Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
:KK3::KK3:
Ben geldiiimm..

Sizi gulumsettigiime cok sevindim:KK16:
Seviyorum ki ben siziiiiiii:KK52:

Alintiladim ama yanlislikla geri ciktim hersey gitti :KK53: beni brawo..

Sezen'i goz doktoruna goturduk,sonra alisveris yaptik vs derken simdide servisten geliyorlar makinemin dugmesi bozulmustu..

Gorusuruuz :KK3:
gözüne ne oldu kızımızın yoksa rutin kontrol mü...

kolay gelsın kızce sana yaptr makınanı bakalım gorusuruz..:KK3:

Kızceler nasılsınız...

Amayaa
inş güzel haberler vercez hemizmizz

Kelebekk..
Valla sorma mitingde bna oy ver ddi bna sana oy vermem dedm o zmn git burdan dedi korumaları bni kolumdan tutulr sanrm sonra sürgüne gönderdi bni çöl gibi yerlerde gezdm..bi yer vardı oraya girdk..marele oyackmısızz bn tiyatro simgesi var ya gülen ağlayan surt onu yapcm dedm...
Tayippi görümcmn yüzünden singeleri de plojodan dolayı gördm sanrm...

kk uygulamasından yazıyor...

ahaha rüyada crkınmıs:KK1: neyse ucuz atlattn onu gercektede yapma potansıyelıvar senn yıne ruyana gelmıs ayy aban gelmedı hıc cok sukur:KK9:

bugun ınanılmaz cnım sıkılıyor canım sıkıldıkca annemı aradm artk annemde sıkıldıbnden :KK9::KK9: bugun bıtmez yaaa bn cok sıkıldgm gunler ısleredeadapte olamıyorum hiççç:KK14:

Kelebek bugn cok sıck ztn bnde fena oldm..
uzandm başm dönüyo sanki uyucm azıck yat uyu sende can sıkıtısı başka türlü gecmz hehe

Kelebek bugn cok sıck ztn bnde fena oldm..
uzandm başm dönüyo sanki uyucm azıck yat uyu sende can sıkıtısı başka türlü gecmz hehe

valla keske evde olsaydım kesın uyurdum...

iş yernde ole bı luxum yok evde otursam uzun sure evde de cnm sıkılıo calısınca ıstede cnm sıkılıo nekaadr sıkılganım ben yaaa gezerken bıle cnm sıkılıo sadece kocıs yanmdayken hıcccccccccccccc sıkılmıorm hatta bana gun yetmıo bazen erken yatmayalm sana bırazck daha doyımdıorum opuyrm kokluyrm sarılıyrm dunya umurumda olmuo o yanmdayken:KK52:

kızçeeee ilahiii sennn:KK9::KK9::KK9:
bana kalp ve güneş mii ayyy cok hoşuma gittikiii :KK16::KK16:
teşekkür ederim...

asen tatildeee...faceden gördümm..dönmedi sanrm henüz..
pazar günü oy kullandıktan sonraa bende kısmetsee vınnn:KK55:
ama ara ara giricem sizin içinn...sırf tatil için tele net aldım :KK53:

bnde uyuyamıyorum yaa...hala uykum düzene girmedii davulcu gelicek gibi hissediyorum:KK37:

öpüyorum seni ve sezoşuuu....

Rica ederim :KK54:
Ruyanda pek fenaymis,ben bir kere Ataturk'u gormustum oyle etkileyiciydi ki hic unutamiyorum..

Plojooommm cok komiksin seviyorum seni yaaa... eger muzik ogretmeni olabilseydim suan cok farklı bir hayatım olabilirdi ama kazanamadim sınavı :KK43:

Kelebegimmm kuzenin nişanı var cumartesi günü yoksa ben kocamsiz tatile gider miyim ki?

Pazar günü dugunumuzun senesi doluyor kocamın oldugum gece 😏

Olsun kizcee vardir herseyde bi hayr..
Bende esinde gelecek saniyordum,hatta o yuzden sabahtan kacarsiniz dekistim :KK43: sen hemen kac geceden..Bence cok saglam bir sebep!

Allah iyiligini versin plojooooo:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: kocan da sezos da cok sansli kiiiii, insan seninle yaslanmaz ayolllll... Direkt hayal ettim :KK1: svitiyi biyikli nenayi yumurtayla evkedisi kalpli gunesli..... Boyle kogus gibi hepimiz dizilmis yatiyoruz sabah birbirini goren gulmeye basliyo :KK1: sen beni sabahin bu vakti guldurdun Allah da seni guldursun sekerim. Evet uyuyamiyorum. Gunumun geneli ayaklarimi uzatip yatmakla geciyo cunku, bide bol su iciyorum -6 litre kadar- gece sabaha kadar wc mesaimi dusunun artik. Bide her kalktigimda bogazim kurumus uyanip yeniden su iciyorum, kisir dongu sanirim :KK1:

Huni boyle bi seyse bende seveyim huniniiii:KK53::KK53:

Amayaa sana dogum hediyesi huni gondereyim :KK53:
Bende artik alistim suya bir bardak icemiyorum kesmiyor..
Esime gulerdim bende onun gb oldum,istisnasiz hic 1 bardak su icmez 2 bardak her zaman..

Bende oyle sansliyim kiii amayaa cok sukurr:KK16: Sezende buyusunde ikisinide boyayacam :KK9::KK9:

Afiyet olsun buarada masallah :nazar: :KK9:
Pismaniyeyi ozellikle birsey icin mi yiyorsun ya da canin istedi diye mi?
Bende hem canim istedi hemde sut icin izmite gitmisken aldimda sen yazinca dikkatimi cekti..

canım huninden bende istiyorum yada ne içiyorsan ondan:KK9::KK9::KK9:
kalp de güzel durmuş teşekkürler:KK34:
ama ben çok kötü bi rüya gördüm kii:18:
sonra kocişimi uyandırdım anlattım
kıçın açıkta kalmış senin dedi bana:KK53:yani benim üstümü örtmeyi unutmuşsun
sonra kocişim sarıldı bana:KK9::KK9:unuttum gitti kii:KK52::KK52::KK16:
sezen de büyümüş anneciğiyle muhabbetlerede başlamış:nazar::nazar::nazar:

Bebek kokusu kafa yapiyor :KK9:
Saka bi yana hep boyleyim ben normaldr cok neseliyimdir ama uykum gelince bi garip oluyorum uykusuz kalirsamda fecii :KK9:
Yuz boyama bizde hep vardir aklima geldi oyle :KK9:
Hayir olsun ruyaan :) bizim eslerde masallah kavus savar bocek savar masallahh :KK9::KK9:

allah canını almasn senın ilahı hemserim catladım gülmekten 2-3 defa ust uste okudum ay uykuszluk sana yaramıo:KK9::KK9: hayallerın ust boyutuda gectı baya derınlere daldın yok ısıgı kapatım yok yuzunuzu boyım :KK9::KK9: sabah sabah enerjı verdn bana saol sekertoşummmm sezoumada en misssnden öpücükkk

Ask olsun bu yaramamis mi hahaha :KK53:
Biz hep yuz boyariz kii kalabalik oluncaa :KK9::KK9:

Akraba dedigini akrep soksun arkadas.. Dugunde iki dakkada cekirge gibi usustuler cocugumun basina aman ne uslu aman bu seste bile uyuyor fln..masallh dersen agzin yamulur zaten dimiiii...
Eee sonuc o uyuyan cocuk uyumuyor be etini yolar gibi agliyorr.
Eee sonra balkona cikiyorz hava almaya yukardan tepemize su doken bi kendini bilmez hadsiz...gel yol beni dedi ciktim azcik cemkirdim ama kagan kucagimda yolamadim. Yonetimede aradim.
Hunimi sormustunuzzz..
Ee ogluma eeeeee
sonuc??

Cancagizim,Kagani bir guzel yika oku oku oku,evide sirkeli suyla sil sende 1 yudumcuk ativer agzina,kendini iyi hissetmek adina..
Sende sinirlendikce ona geccek..

Ama o su dokene cok kizdim,en sevmedigim is..

bilgisayar gibisi yok kii :KK52:
inşallah kimse gelmez de yazarım..
ben yine çok acıktımmm:KK56:
kendimi frenlemek adına akşam yemeğinden sonra yemiyorum bir şey...belki 1 elma - ya da armut falan..
vee her akşam rüyamda yemekler,simitler poğaçalar yiyorum sıcak sıcak....
acaba yememem kötü bir şey mi bebiş mi acıkıyor kii?

iyi yolculuklar canım..
eşinle kavuşucaksınız zaten hemencik..
sen kv'siz kafa dinle biraz :KK9:
Allah bu kadarlıka yrılık versin..

ben saçımdaki dökülmeyi keşfettim sanırım..
saçlarımı nerdeyse 1 yıldıt kestirmiyorum :KK53:
çok kırıldı ve koparak dökülüyor :KK53:
saçaklı kızçe oldum ben :KK9:
bakımsız sultanım :KK9:

:KK9: :KK9: sabah neşesi oldun ki hepimizeee :KK9: :KK9:
çok güldüm valla....
ama artık ıbıyığa ihityacım yok göbişim var ya müdür hamile olduğumu öğrendiğinden beri uzak duruyor :KK76:
yaşasın bebekim :KK52:

hepinizden birlikte haber alsak uçarız heralde sevinçten:KK52:
inşallah tatile bebişle gidersiniz :KK52:
ilk 1-2 hafta hafif sırt ağrım vardı başka sıkıntım yoktu..

6 litre su muuu :KK53:
Ben 3 litreye yakın içiyorum wcye abone oldum :KK9:
sen wc de oturmalısınn :KK9:

Yasasin bebik yasasin gobik :KK9::KK9:
Sac konusu cok aklimi karistiriyor.
Bir dee aciktiginda ye canim,vucudunun sana bir sinyali gb dusun,bebis senden alir vucudunda sana sinyal verir gondeerr diye :))

gözüne ne oldu kızımızın yoksa rutin kontrol mü...

kolay gelsın kızce sana yaptr makınanı bakalım gorusuruz..:KK3:

ahaha rüyada crkınmıs:KK1: neyse ucuz atlattn onu gercektede yapma potansıyelıvar senn yıne ruyana gelmıs ayy aban gelmedı hıc cok sukur:KK9:

Sezenin sol gozunde capaklanma oluyordu canim,damla fln kullanmistik herseyi yaptik oyle diyeyim,ara ara tekrarliyor sulaniyor..Hep cocuk doktorundan ziyade goz doktorunafa gosterelim dedik..
Bildiklerimizi teyit etti,bazi bebeklerin goz kanallari hemen acilmazmis masaja devam edin dedi damla verdi eger scilmazsa 1 yasina geldiginde ufak bi mudahale ile aciliyormus ama gececegini dusunuyorum cok degil zaten eskisi gb bile degil,cok sukur..

Amayaa sana dogum hediyesi huni gondereyim :KK53:
Bende artik alistim suya bir bardak icemiyorum kesmiyor..
Esime gulerdim bende onun gb oldum,istisnasiz hic 1 bardak su icmez 2 bardak her zaman..

Bende oyle sansliyim kiii amayaa cok sukurr:KK16: Sezende buyusunde ikisinide boyayacam :KK9::KK9:

Afiyet olsun buarada masallah :nazar: :KK9:
Pismaniyeyi ozellikle birsey icin mi yiyorsun ya da canin istedi diye mi?
Bende hem canim istedi hemde sut icin izmite gitmisken aldimda sen yazinca dikkatimi cekti

:))
O hic bi sey icin degil canim.... Transfer sonrasi eve gelirken yol uzerinde esimin arkadasinin dukkani var, pismaniye ve saray helvasi yapiyolar. Bende ikisininde hastasiyim kocamda bana guzellik olsun diye ennnnnn kocaaaamaaaniiiinnndaaâan bi paket aldi. Ben de her gun 4-5 obek yyorum :KK1: cok guzel... Bu isin sonunda gebe kalacagim kesin degil ama sisko olacagim kesin :KK70:

KELEBEKK ayrintiliyi bu gune aldirmamismiydin bak eylulu gorursen skintin gecer :KK52:
PLOJOOO gecmis olsun sezenin minik gozu.ben rutin kontrol sandigimdan sormamistim.ama kesin gecer hicc kafana takma ve sezosu benim icin op..bebek sevesim var :KK52:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

minnoskolaapeslertmadiniz dimi yaklasik 2 haftadirr yollardayimm okuyamadim yazamadimm :KK16:
simdi konyadayizz eve dinmeye az kaldi insallah burdaaan DAMLACIKOLATA ya selam olsunn senin ordayim kizzz:KK55:

buarada cok okuyamasamda AMAYAA minnosumm hersey yolunda gidiyo sanirim cok mutlu oldummkii:13:
ikiz bebikleeer gelsin insallahh :KK52:
minnoslaar gerinizi opuyorummm:KK54:

O hic bi sey icin degil canim.... Transfer sonrasi eve gelirken yol uzerinde esimin arkadasinin dukkani var, pismaniye ve saray helvasi yapiyolar. Bende ikisininde hastasiyim kocamda bana guzellik olsun diye ennnnnn kocaaaamaaaniiiinnndaaâan bi paket aldi. Ben de her gun 4-5 obek yyorum :KK1: cok guzel... Bu isin sonunda gebe kalacagim kesin degil ama sisko olacagim kesin :KK70:

Ben de eve giderken saray helvasi alicam kii :KK52: ama en kucuklerinden yoksa hepsini bititirim :KK9:

minnoskolaapeslertmadiniz dimi yaklasik 2 haftadirr yollardayimm okuyamadim yazamadimm :KK16:
simdi konyadayizz eve dinmeye az kaldi insallah burdaaan DAMLACIKOLATA ya selam olsunn senin ordayim kizzz:KK55:

buarada cok okuyamasamda AMAYAA minnosumm hersey yolunda gidiyo sanirim cok mutlu oldummkii:13:

özledik ki seniiii :KK16:
zaten vana gidice gelemicen pek :KK25:
Boluya gidince telafi et yaz bol bol :KK52:
gece kuşumuzu özledikkk :KK9:

Hmm peki :) bende koca torba aldim :KK9: torba yalniz:KK9: top top degilde toplu oldu birazcik :KK9:
Ol yahu ne olacak dogumda gider,ikizlerinde pesinde kostururken verirsin :KK9:

KELEBEKK ayrintiliyi bu gune aldirmamismiydin bak eylulu gorursen skintin gecer :KK52:
PLOJOOO gecmis olsun sezenin minik gozu.ben rutin kontrol sandigimdan sormamistim.ama kesin gecer hicc kafana takma ve sezosu benim icin op..bebek sevesim var :KK52:

Buyrun bekleriz :)
Sizin su kuzen bayan mi yaa :)
Evlendirelim artik :KK9:
Operiiiim..
Takilmiyorum canim cunku normal oncesindende iyi zaten suan cok sukur..

Sende opuldunnn:KK54:
Hayirli yolculuklar,baslasin oyunlar :KK9:

Hmm peki :) bende koca torba aldim :KK9: torba yalniz:KK9: top top degilde toplu oldu birazcik :KK9:
Ol yahu ne olacak dogumda gider,ikizlerinde pesinde kostururken verirsin :KK9:

Buyrun bekleriz :)
Sizin su kuzen bayan mi yaa :)
Evlendirelim artik :KK9:
Operiiiim..
Takilmiyorum canim cunku normal oncesindende iyi zaten suan cok sukur..

Sende opuldunnn:KK54:
Hayirli yolculuklar,baslasin oyunlar :KK9:

Kuzen erkek hem de nisanli..e bu kadar uzatilir mi dugun dimi plojomu gorcem ben sezenimle :KK9:
Bak gor ben lohusayken yaparlar dugunu ..

Bu arada kvlere gidiyoruz yoldayiz..eve gelince corba icip uyudum kalktim esim annemlere gidelim mi dedi gidelm dedim.ac misin dedi yolda bi sey yicegmizi dusunup ac gibiyim dedim veee napti benim kocam annesini arayip sivit acmis sen yicek bir sey hazirla geliyorz dedi..ben utanctan yerlerede :KK14: dedim napiosun ayip kadin evde yemek yapamiomu dicek orasi da benim evimmis bidi bidi...gicik oldum ve yemicem yemek falan ruyalarim bana yeter :KK9:

:KK53::KK53::KK53:
Lohusa modası hahahhaha

Eklentiler

• $1407525247603.jpg
    $1407525247603.jpg
    88,9 KB · Görüntüleme: 45
Kuzen erkek hem de nisanli..e bu kadar uzatilir mi dugun dimi plojomu gorcem ben sezenimle :KK9:
Bak gor ben lohusayken yaparlar dugunu ..

Bu arada kvlere gidiyoruz yoldayiz..eve gelince corba icip uyudum kalktim esim annemlere gidelim mi dedi gidelm dedim.ac misin dedi yolda bi sey yicegmizi dusunup ac gibiyim dedim veee napti benim kocam annesini arayip sivit acmis sen yicek bir sey hazirla geliyorz dedi..ben utanctan yerlerede :KK14: dedim napiosun ayip kadin evde yemek yapamiomu dicek orasi da benim evimmis bidi bidi...gicik oldum ve yemicem yemek falan ruyalarim bana yeter :KK9:

Hayy kesin defigin gb olur..

Ye kizce ne olacak,uyuyup kalmisim dersin,yalan degil..Eklersin emrivaki gb oldu diye de..

iyi geceler kızlar...

asen
hoşgeldinnn aramıza...özledik seniii...ben hep gördüm ddeee burada bi başka :)

yeni sacımı ekledim bu arada kimse görmedi sanrm..:KK37:
öpüyorum hepinizii...:KK54:

Gıcıkkkk bi cmtsi gününden hepinizeee günaydıııın tatlişkolarrrr.....

güzel yatağımdan kaltım bu yağmurda çamurda işe geldimmm hey gidi heeeeyyyy :KK53:

X