- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.161
Günaydınn kızlarrr...
Annemle çöpçatanlık işine girdimm bugun misafirm gelck....
Sacımı beğendim müsait zmnda atcmmm
Amayaa tesekkürler...
Svitt teldn alışş daha raht...
Kelebek bırdaymm
kk uygulamasından yazıyor...
Gunaydin kizceler...hazirliklarla ugrasiyorm biraz sonra kuafore gitcez oglumla..ogledn sonrada yola cikicaz..dugundede oynicaz :)
gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cılgın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gece sagbacgma kramp grdı cok fena cok kocıs masaj yapa yapa hafıflettı acıyıda bugun topal gezıyorum kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aksamda detaylı ultrasnm var guzel kızımı prensesımı görcem misss kokulum
var hapım ıcıyorum osteo zınc ıcınde magnezyum var ve magnorm ıcıyorum efervesan acaba yetersmı c.tesı kendı dr uma sorcamNenos kramplar magnezyum eksikliginden olurmus.doktora soyle istersen hap versin.ayrintili ultrasonun ayrintilarini bekliyoruz doktor donusu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kolay gele cık al yumurta yapıver kek hatta resmınıde at bakımBakıyorm daa herkez your app nameden yazıyoreee :) kesintisizz yehuu temizlik yapıyorm şimdii..
Svitt inş hayırlısı olur kısmett...
Kelegekcınm atcm cnm pcden aksma büyük ihtimal..
Şimdi temizlik yapıyorm sonra dusa gircm..kek yapcktm ama yumurtaa yok
Bakıyorm daa herkez your app nameden yazıyoreee :) kesintisizz yehuu temizlik yapıyorm şimdii..
Svitt inş hayırlısı olur kısmett...
Kelegekcınm atcm cnm pcden aksma büyük ihtimal..
Şimdi temizlik yapıyorm sonra dusa gircm..kek yapcktm ama yumurtaa yok
yumurtasiz da bir sey olmaz kiii
Bence de cik al 2 dk.da..
Aksam ben de yapayim kek..
Kelebekımm ne zamandir magnezyum kullaniyorsun.bana vermedi dr.henuz sikayetim yok ama benimki zaten bi demir hapi verdi vitamin de vermedi..beni biraz besili gordu sanirim
Sordum vitamin vermicekmisiniz diye.hap yazma yanlisi degilim peynirini etini meyveni vb.yiyorsan yeterli ama istersen yazayim dedi..ben de ne diyim ben bilmem doktorum bilir didimkuşum ben 2 aydan fazlaoldu kullanıyorum vitaminlerimi magnorm sadece magnezyum birde osteo zınc var ondada cınko magnezyum,calsium d3 ve butun b vıtamınlerını kapsıo bana demir ilacı vermedı asıl senı besılı gormeyle alakası yok esasen vermesı lazm nedenvermedıkı vıtamın
Temizlik iyi kötü yaptm..dusa gircm markete gidersm hazır alırm uğrasmam artık.....
Kızlaaarr bnm için dua edermisinizz....rgl olmadm ve korkuyorm tatilde gelirse diyee ya bgun gelsin yada 10gün yada 9ay gelmesin cnm cok sıkkın ya
Temizlik iyi kötü yaptm..dusa gircm markete gidersm hazır alırm uğrasmam artık.....
Kızlaaarr bnm için dua edermisinizz....rgl olmadm ve korkuyorm tatilde gelirse diyee ya bgun gelsin yada 10gün yada 9ay gelmesin cnm cok sıkkın ya
Sordum vitamin vermicekmisiniz diye.hap yazma yanlisi degilim peynirini etini meyveni vb.yiyorsan yeterli ama istersen yazayim dedi..ben de ne diyim ben bilmem doktorum bilir didim
Kac gun gecikti canim ?
Bak heyecan yaptim
Aslinda test yap negatifse geciktirici kullan..ya da hic kullanmadim ama tamponlar da kullanisliymis
Gunaydin kizceler..
Aksama karakoldan baglanabilirim.
Butun gece uyumadik ve suan yan dairede tadilat var......Geldiler bana..
Aylardir bitmedi alti ustu 2 oda 1 salon 1 mutfak daha neyini degistiriyorlar anlamam ev iste insan gel otur..Sabir ya! Biz oturuyoruz incilerimiz mi dokuldu,illa herseyini yaptiracaklar..Herseyim tam olsun tantanasindan yaslaniyor bu insanlar..
Zaten evi almissin geri kalan parani niye süse yatiriyorsun,yasa be insan..
Dunun yorgunlugu erken kalkisim ustune gece uyumamak kizce cok huysuzdu tepemden inmedi biraktigimda agladi hep sabaha karsi sakinlesti..cok basim agriyor..
Goz doktoruna gidecektik iptal ettirdim vicdan azabida cabasi..
hadi inşallah olmazsn diyelimmmmheyecanlandm sımdı
aslında hıc bır dr hap yazma yanlısı deılde vıtamın takvıyesı sart dıe dusunuyorum cunku yerı gelıo yumurtayı sutu yııp ıcmıorum en azından kalsıyum onu desteklıo bnmkı bana sordu duzenlı kuruyemıs sut peynr yumurta yıomsn dıe hyr dedm calısıorum onu duzenlı yapmam mumkun deılkı hadı sutu ıctım dıelım peynrıde yedm ama yumurtayı unuyrm kı yumurta en onemlı proteın o sebeple ıcıom ben ılaclarmımagnezyumda ıyıdır.. ama kramp oluo her ne hıkmetse
hadi inşallah olmazsn diyelimmmmheyecanlandm sımdı
aslında hıc bır dr hap yazma yanlısı deılde vıtamın takvıyesı sart dıe dusunuyorum cunku yerı gelıo yumurtayı sutu yııp ıcmıorum en azından kalsıyum onu desteklıo bnmkı bana sordu duzenlı kuruyemıs sut peynr yumurta yıomsn dıe hyr dedm calısıorum onu duzenlı yapmam mumkun deılkı hadı sutu ıctım dıelım peynrıde yedm ama yumurtayı unuyrm kı yumurta en onemlı proteın o sebeple ıcıom ben ılaclarmımagnezyumda ıyıdır.. ama kramp oluo her ne hıkmetse
Kizce bende hic vitamin kullanmadim..
Vitaminlerde sana kilo yapiyor bil..
Vucudun her vitamini depolar eksikligindede sana sinyal verir..Birseyi cok caninin istemesi bu yuzdendir..Hamilelikte surekli hormonlat degistigi ve cocuga surekli vitamin vs gittigi icin hep desteklemis olursun kendini..Yani inan ac bile kalsan eylul alacagini her turlu alir..
Kurstan arkadasimiz vardi kadin sut ve sut urunlerini hic tuketmiyordu dusun kek vs bile yumurtali flnsa yememis hic yiyemiyordu alerjisi varmis..Ama kendindede ilk bebegindede hamileligindede sorun yoktu..
Duzen oyle guzel ki Allah proteini sadece yumurtaya saklamamis sen baska seylerdende aliyorsun onu..
Mesela sut olsun diye kürler var emzirme doneminde,bitane dolmalik fistik kürü var dusun protein destegi sirf..falan falan neyse.
Bunu dusunuo yandakileri aklimdan cikarmaya calisiyorun suan
Bugun sansli gunum..
Ben Sezen'e gunde 1 kez takviye yapiyorumda mamayi sormus esim eczaciya simdi aradi diyor ki adam demis kiz cocugu bizde buyuttuk aglar hep mama vermemeye calisin sutu mu yok yengenin vs..
Yan taraftan cikinca karakola gitmeden eczaciyada ugrayacam bu gidisle
Sen o adama de ki dedim,sutumuz Allaha sukur var buna da sukur ama gun sonunda destek yaptigim zaman ac oldugunu bildigim zamanlar sadece zaten keyfimden azcik rahat edeyim diye vermiyorum mama,ayrica sezen cok keyifli bir bebek,guluyor bana esimde :)
Ayy bak butun sinirim gitti onla konusunca :))
Hic anlamiyorum yahu bu insanlari,normal dogum yapan sezeryani kotuler,sezeryan olan normal dogum yapani irdeler,emzirmeyi fantazi sanan eczacimiz eksikti bide..
Herkes anlamadigini yasamadigini cok iyi biliyor nedense..Hic emziremeyen insanlar ne yapsin,mama eroin sanki..Bide sigara icenlet saglik ogutleri verir onlarada ayri bi sinir olurum..amaaaaannn off bugun bitmeyecek gb..
Bizi hic uyarmadilar kizlar bunlar icin sirf su mayis annelerinden hazirlikliydim cok bilmisler olacak dogumdan sonra diye.
Hazir olun herkes herseye yorum yapacak 3 altin kural var zaten cocugu gorenlerde,karni ac,gazi var,sutunuz mu az acaba...sanki cocuk hic aglamayacak..
Bilin ki onlar size boyle dediginde sutum yok mu acaba diye dusunmeye basladiginiz an beyninize boyle bi sinyal gonderirsiniz..
Asla takilmayin kimseye..