Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
amaninnn burası nolmuş böyleeee
ben eski kk istiyorum,eski ifadeleri istiyorum

dün yazamadık ya özledim sizi..
eşim seçimde görevliydi...sabahtan yemek temizlik vb.halledip öğleden sonra da arkadşla buluştuk AMAYACımla buluştuğumuz yerde...

PLOJOOOO yoksaaaaaa
topiğe uyum sağlayıp sen de hamişler kervanına mı katılıcan yoksa
kızma sakın şaka kiii
allah istediğin zaman versin inşallah...

AMAYAA o bıçak sağlamaları bana da olmuştu...cumaya da az kaldı çook heyecanlıııı
bu arada hoşafı yaptım..çok kolaymış yahu...bundan sonra yaparım hep..benimki bi gecede bitirdi:)

ASOŞŞŞ hoşgeldin kuzu...zaten bu topikte telefon değiştirme modası oldu gel sen de bu kervana
en son ATLAS yağmurda bırakmış da bozulmuş...

bu topikte herkes hamiş olsun herkes telefon değiştirsin

Hayirliysa beri hayirsizsa geri diycekmisim komsum oyle diyoooo :)))) komposto bende severim ve azar azar yaparim ara sira. Evet cok da kolay yapimi... Ayni mantigi istedigin hersey icin kullanabilirsin. Ama erikten yapinca kaynadiktan sonra suzgecten gecirmek gerek ezerekten... Boylece cekirdekleri karismamis olur ama onu da yiyen ayirsin dersen erikler icinde butun butun de kalabilir...

Veeeee bencede herkes gebis olsunnnn teller degistirilsin

ben de hep öyle diyorum her şey için sizin komşu gibi:)
en hayırlısında olsun yavrularımızz
komposto gurmesi AMAYAAAA
ben elma komp.seviyorum eşim üzüm ama erik de güzel oluyor...

bu arada KELEBEKKK bikaç günür yoksun nerdesin kuzuuu
bak iştahım açılıyor gel destek ol bana yeme de

Allah korusun kizce,yazdiysa bozmak olmaz tabii ama acikcasi gonlum razi degil :) Sadece regl olmuyorum ya bende test yapayim dedim oyle dedim amayaya:)

Kontrolden geldik kizceler..Hersey normal,extra bi asimiz vardi onunda 2. Dozunu olduk..

Bu sayfalarla kendimi yabanci gb hissediyorum yahu cocuk kandirir gb uj bej tane smile koymuslar bide!

herkese selamlar site çokk berbat hıc keyf vermıo suan bana alısmak zor olucak...

ıstahın acıldıysa eyvah dıorum benı kımse durduramıo napcam bılmıorm yemezsem aglıorum ılla yemem lazm......

ıradene kalmıs sıvıtım bnden destek alamzsn cnku bn daha ırademe sahıp cıkamıom smdıden aksama patates graten yapcm onu dusunuom gelsın kılolarrrrrrrr

bu gün zaman çabuk geçtiii:)
saat 6ya kaç dk var ne zaman internete girebilirim diye bi baktım saat 6yı 10 geçiyor

gerçi bu site değişiminden dolayı yazasım yok toplu alıntı nasıl yapılıyor onu da bilmiyorum

PLOJOOO Sezenin kontrolünü iyi geçmesine sevindim...ne güzel 3 ayı da devirdiniz...meydana çıktı artık Sezoş..ısırmalık olmuştur...

KELEBEKK benim değişik bi iştahım var..hep diyorum ya öğlen çok acıkıyorum...dolayısıyla çok yiyorum..
ama 6 saat olcak yiyeli hala acıkmadım...ama akşam yemeğinden sonra 10 gibi tekrar acıkıyorum...
acaba bebişlerin acıkma sati mi var
patates graten nasıl yapıyorsun?patatesin her türlüsüne bayılırım..patates gibi olucamm

Her cevaplayi tikladiginde asagiya aktariliyo. Sonrasi aralari tiklayip cevapla

Isirmalik mi,ye yee bitir :)
Kiyamiyorlar ama daha,ben zaten hic kiymiyorumda :)

Her cevaplayi tikladiginde asagiya aktariliyo. Sonrasi aralari tiklayip cevapla

Deneme birrr kiiiii,oldu oldu :)

günaydınlaaarrrrrr taptazecik gelincikleeerrrrr (bunlar ellerini havaya açan arasından kalpler çıkan simge) buda eliyle ağzını kapatıp sırıtan.... hayalimizde mi kalcak tüm sarı kafalar amayaaaaaa

Reactions: gve
Gunaydin herkeseeeeee:)
Eski smileylerimi istiyorum hatta ile aglamis surat yapiyorum sizee...
Ruyamda sezeryanla dogum yaptim Allah hayra cikarsin..bebegimi kokladim falan cok guzeldi...
Bu arada kendimi frenlememe ragmen 1kg almisim 3 gunde...depresyona girdim yaa var bi anormallik vucudumda anlamadim

evet oldu olduuuuuuuuuuuuuu

evet oldu olduuuuuuuuuuuuuu

ama onlıne kısıler de gorunmuo bsy gorunmuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…