- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.341
Gunaydinnn lar olsunnn tatliskokaaaar)
Gunaydinn minnos)
Tamam baglanirim tatlis) yataktan bi cikabilirsem ))
Gunaydin citir gelinler gecmisi okudun biracik...
PLOJO hep derim akrabayi akrep soksun..bende esimin ailesinde gordukletimi esefle karsiliyorum ama yapcak bisi yok..kendi ailemden yana sansli goruyorm kendini. Sende oylesin sanirim kocislerin hatri var tabi.
SİVİTİ ve KELEBEK bebisleri buyutuyorr ohhh yiyin gariii
ASEN gelmis hosgelmis..
EV KEDİSİni gormedim yada gozumdn kacti iyidir sanirim.
Brn dun misafir ordumu atlattim sukur haftaya bi kisminida atlattim mi ohhhh...ay sonu. Atla git istanbul yasasin anamin kucagi babamin sevkati yavrumun kokusu ve kocisimin ozlemiyle ohhh mu desem off mu bilemedimoptum ki sizleri hydi kaynatalim bu gun
Evet 4 ay sevineyimmi uzuleyimmi bilemiyorum..ben de çoklu alıntıyı becerememişim
KELEBEK aynıyız canım artan iştah ve vücut ısısı ile başa çıkmaya çalışıyorum..
bi de büyüyen göbiş var tabi...
sen ayrıntılı ultrasona girebildiin mi?
ÇİKOLATAA 4 ay mı istanbulda kalıcaksın
öyleyse süper...eşinle özleşiceğiniz ama Kağanı büyütmek daha kolay olucak senin için...
haftasonları tatilse eşin istanbula gelir arada...
ayyyy canımmmm.... Allah yardımcınız olsun, özlem zor... 4 ay da çokEvet 4 ay sevineyimmi uzuleyimmi bilemiyorum..Hihi hafta sonkari gelick bende gidetim bazen oyle idare etcaz artikk
Evettt aynen annem gun sayiyor gelmemize..kaganada kendisi bakacakmis.bende yemek ev isi :)ayyyy canımmmm.... Allah yardımcınız olsun, özlem zor... 4 ay da çokama eminim annen bu duruma pek sevinmiştir, kızı geliyo torunu geliyoooo
bu arada site bana da çok zor geliyo ve giresim gelmiyozaten telden girse de atıyo hemen... o sebeple pek uğramıyorum.
asos iyi eğlenceler, kuzenin sonsuza dek mutlu olsun inşallahhh
evkedisi çok geçmiş olsun sana, dikkat et tatlımmmm (öpen sarı kafa yok galiba)
plojo ve sezoşşşşş öporum sizi deeeee, svitiiiiyi deeee, kelebeği deeeeeeee
Evet 4 ay sevineyimmi uzuleyimmi bilemiyorum..Hihi hafta sonkari gelick bende gidetim bazen oyle idare etcaz artikk
ben de sevmedimmm kiiiayyyy canımmmm.... Allah yardımcınız olsun, özlem zor... 4 ay da çokama eminim annen bu duruma pek sevinmiştir, kızı geliyo torunu geliyoooo
bu arada site bana da çok zor geliyo ve giresim gelmiyozaten telden girse de atıyo hemen... o sebeple pek uğramıyorum.
Kizlar girdikce alisiliyor ki bakindikca daha guzel oldugunu dusunuyorum sitenin..daha basit geliyor simdi bana..
Soyle hepimiz oturup bi kahve fln icsek kac saat surer acaba
Bugun halamin oglu ve esi Sezen'i sevmeye geldi..Dun soyledigimin uzerine saka gb di mi?Ankara'dan dayimin kizi whatsapptan resimler gonderdi Sezen'e bisyler almis izde olanlari ayirdi fln..Babam annem her gelen arayan Sezen Sezen,yani ben anlayamiyorum digerlerini bu yuzden sanirim..
Sadece esime saygi duysunlar istiyorum ki ilk gorusmemizde ne kadar kirildigimi dile getirecem,degil mi ki daha dogumdan ciktigim 10gunken bize yorgunuz diye alinmislardida soylediler,birazda kendi yaptiklarini dusunsunler..HIIHHH
Diger kizce bizdeydi bugun gitti,dun Sezen'i biraz oyalamasi bile cok isime yaradi malum esimin yikanacaklar temizler haric 12 tane gomlegi utulenmeyi bekliyordu
Babaanneler gb oldum,hep elimde bisyler bi odadan bi odaya gecerken hep duzeltiryorum bi yandan
Helee uzun uzun banyo yapmak ne buyuk nimett
Hersey silindi bi anda iste en cok esimi ozluyorum..hep..simdi..her zaman..
Aksam cok sicakti bi yandan Sezen'i emzirip bi yandan yastikla esime ruzgar yapiyordum
Hic uzulmesinler istiyorum
selamlarrr kızlar nasılsnz sıte cok keyfsz olmus yaaa giresim gelmıokı hiç
neler yapıosunz plojo ve cıkolata bebeısler nasıllar ıyıler mı
amayaaa evkedısı asen atlas baska kım vardıkı unuttumsizler nasılsnzzz
he ruh ıkızım sıvıt naber kızce
bnde fena deılım sıcaklarla bogusuorum vucut ısım +50 c nın uzernde sankı yanıyorum ıs yerndekı klıma da fayda etmıo böyle işte
Evet 4 ay sevineyimmi uzuleyimmi bilemiyorum..Hihi hafta sonkari gelick bende gidetim bazen oyle idare etcaz artikk
ayyyy canımmmm.... Allah yardımcınız olsun, özlem zor... 4 ay da çokama eminim annen bu duruma pek sevinmiştir, kızı geliyo torunu geliyoooo
oh bu gün de bittii ve yine acıktımm ..
kayınvalidemlere gidicez ama çıkamadım bi türlü..
yine gişeden bi arkadaş 1000 tl açık verdi...adamın parayı getirmesini bekliyoruz
benim Masalımın ne suçu var yahu acıktı kızçemm
aa yazarken adam parayı getrdi yuppi hemencik yazayım da çıkayım...
bence de en iyisi annende kalman senin için süper olucak..
ne zmaan gidiyodun?
ben de sevmedimmm kiii
olsun alışıcaz mecburrr...
kuzum bu gece tüm dualarım seninle yarın güzel haberle gel diye...
ne güzel akrabaların var kıymetini bil...
bu devirde valla zor böyle akrabaya sahip olmak..
ben de size gelip Sezeni oyalıyım ne güzel olurr
bu arada Allah sizi ve hepimizi hiiç ayırmasın ...
hep aşk dolu yaşayalım....
sivit kaçarrrrr
selamlarrr kızlar nasılsnz sıte cok keyfsz olmus yaaa giresim gelmıokı hiç
neler yapıosunz plojo ve cıkolata bebeısler nasıllar ıyıler mı
amayaaa evkedısı asen atlas baska kım vardıkı unuttumsizler nasılsnzzz
he ruh ıkızım sıvıt naber kızce
bnde fena deılım sıcaklarla bogusuorum vucut ısım +50 c nın uzernde sankı yanıyorum ıs yerndekı klıma da fayda etmıo böyle işte
ayyyy canımmmm.... Allah yardımcınız olsun, özlem zor... 4 ay da çokama eminim annen bu duruma pek sevinmiştir, kızı geliyo torunu geliyoooo
oh bu gün de bittii ve yine acıktımm ..
kayınvalidemlere gidicez ama çıkamadım bi türlü..
yine gişeden bi arkadaş 1000 tl açık verdi...adamın parayı getirmesini bekliyoruz
benim Masalımın ne suçu var yahu acıktı kızçemm
aa yazarken adam parayı getrdi yuppi hemencik yazayım da çıkayım...
bence de en iyisi annende kalman senin için süper olucak..
ne zmaan gidiyodun?
ben de sevmedimmm kiii
olsun alışıcaz mecburrr...
kuzum bu gece tüm dualarım seninle yarın güzel haberle gel diye...
ne güzel akrabaların var kıymetini bil...
bu devirde valla zor böyle akrabaya sahip olmak..
ben de size gelip Sezeni oyalıyım ne güzel olurr
bu arada Allah sizi ve hepimizi hiiç ayırmasın ...
hep aşk dolu yaşayalım....
sivit kaçarrrrr
minnoşlaaaaryorgun bi asen geldiiii oynamaktan helak oldummm güzel bi kına oldu face de ekli arkidişlerimmm resimleri görürler mutkaja insta ya da yüklerim yakında
bu arada ben nikah şahidi olcam kiii kuzenimiiinnnnçok heyecanlıyımm