tersi durum olsa bende çok merak ederdim eminimmmm.... hatta benim kendimden çok merak ettiklerim bile var
Allah razı olsun, benim için iyi dileklerde bulunduğunuzu hissediyorum zatennnn.... bu gün öğlen çıktımtam eve giderken beyaz bi tüy elimin üzerine gelip kondu
meleklerle yaşamak'ı okumuş muydun.... çok hoşuma gitti, ne yalan söyliyim.... meleklere inanmak dinimizin gereği zaten, bende varlıklarına inanıyorum... iyi ki de varlar....
bu arada amca muhabbeti geçmiş ya; benim amcamın kızının düğün tarihini başkalarından öğrendik biz, bizde akordion geleneksel çalgıdır, köye gelmiş amcamın oğlu akordion çalacak birini arıyomuş; bize uğradı babam kardeşini evlendiriyomuşsunuz diyo sordu, yok canımmm olur mu öyle şey amca olsa sizin haberiniz olmaz mı dedi... 1 hafta sonra davetiye göndermiş, babam gitmedi doğal olarak dğüne, ablamda gitmedi... ben gittim, aman onların yaptığı onlara kalsın aile olmak gerek falan filan... benim eşimler tanışmaya geleceği zaman çağırdım amcamı (babam da vefat ettiğinden), sonra biz gidecekken (amcam eşimi ve ailesi tanıyor) çağırdık, nişanda da vardı düğünde de... amcamın 4 çocuğu var 3ü babam hayattayken evlendi...birine çağırılmadı, büyükten sayılıp... babam ve annem büyütmüş amcamı; abimle yaş farkı çok azdır aynı zamanda sünnet ettirmiş babam ayrıca kendi öz çocuğuna da masraf olmasın diye... annem altını yıkamış o kadar küçükmüş annem gelin gittiğinde....amcamın ikinci evliliği, ilki çok kısa sürmüş ben bilmiyorum, ikisindede düğününü yapmış babam yetimlik öksüzlük bilmesin diye. artvinden bursaya göç etmişler kendisi köye yerleşmiş amcamı fabrikaya işe sokmuş, amcam işten kaçarmış bazen gider fabrika kapısında beklermiş ilk zamanlar... abim kendi düğününü kendi yaptı... oğluna yapmadığı yapmış vaktiyle... noldu biliyomusun? tüm bu faaliyetlerde(tanışma isteme nişan) abimi bi kenara çekip (babamla ortak tapular var, köy yerleri) miras muhabbeti yaptı... 2 yıldır evliyim nerdeyse, aynı ilçede oturuyoruz küçücük yer; her gördüğünde sizi bi müsait zaman yemeğe alalım der... bi müsait olun da geliriz amca derim bende
inan ne içim acır ne dışım... çağırsa da giderim gerçekten, her bayram da ziyaretimi eksik etmem.... bu haftasonu da en küçük oğunun düğünü varmış, Allahtan eşimle parka gitmiştikte büyükoğlu, kızı ve gelini ile karşılaştık da davetiye vermek akıllarına geldi.... çünkü 36-37 yaşındaki büyük oğlu ablamlara gittiğinde size davetiye bırakmama gerek var mı demiş....
ayyyy nası bi yaram varmış benim yahu
ne döktürdüm ayol..... yani demem o ki boşver... gelirse keyfi bilir gelmezse keyfi bilir..... ve kocan da inan bana takmıyodur.... ne demiş Nil Karaibrahimgil akraba olmasın, akbaba olmasın
bazen yüreğinin sızısını eloğlu duyar, kardeşin duymaz!!!!