- 5 Şubat 2013
- 1.222
- 279
- 34
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.481
Merhaba,kv niye karışıyorki onamı düşüyor yapın yada yapmayın demekBen senin yerinde olsam inadına başlardım hemen çalışmalara
Yeni katıldım aranıza cnm..Öncelikle kv ile yaşadıgına üzüldüm,ben aynı apartman farklı dairelerde olmamıza ragmen,ha birde yazları başka şehirde olmasına ragmen dayanamıyorum ki sen aynı evde Allah yardımcın olsun..Aynı evde yaşadıgınız sürece bu sorunlar bitmezöncelikle merhaba canım biz seninle tanışmamıştık
ben kv ile birlikte yaşıyorum yaklaşık 2 ay öncede iş yerindekilerle iş ve maaş konusunda anlaşamadığımız için işten çıktım.
şu an iş arıyorum ama çok umutsuzum sanki daha 5-6 ay iş bulamam gibi geliyor. iş buluncada hemen hamiş kalmak olmaz bu yüzden baya ertelemek zorunda kalıcaz diye biz eşimle çocuk mu olsa acaba diye öyle konuştuk yani hemen yapıcaz diye değil. benim kv'de de her şeye karışır misal ben bu sabah dedimki 3 haftadır diyet yapıyorum sporada gidiyorum hiç kilo vermedim acaba bi diyetisyen mi gitsem test falan yapıyorlar kan tahlili onlar daha doğru yönlendiriyorlar. efendim ne gerek varmış ben zaten daha önce gitmişim tekrar gitsem ne olacakmış ki falan. iyide ben 2 sene önce gittim ve o diyet sayesinde 7 kilo verdim şimdi veremiyorum 2 sene önceki vücut yapımla şimdiki arasında fark vardır belki nerden bileceğiz ki. hoş ben bu kiloyu stresten aldım stres yüzünden de veremiyorum aslında neyse daha neleri varda işte anlatmakla bitmiyor bunlar o yüzden çoğunu anlatmıyorum.
slm kızlar nasılsınız....
eşim bugun işe başlasıı ve şimdi işte ben de ewdeyim annem ile babam bulgaristana gitti ben de gitcektim ama vazgeçtim...
kolum ağrıyor..geçmiyor...
sizler neler yaptınız görüşmeyeli...
Iyi yapmisiniz kuzu sefaniz olsunbu haftada eşimin kuzeni
evleniyor.... eşimde 5 amca var, düşünsene kuzen biter mineyse ki bunlar bildiğimiz normal düğün yapacaklar..... hatta akşam gittim bi elbise aldım, kolları olan bi şiii.... çünkü kollarım hala mosmor iğnelerden, görenlere açıklama yapamayacağıma göre, kapanmak en iyisi hazır çıkmışken diyip kocacığıma da bi pantolon bi gömlek aldık.... zaten batmıştık bide yan gidelim dedik
Bakalim o egzersizlere..faydasi olur belki..Aynen öyle canım,şimdi fotograflar bile ne kadar değişik oluyor..Gercekten şaka gb yahu doğacak Eylül
Bu bilinmezlikler sonlara doğru daha da sıkıyor insanı,zamana bırak kendini :) Kegel egzersizleri vs başlayın artık Kelebekle,diğer egzersizlerede..
Sizde aynı biz gb demek..Düğünler düğünler..
En iyisini yapmışsın canım,bir de sonra ne oldu ne oldu sormalar baslar,yanlış anlamalar vs..
hazır batmışken
kızlarr nasılsınız ya eskisi gibi çok giremiyorum üzülüyorum
geçen pazar günü eşimle çocuk olayını konuştuk ikimizde istiyoruz artık bende bir an boş bulundum kv'ye dedim ki biz konuştuk bebek istiyoruz galiba dedim. KV beni hem çok kızdırdı hem de çok üzdü önce işe gir sonra dedi. iyi o zaman dedim işi ne zaman bulacağım belli değil zaten işe girdikten sonrada 1 yıl falan çalışırım öyle bebek olur doğuma kadar geçecek süre en az 2,5-3 yıl olur dedim. ne gerek var işe girince hemen hamile kalırsın dedi oldu dedim öyle şey mi olurmuş olur olur neden olmasın dedi bana. yani sizin anlayacağınız şeytan diyorki hemen hamile kal sussun otursun yerinde deli ediyor beni ya. resmen yatak odama kadar müdahale ediyor düşünsenize. insan öyle mi der siz bilirsiniz falan diyecek diye beklerken o nerdeyse ağzıma doğum kontrol hapı verecek yani. çok moralimi bozuyor bugün yumurtalama günüm normalde şeytan nasıl dürtüyor varya denesek mi diyorum gıcık oluyorum artık iyice
slm kızlar nasılsınız....
eşim bugun işe başlasıı ve şimdi işte ben de ewdeyim annem ile babam bulgaristana gitti ben de gitcektim ama vazgeçtim...
kolum ağrıyor..geçmiyor...
sizler neler yaptınız görüşmeyeli...
Masallah Kagan pasayaSkm gelincikler gene yorgun cikilata geldi...kagan pasanin ve benim doktor kontrolumuz vardi bu gun iyiyiz sukur kagan bey 5 kiloyu gecmis kollarimizi agritack sipa..:) ordanda gezmelere gittik arabada hep uyudu oglusum.
Sizleri optuk kiiii.
Slm hg,geçmiş olsun kolun neden agrıyor?
EV KEDISIIII Alintilama hatasi yapmisim ama buna sukur
Kolunu doktora gosterdin mi ya da ilac suruyor musun? Cok gecmis olsun...
Keske bulgaristana gitseydin
Bu arada regl oldunmu sen insallah tatilde gelmemistir...
Yeni katıldım aranıza cnm..Öncelikle kv ile yaşadıgına üzüldüm,ben aynı apartman farklı dairelerde olmamıza ragmen,ha birde yazları başka şehirde olmasına ragmen dayanamıyorum ki sen aynı evde Allah yardımcın olsun..Aynı evde yaşadıgınız sürece bu sorunlar bitmezAcaba ayrı eve çıkma imkanınız yokmu cnm.Diyetisyene gitsen nolcak yani,keşke kararlarına saygı duy7sa,bu kayınvalideler hiç genç olmadı sanırım
Hb cnm,evet yeniyim ben:) Tekrar geçmiş olsun...hoşbulduk cnm...sende hoşgeldin sen yenisin sanrm....
bn tatilde havuz başında düştüm o yuzden kolum ağrıyor...
anladm cnm sanrım majora yazmıstın....
bugun 16.gün bitti test yaptm negatif...belirti de yok...
dra gittim ama hamile olabilirm diye röntgen çekilmedi...krem kullanıyorum..
kolum ağrırken gidesim gelmedi hem ben kocamı özlerim iki haftaa
Görümce evlenir giderde kv yi evlendirmek şart,dedemde yokki alalım yaBenimki her seye burnunu sokmayi cok seven bir tip kaynana. Yok canim biz evi krediyle aldık o da evini kiraya verip yanimiza yerleşti anca evlenirse gider yani. Haftaya köye gidecek bulsa birini ne iyi olur :) benim bide gorumce var evde
Hb cnm,evet yeniyim ben:) Tekrar geçmiş olsun...
Görümce evlenir giderde kv yi evlendirmek şart,dedemde yokki alalım ya
İnş cnm geçer..İstanbul,23 yaşındayım,2 yıl 4 aylık evliyim,4 aylıkda prensesim var cnmteşekkür ederim...yavaş yavaş geçiyor..geçicek inş.
nerdensin kaç yaşındasn ne kdrlık ewlisin
İnş cnm geçer..İstanbul,23 yaşındayım,2 yıl 4 aylık evliyim,4 aylıkda prensesim var cnm
Malesf tatlim meleklerim yaramaz cikti bense kalmayi beceremesiler :) yani yine hamile degilim bi kez daha negatif aldim. Haftaya sali doktor gorusmem var... Bikac test isteyecegim bakalim tutunamama nedenini arastirsinlar diye... Sonra bi muddet ara ver meyi planliyorum. Ardindan tekrar tedavi olurum herhalde kendiliginden olmasi cok guc bi ihtimal benim icin. Allah bilir tabi, bi surprize de hayir demem acikcasi :)maşallah canm. allah analı babalı sağlıklı uzun mutlu ömürler versin prensesin ve sizee...
amayaaa
meleklerin nasıllar iyidirler inş..
Malesf tatlim meleklerim yaramaz cikti bense kalmayi beceremesiler :) yani yine hamile degilim bi kez daha negatif aldim. Haftaya sali doktor gorusmem var... Bikac test isteyecegim bakalim tutunamama nedenini arastirsinlar diye... Sonra bi muddet ara ver meyi planliyorum. Ardindan tekrar tedavi olurum herhalde kendiliginden olmasi cok guc bi ihtimal benim icin. Allah bilir tabi, bi surprize de hayir demem acikcasi :)
Amin cnm saol...maşallah canm. allah analı babalı sağlıklı uzun mutlu ömürler versin prensesin ve sizee...
amayaaa
meleklerin nasıllar iyidirler inş..
Hb cnm,evet yeniyim ben:) Tekrar geçmiş olsun...
Görümce evlenir giderde kv yi evlendirmek şart,dedemde yokki alalım ya