Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Gunaydin citir gelinler gecmisi okudun biracik...
PLOJO hep derim akrabayi akrep soksun..bende esimin ailesinde gordukletimi esefle karsiliyorum ama yapcak bisi yok..kendi ailemden yana sansli goruyorm kendini. Sende oylesin sanirim kocislerin hatri var tabi.
SİVİTİ ve KELEBEK bebisleri buyutuyorr ohhh yiyin gariii:)
ASEN gelmis hosgelmis..
EV KEDİSİni gormedim yada gozumdn kacti iyidir sanirim.

Brn dun misafir ordumu atlattim sukur haftaya bi kisminida atlattim mi ohhhh...ay sonu. Atla git istanbul yasasin anamin kucagi babamin sevkati yavrumun kokusu ve kocisimin ozlemiyle ohhh mu desem off mu bilemedim optum ki sizleri hydi kaynatalim bu gun

Gunaydinnn lar olsunnn tatliskokaaaar)

Gunaydinn minnos)
Tamam baglanirim tatlis) yataktan bi cikabilirsem ))

saat 11de sen yataktan kalkınca çok kıskandım kiii

geçmiş olsun çikolatacım atlattın misafirleri..
Kağan da büyüdü artık misafir ağırlıyor
İstanbula mı gidiyorsn annenlerin yanına yaşasın
rahat bi nefes alırsın annenle..

selamlarrr kızlar nasılsnz sıte cok keyfsz olmus yaaa giresim gelmıokı hiç

neler yapıosunz plojo ve cıkolata bebeısler nasıllar ıyıler mı

amayaaa evkedısı asen atlas baska kım vardıkı unuttumsizler nasılsnzzz

he ruh ıkızım sıvıt naber kızce

bnde fena deılım sıcaklarla bogusuorum vucut ısım +50 c nın uzernde sankı yanıyorum ıs yerndekı klıma da fayda etmıo böyle işte

selamlarrr kızlar nasılsnz sıte cok keyfsz olmus yaaa giresim gelmıokı hiç

neler yapıosunz plojo ve cıkolata bebeısler nasıllar ıyıler mı

amayaaa evkedısı asen atlas baska kım vardıkı unuttumsizler nasılsnzzz

he ruh ıkızım sıvıt naber kızce

bnde fena deılım sıcaklarla bogusuorum vucut ısım +50 c nın uzernde sankı yanıyorum ıs yerndekı klıma da fayda etmıo böyle işte

Coklu alinti yapmayi beceremedim... Evet SİVİTİCİM esimin 4 aylik bir egitimi var ankarada subr degistirdi cunku. Ee bende onca zaman evde kalmayim kaganla..ordu evide zor olur diye annecime tabisi...kocisi ozlicem ama..
KELEBEK sen istanbuldasin sanirim artik kagana bi sut anasinada bi kayfe yaparsin eylulude gobuste gormus oluruz :)
Cok sicakkiiii

ben de çoklu alıntıyı becerememişim

KELEBEK aynıyız canım artan iştah ve vücut ısısı ile başa çıkmaya çalışıyorum..
bi de büyüyen göbiş var tabi...
sen ayrıntılı ultrasona girebildiin mi?

ÇİKOLATAA 4 ay mı istanbulda kalıcaksın
öyleyse süper...eşinle özleşiceğiniz ama Kağanı büyütmek daha kolay olucak senin için...
haftasonları tatilse eşin istanbula gelir arada...

Evet 4 ay sevineyimmi uzuleyimmi bilemiyorum.. Hihi hafta sonkari gelick bende gidetim bazen oyle idare etcaz artikk

Evet 4 ay sevineyimmi uzuleyimmi bilemiyorum.. Hihi hafta sonkari gelick bende gidetim bazen oyle idare etcaz artikk
ayyyy canımmmm.... Allah yardımcınız olsun, özlem zor... 4 ay da çok ama eminim annen bu duruma pek sevinmiştir, kızı geliyo torunu geliyoooo

bu arada site bana da çok zor geliyo ve giresim gelmiyo zaten telden girse de atıyo hemen... o sebeple pek uğramıyorum.

asos iyi eğlenceler, kuzenin sonsuza dek mutlu olsun inşallahhh

evkedisi çok geçmiş olsun sana, dikkat et tatlımmmm (öpen sarı kafa yok galiba)

plojo ve sezoşşşşş öporum sizi deeeee, svitiiiiyi deeee, kelebeği deeeeeeee

Evettt aynen annem gun sayiyor gelmemize..kaganada kendisi bakacakmis.bende yemek ev isi :)

Kizlar girdikce alisiliyor ki bakindikca daha guzel oldugunu dusunuyorum sitenin..daha basit geliyor simdi bana..

Soyle hepimiz oturup bi kahve fln icsek kac saat surer acaba

Bugun halamin oglu ve esi Sezen'i sevmeye geldi..Dun soyledigimin uzerine saka gb di mi?Ankara'dan dayimin kizi whatsapptan resimler gonderdi Sezen'e bisyler almis izde olanlari ayirdi fln..Babam annem her gelen arayan Sezen Sezen,yani ben anlayamiyorum digerlerini bu yuzden sanirim..
Sadece esime saygi duysunlar istiyorum ki ilk gorusmemizde ne kadar kirildigimi dile getirecem,degil mi ki daha dogumdan ciktigim 10gunken bize yorgunuz diye alinmislardida soylediler,birazda kendi yaptiklarini dusunsunler..HIIHHH

Diger kizce bizdeydi bugun gitti,dun Sezen'i biraz oyalamasi bile cok isime yaradi malum esimin yikanacaklar temizler haric 12 tane gomlegi utulenmeyi bekliyordu

Babaanneler gb oldum,hep elimde bisyler bi odadan bi odaya gecerken hep duzeltiryorum bi yandan
Helee uzun uzun banyo yapmak ne buyuk nimett

Hersey silindi bi anda iste en cok esimi ozluyorum..hep..simdi..her zaman..
Aksam cok sicakti bi yandan Sezen'i emzirip bi yandan yastikla esime ruzgar yapiyordum
Hic uzulmesinler istiyorum

oh bu gün de bittii ve yine acıktımm ..
kayınvalidemlere gidicez ama çıkamadım bi türlü..
yine gişeden bi arkadaş 1000 tl açık verdi...adamın parayı getirmesini bekliyoruz
benim Masalımın ne suçu var yahu acıktı kızçemm
aa yazarken adam parayı getrdi yuppi hemencik yazayım da çıkayım...

bence de en iyisi annende kalman senin için süper olucak..
ne zmaan gidiyodun?
ben de sevmedimmm kiii
olsun alışıcaz mecburrr...
kuzum bu gece tüm dualarım seninle yarın güzel haberle gel diye...

ne güzel akrabaların var kıymetini bil...
bu devirde valla zor böyle akrabaya sahip olmak..

ben de size gelip Sezeni oyalıyım ne güzel olurr

bu arada Allah sizi ve hepimizi hiiç ayırmasın ...
hep aşk dolu yaşayalım....
sivit kaçarrrrr

Allah kolaylik versinn kizcee cok sicak daha da olacakmis..
Biz iyiyizz opuyoruz sizii,kizkiza hahah

Sevin sevin,tam da guzel zamanda cok iyi gelecektirr canim,ozlemekte guzel gelecek bence :) nasilsa hic gormicek degilsiniz birbirinizi..

Bizde optuk kiiiiii
Amaya bu aksamda bi deneseydin mi ne su testten valla amaya diyorum anneme o kim diyor
Meraklardayim,cok sevinecem

Sana olmaz Sezen 6 kilo tasimak yok sana
Dusunuldugunu bilmek guzel,illa bisy yapmak gerekmiyor iste..
Kayinvalidende gecen yedin mi yemek

Allah kolaylik versinn kizcee cok sicak daha da olacakmis..
Biz iyiyizz opuyoruz sizii,kizkiza hahah

Sevin sevin,tam da guzel zamanda cok iyi gelecektirr canim,ozlemekte guzel gelecek bence :) nasilsa hic gormicek degilsiniz birbirinizi..

Bizde optuk kiiiiii
Amaya bu aksamda bi deneseydin mi ne su testten valla amaya diyorum anneme o kim diyor
Meraklardayim,cok sevinecem

Sana olmaz Sezen 6 kilo tasimak yok sana
Dusunuldugunu bilmek guzel,illa bisy yapmak gerekmiyor iste..
Kayinvalidende gecen yedin mi yemek

minnoşlaaaar yorgun bi asen geldiiii oynamaktan helak oldummmgüzel bi kına oldu face de ekli arkidişlerimmm resimleri görürler mutkaja insta ya da yüklerim yakında

bu arada ben nikah şahidi olcam kiii kuzenimiiinnnn çok heyecanlıyımm

Kızlar ne olmuş bu kk'ya boyle.bende bir görünüp bir kayboluyorum dimi. Kiziyor musunuz bana? Özlüyorum sizleri ya. Eski işimide özledim galiba evde çok Sıkılıyorum. Faceten de mi eklediniz siz birbirinizi aaaa bak bak neler duyuyorum :)

Günaydın bebisler bugün l eskiden oldugu gibi sabah ben açayım dedim :) gerçi gecede ben kapatmisim :)

İşe gidenlere allah kolaylık versin evde olanlara sabır versin cokk sıkıcı yaa
Bugün tekrar doktora gidicem dizim için 10:50'de randevum var bakalım bide kv kan verecek önümüzdeki hafta cuma kolonoskopi olacak

öpüyorum hepinizi.

Ohh guzel gecmiss
Butun nikah sahitleri asık olsun bence
Ben 10 senedir evli birbirlerine cok asik kuzenimin esini secmistim,cokta severim enistemi nedense hep nikah sahidinin ornek biri olmasini istemistim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…