Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
kızlarr nasılsınız ya eskisi gibi çok giremiyorum üzülüyorum :KK43:

geçen pazar günü eşimle çocuk olayını konuştuk ikimizde istiyoruz artık bende bir an boş bulundum kv'ye dedim ki biz konuştuk bebek istiyoruz galiba dedim. KV beni hem çok kızdırdı hem de çok üzdü önce işe gir sonra dedi. iyi o zaman dedim işi ne zaman bulacağım belli değil zaten işe girdikten sonrada 1 yıl falan çalışırım öyle bebek olur doğuma kadar geçecek süre en az 2,5-3 yıl olur dedim. ne gerek var işe girince hemen hamile kalırsın dedi oldu dedim öyle şey mi olurmuş olur olur neden olmasın dedi bana. yani sizin anlayacağınız şeytan diyorki hemen hamile kal sussun otursun yerinde deli ediyor beni ya. resmen yatak odama kadar müdahale ediyor düşünsenize. insan öyle mi der siz bilirsiniz falan diyecek diye beklerken o nerdeyse ağzıma doğum kontrol hapı verecek yani. çok moralimi bozuyor bugün yumurtalama günüm normalde şeytan nasıl dürtüyor varya denesek mi diyorum gıcık oluyorum artık iyice

Tepki vermedigin surece bu muameleyi gormeye devam edeceksin..Bence haddini fazlaca asmis..kiraya bile ciksan ne yedigij bilir ayagiji yorganina gore uzatir gecinip gidersin..neden omrunu heba ediyorsun ki?
Senin hazmettigin yalan uzerine bence ayri ev istegin hic te yadirganacak birsey degil..

Skm gelincikler gene yorgun cikilata geldi...kagan pasanin ve benim doktor kontrolumuz vardi bu gun iyiyiz sukur kagan bey 5 kiloyu gecmis kollarimizi agritack sipa..:) ordanda gezmelere gittik arabada hep uyudu oglusum.
Sizleri optuk kiiii.

Masallaah masallah Kagan'a :nazar:
buydunuz sizde artik :)

maşallah canm. allah analı babalı sağlıklı uzun mutlu ömürler versin prensesin ve sizee...

amayaaa
meleklerin nasıllar iyidirler inş..

Canim,yagmurdamlasi bizim mayis annelerimizden arkadasim:KK66:

Bende varıııııııım :)

Hosgeldiinnn:KK54:
Nerelisiniz?

minnoşkolar ben geldim en son ne zaman yazdım bilmiyorum yine bende ipler koptu :mad:
eskişehire düğüne gittik nikahtı derlken bbugün migrosun %40 indiğriminden balkona sallanır sandalyeyle bahçe masası aldık balkonumuzaa:KK9: çok güzel olduu oturmaya bekleriizkii:KK68: ıslatmak için dee kv lerle annemleri çağırdok oturmaya:KK28: bende size bi bakayım dedim:KK39:

AMAYAA canımm yazdımmı hatırlayamadım ama nasipten öteye yol yok o yüzden geleceği günü bekleyelimm:emir_bebek::emir_bebek:

SİVİTOŞŞ minnoşşş:KK49: sana da tatil kiiii artıkk:KK70::KK70::KK70: anennin yanında erdekte takıl ne güzel yaa:KK68::KK68:

EVKEDİSİ kuzummm geçmiş olsunn regl de olmamışsın hadi hayırlısı:oops::oops:

PLOJOO bebişim hakikaten sizin düğünler hiç bitmiyo yahuu:nazar:maşallah aile kalabalık:p

MAJOR kuzum hiç sallama valla kv yi ona bakarak mı gidecekmişsin diyetisyene yokyaa:KK11: git kız kilonu ver bebiş doğurr sefaan olsun:KK70::KK70:

ÇİKİLETAAA canişimm kağan beye maşallahh:nazar::nazar:

KELEBEK NENİŞŞŞ nerelerdesin kızz sesin çıkmıyoooo:KK17:

Gunaydinlarrr herkeseeee:KK31:
gozlerimi acamadim uyudukca uyuyasim geliyoorr:KK53:
Tabi yedikce yiyesim:KK70:
Geceleri aciksam da ac yatiyorum:cry:
Ctesi doktora gidicez ya doktor cok kilo aldin demesin diye bu cabam:confused:

ASOSSSS gelelim mi sizeeeeeeee:KK73:
Bayilirim o salincaklara bizim balkon minik sigmaz ki:cry:
Gule gule sallanip oturu:KK6:

günaydınlar olsun kiiiiiiii:KK45::KK45: bugün mutluu ve huzurluyum niyeyse baya :p:p
:KK22:

nasılsınız bakalım gelincikleeerr:KK25:
Gunaydinlarrr herkeseeee:KK31:
gozlerimi acamadim uyudukca uyuyasim geliyoorr:KK53:
Tabi yedikce yiyesim:KK70:
Geceleri aciksam da ac yatiyorum:cry:
Ctesi doktora gidicez ya doktor cok kilo aldin demesin diye bu cabam:confused:

ASOSSSS gelelim mi sizeeeeeeee:KK73:
Bayilirim o salincaklara bizim balkon minik sigmaz ki:cry:
Gule gule sallanip oturu:KK6:
minnoşkommmmmm gelseniz yaaa balkonda yalnız oturmak sıkıcı zatenn birileri olunca zevkli oluyo ki:KK22:
kahvelerr yaparım sizeeee gerçi sana yasak o zamaan bitki çayı yaparımmmm:KK5:

ahaha tribünlere mi oynayacaksın kuzum cumartesi günü :confused:pazardan itibaren yemek serbest o zamaaann:confused:

Günaydın kızlar,gerçi öğlen oldu ama benim cadı prenses gece uyutmadı beni ya,daha kahvaltı yapmadım.Kızımı banyo yaptırdım uyusun diye,çok şükür uyudu.İnş hemen uyanmaz:KK17:

Günaydın kızlar,gerçi öğlen oldu ama benim cadı prenses gece uyutmadı beni ya,daha kahvaltı yapmadım.Kızımı banyo yaptırdım uyusun diye,çok şükür uyudu.İnş hemen uyanmaz:KK17:
canım günaydınnnn :KK45::KK45: senin küçük cadını yesinler:emir_bebek::emir_bebek:
uyanmadan ye bari bişiler hemen bebişli olunca böyle oluyo demekki acele kahvaltılar uykusuz geceler:confused::confused:

canım günaydınnnn :KK45::KK45: senin küçük cadını yesinler:emir_bebek::emir_bebek:
uyanmadan ye bari bişiler hemen bebişli olunca böyle oluyo demekki acele kahvaltılar uykusuz geceler:confused::confused:
Böyle yapmazdı ama sanırım dişleri çıkmaya hazırlanıyor cnm..Bugün bide bir çığlıklar atıyor ısırmamak için zor tutuyorum kendimi:confused:

Gene yorgub ve uykusuz cikileta geldi...valla utaniyorm artik gelmesemmi:)
Gunaydinlar efeenim..
Sipa oglum mum etti bizi aglio aglio kucaga aluoz bide siritio bize hiii nasil parmagimda oynatiyrum sizi der gibi:)
Masaya oturup kahvalti yapmayi cay icmeyi ozledin ki ben..
İstanbula gidincr rahatlamak umuduyla avunuyorum gunlerdi..
Optum ki siziiii

Gunaydinlar efeenim..
Sipa oglum mum etti bizi aglio aglio kucaga aluoz bide siritio bize hiii nasil parmagimda oynatiyrum sizi der gibi:)
Optum ki siziiii
Günaydın...Ayy bizimkide öyle Allahım ağlıyor ağlıyor kalkıp bakıyorum,beni görünce gülüyor:-) Bunlar şimdiden bizi parmaklarında oynatıyorlar yandık valla yandık..Senin bebiş ne kadarlık cnm?

Böyle yapmazdı ama sanırım dişleri çıkmaya hazırlanıyor cnm..Bugün bide bir çığlıklar atıyor ısırmamak için zor tutuyorum kendimi:confused:
allah kolaylık versin canımm:p:p

Gunaydinlar efeenim..
Optum ki siziiii

canımm kıyamam sana yaaa :KK17::KK17: valla ben biraz şu cocuk işini erteleyeyim bari baksana sabah geldiniz sitemkar biçimde :KK45::KK45: yoksa böyle keyif nasıl yapcam:confused::confused:

allah kolaylık versin canımm:p:p

canımm kıyamam sana yaaa :KK17::KK17: valla ben biraz şu cocuk işini erteleyeyim bari baksana sabah geldiniz sitemkar biçimde :KK45::KK45: yoksa böyle keyif nasıl yapcam:confused::confused:
Saol cnm,insanın bazen gerçekten canı yanıyor heleki benim gibi tek olunca çok zor oluyor bebişe bakmak,ama onun bir gülümsemesi herşeyi unutturuyor:KK36:

Su coklu alintilama isini bi ogrenemedim...
YAGMURDAMLASİ 50 gunluk olduk canim bu gun bende yanlizim kimsrm yok yanimda ama genede deger...
ASENCİMMM.hic erteleme bence bambaska bisey sitem etsekte sikayetci diiliz o gulus onrune omur katiyor..

cümletennnn selamlarrrr minnoşkolarımmmm

Yasasinn ben de gidiklaniyorumm:KK49:
Ben de hissediyormusumm:KK49:
Masallah eylule tepissin dursun anneyi uyutmasin :KK45:
Bu arada bizde esimle ayaklarini isirma hayali kuruyoruz :KK53:

he ya tepişio bnm çılgın kızzz yaramazzz cimcime bnmkı bı gorseencok tatlı ben dun gördüm kocamn olmuss teyzesiii

bu haftada eşimin kuzeni evleniyor.... eşimde 5 amca var, düşünsene kuzen biter mi :KK48: neyse ki bunlar bildiğimiz normal düğün yapacaklar..... hatta akşam gittim bi elbise aldım, kolları olan bi şiii.... çünkü kollarım hala mosmor iğnelerden, görenlere açıklama yapamayacağıma göre, kapanmak en iyisi :KK75::KK75::KK75: hazır çıkmışken diyip kocacığıma da bi pantolon bi gömlek aldık.... zaten batmıştık bide yan gidelim dedik :KK23::KK23::KK23::KK23:

herkes aynı demekkı battık mı tam batalım dıoz ozellıkle bız kadınlar beyın mkanızmamız nasıl claısıyorsa :KK70:yınede ıyı yapmıssın gule gule kullanın cıcılerınızı

Aynen öyle canım,şimdi fotograflar bile ne kadar değişik oluyor..Gercekten şaka gb yahu doğacak Eylül:rolleyes::rolleyes:

Bu bilinmezlikler sonlara doğru daha da sıkıyor insanı,zamana bırak kendini :) Kegel egzersizleri vs başlayın artık Kelebekle,diğer egzersizlerede..

Sizde aynı biz gb demek..Düğünler düğünler..
En iyisini yapmışsın canım,bir de sonra ne oldu ne oldu sormalar baslar,yanlış anlamalar vs..
:KK53::KK53:hazır batmışken

ya thmın edebılıyorum cok ozlıcem ılk dogdugu zamnlarnı o yuzden hele bı dogsun hıc sıkılmıcam gece gunduz aglasn ısterse annasının mınıgı

geçen pazar günü eşimle çocuk olayını konuştuk ikimizde istiyoruz artık bende bir an boş bulundum kv'ye dedim ki biz konuştuk bebek istiyoruz galiba dedim. KV beni hem çok kızdırdı hem de çok üzdü önce işe gir sonra dedi. iyi o zaman dedim işi ne zaman bulacağım belli değil zaten işe girdikten sonrada 1 yıl falan çalışırım öyle bebek olur doğuma kadar geçecek süre en az 2,5-3 yıl olur dedim. ne gerek var işe girince hemen hamile kalırsın dedi oldu dedim öyle şey mi olurmuş olur olur neden olmasın dedi bana. yani sizin anlayacağınız şeytan diyorki hemen hamile kal sussun otursun yerinde deli ediyor beni ya. resmen yatak odama kadar müdahale ediyor düşünsenize. insan öyle mi der siz bilirsiniz falan diyecek diye beklerken o nerdeyse ağzıma doğum kontrol hapı verecek yani. çok moralimi bozuyor bugün yumurtalama günüm normalde şeytan nasıl dürtüyor varya denesek mi diyorum gıcık oluyorum artık iyice
sen zaten unuttun burayı seker majorrr hıcc bız varmyz yokmuyuz hıcccc yani:KK70: saka bı yana su senn kayınvalıdeyı gebertecem valla sabrımı zorluo oyle sabrlıda deılım dıorum bana gonder dıe gondermıosnda ya afedersnde ona esınle senn bebek dusunmenden yanı ne her b.. karısıo tobe estf. kufur edesm geldı

slm kızlar nasılsınız....
eşim bugun işe başlasıı ve şimdi işte ben de ewdeyim annem ile babam bulgaristana gitti ben de gitcektim ama vazgeçtim...
kolum ağrıyor..geçmiyor...

sizler neler yaptınız görüşmeyeli...

gecmıs olsn cıddı bsy varmı kırık cıkık hay allah kotu olmus kedıcım

Skm gelincikler gene yorgun cikilata geldi...kagan pasanin ve benim doktor kontrolumuz vardi bu gun iyiyiz sukur kagan bey 5 kiloyu gecmis kollarimizi agritack sipa..:) ordanda gezmelere gittik arabada hep uyudu oglusum.
Sizleri optuk kiiii.

ay yerım ben onu tombıklesmeye aday olddu oglusumuzzzz anasını yoruo bizde optuk sizi

Bende varıııııııım :)
sende hg aramıza:KK52:

minnoşkolar ben geldim en son ne zaman yazdım bilmiyorum yine bende ipler koptu :mad:
eskişehire düğüne gittik nikahtı derlken bbugün migrosun %40 indiğriminden balkona sallanır sandalyeyle bahçe masası aldık balkonumuzaa:KK9: çok güzel olduu oturmaya bekleriizkii:KK68: ıslatmak için dee kv lerle annemleri çağırdok oturmaya:KK28: bende size bi bakayım dedim:KK39:

AMAYAA canımm yazdımmı hatırlayamadım ama nasipten öteye yol yok o yüzden geleceği günü bekleyelimm:emir_bebek::emir_bebek:

SİVİTOŞŞ minnoşşş:KK49: sana da tatil kiiii artıkk:KK70::KK70::KK70: anennin yanında erdekte takıl ne güzel yaa:KK68::KK68:

EVKEDİSİ kuzummm geçmiş olsunn regl de olmamışsın hadi hayırlısı:oops::oops:

PLOJOO bebişim hakikaten sizin düğünler hiç bitmiyo yahuu:nazar:maşallah aile kalabalık:p

MAJOR kuzum hiç sallama valla kv yi ona bakarak mı gidecekmişsin diyetisyene yokyaa:KK11: git kız kilonu ver bebiş doğurr sefaan olsun:KK70::KK70:

ÇİKİLETAAA canişimm kağan beye maşallahh:nazar::nazar:

KELEBEK NENİŞŞŞ nerelerdesin kızz sesin çıkmıyoooo:KK17:
sen evet ıplerı kopardın senıde majorude dovucem ben banane:KK11:...

ohh balkonunuz cıcı olmustur evınde cok gusel zaten hele korıdorundakı halın muazzam dı hıc unutmuyorum o hol e o halı cuk oturmustu zevklı hatnsun vesselam neyse ıste cıcılerınızı gule gule kullanın sekerımmm:KK70:

ay kıyamam yaaa olsun uyutmasn ozlersn bu gunlerıde buyudukce zorlasıcak bebeklerımız bence yınee enmasum hallerı
Gunaydinlar efeenim..
Optum ki siziiii

sen bı ınstagram acarmsn pasamızı gorelım yaaaa :KK71:

bu arada kızlar bılıosnz bnm bu hafta ıs yermde son haftam esımde haftaya ankaraya gdıo ıs seyeehatıne uzun bı sure olmıcak tlfndanda gremıorm esmn sırket pcsınden de gremıcem sızı bıraz ozlıcem ama anneme gttgmde grer yazarm sıze bolboll

slmmm kılaaarrrrr
nasılsınızzzzz

majorr kv hiç takma eşinde istiyorsa yap cocuk...
ablmın kv.desii de ablmlara "cocuk için 3 yıl bekleyin benm emekli olmama 3 yıl var" demişti.....
ablamda onn keyfinimi beklicem ona mı sorcam demiştiii...sonra ablm rahatsızlaşınca mecbur bıraktıııı 3 yıl vardı dahaaa cok da tınnn....
boşver istiyorsan yaapp...ben aralık ayından beri bekliyorum...
annemler kvler inceden msj atıyolar olsn diye ama olmuyorr :KK43:(

KELEBEK
iyi cnm kırık cıkık yok cok şükürr hergün daha iyiyimm...

slmmm kılaaarrrrr
nasılsınızzzzz

majorr kv hiç takma eşinde istiyorsa yap cocuk...
ablmın kv.desii de ablmlara "cocuk için 3 yıl bekleyin benm emekli olmama 3 yıl var" demişti.....
ablamda onn keyfinimi beklicem ona mı sorcam demiştiii...sonra ablm rahatsızlaşınca mecbur bıraktıııı 3 yıl vardı dahaaa cok da tınnn....
boşver istiyorsan yaapp...ben aralık ayından beri bekliyorum...
annemler kvler inceden msj atıyolar olsn diye ama olmuyorr :KK43:(

KELEBEK
iyi cnm kırık cıkık yok cok şükürr hergün daha iyiyimm...
Slm cnm,ben yorgun,uykusuz ve sıcaktan bunalmış bir haldeyim.Sen nasılsın ? Sanırım bebiş istiyorsun.Doktora gittinmi hiç genel bir muayene için...

Gelinciklerr napiosunz bakemmm..
Aman soyle ayni sehirde olaydik ohhh oturmalar kisirlar sohbet muhabbet aman ne sanssiziz beee
Hep soyle akranim kafa dengim bi karsi komsum olsun istemistim bi denk gelemedm.katimdaki herkes teyzee:KK43:

25gün gecikmiştim o zmn gitmiştim iltihap ver dedi başka sorun yok dedi ama regl günümde fln gitmedim...
Bendede iltihap vardı cnm,hatta rahim ağzında ufak birde yara vardı..İltihap engelliyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama benimde bebeğim iltihap sorununu çözdükten sonra oldu.Yaklaşık 4-5 ay uğraştım iltihap ile..İltihap bittikten 4 ay sonrada hamiş kaldım..İltihap için soğan kürü falan var denedinmi hiç,bol bol su içmeni öneririm.İltihap sorununu çözmeye bak cnm,sonra bir bakmışsın hamişsin:KK70:

Gelinciklerr napiosunz bakemmm..
Aman soyle ayni sehirde olaydik ohhh oturmalar kisirlar sohbet muhabbet aman ne sanssiziz beee
Hep soyle akranim kafa dengim bi karsi komsum olsun istemistim bi denk gelemedm.katimdaki herkes teyzee:KK43:
Al bendende o kadar,bizim apartmandada yaşıtım var yok degilde hepsi kafadan kontak:-) karşı komşum benimle yaşıt ama şizofren,eltim var kıskançlıktan kıçını döner gelmez bile,eşimin amcasının gelini var oda eltimle birlikte,o ne yaparsa digeride onu yapar,dengesizlerin içinde kaldım bu apartmanda..Ahh kayınpeder tapuyu verse eşim satıp kaçacakda,vermiyorki biliyor gitcegimizi:mad: Diger kalanlarda annem yaşında kadınlar zaten:KK47:

X