- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.501
kızlarr nasılsınız ya eskisi gibi çok giremiyorum üzülüyorum
geçen pazar günü eşimle çocuk olayını konuştuk ikimizde istiyoruz artık bende bir an boş bulundum kv'ye dedim ki biz konuştuk bebek istiyoruz galiba dedim. KV beni hem çok kızdırdı hem de çok üzdü önce işe gir sonra dedi. iyi o zaman dedim işi ne zaman bulacağım belli değil zaten işe girdikten sonrada 1 yıl falan çalışırım öyle bebek olur doğuma kadar geçecek süre en az 2,5-3 yıl olur dedim. ne gerek var işe girince hemen hamile kalırsın dedi oldu dedim öyle şey mi olurmuş olur olur neden olmasın dedi bana. yani sizin anlayacağınız şeytan diyorki hemen hamile kal sussun otursun yerinde deli ediyor beni ya. resmen yatak odama kadar müdahale ediyor düşünsenize. insan öyle mi der siz bilirsiniz falan diyecek diye beklerken o nerdeyse ağzıma doğum kontrol hapı verecek yani. çok moralimi bozuyor bugün yumurtalama günüm normalde şeytan nasıl dürtüyor varya denesek mi diyorum gıcık oluyorum artık iyice
Tepki vermedigin surece bu muameleyi gormeye devam edeceksin..Bence haddini fazlaca asmis..kiraya bile ciksan ne yedigij bilir ayagiji yorganina gore uzatir gecinip gidersin..neden omrunu heba ediyorsun ki?
Senin hazmettigin yalan uzerine bence ayri ev istegin hic te yadirganacak birsey degil..
Skm gelincikler gene yorgun cikilata geldi...kagan pasanin ve benim doktor kontrolumuz vardi bu gun iyiyiz sukur kagan bey 5 kiloyu gecmis kollarimizi agritack sipa..:) ordanda gezmelere gittik arabada hep uyudu oglusum.
Sizleri optuk kiiii.
Masallaah masallah Kagan'a
buydunuz sizde artik :)
maşallah canm. allah analı babalı sağlıklı uzun mutlu ömürler versin prensesin ve sizee...
amayaaa
meleklerin nasıllar iyidirler inş..
Canim,yagmurdamlasi bizim mayis annelerimizden arkadasim
Bende varıııııııım :)
Hosgeldiinnn
Nerelisiniz?