- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.261
Hahaha bayildim..:)
Bana mi benziyor ne..
gunaydnlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben bugun calısırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr en sevmedgm gun 3 e kadr mesaı
Gıcıkkkk bi cmtsi gününden hepinizeee günaydıııın tatlişkolarrrr.....
güzel yatağımdan kaltım bu yağmurda çamurda işe geldimmm hey gidi heeeeyyyy
iyi geceler kızlar...
asen
hoşgeldinnn aramıza...özledik seniii...ben hep gördüm ddeee burada bi başka :)
yeni sacımı ekledim bu arada kimse görmedi sanrm..
öpüyorum hepinizii...
Gunaydiiiinnnn, sonunda uyudum bugun, hatta zorlaaa kendimi uyuttum... Sabahin kor vakti kalkinca bitmiyo gun....
Evkedisi gule gule iyi gunlerde kullannnn
Yok canim daha neler
Kolaygelsin neniisss az kaldi azz
Gunaydiinn kacak gelin..
Baktigimda yoktu yakalayamamisimguzel olmus kizce,hadi gozunaydin :)
Gunaydin
Uykudan kafayi kaldiramamaya baslayincada sikayet etmek yok bak :)
gunaydnlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben bugun calısırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr en sevmedgm gun 3 e kadr mesaı
hehehehe
napıon bakiiim nasıl gidiooo =)))
Gunaydinlar herkeseee
Kahvalti hazir ama benim koca hala uyuyor...bu kadar uykucu bi insan yok yahudiren KELEBEKK azicik kaldi isin bitmesine KEDICIK saclarini yeni gordm cok guzel olmus..kullanimi cok rahat olmali..gule gule kullan..PLOJOO Hunili fotografa nenosla her gun bi adim daha yaklasiyoruz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iyiyiz cok sukur,seni sormali?
Gizli takiptemiydin :))
Gunaydiiinn :))
Sweat artik instagram acabilirsin video yukledim eminim seni boyle mutlu gormek enisteninde hosuna gidecek hihihihi
Yaklasin yaklasin..Bende az once kuzenimle anneme artik 1 sene oldu oozume doneyim diyordum
Regl olmamak bile ne tuhafmis,hadi hamilelikte guzeldide yani yine guzelde isteee :))
Aynen canimmm yaaaa... Sari kagalarda mi gitmis neeeee .... Puffffminnoşlaarrrr değişimi hiç beğenmedimeski düzeni istiyorumm
gitmiş tatlışkomm gitmişşş çok kötü olmuşşAynen canimmm yaaaa... Sari kagalarda mi gitmis neeeee .... Puffff
Ben iyiyim bebikolarimi bilmiyom valla... Mesaj gondermiyolar iki gundur pekgitmiş tatlışkomm gitmişşş çok kötü olmuşş
nasılsın bu arada tatlışkomm ikizler nasıllar
bıçak saplanması hissiyatı mı gebelik belirtisi kuzummBen iyiyim bebikolarimi bilmiyom valla... Mesaj gondermiyolar iki gundur peksadecearada bicak saplanmasi hissiyati oluyo kasiklarimda... Memisler falan ayni bi degisiklik yok :) anlasilcagi uzere bunlar gebelik belirtileri... Memisler buyumusse, mavi damarlar varsa falan gebelik suphesi artar :)
Otelinizi pek begendim bu arada tatlimmmm, ne guzel tatilin guzel geciyoooo
Tup bebek tedavilerinin olumlularinda genelde rastlanmis, surekli adet olacakmis gibibelirtiletin yaninda bu birkac sn suren bildigin biri seni bicakliyo hissi de var. Ancak su da var, gunde 4 tane hap yutuyorum 1 igne oluyorum ve iki defa da vajinal jel kullaniyorum. Yani hormonlarimin icine ediyorumbıçak saplanması hissiyatı mı gebelik belirtisi kuzummayy smile larda pek çirkin yaaa ! kendimi ifade edemiyorum
ne zaman netleşecek kuzum ikizlerin seninle olduğuu:)
sağol minnoşum güzeldide çabuk bitti her tatil gibi
inşallah hayırlısıyla pospozitif haberlerimiz olsun :)Günaydııınnn
Hic sevmedim yeni duzeni.
Amayaa hayirli haberlerin olsun insallah..
Bende senle bi test yapayim
inşallah hayırlısıyla pospozitif haberlerimiz olsun :)yap bakalım ne çıkcak :) a a yoksa sezoşa hemen mi kardeş geliyooooo.... telefonunu mu değiştirdin kız yoksa