Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Gunaydin kizceler...
Benimde hunim varkiii ne uyumasi sabh 6 da yoldan gelmis bulunuyorz yolda ve dugunde onca seste tir tir uyuyan pasamm sabhtan beri uyumayarak beni huni sahibi yapmis bunuluyor

cok bi sey yaptigim yok zaten tatlim. Ufak bi islem gordum ve vajinal ilaclar kullaniyorum ya, bu beklenen bi durum aslinda; hatta iste besinci gun emriyo transferi ilk gun kabugundan cikmaya ve tutunmaya calisiyo, ikinci gunde yerlesmeye basliyo... O sebepten bu guzel bi sey bile sayilabilir ama tabi ki nasip kismet henuz hic bisey net olarak belli degil... İnsallah senden de atlastan da ve benden de guzel haberler aliriz insallah bu arada yegenim erdek de, bayramda zonguldaktaydilar oradan gelincede gorumcesi erdek de oturuyo oraya gittiler, o koy senin bu koy benim geziyolar hersey gayet iyi gidiyo...

Gunaydin kizceler...
Benimde hunim varkiii ne uyumasi sabh 6 da yoldan gelmis bulunuyorz yolda ve dugunde onca seste tir tir uyuyan pasamm sabhtan beri uyumayarak beni huni sahibi yapmis bunuluyor
Ayyyy canim benim yaaaa, yazik kagancigaaaaa..... Senin huni de plojonunkinden se cok eglencez desenizeeee

cok bi sey yaptigim yok zaten tatlim. Ufak bi islem gordum ve vajinal ilaclar kullaniyorum ya, bu beklenen bi durum aslinda; hatta iste besinci gun emriyo transferi ilk gun kabugundan cikmaya ve tutunmaya calisiyo, ikinci gunde yerlesmeye basliyo... O sebepten bu guzel bi sey bile sayilabilir ama tabi ki nasip kismet henuz hic bisey net olarak belli degil... İnsallah senden de atlastan da ve benden de guzel haberler aliriz insallah bu arada yegenim erdek de, bayramda zonguldaktaydilar oradan gelincede gorumcesi erdek de oturuyo oraya gittiler, o koy senin bu koy benim geziyolar hersey gayet iyi gidiyo...

Gunaydin kizceler...
Ayyyy canim benim yaaaa, yazik kagancigaaaaa..... Senin huni de plojonunkinden se cok eglencez desenizeeee

Akraba dedigini akrep soksun arkadas.. Dugunde iki dakkada cekirge gibi usustuler cocugumun basina aman ne uslu aman bu seste bile uyuyor fln..masallh dersen agzin yamulur zaten dimiiii...
Eee sonuc o uyuyan cocuk uyumuyor be etini yolar gibi agliyorr.
Eee sonra balkona cikiyorz hava almaya yukardan tepemize su doken bi kendini bilmez hadsiz...gel yol beni dedi ciktim azcik cemkirdim ama kagan kucagimda yolamadim. Yonetimede aradim.
Hunimi sormustunuzzz..
Ee ogluma eeeeee
sonuc??

bilgisayar gibisi yok kii
inşallah kimse gelmez de yazarım..
ben yine çok acıktımmm
kendimi frenlemek adına akşam yemeğinden sonra yemiyorum bir şey...belki 1 elma - ya da armut falan..
vee her akşam rüyamda yemekler,simitler poğaçalar yiyorum sıcak sıcak....
acaba yememem kötü bir şey mi bebiş mi acıkıyor kii?

Kizlarrr nasılsınız?

Izmir'e gidiyorum ben yoldayim su an. Kocami bıraktım ya simdiden ozledim ya 😒😒

Neler yapiyorsunuz?
Amaya ne yapti bebisleri?

iyi yolculuklar canım..
eşinle kavuşucaksınız zaten hemencik..
sen kv'siz kafa dinle biraz
Allah bu kadarlıka yrılık versin..

ben saçımdaki dökülmeyi keşfettim sanırım..
saçlarımı nerdeyse 1 yıldıt kestirmiyorum
çok kırıldı ve koparak dökülüyor
saçaklı kızçe oldum ben
bakımsız sultanım

sabah neşesi oldun ki hepimizeee
çok güldüm valla....
ama artık ıbıyığa ihityacım yok göbişim var ya müdür hamile olduğumu öğrendiğinden beri uzak duruyor
yaşasın bebekim

hepinizden birlikte haber alsak uçarız heralde sevinçten
inşallah tatile bebişle gidersiniz
ilk 1-2 hafta hafif sırt ağrım vardı başka sıkıntım yoktu..

6 litre su muuu
Ben 3 litreye yakın içiyorum wcye abone oldum
sen wc de oturmalısınn

Nazar degdirler bebegmze hic te sevmem vicik vicik bebek gormemis gbi davrananlari smdiden uyuz oldm bnm kizimida kesin ole yapatlar kimseye gtrmicem bn findigimi :)

Heh bana benzemeye basladn bzm is yernde herkes seferber oldu beni doyurmaya calisiolar her saat basi naslsn acmsn hemen disardn bsy soleyelm canin ne cekio modundalar :) ama bnde frenlcm bugunden itibaren kendimden korkuom 100kilo olcam die.... bnde 2lt su iciom wcye briktirip biriktirip gdiorm artk wcye gtmeye useniom napim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kiz benim zaten normalim 3-4 litreydi. Bi cok yerde bol sivi tuketilmesi deniyor 3-4 litre kadar su icilmesinin iyi oldugu yaziyo, ama ben o yazilanlarin gunde 2-3 litre su icenler icin oldugunu dusunuyorum o yuzden de zaten hava sicak elinde şeflik sinavi icin devasaaa bi kitap onumde 1 lt lik su isesi bosaldikca dolduruyorum.. . şu saate kadar 2,5 lt oldu :) aksam yemegi sonrasi ben yine 5,5 -6 yi bulurum....kabiz olmak yasak sekerim birazda onun etkisiyle ictikce iciyorum.... 1,5-2 saatte bi uyaniyorum. Ve her uyandigimdada 2 bardak daha iciyorum icim kurumus gibiyim... Bi doyamadim svitiiii ayrica yedigim haddi hesabi yok, sonum feci olcak boyle devam edersem.... Bi an evvel ise donmeliyim. Kahvaltinin ustune pismaniye mi yenir yaaaaa:18::18:

çok şanslıyız iş arkadaşlarımızdan ötürüü..
mesela arkadaş bisküvi uzatıyor sen 2 tane al diyor bebiş için de
bazen ben de biriktirip gidiyorum bazen o ferahlama hissi paha biçilemez
100 kilo olmazsın kiiii bak yarıladın hamileliği...toplamda en fazla 15 alırsın bence...
ben de 10 kilo hedefi koydum kendime ama bakalım Masal hedef dinlicek mi obur kızçem benim

aaa evet ilk zamanlar kabız olsanız bile zorlamayın diyorlardıı
sen o kadar suya 3 tane de kuru kayısı yesen
sınava mı giriceksinnnn başarılar şimdiden ben geçen yıl girdim bi daha 2 sene sonra

pişmaniye her daim yenir kii oohh misss ağzına yüzüne bulaştıra bulaştıra

Sabah 1 haslanmis yumurta, peynir zeytin domates biber (annemin bahcesinden tazecik kokusu ustunde), sonra pismaniye bikac saat sonra badem findik ceviz, biraz sonra meyve (seftali, muz, erik, elmadan bir veya iki tanesi) sonraaa yine acikiyorum artik carcabuk ne olursa misal simdi makarna yapasim geldi. Buraya kadar oglen.... Bi de ayni findiklar bademler salataliklar domatesler ogleden sonrada yeniliyo.... Surekli acikiyorum... Sonra bide ustune aksam yemegi yiyorum. Misal dun aksam bide bunlarin ustune misir patlattim..... Bu arada cay kahve icmiyorum eriklerden komposto yaptim misss oldu... Bu sabah kahvalti dada ihlamur ictim. Ayrica her gun 4-5 tanede kayisi yiyorum kurusundan :) bu yediklerimin depolandigini dusunmek korkuuunnncccc.... Zaten ustuste yediklerimi dusununce hay ben boyle mideye diyorummm..... Yapcak bisey olmadigindan surekli yemek dusunuyorum gibi geliyo

oyh maşallah
bebişlere yarasın inşallah..boşver bu hafta şımart kendini
hem sen ufacık tefeciksin ki dert etme...
ben de kuru üzüm kompostosu yapıcam eşim çok seviyor ama nasıl yapılır bilmiyorm
göz kararı mı yaptın amayacım?

evt bnmde ıs arkdslarm ole bana 2 kısılık verıolar bıde douymuorum ya artk hepsı etrafmda pervana ne soyleyelm ne yersn bılmem ne pandacık oldum kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii valla sen bana benzemezsn ınsallah bı ınsan saat bası ac olurmu gercı bugun acıkmadm nazar degmesn masallahhhhhhhhh

maşallah nenama
bak nazar değdi iştahına
ben sabahları uykudan ayılamadığımdan çok yiyemiyorum en fazla 1 dilim ekmek biraz peynir ya da sadece yumurta gibi...
bu yüzden olsa gerek öğlen yemeğinde yıllardır yememiş gibi yiyorum
akşamları o kadar acımıyorum gece yatarken acıkıp meyve yiyorum..
aam yürüyüşten mi ne çok kilo almadım gerçi daha 5 ay olmadı benim..
son 2-3 ay çok kilo alınıyormuş nennişş napıcaz o zamann:18:

ya sen bnm sabahları nasıl yedgmı bı gorsen sanrsn bır hafta agzma hıc bsy surmemısım kallavi birkahvaltı tabagı 2 dılım kepeklı ekmek ohh mısssbn kahvaltı yapmasam duramam bızde aılede alıskanlıktır mutlaka kahvaltıyapılmalı

öglenlerı cok yemıorm ama sonradan cok acıkıyorum bı bugun acıkmadm hayret

son 3 ayda evet cok kılo alınıomussss eyvahhh yandık vallahı :18::18::18: bnm kendmı frenlemem sart oldu yoksa dogumdan snra kılo vermıcem bu gıddısle

Ben geldiiimm..

Sizi gulumsettigiime cok sevindim
Seviyorum ki ben siziiiiiii

Alintiladim ama yanlislikla geri ciktim hersey gitti beni brawo..

Sezen'i goz doktoruna goturduk,sonra alisveris yaptik vs derken simdide servisten geliyorlar makinemin dugmesi bozulmustu..

Gorusuruuz

Mesaj tekrari olmus saskin site

Son düzenleme:
Kızceler nasılsınız...

Amayaa
inş güzel haberler vercez hemizmizz

Kelebekk..
Valla sorma mitingde bna oy ver ddi bna sana oy vermem dedm o zmn git burdan dedi korumaları bni kolumdan tutulr sanrm sonra sürgüne gönderdi bni çöl gibi yerlerde gezdm..bi yer vardı oraya girdk..marele oyackmısızz bn tiyatro simgesi var ya gülen ağlayan surt onu yapcm dedm...
Tayippi görümcmn yüzünden singeleri de plojodan dolayı gördm sanrm...

kk uygulamasından yazıyor...

Aynen sekerim, koy uzumleri goz karari sonra uzerine gelene kadar su koy kaynat. Arada icinden bi tane al ye kaynamis mi anlamk icin sonra icine agiz tadina gore seker koy daha sulu olsun dersen su koy.... Bu kadar basittttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…