Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

içiyorum cnm günde mutlaka 2 kg içiyorum...bnmde şubattaydı bnmde 4 ay olmuşşş inşş bnde hamile olurm...
o sıralar yanma fln oluyodu cok şükür şimdi yok..su işe yarıyor sanrm...

içiyorum cnm günde mutlaka 2 kg içiyorum...bnmde şubattaydı bnmde 4 ay olmuşşş inşş bnde hamile olurm...
o sıralar yanma fln oluyodu cok şükür şimdi yok..su işe yarıyor sanrm...
Off o yanmalar çok kötü ya,birde kesinlikle kafana takma cnm,ben hamile kalmadan 1 ay önce tatile gitmiştim çok rahatladım kafandan at demiyorum çünkü gerçekten atılmıyor hep aklının bir köşesinde oluyor bebek,rahatlamaya gevşemeye çalış yeter bence,ben çok aceleciyimdir,tam ümidi kestiğim ay bebeğim oldu.Hatta o ay eşimi doktora göndercektim Birde hamile kalmadan önce adetlerim düzensizleşti ya erken gelirdi yada geç..Seninde gecikmiş belkide yakındır inş

bnde gönderdim eşimi dr.a..iki ay daha verdik kendimize olmazsa tekrar gitcek bende gitcem...
test yaptım cnm 15.gün ama negatif cıktı...bugun 17.gün belirti de yok tap diye gelicek sanrm...

Canim sen gene ailenle ayni shirdeymisin ben gurbetteyim kimsem yok..ahh ahh yanlizlik cok zor.ama senin isinde zormus valla aile apartmani bogar insani...

bnde gönderdim eşimi dr.a..iki ay daha verdik kendimize olmazsa tekrar gitcek bende gitcem...
test yaptım cnm 15.gün ama negatif cıktı...bugun 17.gün belirti de yok tap diye gelicek sanrm...
İnş cnm,emin ol en beklenmedik anda pat diye gelir minigin...
Canim sen gene ailenle ayni shirdeymisin ben gurbetteyim kimsem yok..ahh ahh yanlizlik cok zor.ama senin isinde zormus valla aile apartmani bogar insani...
Aile apartmanı gerçekten zor ya,yabancılarda var ama dedigim gibi onlarda teyzeler..Zaten eşim hiç istemiyor burda oturmayı,akrabalarından biraz olsun uzak olmak için,onlar üst katlardaki dairelerde,biz alt katlardan yana kullandık seçimimizi,yoksa amcasıyla karşı karşıya olcaktı dairemiz,bir üstümüzdede eltim ve amcasının oglu olcaktı..Çıldırırdım heralde onların içinde..Kat bile çok farkediyor gerçekten..Allahdan ailemle aynı şehirdeyiz en fazla 15 günde 1 yanlarında oluyorum..

Saol cnm,insanın bazen gerçekten canı yanıyor heleki benim gibi tek olunca çok zor oluyor bebişe bakmak,ama onun bir gülümsemesi herşeyi unutturuyor
herkes aynı şeyi diyo seneye istediğimde inşallah olur

seneye inşallah benimde olur bi tontişimm

dövme beni nenoşşş
geldimkiiii
kızz nasıl hatırlıyosunnn üstünden 1 sene geçti resmeniltifatın için de tesekkür ederim nenoşumm

iyiyiz csanım sen nasılsınn

ayiptir solemesi hafizam cok kuvvetli :) bu arada tlfndan grebiliom intrnettn kocam pazar gunu gdio ankaraya 5gun yokkk iimdatttt napcam bennn

ayiptir solemesi hafizam cok kuvvetli :) bu arada tlfndan grebiliom intrnettn kocam pazar gunu gdio ankaraya 5gun yokkk iimdatttt napcam bennn
Kelebek bak cnm ayagım ugurlu geldi..1 İstanbullu daha geldi Yakında arkadaşımıda getircem buraya,bugün telde konuştuk oda gelmek istiyor buraya,tatilden gelsinde üye olcak hemencik

Gunaydin citir gelinler..bu gunhic yorgun diilim kiii cok sukur oglum dun gece baya uyudu sanirim boyle boyle duzeliyoruz..haydin gelin iki lafin belini kirakk:)

selam kızlarr beni kim dövmek ister malum bir görünüp bir kayboluyorum.

plojo sezoş kocaman kız olmuş yerim ben onu :)

Asencim seninde balkonuna bayıldım biizmde öyle geniş balkondu ama kv gıcık kapattırdı balkonu duvarıda kırdık mutfağa kattık. hiç istememiştim tek balkon çünkü. 1 balkon daha var ama 1 mt sadece çamaşır asmaya yarıyor.

Senin kayinvalideye kismet sart..

Evet canim buyuyor masallah,banyo yapinca su cekiyor diyorum ben 1 gun bile fark ediyor resmen bebislere..
Ben kiziyorum acikcasi ozletiyorsun
Tabii sıkıntı olmasinda arada bi yokla sen

Malum kinayi atlattik,cok guzel oldu..Dugunde bitti mi tamamdir ama Sweat bana gulecek ki Eylul'de diger kuzenimin sozu olacak insallah

Sizin iyi oldugunuzu okuyunca cok seviniyorum..

Amayaa nirdee?

Cikilatt uyumussun sevindim yavas yavas oturuyor sanirim,kac saate cikti gece uykunuz?arada bi ariza oluyor ama olsun yavrucikilat iyi olsun yeter ki

Cok oynadim behh,hemde oynadikca enerji depoladim sanki

Ohh ohhh kotu enerji atilip taze mis enerji depolanir oyle gunlerde tamda lazimdi dimi ama..
Su an 2.5 saat 3 falan buluyor gece uykumuz bazen sartel atio tabi:) olacak o kadar diyorum...daha uzar ama dimi uykular?

Ohh ohhh kotu enerji atilip taze mis enerji depolanir oyle gunlerde tamda lazimdi dimi ama..
Su an 2.5 saat 3 falan buluyor gece uykumuz bazen sartel atio tabi:) olacak o kadar diyorum...daha uzar ama dimi uykular?

Aynen oyle oldu,tamda zamaninda :)

Masallah canim,uzayacak tabii..Emme araliklariniz uyku zamanlariniz oturdukca daha keyifli..
Suan maksimum 5 bazen 6 saatteyiz..Tabi bunu tamamen Sezen ayarliyor..Suan gece kan sekeri olayi bitip uyku duzeni oturmaya basladigindanda gece beslenmesine mudahale etmiyorum..

Gunaydinlar kuzulaar
Bu aksam evimize donuyoruz...
Hem evime gidicem seviniyorum hem de burda annemlerle cok mutlu ve rahatim...icim buruk..neyse onlar da 2hafta sonra donuyorlar bursaya
KELEBEKKK demek cok giremicen kkyaozlucez ki seni...bol bol annenlere git bize baglan
MAJOR kvnin kiradaki evini siz kiralayinbiz bile stres oluyoruz valla..
PLOJOM biz de seni ozledik...sizin dugunler bitmez kiiiolsun oynayip stres atarsin mis gibi..Sezen de geliyor mu artik dugunlere?
CIKOLATAAA insallah duzene girer uykusu..gerci ist.a gidince rahat edersin kocani ozlemek disinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…