım ki..
çamaşır odasında çamaşırlar asılı 3 gündür..ama toplamıcam...gerekirse oran alıp giyeriz dimi ama...içim de rahat etmiyor ki....

şimdi annemlere gidicez yemeğe...suratımı asmamam gerek..

evlilik çok güzel ama çok da zor beee :KK52:

valla cnm bnde öyle diyordum ama bu hafta yapmadım temizlik.temizlik yapmayınca temiz tutmuyor.dedim süpür bn viladala paspas yaptım tozları aldım. sonra bnyoya girdim dedim eşime..çamısrları topla blkndan.kıyaftlerini topla.pencere mermerini sil.kızrtma mak yurkarı kaldır. hoop girdim bnyoya. cıktım bi kızrtma mak kalmıs kızdım tabiikkii 3gündür bunu kaldır diyorum diye :111: uslu uslu klkıp yaptı sımdı de uyuya kaldı sanki cok iş yaptı :KK1:

valla cnm bnde öyle diyordum ama bu hafta yapmadım temizlik.temizlik yapmayınca temiz tutmuyor.dedim süpür bn viladala paspas yaptım tozları aldım. sonra bnyoya girdim dedim eşime..çamısrları topla blkndan.kıyaftlerini topla.pencere mermerini sil.kızrtma mak yurkarı kaldır. hoop girdim bnyoya. cıktım bi kızrtma mak kalmıs kızdım tabiikkii 3gündür bunu kaldır diyorum diye :111: uslu uslu klkıp yaptı sımdı de uyuya kaldı sanki cok iş yaptı :KK1:

valla prenses en güzelini yapıyorsun..yapınca teşekkür etmek yerine yapmayınca niye yapmadın demek lazım..yoksa benim gibi böyle bi yandan bel ağrısıyla beraber sinirle oturursun...benimkide ilk aylarda çamaşırları toplar,bulaşık mak.boşaltır,siler,banyoları bile ciflerdi...ama ben akılsız kafam her yaptığında binbir minnetle aşkııımm ne gerek vardı ben yapardım falan dersem yapmaz tabii..senin gibi olcan çamaşırları mı topladı neden bulaışk mak.boşaltmadın dicen...
umarım çok geç değildir...evde devrim başlatıyorum bu haftadan itibaren..ya beraber yaparız ya 100 tl veririz kadın çağırırız ya da evi b.k götürür...

şimdi çıkıyorum ben annemlerde yemek yicez ordan da hep beraber ikeaya gidicez.prenses senin salonda da var şu film şeridi çerçeveler var ya ondan alıcam :KK16:

gece uğrarım..sizsiz olmaz :KK16: öptüm hepiciğinizi ....

X