Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
:KK36::KK36::KK36::KK36: günaydın gelincikleeerrrrrr

telden sayfa donduğundan giremiyorum... dün buranın pazarıydı, kv de ben tam evin kapısından girerken tel açtı sen aşımasaydın ben yapaydım alışverişini diye:KK48: akşam yemektn sonra ona gittim.... telaşesini alıyım diye.... bunca iğne ilaçtan sonra ben riskte atacak bi şeyi göz göre göre yapmam rahat ol dedim, göbeğimden iğne olurken görmüş ürkmüştü yazık sanaaa diye; kollarımı da görünce(iğne oluyorum kolumdan yapan hatun da bi gözel morarttı sağ olsun) tamam dedi yanlış anlama ben aramıyo sormuyo hiç ilgilenmiyo demeni istemem yoksa biliyom nası uğraşıyon dedi :KK19::KK19: sarıştık kaynaştık...

Allah muhabbetinizi arttırsın kuzumm :KK68:
ne güzel seni düşünmüş kayınvaliden..
büyük güne müjde-ler-i almayaaa 2 gün kaldııı :confused:

oh bee en azından amayacım yazdı

PLOJOO KELEBEK KEDII ASOŞ ÇIKILATAAA ve adını sayamadığım canlarım nirelerdesiniz yahuuu:cool:

Gunaydin kizlarr:KK54::KK54::KK54:

İyilik saglik canim hersey birbirine girmis gibi burda:KK12:site berbat
Kizceyle araniz nasil opuyorum onuda senide:KK16::KK15:

Alisacaz canim surekli degisiyr nasilsa :)
Insanlar degisiyor sitede degissin varsin!

Kizceyle anlasiyoruz tabii artik bi ben anliyorum dilinden moduna gectik :) daha keyifli.

Gunaydin tatliskolaarr :KK36::KK36:

Gunaydin kizcee:p

:KK36::KK36::KK36::KK36: günaydın gelincikleeerrrrrr

telden sayfa donduğundan giremiyorum... dün buranın pazarıydı, kv de ben tam evin kapısından girerken tel açtı sen aşımasaydın ben yapaydım alışverişini diye:KK48: akşam yemektn sonra ona gittim.... telaşesini alıyım diye.... bunca iğne ilaçtan sonra ben riskte atacak bi şeyi göz göre göre yapmam rahat ol dedim, göbeğimden iğne olurken görmüş ürkmüştü yazık sanaaa diye; kollarımı da görünce(iğne oluyorum kolumdan yapan hatun da bi gözel morarttı sağ olsun) tamam dedi yanlış anlama ben aramıyo sormuyo hiç ilgilenmiyo demeni istemem yoksa biliyom nası uğraşıyon dedi :KK19::KK19: sarıştık kaynaştık...

:nazar:Muhabbetiniz bol,boyle hep samimi olsun canim..
Amaya cok dile getirmemeye calisiyorum ama meraktan catlayacam,gun sayiyorum bende babyler icin:KK23:

Allah muhabbetinizi arttırsın kuzumm :KK68:
ne güzel seni düşünmüş kayınvaliden..
büyük güne müjde-ler-i almayaaa 2 gün kaldııı :confused:

oh bee en azından amayacım yazdı

PLOJOO KELEBEK KEDII ASOŞ ÇIKILATAAA ve adını sayamadığım canlarım nirelerdesiniz yahuuu:cool:

Istee burdaa! Diye pis bi replik vardi o geldi aklima..
Nasilsin sweatiiii,ben tweetyide cok severdim:KK39:

Icim dolu,sistim resmen,bu sıkıntımın sute yansimamasi icin dua ediyorum ama icim o kadar buruk ki insanlar yuzunden..Kendim icin degil gercekten ama esim icin cok uzuluyorum..pfff :KK34:

Istee burdaa! Diye pis bi replik vardi o geldi aklima..
Nasilsin sweatiiii,ben tweetyide cok severdim:KK39:

Icim dolu,sistim resmen,bu sıkıntımın sute yansimamasi icin dua ediyorum ama icim o kadar buruk ki insanlar yuzunden..Kendim icin degil gercekten ama esim icin cok uzuluyorum..pfff :KK34:

noldu ki kuzummm...kim üzdü seni:KK17:

not :ben de tweetyi pek çok severimmm:KK47:

noldu ki kuzummm...kim üzdü seni:KK17:

not :ben de tweetyi pek çok severimmm:KK47:

Sezen dogdugundan beri kapimizi toplasan 3 kere acmis insanlara sinirleniyorum..Onlar herseye alinirlar ama hic yol yordam bildikleri yok hep kendilerinee..
Ustelik bi yegen hastaneden sonra hic gelmedi,ayni aile..aksam iste 3. Gelis diyeyim ki ailenin bayan uyesi tesrif etmemis bile sicaktan gelemiorum diyordu bide..esimde kizceye kalsana dedi ablan yalniz hep arkadas olursun,yarin akssm gelirim dedi..cok sey var da takmiyorum ben ama esim icin uzuluyorum kendini yalniz hissedecek diye cunku bahsettigim kisiler cok vahim ama abisi yengesi (kucuklugunden beri var) ve yegenleri..
Insan amcasina gelmez mi?isleri olunca geliyorlar ariyorlar ama..

Bana degilde yani beni sevmelerine gerek yok saygi duymayi becerseler yeter ama esim adina cok uzuldum.
Arayim dedi az once,arama dedim aksam soyledi kiz gelirim diye ,zorlamis gb olma..cunku inan gelemeyecem derse esime uzulecem yine diye aratmadim..

Amaaan neyse..bana cok garip geliyor kizce bizde boyle degildir,buyugu gectim kucuge bile saygi duyulur..Benim 60 a merdiven dayamis teyzem bile dogumuma yetisti..buyukler kucuklerin bile kapisini acar bayramlarda..yani benim amcamin cocugu olacak ve ben gitmeyecem,inanilasi degil..

Sezen dogdugundan beri kapimizi toplasan 3 kere acmis insanlara sinirleniyorum..Onlar herseye alinirlar ama hic yol yordam bildikleri yok hep kendilerinee..
Ustelik bi yegen hastaneden sonra hic gelmedi,ayni aile..aksam iste 3. Gelis diyeyim ki ailenin bayan uyesi tesrif etmemis bile sicaktan gelemiorum diyordu bide..esimde kizceye kalsana dedi ablan yalniz hep arkadas olursun,yarin akssm gelirim dedi..cok sey var da takmiyorum ben ama esim icin uzuluyorum kendini yalniz hissedecek diye cunku bahsettigim kisiler cok vahim ama abisi yengesi (kucuklugunden beri var) ve yegenleri..
Insan amcasina gelmez mi?isleri olunca geliyorlar ariyorlar ama..

Bana degilde yani beni sevmelerine gerek yok saygi duymayi becerseler yeter ama esim adina cok uzuldum.
Arayim dedi az once,arama dedim aksam soyledi kiz gelirim diye ,zorlamis gb olma..cunku inan gelemeyecem derse esime uzulecem yine diye aratmadim..

Amaaan neyse..bana cok garip geliyor kizce bizde boyle degildir,buyugu gectim kucuge bile saygi duyulur..Benim 60 a merdiven dayamis teyzem bile dogumuma yetisti..buyukler kucuklerin bile kapisini acar bayramlarda..yani benim amcamin cocugu olacak ve ben gitmeyecem,inanilasi degil..

anladım canım ..ama sen çok şanslısın bence böyle güzel akrabaların olduğu için..benim yengem-amcamın karısı-hamile olduğumu annemlerden duyduğu halde yüzyüze geldiğimizde bi hayırlı olsun demedi..kendi kızı 40 yaşında olup ısrarla kariyer için evlenmediğinden ben de kıskançlığına verdim:) yani ben alışkınım böyle akrabalara...
eşin de hiç kafaya takmasın..zaten sen ve Sezen ona yetersiniz ki:KK6:
hele sen hiiiç moralini bozma..eşinle sımsıkı sarılın telatabiesler gibi:)

anladım canım ..ama sen çok şanslısın bence böyle güzel akrabaların olduğu için..benim yengem-amcamın karısı-hamile olduğumu annemlerden duyduğu halde yüzyüze geldiğimizde bi hayırlı olsun demedi..kendi kızı 40 yaşında olup ısrarla kariyer için evlenmediğinden ben de kıskançlığına verdim:) yani ben alışkınım böyle akrabalara...
eşin de hiç kafaya takmasın..zaten sen ve Sezen ona yetersiniz ki:KK6:
hele sen hiiiç moralini bozma..eşinle sımsıkı sarılın telatabiesler gibi:)

Esimin taktigi hic yok :) o bana sadece sen boyle dusunup uzuluyorsun ben sadece buna kiziyorum diyor,kim gelirse gelir gelmezse gelmezmis,biz birbirimize yetermisiz :)

Tabi kii evimin huzuru hic birseyden onemli degil ama Allah buyuk :)

Yakinda dugun dernek calismalari baslayacak ki zaten o da ayri bir dava karisiklar,beklentileri hic olmasin mumkunse bizden,ben yeri gelince ilhan'ı ne kadar sevdiklerini soylediklerinde cukk diye hatirlatacam bugunleri..

Ben cok sabirliyim kizce soguyunca geri adimim hic olmaz bende bu yuzden tamamen kopmasin ipler diyorum iste ama koptu gb bende artik..Sadece cok tepki vermiyorum dogum zamanlarinda gelip ev temizliginde yardim ettikleri icin ki onuda ben birini tutmaya karar verdigimde abi soylemisti..

Amaan neyse gun gelir devran doner :)

Senin yengede degisikmis,kariyer gezmek tozmak evet cok guzel seyler ama huzurluysan evlilik saglikliysan bebek gb hicbisy mutlu edemezmis ogrendim..

Alisacaz canim surekli degisiyr nasilsa :)
Insanlar degisiyor sitede degissin varsin!

Kizceyle anlasiyoruz tabii artik bi ben anliyorum dilinden moduna gectik :) daha keyifli.

Gunaydin kizcee:p

:nazar:Muhabbetiniz bol,boyle hep samimi olsun canim..
Amaya cok dile getirmemeye calisiyorum ama meraktan catlayacam,gun sayiyorum bende babyler icin:KK23:
:KK68::KK68::KK68::KK68: tersi durum olsa bende çok merak ederdim eminimmmm.... hatta benim kendimden çok merak ettiklerim bile var:KK48::KK48::KK48::KK48: Allah razı olsun, benim için iyi dileklerde bulunduğunuzu hissediyorum zatennnn.... bu gün öğlen çıktımtam eve giderken beyaz bi tüy elimin üzerine gelip kondu :) meleklerle yaşamak'ı okumuş muydun.... çok hoşuma gitti, ne yalan söyliyim.... meleklere inanmak dinimizin gereği zaten, bende varlıklarına inanıyorum... iyi ki de varlar....

bu arada amca muhabbeti geçmiş ya; benim amcamın kızının düğün tarihini başkalarından öğrendik biz, bizde akordion geleneksel çalgıdır, köye gelmiş amcamın oğlu akordion çalacak birini arıyomuş; bize uğradı babam kardeşini evlendiriyomuşsunuz diyo sordu, yok canımmm olur mu öyle şey amca olsa sizin haberiniz olmaz mı dedi... 1 hafta sonra davetiye göndermiş, babam gitmedi doğal olarak dğüne, ablamda gitmedi... ben gittim, aman onların yaptığı onlara kalsın aile olmak gerek falan filan... benim eşimler tanışmaya geleceği zaman çağırdım amcamı (babam da vefat ettiğinden), sonra biz gidecekken (amcam eşimi ve ailesi tanıyor) çağırdık, nişanda da vardı düğünde de... amcamın 4 çocuğu var 3ü babam hayattayken evlendi...birine çağırılmadı, büyükten sayılıp... babam ve annem büyütmüş amcamı; abimle yaş farkı çok azdır aynı zamanda sünnet ettirmiş babam ayrıca kendi öz çocuğuna da masraf olmasın diye... annem altını yıkamış o kadar küçükmüş annem gelin gittiğinde....amcamın ikinci evliliği, ilki çok kısa sürmüş ben bilmiyorum, ikisindede düğününü yapmış babam yetimlik öksüzlük bilmesin diye. artvinden bursaya göç etmişler kendisi köye yerleşmiş amcamı fabrikaya işe sokmuş, amcam işten kaçarmış bazen gider fabrika kapısında beklermiş ilk zamanlar... abim kendi düğününü kendi yaptı... oğluna yapmadığı yapmış vaktiyle... noldu biliyomusun? tüm bu faaliyetlerde(tanışma isteme nişan) abimi bi kenara çekip (babamla ortak tapular var, köy yerleri) miras muhabbeti yaptı... 2 yıldır evliyim nerdeyse, aynı ilçede oturuyoruz küçücük yer; her gördüğünde sizi bi müsait zaman yemeğe alalım der... bi müsait olun da geliriz amca derim bende:KK48::KK48::KK48: inan ne içim acır ne dışım... çağırsa da giderim gerçekten, her bayram da ziyaretimi eksik etmem.... bu haftasonu da en küçük oğunun düğünü varmış, Allahtan eşimle parka gitmiştikte büyükoğlu, kızı ve gelini ile karşılaştık da davetiye vermek akıllarına geldi.... çünkü 36-37 yaşındaki büyük oğlu ablamlara gittiğinde size davetiye bırakmama gerek var mı demiş.... :KK57::KK57:

ayyyy nası bi yaram varmış benim yahu:KK48::KK48::KK48:ne döktürdüm ayol..... yani demem o ki boşver... gelirse keyfi bilir gelmezse keyfi bilir..... ve kocan da inan bana takmıyodur.... ne demiş Nil Karaibrahimgil akraba olmasın, akbaba olmasın :):):) bazen yüreğinin sızısını eloğlu duyar, kardeşin duymaz!!!!

:KK68::KK68::KK68::KK68: tersi durum olsa bende çok merak ederdim eminimmmm.... hatta benim kendimden çok merak ettiklerim bile var:KK48::KK48::KK48::KK48: Allah razı olsun, benim için iyi dileklerde bulunduğunuzu hissediyorum zatennnn.... bu gün öğlen çıktımtam eve giderken beyaz bi tüy elimin üzerine gelip kondu :KK66: meleklerle yaşamak'ı okumuş muydun.... çok hoşuma gitti, ne yalan söyliyim.... meleklere inanmak dinimizin gereği zaten, bende varlıklarına inanıyorum... iyi ki de varlar....

bu arada amca muhabbeti geçmiş ya; benim amcamın kızının düğün tarihini başkalarından öğrendik biz, bizde akordion geleneksel çalgıdır, köye gelmiş amcamın oğlu akordion çalacak birini arıyomuş; bize uğradı babam kardeşini evlendiriyomuşsunuz diyo sordu, yok canımmm olur mu öyle şey amca olsa sizin haberiniz olmaz mı dedi... 1 hafta sonra davetiye göndermiş, babam gitmedi doğal olarak dğüne, ablamda gitmedi... ben gittim, aman onların yaptığı onlara kalsın aile olmak gerek falan filan... benim eşimler tanışmaya geleceği zaman çağırdım amcamı (babam da vefat ettiğinden), sonra biz gidecekken (amcam eşimi ve ailesi tanıyor) çağırdık, nişanda da vardı düğünde de... amcamın 4 çocuğu var 3ü babam hayattayken evlendi...birine çağırılmadı, büyükten sayılıp... babam ve annem büyütmüş amcamı; abimle yaş farkı çok azdır aynı zamanda sünnet ettirmiş babam ayrıca kendi öz çocuğuna da masraf olmasın diye... annem altını yıkamış o kadar küçükmüş annem gelin gittiğinde....amcamın ikinci evliliği, ilki çok kısa sürmüş ben bilmiyorum, ikisindede düğününü yapmış babam yetimlik öksüzlük bilmesin diye. artvinden bursaya göç etmişler kendisi köye yerleşmiş amcamı fabrikaya işe sokmuş, amcam işten kaçarmış bazen gider fabrika kapısında beklermiş ilk zamanlar... abim kendi düğününü kendi yaptı... oğluna yapmadığı yapmış vaktiyle... noldu biliyomusun? tüm bu faaliyetlerde(tanışma isteme nişan) abimi bi kenara çekip (babamla ortak tapular var, köy yerleri) miras muhabbeti yaptı... 2 yıldır evliyim nerdeyse, aynı ilçede oturuyoruz küçücük yer; her gördüğünde sizi bi müsait zaman yemeğe alalım der... bi müsait olun da geliriz amca derim bende:KK48::KK48::KK48: inan ne içim acır ne dışım... çağırsa da giderim gerçekten, her bayram da ziyaretimi eksik etmem.... bu haftasonu da en küçük oğunun düğünü varmış, Allahtan eşimle parka gitmiştikte büyükoğlu, kızı ve gelini ile karşılaştık da davetiye vermek akıllarına geldi.... çünkü 36-37 yaşındaki büyük oğlu ablamlara gittiğinde size davetiye bırakmama gerek var mı demiş.... :KK57::KK57:

ayyyy nası bi yaram varmış benim yahu:KK48::KK48::KK48:ne döktürdüm ayol..... yani demem o ki boşver... gelirse keyfi bilir gelmezse keyfi bilir..... ve kocan da inan bana takmıyodur.... ne demiş Nil Karaibrahimgil akraba olmasın, akbaba olmasın :KK66::KK66::KK66: bazen yüreğinin sızısını eloğlu duyar, kardeşin duymaz!!!!
Son cumleyi okurken tuylerim diken diken oldu...yazdiklarina katiliyorum canim seni de tebrik ediyorum herseye ragmen bayramda dugun dernekte gittigin icin...
Bu arada o melek tuyu meleklerinden sana isaret bence biz burdayiz diyorlar:KK54:

Slm kızlarr günler sonra girdim ama cok garip bi yerden..
asene yazmıştm...düştüm havuz başında sağ kolum ağrıyorr..bugn daha iyi cok şükür...
Tatile geldik küçük bi kaza geçirdik..allah daha beterindn korusun...

amayaaa meleklerr nasıl iyidirler inş.

öptm hepiniziiiii

asene yazmıştm...düştüm havuz başında sağ kolum ağrıyorr..bugn daha iyi cok şükür...

öptm hepiniziiiii
umarım iyidirler :KK66: haberleşemiyoruz kiiii

:KK68::KK68::KK68::KK68: tersi durum olsa bende çok merak ederdim eminimmmm.... hatta benim kendimden çok merak ettiklerim bile var:KK48::KK48::KK48::KK48: Allah razı olsun, benim için iyi dileklerde bulunduğunuzu hissediyorum zatennnn.... bu gün öğlen çıktımtam eve giderken beyaz bi tüy elimin üzerine gelip kondu :KK66: meleklerle yaşamak'ı okumuş muydun.... çok hoşuma gitti, ne yalan söyliyim.... meleklere inanmak dinimizin gereği zaten, bende varlıklarına inanıyorum... iyi ki de varlar..
...

ayyyy nası bi yaram varmış benim yahu:KK48::KK48::KK48:ne döktürdüm ayol..... yani demem o ki boşver... gelirse keyfi bilir gelmezse keyfi bilir..... ve kocan da inan bana takmıyodur.... ne demiş Nil Karaibrahimgil akraba olmasın, akbaba olmasın :KK66::KK66::KK66: bazen yüreğinin sızısını eloğlu duyar, kardeşin duymaz!!!!

Bazilarinin anlayisi bu demek iste,gercekten hiiic takmamak lazim :)

Tuy bence de bi isaret cok inanirim boyle seylere..Kitabi kisim kisim okudum canim,kitapcidayken..

Sezen'e ilk giysisini aldigimda o gece o tulumla yatmistim ve basimdan asagi bembeyaz cicekler dokulmustu,ben inaniyorum minisimdendi :)

öptm hepiniziiiii

Gecmis olsun kizce,Allah beterlerinden korusun..

Aksam ki yegen geldi..
Yardimda etti oturuyoruz..
Esim aramis yine de,iste ben arama dedim ya daha cok takacam gelmezse diye saglama aldi herhalde isi :KK53::KK53:

Ahh ben..

başarmadım çoklu alıntı yapmayı:p
EVKEDİSİ geçmiş olsun...sen tatilin tadını çıkarmaya bak..nası kuşadası güzel mi?
PLOJOOO olsun iyi olmuş gelmiş...belki aramasa da gelicekti:KK45:

biz de yemek yedik..dünden yemeğim olunca o kadar güzel oldu ki...
eşim de bulaşıkları toplayınca değmeyin keyfime..
birazdan yürüyüşe çıkıcaz..ama çok üşeniyorum:KK30:
ama iştahımı frenleyemiyorum bari hareketle dengeliyim...

minnoşkolar ben geldim ancak:KK76::KK76::KK76: o kadar doluyum kii:KK23::KK23::KK23:
preenses aslında benden size selam göndermişti havuzda düştüm demişti ama ben bi vakit bulup yazamadım ki:KK23::KK23::KK23:
yarın kuzenimin kınası var cumartesi pazarda nikahla düğün hep annemde ya da kuzenimdeyim:KK55::KK55::KK55:
napıyosunuz bakalımmmm cicişlerimm smile'lar eklenmiş bu duruma çok sevindim bu aradaaaa:KK45::KK45::KK45:

Benimde dün bir ay oldu ama keske olmasaydı diyorum evlendigimizden beri her gün kavga ediyoruz hicbir konuda anlasamyoruz severek evlendik 4 yıl ćıktık yeni evlendik a sanki tanıyamyorum ayrılmak istiyorum cok seviyorum ama olmuyor. Çalışan bir bayanım ev işlerinin hepsini bana yüklüyor yardmcı olmuyor kavga ettim olmadı küstüm olmadı konuştum olmadı. Dünde kavga ettik konuşmuyoruz hala. Yani kısacası biz hic yeni evli gibi deiliz romantik ya da kahkaha dolu bir günümz olmadı sagolsun misafirlerimizde hic eksik olmadı napcam bilmiyorum
canım sana tavsiyem suna bir bak http://www.xticaret.com/xticaret/?1405_76828 bana cok önerdiler alıp almama konusunda cok kararsızdım bugun indirdim yeni başladım ve gayet mantıklı şeyler göremediğim şeyleri gösterdi resmen

Benimde dün bir ay oldu ama keske olmasaydı diyorum evlendigimizden beri her gün kavga ediyoruz hicbir konuda anlasamyoruz severek evlendik 4 yıl ćıktık yeni evlendik a sanki tanıyamyorum ayrılmak istiyorum cok seviyorum ama olmuyor. Çalışan bir bayanım ev işlerinin hepsini bana yüklüyor yardmcı olmuyor kavga ettim olmadı küstüm olmadı konuştum olmadı. Dünde kavga ettik konuşmuyoruz hala. Yani kısacası biz hic yeni evli gibi deiliz romantik ya da kahkaha dolu bir günümz olmadı sagolsun misafirlerimizde hic eksik olmadı napcam bilmiyorum
canım sana tavsiyem suna bir bak http://www.xticaret.com/xticaret/?1405_76828 bana cok önerdiler alıp almama konusunda cok kararsızdım bugun indirdim yeni başladım ve gayet mantıklı şeyler göremediğim şeyleri gösterdi resmen

http://www.xticaret.com/xticaret/?1405_76828
canım suna bir bak.bende daha yeni başladım güzel gibi insallah faydasını görcem :KK43:

Gunaydin kizlaarrr...
Hala uyanamadim ki ben :KK43:

minnoşkolar ben geldim ancak:KK76::KK76::KK76: o kadar doluyum kii:KK23::KK23::KK23:
preenses aslında benden size selam göndermişti havuzda düştüm demişti ama ben bi vakit bulup yazamadım ki:KK23::KK23::KK23:
yarın kuzenimin kınası var cumartesi pazarda nikahla düğün hep annemde ya da kuzenimdeyim:KK55::KK55::KK55:
napıyosunuz bakalımmmm cicişlerimm smile'lar eklenmiş bu duruma çok sevindim bu aradaaaa:KK45::KK45::KK45:
Canimm kuzenin nasil heyecanlidir simdiiii..
Kolay gelsn size..ozletme kendini kuaforden falan baglan bize :)

X