Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Iyi uykular kuzum ruyanda bizi gor
korkmıyım yani, tüm söylediklerinden sonra ısrarla korkmıyım.... hatta devletim bana 2 aylık olduklarında işe başla diyo mesela, ama olsun ben yine de korkmıyım :) ben işteyken kim bakacaksa o korksun

Ikiz annelerine dogum oncesi 1ay daha fazla izin var sanirim..
Amayaa cok tatli hamile olursun sennn

KELEBEKKK ayrintili ultrasona gircektinn meraktayimm..yaz bize kuzuuu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iki hafta daha fazla biliyorum bende ama daha bunlari arastirmak icin erken olmadi ucretsiz izin alirim napiyim yavrulardan kiymetlimiiuu ay ilahi ben... Durun durun henuz tam olarak gebe degilimmmm :) kelebeki bende merak ediyorum yaaaa, gelsin artik...

2 haftada olabilirr ama benden sana 1 ayy
Hadi kelebek kon buraya

korkmıyım yani, tüm söylediklerinden sonra ısrarla korkmıyım.... hatta devletim bana 2 aylık olduklarında işe başla diyo mesela, ama olsun ben yine de korkmıyım :) ben işteyken kim bakacaksa o korksun

Korkma,korku degilde bi ufak tedirginlik olabilir hahahh :))))
2 ay cok erken bence,Allah mecbur etmesin ama 2 aylik bebegi birakmak hic icacici degil ki dokunulmaya en muhtac oldugu zamanlari..icim acidi suan 2 aylik bebek birakilmamali lutfen
Hicbirsey bundan kiymetli olamaz,mecbur kalinmadikca..

Uyumadik malesef,cok malesef!

Saclarim o kadar cok dokuluyor ki cok,cok boyle bir elimle tariyormus gb yapinca sanki tittugum her sacin dokuldugunu dusunursunuz o kadar cok
Biliyorum 9 ay sonrasinda 3 ayda herseyin duzelmesini beklemek olmaz ama cok köklü bi erginlik oldu bu ergenlikte neymis

Son düzenleme:

Benim de cok dokuluyor plojooo hamilelikten mi bilemedim..artik mecbur kalmadikca sac sekillendirici de kullanmiyorum...acaba ne iyi gelir sac dokulmesine

Kizceler iyiki dogmusun bennn
ayyy cnm bnm iyiki dogmussun iyiki dogmussn canimmmm neden gec soyledn yavrus

aleykum selam bnmkide selam soyluo hadi gelin arkdalik yapalim dio :)canim hu sfer tutucak cok inaniyrm allahn izniyle

ya evet yagmur iyi oldu dun gece iyi uyudum bubgecede uyurum muhtemelen

2 haftada olabilirr ama benden sana 1 ayy
Hadi kelebek kon buraya

geldim geldim bugun talihszlik oldubgremedm ultrasona cihaz bozulmus bbutunbgun calisms bnm randevu saatmde bozulmus saka gbi acayip snrliydm yaaa

Cnm cinko kullanmani oneririm ama bi dr dan tavsiye al emzirdgn icin sana verrlermi bilmiorm b12vitaminide durdurur cinko da

Kizlarrr nasılsınız?

Izmir'e gidiyorum ben yoldayim su an. Kocami bıraktım ya simdiden ozledim ya 😒😒

Neler yapiyorsunuz?
Amaya ne yapti bebisleri?

Benim de cok dokuluyor plojooo hamilelikten mi bilemedim..artik mecbur kalmadikca sac sekillendirici de kullanmiyorum...acaba ne iyi gelir sac dokulmesine

Kelebeek soylemis bkz:yukarida
Hamilelikte guzellesiyor biraz aksine ama bilemedim,benim hic dokulmemeye baslamisti..Ayy bu hormonlar,ne garip denge..Ne olaganustu demeliydim :)

Hmm akilli kizce,sorayim ben bunu bi :)
Dogum sonrasi cok dokulurmus bekliyordum ama zaten sacim az kel kalacam kel amcalar gb soldan saga yatiririm

Kizlarrr nasılsınız?

Izmir'e gidiyorum ben yoldayim su an. Kocami bıraktım ya simdiden ozledim ya 😒😒

Neler yapiyorsunuz?
Amaya ne yapti bebisleri?

Amaya bebisleriyle beraber uyuyor artik..
Hic ugramiyorsun artik

Hunimi seveyim

Uyumuyoruz yine :) ben utu yaptim kizcede muhabbet etti aoww eeyy anlatti bana :) simdi uyumaya calisiyoruz..
Öpuldunuzz

Ustunuzu orteyim ben sizin bari belinizi kapatin aman lutfen
Asen nerde buarada acaba..

Su ısıgınıda kapatayim topigimizin
Allahm uykusuzluk ne kotu bisy neyse ki nesemle kavustuk

Yuzlerinizi boyayimda oyle gideyim barii :))))))
Sweate biyik yaptim mudure sozu gecsin diye,
Kelebegin alnina baloncuk yapiyorum icinede yumurta ciziyorum,
Amayanin gozkapaklarina goz yapayim uyuyamaz zaten o
Majore sol anahtari,
Atlasa kalp yapayim yeni baby icin,
Kedicigee hep kalp hem gunes yapayim babyli tatil olsun onunkide ,
Asene maca ası ciziyorum,
Damlacikilataya dokunmuyorum o uyuyorsa uyanmasin

:
Gercekten huninin bana cok yakisacagini dusunuyorsunuz sanirim artik hahahahah

Son düzenleme:
slm kızçelerrr.... nasılsınız...

yaptım 3.günün aksmında negatif tabikii... hala belirti yok regl belirtisi var ne hamilelik
inşallah tatilde gelmezz....dua edin hamilelerin duaları kabul olurmuşşş...
bugun 4.gün bitti sen okurken 5.gün olucak....eğer gelmezse 10.gün yapıcam tekrar test...
hayırlısıı inşallah belki amaya ile aynı anda müjde veririmmm

ammmiiinnn kızceee dimmiii bende değiştirdim telii

çikolataaa
iyi kii doğduuunnnn nice nice mutlu yıllaraaa...sağlıklı huzurlu nice yıllaraa....

amayaa
hani pclerden uzak durcaktın :))
dikkat et kendiciğine ve melekeleree...
kuzunemin bi kızı vardı sonrada ikizleri oldu... onların dediği gibi olursa ilkinde olsun ikizz...

atlass
çalışmlar hayırlı olsun inş rabbim bekletmeden nasip eder...

majorr
tatile mi gidiyordun hayırdır??

kızçeeee ilahiii sennn
bana kalp ve güneş mii ayyy cok hoşuma gittikiii
teşekkür ederim...

asen tatildeee...faceden gördümm..dönmedi sanrm henüz..
pazar günü oy kullandıktan sonraa bende kısmetsee vınnn
ama ara ara giricem sizin içinn...sırf tatil için tele net aldım

bnde uyuyamıyorum yaa...hala uykum düzene girmedii davulcu gelicek gibi hissediyorum

öpüyorum seni ve sezoşuuu....

Plojooommm cok komiksin seviyorum seni yaaa... eger muzik ogretmeni olabilseydim suan cok farklı bir hayatım olabilirdi ama kazanamadim sınavı

Kelebegimmm kuzenin nişanı var cumartesi günü yoksa ben kocamsiz tatile gider miyim ki?

Pazar günü dugunumuzun senesi doluyor kocamın oldugum gece 😏

Allah iyiligini versin plojooooo kocan da sezos da cok sansli kiiiii, insan seninle yaslanmaz ayolllll... Direkt hayal ettim svitiyi biyikli nenayi yumurtayla evkedisi kalpli gunesli..... Boyle kogus gibi hepimiz dizilmis yatiyoruz sabah birbirini goren gulmeye basliyo sen beni sabahin bu vakti guldurdun Allah da seni guldursun sekerim. Evet uyuyamiyorum. Gunumun geneli ayaklarimi uzatip yatmakla geciyo cunku, bide bol su iciyorum -6 litre kadar- gece sabaha kadar wc mesaimi dusunun artik. Bide her kalktigimda bogazim kurumus uyanip yeniden su iciyorum, kisir dongu sanirim

Huni boyle bi seyse bende seveyim huniniiii
Gunaydin sekerim... Pc den uzagim telden yaziyom kiiii ))))) ay bi yerden sonra teknikerligim tuttu sekerim. Bu radyasyon denilen seyden kacmak icin evinde yoremde wifi olmamasi lazim sadece pc yi kapamak yetmiyo yani, pc acmiyorum bu arada cidden ama teli kullaniyorum. Ayyy skildim evdee, supurge yapamam etrafa bi guzel silemem balkon falan yikayamam... Uzun sure ayakta kalamam... Bi kaklkip hizlandirilmis sekilde yapilabilcek yemeklerden yaparsam yapiyorum onu da dun bikac damla kanimsi sey gorunce esime kizarmis tavuklardan almasini soyledim bi gece onceden kalan pilav vardi onu isittim yanina ayran tamam... Veeee telden girmem yazmaya skilirim saniyodum ama bu saatte uyaninca da gun bitmiyo ki... Giriyorum da yaziyorum da.... Dinlenmekten yoruldum ayol
musmutluuuuu yillariniz olsun majorrrrrr.... Kuzenin icin de Allah tamamina erdirsin insallah.....

Son düzenleme:

canım huninden bende istiyorum yada ne içiyorsan ondan
kalp de güzel durmuş teşekkürler
ama ben çok kötü bi rüya gördüm kii:18:
sonra kocişimi uyandırdım anlattım
kıçın açıkta kalmış senin dedi banayani benim üstümü örtmeyi unutmuşsun
sonra kocişim sarıldı banaunuttum gitti kii
sezen de büyümüş anneciğiyle muhabbetlerede başlamış

amin canım İnşallah
kimbilir amayaadan sonra sırayı sen kaparsın hayırlısıyla sonrada ben

allah canını almasn senın ilahı hemserim catladım gülmekten 2-3 defa ust uste okudum ay uykuszluk sana yaramıo hayallerın ust boyutuda gectı baya derınlere daldın yok ısıgı kapatım yok yuzunuzu boyım sabah sabah enerjı verdn bana saol sekertoşummmm sezoumada en misssnden öpücükkk

Günaydınnn kızlarr...
Uyku cokmu geldi alamadm ama saçma sapan rüyalar gördüm..hayır olsun dicemdd rüyada teyyip görmek pek hayır değildir....
Saysesimde saat 10 uyandm...

Amayaa dinlen cnm...kanama için drla konustnmu..yeğeminede olmustu...sahii o nerde nasll...iyidir inş..

Atlas aminnn inş..
Plojo ile çikolata..
Svit kelebek ile amayanın yeğeni...
Amayaa sen ve ben aynı anda bekleriz günler hayırlısıyla inş
Sonrada major ile asen yaparlar hehe
kk uygulamasından yazıyor...

Son düzenleme:

rüyan da teyyip mi gördünnn ne alaka kızzz ay ben ıyıkı görmüom kesın kabus olurdu bana

Gunaydin kizlarr 2 saattir alintilayip yazmaya calisiyorum araya musteriler girincee uygulama kapandi bi selam veriyim de oglen uzun uzun yazayim kizcelerimee muahh sizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…