- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.201
Yok canim korkmma
Seni neler bekledigini az cok tahmin edersen,kabullendikce kolaylasir hersey..Ilk zamanlar belki cok zorlar cunku o zaman hep senin tepende oluyor emzir emzir emzir ama onun disinda esin yardimci olacagi icin cabuk atlatirsiniz arada bi aglar rahatlarsin :))))
Biz her zaman esimle Allah ikizleri olanlara sabir versin yardimci olsun diye dua ediyoruz
Bende hep ikiz istemisimdir ama bence gorundugu kadar tatli olmayabilir en azindan soyledgim zamanlaryardimci olacak birileri sart.
Yok uyumadim canim ama surekli uzaniyorum :))
Simdi uyuyacak Sezen bende mayistim zaten yagmurda var insallah guzel bir uyku beni bekliyor..
Serinlemek icin iyi ama nem daha fazla oluyor yapis yapisiz bu seferde..Amann kisinda ne soguk deriz :)))
korkmıyım yani, tüm söylediklerinden sonra ısrarla korkmıyım.... hatta devletim bana 2 aylık olduklarında işe başla diyo mesela, ama olsun ben yine de korkmıyım :) ben işteyken kim bakacaksa o korksun
iki hafta daha fazla biliyorum bende ama daha bunlari arastirmak icin erkenIyi uykular kuzum ruyanda bizi gor
Ikiz annelerine dogum oncesi 1ay daha fazla izin var sanirim..
Amayaa cok tatli hamile olursun sennn
KELEBEKKK ayrintili ultrasona gircektinn meraktayimm..yaz bize kuzuuu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iki hafta daha fazla biliyorum bende ama daha bunlari arastirmak icin erkenolmadi ucretsiz izin alirim napiyim yavrulardan kiymetlimiiuu ay ilahi ben... Durun durun henuz tam olarak gebe degilimmmm :) kelebeki bende merak ediyorum yaaaa, gelsin artik...
korkmıyım yani, tüm söylediklerinden sonra ısrarla korkmıyım.... hatta devletim bana 2 aylık olduklarında işe başla diyo mesela, ama olsun ben yine de korkmıyım :) ben işteyken kim bakacaksa o korksun
Iyi uykular kuzum ruyanda bizi gor
Ikiz annelerine dogum oncesi 1ay daha fazla izin var sanirim..
Amayaa cok tatli hamile olursun sennn
KELEBEKKK ayrintili ultrasona gircektinn meraktayimm..yaz bize kuzuuu
Korkma,korku degilde bi ufak tedirginlik olabilir hahahh :))))
2 ay cok erken bence,Allah mecbur etmesin ama 2 aylik bebegi birakmak hic icacici degil ki dokunulmaya en muhtac oldugu zamanlari..icim acidi suan 2 aylik bebek birakilmamali lutfen
Hicbirsey bundan kiymetli olamaz,mecbur kalinmadikca..
Uyumadik malesef,cok malesef!
Saclarim o kadar cok dokuluyor kicok,cok boyle bir elimle tariyormus gb yapinca sanki tittugum her sacin dokuldugunu dusunursunuz o kadar cok
Biliyorum 9 ay sonrasinda 3 ayda herseyin duzelmesini beklemek olmaz ama cok köklü bi erginlik oldu buergenlikte neymis
ayyy cnm bnm iyiki dogmussun iyiki dogmussn canimmmm neden gec soyledn yavrusKizceler iyiki dogmusun bennn
aleykum selam bnmkide selam soyluo hadi gelin arkdalik yapalim dio :)canim hu sfer tutucak cok inaniyrm allahn izniyleSelam soyleee eylulcugumeeeee :))) benimkilerden....oglene dogru kan desen tam olarak kan degil, tuhaf bi sey geldi meleklerimden mesaj oldugunu dusundum, yerlesme kanamasi diye bisey var sonuctaaaa :)))))
Ayyyy canimmm yaaaaaa, uykusuzluk bunaltmis bi de komsular tuz biber olmus. Ben de sen gibiyim dort dortluk olmasin bi seyler nazarlik olsun, eksik olsa da olur modundayimmmm.... Aman kuzum sezosuguma sarillll.. ..
Ayyy kuzum yerlesecekler insallahhhhh senden de guzel haberler alcazzzzz:) telin degisti sonuctaplojoooo super bi yerden yakalamis...
Canimsin kiiiiiii
Mutlu yillaaaaarrrrr mutluuuu yillllaaaarrrrrr iiiiyyyiiiikkkkiiiiiii doooooiggggduuuuuunnnnn cikilataaaaaaaaa
ya evet yagmur iyi oldu dun gece iyi uyudum bubgecede uyurum muhtemelenaslında bu yağmur KELEBEK ve benim için iyi oldu..
malum yanıyorduk biz
akşam terden uyuyamadım..
sen uyuyaildin mi bu gün hiç ?
tabiki deeeeeeeeeee
ah eşim o kadar ikiz istedi ki kesin bizim 2.de tutar
3 çocuklu çıldırmış bir kadın olurum
kv ikiz doğurmuş ama yaşamamışlaro yüzden ihtimaller büyük biz de...
o yüzden kızçeee 1 taşla 2 kuş vurma fikri süperrr
geldim geldim bugun talihszlik oldubgremedm ultrasona cihaz bozulmus bbutunbgun calisms bnm randevu saatmde bozulmus saka gbi acayip snrliydm yaaa2 haftada olabilirr ama benden sana 1 ayy
Hadi kelebek kon buraya
Korkma,korku degilde bi ufak tedirginlik olabilir hahahh :))))
2 ay cok erken bence,Allah mecbur etmesin ama 2 aylik bebegi birakmak hic icacici degil ki dokunulmaya en muhtac oldugu zamanlari..icim acidi suan 2 aylik bebek birakilmamali lutfen
Hicbirsey bundan kiymetli olamaz,mecbur kalinmadikca..
Uyumadik malesef,cok malesef!
Saclarim o kadar cok dokuluyor kicok,cok boyle bir elimle tariyormus gb yapinca sanki tittugum her sacin dokuldugunu dusunursunuz o kadar cok
Biliyorum 9 ay sonrasinda 3 ayda herseyin duzelmesini beklemek olmaz ama cok köklü bi erginlik oldu buergenlikte neymis
Benim de cok dokuluyor plojooohamilelikten mi bilemedim..artik mecbur kalmadikca sac sekillendirici de kullanmiyorum...acaba ne iyi gelir sac dokulmesine
ayyy cnm bnm iyiki dogmussun iyiki dogmussn canimmmm neden gec soyledn yavrus
aleykum selam bnmkide selam soyluo hadi gelin arkdalik yapalim dio :)canim hu sfer tutucak cok inaniyrm allahn izniyle
ya evet yagmur iyi oldu dun gece iyi uyudum bubgecede uyurum muhtemelen
geldim geldim bugun talihszlik oldubgremedm ultrasona cihaz bozulmus bbutunbgun calisms bnm randevu saatmde bozulmus saka gbi acayip snrliydm yaaa
Cnm cinko kullanmani oneririm ama bi dr dan tavsiye al emzirdgn icin sana verrlermi bilmiorm b12vitaminide durdurur cinko da
Kizlarrr nasılsınız?
Izmir'e gidiyorum ben yoldayim su an. Kocami bıraktım ya simdiden ozledim ya 😒😒
Neler yapiyorsunuz?
Amaya ne yapti bebisleri?
Sordum vitamin vermicekmisiniz diye.hap yazma yanlisi degilim peynirini etini meyveni vb.yiyorsan yeterli ama istersen yazayim dedi..ben de ne diyim ben bilmem doktorum bilir didim
Kac gun gecikti canim ?
Bak heyecan yaptim
Aslinda test yap negatifse geciktirici kullan..ya da hic kullanmadim ama tamponlar da kullanisliymis
Evet evetsira kedicikteeee
Dogru diyorsun nenis bu yanini dusunmemistim..ohh artik rahat eylul uzatsij bacaklari sonra nasilsa sigamayacak yine :))
Iyi ki dogmussuun :) yeni yasin mutlu mutlu olsun,umduklarini getirsin insallah canim..Ailenle meleginle nice yaslara..
Dogru teshis di mi
Melekler haber gondermisAmaya 1i kiz 1i erkek ikizlerin olacak gb geldi suan :)
Burrasida ayni..Kapkaranlik oldu..
Yazida yagmurla gecirdik,hayrola..
Hunimi seveyim
Uyumuyoruz yine :) ben utu yaptim kizcede muhabbet etti aoww eeyy anlatti bana :) simdi uyumaya calisiyoruz..
Öpuldunuzz
Ustunuzu orteyim ben sizin baribelinizi kapatin aman lutfen
Asen nerde buarada acaba..
Su ısıgınıda kapatayim topigimizin
Allahm uykusuzluk ne kotu bisy neyse ki nesemle kavustuk
Yuzlerinizi boyayimda oyle gideyim barii :))))))
Sweate biyik yaptim mudure sozu gecsin diye,
Kelebegin alnina baloncuk yapiyorum icinede yumurta ciziyorum,
Amayanin gozkapaklarina goz yapayim uyuyamaz zaten o
Majore sol anahtari,
Atlasa kalp yapayim yeni baby icin,
Kedicigee hep kalp hem gunes yapayim babyli tatil olsun onunkide ,
Asene maca ası ciziyorum,
Damlacikilataya dokunmuyorum o uyuyorsa uyanmasin
:
Gercekten huninin bana cok yakisacagini dusunuyorsunuz sanirim artik hahahahah
Kelebeek soylemis bkz:yukarida
Hamilelikte guzellesiyor biraz aksine ama bilemedim,benim hic dokulmemeye baslamisti..Ayy bu hormonlar,ne garip denge..Ne olaganustu demeliydim :)
Hmm akilli kizce,sorayim ben bunu bi :)
Dogum sonrasi cok dokulurmus bekliyordum ama zaten sacim az kel kalacamkel amcalar gb soldan saga yatiririm
Amaya bebisleriyle beraber uyuyor artik..
Hic ugramiyorsun artik
Allah iyiligini versin plojoooooHunimi seveyim
Uyumuyoruz yine :) ben utu yaptim kizcede muhabbet etti aoww eeyy anlatti bana :) simdi uyumaya calisiyoruz..
Öpuldunuzz
Majore sol anahtari,
:
Gunaydin sekerim... Pc den uzagim telden yaziyom kiiiislm kızçelerrr.... nasılsınız...
yaptım 3.günün aksmında negatif tabikii... hala belirti yokregl belirtisi var ne hamilelik
inşallah tatilde gelmezz....dua edin hamilelerin duaları kabul olurmuşşş...
bugun 4.gün bitti sen okurken 5.gün olucak....eğer gelmezse 10.gün yapıcam tekrar test...
hayırlısıı inşallah belki amaya ile aynı anda müjde veririmmm
ammmiiinnn kızceee dimmiii bende değiştirdim telii
çikolataaa
iyi kii doğduuunnnn nice nice mutlu yıllaraaa...sağlıklı huzurlu nice yıllaraa....
amayaa
hani pclerden uzak durcaktın :))
dikkat et kendiciğine ve melekeleree...
kuzunemin bi kızı vardı sonrada ikizleri oldu... onların dediği gibi olursa ilkinde olsun ikizz...
atlass
çalışmlar hayırlı olsun inş rabbim bekletmeden nasip eder...
majorr
tatile mi gidiyordun hayırdır??
musmutluuuuu yillariniz olsun majorrrrrr.... Kuzenin icin de Allah tamamina erdirsin insallah.....Plojooommm cok komiksin seviyorum seni yaaa... eger muzik ogretmeni olabilseydim suan cok farklı bir hayatım olabilirdi ama kazanamadim sınavı
Kelebegimmm kuzenin nişanı var cumartesi günü yoksa ben kocamsiz tatile gider miyim ki?
Pazar günü dugunumuzun senesi doluyor kocamın oldugum gece ��
Kizceler iyiki dogmusun bennn
Hunimi seveyim
Öpuldunuzz
Majore sol anahtari,
:
slm kızçelerrr.... nasılsınız...
yaptım 3.günün aksmında negatif tabikii... hala belirti yokregl belirtisi var ne hamilelik
inşallah tatilde gelmezz....dua edin hamilelerin duaları kabul olurmuşşş...
bugun 4.gün bitti sen okurken 5.gün olucak....eğer gelmezse 10.gün yapıcam tekrar test...
hayırlısıı inşallah belki amaya ile aynı anda müjde veririmmm
ammmiiinnn kızceee dimmiii bende değiştirdim telii
çikolataaa
iyi kii doğduuunnnn nice nice mutlu yıllaraaa...sağlıklı huzurlu nice yıllaraa....
amayaa
hani pclerden uzak durcaktın :))
dikkat et kendiciğine ve melekeleree...
kuzunemin bi kızı vardı sonrada ikizleri oldu... onların dediği gibi olursa ilkinde olsun ikizz...
atlass
çalışmlar hayırlı olsun inş rabbim bekletmeden nasip eder...
majorr
tatile mi gidiyordun hayırdır??
Hunimi seveyim
Öpuldunuzz
Majore sol anahtari,
:
Günaydınnn kızlarr...
Uyku cokmu geldi alamadm ama saçma sapan rüyalar gördüm..hayır olsun dicemdd rüyada teyyip görmek pek hayır değildir....
Saysesimde saat 10 uyandm...
Amayaa dinlen cnm...kanama için drla konustnmu..yeğeminede olmustu...sahii o nerde nasll...iyidir inş..
Atlas aminnn inş..
Plojo ile çikolata..
Svit kelebek ile amayanın yeğeni...
Amayaa sen ve ben aynı anda bekleriz günler hayırlısıyla inş
Sonrada major ile asen yaparlar hehe
kk uygulamasından yazıyor...