Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Gunaydiiiinnnn, sonunda uyudum bugun, hatta zorlaaa kendimi uyuttum... Sabahin kor vakti kalkinca bitmiyo gun....

Evkedisi gule gule iyi gunlerde kullannnn

Hahaha bayildim..:)
Bana mi benziyor ne..

Yok canim daha neler

gunaydnlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben bugun calısırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr en sevmedgm gun 3 e kadr mesaı

Kolaygelsin neniisss az kaldi azz

Gıcıkkkk bi cmtsi gününden hepinizeee günaydıııın tatlişkolarrrr.....

güzel yatağımdan kaltım bu yağmurda çamurda işe geldimmm hey gidi heeeeyyyy

Gunaydiinn kacak gelin..

iyi geceler kızlar...

asen
hoşgeldinnn aramıza...özledik seniii...ben hep gördüm ddeee burada bi başka :)

yeni sacımı ekledim bu arada kimse görmedi sanrm..
öpüyorum hepinizii...

Baktigimda yoktu yakalayamamisim guzel olmus kizce,hadi gozunaydin :)

Gunaydiiiinnnn, sonunda uyudum bugun, hatta zorlaaa kendimi uyuttum... Sabahin kor vakti kalkinca bitmiyo gun....

Evkedisi gule gule iyi gunlerde kullannnn

Gunaydin
Uykudan kafayi kaldiramamaya baslayincada sikayet etmek yok bak :)

Gunaydinlar herkeseee
Kahvalti hazir ama benim koca hala uyuyor...bu kadar uykucu bi insan yok yahu diren KELEBEKK azicik kaldi isin bitmesine KEDICIK saclarini yeni gordm cok guzel olmus..kullanimi cok rahat olmali..gule gule kullan..PLOJOO Hunili fotografa nenosla her gun bi adim daha yaklasiyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gunaydnlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben bugun calısırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr en sevmedgm gun 3 e kadr mesaı

Bu arada kelebekkkk inanamazsin ki dun gece uykuda sol baldirima inanilmaz bi kramp girdi aklima hemen sen geldin..dedim kramp biraz daha gec kalaydin daha yeni konusmustuk seni umarim cok sık yasamayiz feci bi sey...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hehehehe

napıon bakiiim nasıl gidiooo =)))

Iyiyiz cok sukur,seni sormali?
Gizli takiptemiydin :))

Gunaydiiinn :))
Sweat artik instagram acabilirsin video yukledim eminim seni boyle mutlu gormek enisteninde hosuna gidecek hihihihi

Yaklasin yaklasin..Bende az once kuzenimle anneme artik 1 sene oldu oozume doneyim diyordum
Regl olmamak bile ne tuhafmis,hadi hamilelikte guzeldide yani yine guzelde isteee :))

yok kızzz giremedim bayadır işyernde işlerim çok yoğundu işte dün itibariyle girmeye başladım

Kizlarrrrr. ....yasasinnn 40 imiz cikiyo bugun..az sonra oglumla 40 lanacaz evi hallettim tabiki bu gunlerode gorduk sukur..darisi siradakilerin basinaaa...:)

kızlarr hemencecik size 2 haftamı yazayımm
bayramın 2.günü ankaraya gittik eşimin akrabalarıyla bayramlaşmaya sonraa bayramdan sonra tatile gideceğimiz arkadaşlarımızın düğünü vardı oraya gittik ankarada çok güzel bi düğün oldu:):)
sonraaa pazar günü antalyaya yola çıktıkk otelimzi çok güzeldi yalnızz ben bi resim paylaştım instagram ve face de ekli arkadaşlar görmüştür o rresm, paylaştıktaan yarım saat sonra telefonum havuza düştüüü
ve şuan tamirde m.ö.345 yıllarından kalma bi telefon kullanıyorum şuan
cuma günü de döndük iştee
bugünn çılgınlarcasına bi temizlik yaptım evde resmen canım çıktı
bu hafta sonu da kuzenimin düğünü var bu haftada onun yanında ollurum muhtemelen annemmm ne yazdım yahuuu kaldı vana 3 hafta

hepinizi çok özledimki ben
çok uzak kaldım yahu
bu arada DAMLAÇİKOLATA minnoş antalyadan dönerken geçtik ordan :)
minnoşkolarımmm hepiciğinizi öpüyorumm aranızdayım evde oldukça

gitmiş tatlışkomm gitmişşş çok kötü olmuşş
nasılsın bu arada tatlışkomm ikizler nasıllar
Ben iyiyim bebikolarimi bilmiyom valla... Mesaj gondermiyolar iki gundur pek sadecearada bicak saplanmasi hissiyati oluyo kasiklarimda... Memisler falan ayni bi degisiklik yok :) anlasilcagi uzere bunlar gebelik belirtileri... Memisler buyumusse, mavi damarlar varsa falan gebelik suphesi artar :)

Otelinizi pek begendim bu arada tatlimmmm, ne guzel tatilin guzel geciyoooo

bıçak saplanması hissiyatı mı gebelik belirtisi kuzumm ayy smile larda pek çirkin yaaa ! kendimi ifade edemiyorum
ne zaman netleşecek kuzum ikizlerin seninle olduğuu:)

sağol minnoşum güzeldide çabuk bitti her tatil gibi

Tup bebek tedavilerinin olumlularinda genelde rastlanmis, surekli adet olacakmis gibibelirtiletin yaninda bu birkac sn suren bildigin biri seni bicakliyo hissi de var. Ancak su da var, gunde 4 tane hap yutuyorum 1 igne oluyorum ve iki defa da vajinal jel kullaniyorum. Yani hormonlarimin icine ediyorum E tabi hangisi belirti hangisi hormonal ilaclarin etkisi belli degil... O yuzden pasa pasa cumayi bekleyip sonucumuzu ogrencez.... En garantisi o. Bisey de kalmadi ki zaten

Günaydııınnn
Hic sevmedim yeni duzeni.

Amayaa hayirli haberlerin olsun insallah..
Bende senle bi test yapayim

Günaydııınnn
Hic sevmedim yeni duzeni.

Amayaa hayirli haberlerin olsun insallah..
Bende senle bi test yapayim
inşallah hayırlısıyla pospozitif haberlerimiz olsun :) yap bakalım ne çıkcak :) a a yoksa sezoşa hemen mi kardeş geliyooooo.... telefonunu mu değiştirdin kız yoksa

inşallah hayırlısıyla pospozitif haberlerimiz olsun :) yap bakalım ne çıkcak :) a a yoksa sezoşa hemen mi kardeş geliyooooo.... telefonunu mu değiştirdin kız yoksa

Allah korusun negatifleri ben yukleniyorum pozitifleri siz alin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…