- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.541
süperrrrr gelsinnnnnnnnnnnKelebek bak cnm ayagım ugurlu geldi..1 İstanbullu daha geldi Yakında arkadaşımıda getircem buraya,bugün telde konuştuk oda gelmek istiyor buraya,tatilden gelsinde üye olcak hemencik
sanırım annemlere gıdıcem yalnz korkabılırım hıc lısık deılım ben gece tek basıma cıse bıle kalmam her sefern kocısı uyandrırım hadı benı cıse gotur dıeeeeeehoşgeldin atamıza canımm:):)
çılgınsın kuzucum maşallah kıyamam sen napcan yalnız annenlerde kalsann
hayret bugunde yorulsaydn barii ahahha kagan pasa buyudukce anası rahatlıo demekkıGunaydin citir gelinler..bu gunhic yorgun diilim kiii cok sukur oglum dun gece baya uyudu sanirim boyle boyle duzeliyoruz..haydin gelin iki lafin belini kirakk:)
bendeeeeeeeeeeeeeeeeee canım hemsommm o salvarın ne kadar guzel olmussss bnm oyle agır bır salvarm yokkkkbnde alcamGunaydiinnn kizlarrr..
Ozlediimm yahuu
Malum kinayi atlattik,cok guzel oldu..Dugunde bitti mi tamamdir ama Sweat bana gulecek ki Eylul'de diger kuzenimin sozu olacak insallah
Sizin iyi oldugunuzu okuyunca cok seviniyorum..
Amayaa nirdee?
Cikilatt uyumussun sevindim yavas yavas oturuyor sanirim,kac saate cikti gece uykunuz?arada bi ariza oluyor ama olsun yavrucikilat iyi olsun yeter ki
Cok oynadim behh,hemde oynadikca enerji depoladim sanki
yuhh yaaaa sızın kuzenlerde masallah yanı
grcem grcem tlfnmdan grebılıomsm her turlu onlıne baglanırımmm kiiiiiiiiiiiiiama sen hala ınstagram acmadn enısteye bıdaha sorsanaGunaydinlar kuzulaar
Bu aksam evimize donuyoruz...
Hem evime gidicem seviniyorum hem de burda annemlerle cok mutlu ve rahatim...icim buruk..neyse onlar da 2hafta sonra donuyorlar bursaya
KELEBEKKK demek cok giremicen kkyaozlucez ki seni...bol bol annenlere git bize baglan
MAJOR kvnin kiradaki evini siz kiralayinbiz bile stres oluyoruz valla..
PLOJOM biz de seni ozledik...sizin dugunler bitmez kiiiolsun oynayip stres atarsin mis gibi..Sezen de geliyor mu artik dugunlere?
CIKOLATAAA insallah duzene girer uykusu..gerci ist.a gidince rahat edersin kocani ozlemek disinda