- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.301
Saol canim.evet kagan topige fotosunu atmadinmi yaaa atmis olmam lazim.. Seninde takvimini gordum masal kocamn olmus masallhhhkolay gelsin canım..
bu arada avatarıdaki Kağan mı?
çooook tatlıııı maaşalahhh :)
Yok ben gormemistim fotosunu hicSaol canim.evet kagan topige fotosunu atmadinmi yaaa atmis olmam lazim.. Seninde takvimini gordum masal kocamn olmus masallhhh
Yok ben gormemistim fotosunu hicSaol canim.evet kagan topige fotosunu atmadinmi yaaa atmis olmam lazim.. Seninde takvimini gordum masal kocamn olmus masallhhh
Amin canim hepimizin evladini korusun rabbim.saglikla dogsun masal ins.Yok ben gormemistim fotosunu hic
Allah nazarlardan saklasin yerim onu :)
Masal da kocaman oldu teyzesi dogsun artik:)
Sen de dogum kilolarini verebildin mi canim su an tek derdimiz o kelebekle :)
Ne guzel 10 kilodan fazla verip eski halone kavusmusunAmin canim hepimizin evladini korusun rabbim.saglikla dogsun masal ins.
Canim ben 58 kilo hamile kaldim kusmaktan 50 kili oldum doguma gittigim gun 68 kiloydum dusun nasil sismisimsu an 57 kiloyum.hic taknayin kafaniza kuzucuklar gayet iyide yiyorum valla tek sorunum su an sezeryan oldugu. İcin hafif ayva gobikim onada korse giyiyorum..oglumun cani sagolsun napamm:)
Bakin neler gelmiiiiiisss
Ne tatlisi yaptinnnTatlilar tamam...ev tamam..cikilata tamam.yoruldummmm
Ben de begenmedimmmmmmSelam kizlarr nasilsinizsitenin yeni hali iğrenç
Soylemeyim canim yaa Ayip oldu valla tuh unuttum kusuruma bakmayin hamislerNe tatlisi yaptinnn
Ellerine saglik..
Kuzu nerdesin sen ozledik kii
Ben de begenmedimmmmmm
Soylemeyim canim yaa Ayip oldu valla tuh unuttum kusuruma bakmayin hamislerNe tatlisi yaptinnn
Ellerine saglik..
Ben de begenmedimmmmmm
Ellerine saglik..
Ben de begenmedimmmmmm
Yok kuzum yaa olur mu nedense hic asermiyorum ben...Soylemeyim canim yaa Ayip oldu valla tuh unuttum kusuruma bakmayin hamisler
Selam kizlarr nasilsinizsitenin yeni hali iğrenç
Ploojo sana yazdim cikilatanin alintisina karismis
Soylemeyim canim yaa Ayip oldu valla tuh unuttum kusuruma bakmayin hamisler
İyilik saglik canim hersey birbirine girmis gibi burdaIyiyiz seni sormaliiiii
Alisacaz yavas yavas :) cozecez bu isi..
Coklu alintida eklenmis..
Artik takvimlerinizi gorebiliyorum :)
Isler bitmis kizce bide atlattin mi tamamdir,gozunayacak :)