Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Herkese benden cinooooooooo :KK52::KK52::KK52:
annaaaaaa canim cekti cinooo ne yerdim vayyy anasiniii

Anam bayilirimm ki ben cinoya...cocuklugumm:KK43:
Bide yumiyum vardi..
evett yumiyummm cok yemistm bndeee

Bideeeee diye siralayacam ama hamileler var e lohusamiz var :)))
Cino gonderirim bari patlayan sekerde var zaten heryerde ama digerlerini saymayim bulamayiz fln :KK9::KK9:
bu gosterdgnide bulamicaz rahat ol pis plojo :) bide pushpub vardi seker orta parmagmzi alttan sokup sekeri yukseltm emiodk hatrlayaniniz varmi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

annaaaaaa canim cekti cinooo ne yerdim vayyy anasiniii

evett yumiyummm cok yemistm bndeee

bu gosterdgnide bulamicaz rahat ol pis plojo :) bide pushpub vardi seker orta parmagmzi alttan sokup sekeri yukseltm emiodk hatrlayaniniz varmi :)

Hatirliyoruum..Cino bulamayana gonderebilirim diye rahatlikla paylastim kizcem istiyorsan hemen gondeririz :)))) Eylulun cani yeter ki cino istesin :)))
O benim kucuk baliğuum :KK53:

Kk uygulamasini indirdin mi canim..sag ust kosede secenekler var ordan ..
Gunydin kizceler bu arada...

Gunaydiiiinn :KK70:

Son düzenleme:
Bingo oldu bugun :)))
Aksamada misafir var,bir tasla 2 kus :KK53:

Evle tatliyi dun halletmistim,tuzlularda hazir kısırda malzemelerine kucak acmis bekliyor :KK53: Sezen'i de yikadim,bir tek adini koydugum yalanci bosnak mantisi var o da sicak olsun diye sonra yapacam:KK53: accccık tembel isi ama cok guzel oluyor napiim :KK53:

Cok kaynatmayin ben yokken :KK53::KK54:

Bugun yine cenem dusuk sanki neyse ki basinizi agritamayacam :KK53: agritamayacagim :KK53: kendimi Zeki Muren gb hissettim, tovbeler olsun :KK9::KK9:

Evle tatliyi dun halletmistim,tuzlularda hazir kısırda malzemelerine kucak acmis bekliyor :KK53: Sezen'i de yikadim,bir tek adini koydugum yalanci bosnak mantisi var o da sicak olsun diye sonra yapacam:KK53: accccık tembel isi ama cok guzel oluyor napiim :KK53:

Bugun yine cenem dusuk sanki neyse ki basinizi agritamayacam :KK53: agritamayacagim :KK53: kendimi Zeki Muren gb hissettim, tovbeler olsun :KK9::KK9:

Menu zengin oooo ellerine saglik canim.
Bizde yarin yozgata dugune gidiyorz cok iyi gelecek. Bana..
Ramazan bitti haftaya bebek gormelerim baslio benimde..sezen kocaman oldimu is yapmana izin veriyor ben napcammm...cuma gunude aksam yemege misafirim var et sevmeyen bi aile menu fikirlerinizi bekliyorummm

huu huu tünaydın tatlışlarr :KK16:

akşam yemekten sonra yürüyüşe gittik ama bu sefer hiç dinlenmeden yürüdüm..
sonuç yorgunluktan eve gelince hemencik uyuyakalmışım 9dan sabah 8e uyudum :KK9:
ama sabah kalktığımda hala uykum vardı :KK53:
bi de akşamları yemekten sonra meyve falan yerim normalde boğazım boş durmaz
dün akşam yemeden uyumuşum ya acıkmışım heralde sabah kadar rüyamda yemek yedim :KK9:
bu kadar oburum yani :KK9: :KK9:

içim içimi yedii ve saçlar yinee gittiii :KK76:
şimdi daha güzel oldu kendim beğendim yaniii :KK17:

cok sevindim cnmmm inşlahh meleklerin hep senle olurr....sen uzak dur biz dua ederizz..dikkat et kendinee...
allahın izniylee güzel haberlerle gel inş....

o zamannn yeni foto bekleyelim mii :KK52:

ayy btti bu gunler cabuk bitio zaten dogum iznini sabrszlikla bekliyrm zaten....ayy senn kocis ne kadr hamarat nebyapmis enistemz

ayycanim bol bol dua ederz etmezmyz bu sefer insallh iki fistgmzda tutunucak ayyy cok heyecanliyim yaaa

kelebekcanım enişte tavuk yapmış..
zaten bi tek et balık tavuk ve makarna türevlerini yapabiliyor...
uğraşsa diğerlerini de benden güzel yapar ama......:KK9:

buı arada benim de tek hayalim doğum izniii ....
4 ay falan kaldı yuppii :KK76:
seninkine daha az kaldı :KK52:
Herkese benden cinooooooooo :KK52::KK52::KK52:

mmmmmmmm bayılırım cinoyaaaaaaaaaaaaaa :KK16:

çok hamaratsın kiii :nazar:
boşnak mantısını-yalancı olanı-nasıl yapıyorsun?milföyden demiştin ya ilgimi çekti kesin kolaydır dedim :KK1:
bu gün pek gelemezsin sen :KK25:
o zaman bahsi geçmişken

"ELBET BİR GÜN BULUŞACAĞIZZZZZZZZ:KK24:" diyeyim sana :KK9: :KK9:

Ramazan bitti haftaya bebek gormelerim baslio benimde..sezen kocaman oldimu is yapmana izin veriyor ben napcammm...cuma gunude aksam yemege misafirim var et sevmeyen bi aile menu fikirlerinizi bekliyorummm

oo Kağan büyümüş de misafir mi kabul edermişş :KK52:

et sevmiyorlarsa tavuk yap olmaz mıı?
tavuuk da sevmiyorlarsaaaa patlıcan musakka ya da karnıyarık olabilir..

acıktım yineeee:KK56:

Son düzenleme:
Kk uygulamasini indirdin mi canim..sag ust kosede secenekler var ordan ..
Gunydin kizceler bu arada...
baktım bulamadm hangı secenegı secmem lazımkiii

aaa arada grrr yıne yaaa mısaafır gelıo dıe burda bızı satamazsn naynnnnn:KK20::KK20::KK20:menude guzelmıs yalancı bosnak mantı mı soylemstn ama ana cazıp gelmedı ben orınalınden ıstıom gelırsem ondan yapbana:KK9::KK9:

akşam yemekten sonra yürüyüşe gittik ama bu sefer hiç dinlenmeden yürüdüm..
sonuç yorgunluktan eve gelince hemencik uyuyakalmışım 9dan sabah 8e uyudum :KK9:
ama sabah kalktığımda hala uykum vardı :KK53:
bi de akşamları yemekten sonra meyve falan yerim normalde boğazım boş durmaz
dün akşam yemeden uyumuşum ya acıkmışım heralde sabah kadar rüyamda yemek yedim :KK9:
bu kadar oburum yani :KK9: :KK9:

kelebekcanım enişte tavuk yapmış..
zaten bi tek et balık tavuk ve makarna türevlerini yapabiliyor...
uğraşsa diğerlerini de benden güzel yapar ama......:KK9:

buı arada benim de tek hayalim doğum izniii ....
4 ay falan kaldı yuppii :KK76:
seninkine daha az kaldı :KK52:

mmmmmmmm bayılırım cinoyaaaaaaaaaaaaaa :KK16:

boşnak mantısını-yalancı olanı-nasıl yapıyorsun?milföyden demiştin ya ilgimi çekti kesin kolaydır dedim :KK1:
o zaman bahsi geçmişken

"ELBET BİR GÜN BULUŞACAĞIZZZZZZZZ:KK24:" diyeyim sana :KK9: :KK9:

oo Kağan büyümüş de misafir mi kabul edermişş :KK52:

et sevmiyorlarsa tavuk yap olmaz mıı?
tavuuk da sevmiyorlarsaaaa patlıcan musakka ya da karnıyarık olabilir..

acıktım yineeee:KK56:
ayy şişko senııı:KK9::KK9: benıde burda durduk yere acıktırıosn sıvıttt senı kovacam topıkten yok karnı yarıkmıs bılmem kım bayıldıymıs allam yarebbimmmmmmmmmmmm:KK9::KK9::KK9:

olsun tavuk balık et yapabılıo bnmkı sadece salata yapabılıo okadr bıde super sofra kuruo her sey kutularylamasaya gelıo tabaklara cıkarmak yok:KK9::KK9:kutu yogurt kutu bılmem ne hepsı masann ortasnda ahahahaha aklıma geldıde cok guldm canım kocısım yaaaaaaa bayılıorum ona bennnnnnnn

sen ne zamn ınstagram acıosun heyecanla beklıorm enıstennde onayından gecmek ne kdr zormuş.....

:KK3::KK3::KK3: hu huuuuu ceee-eeeee yapmaya geldikkkk :KK1: ay çok meraklıyım ayol... ancak bu kadar dayanabildim, bi bakıyım napıyolar dedim,
plojo yalancı da olca güzel bi şeyler yapıyomuş... kız paylaşıversene şunun tarifini bi kez daha, belki yaparız bizde :KK16:

svitiiiii çok yorulmuş uykucu ve obur halerdeymiş :KK1: -hala bence kendisine öyle geliyo, öyleyse de çaktırmıyo diyebilirimmm-
kağan paşa kocaman olmuş misafir alcakmış, pehhhhh...... anası da iş yapamazsam diye endişe ediyo :KK1: bak senin son günlerinde yok balkon yıkadım yok pazara gittim doğurmadan geldim yazıların geldi aklımaaa çikilataaaa....:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
evkedisi de saçını mı kestirmiş ne??? farketmemişim dün, sıhatler olsun kuzummmm:KK54:

major napıyo, gelmemiş galiba bugün????

:KK3::KK3::KK3: hu huuuuu ceee-eeeee yapmaya geldikkkk :KK1: ay çok meraklıyım ayol... ancak bu kadar dayanabildim, bi bakıyım napıyolar dedim,
plojo yalancı da olca güzel bi şeyler yapıyomuş... kız paylaşıversene şunun tarifini bi kez daha, belki yaparız bizde :KK16:

svitiiiii çok yorulmuş uykucu ve obur halerdeymiş :KK1: -hala bence kendisine öyle geliyo, öyleyse de çaktırmıyo diyebilirimmm-
kağan paşa kocaman olmuş misafir alcakmış, pehhhhh...... anası da iş yapamazsam diye endişe ediyo :KK1: bak senin son günlerinde yok balkon yıkadım yok pazara gittim doğurmadan geldim yazıların geldi aklımaaa çikilataaaa....:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
evkedisi de saçını mı kestirmiş ne??? farketmemişim dün, sıhatler olsun kuzummmm:KK54:

İyiki geldinnn...
Kahan pasaya misafir gelecekde yalanci mantilari kim yapacak :) beyimiz musade etmiyor ki...seneyede senin son gunlerini gorcez canim insallh..bakalim o gunlerde sen napicaksin:KK66:

İyiki geldinnn...
Kahan pasaya misafir gelecekde yalanci mantilari kim yapacak :) beyimiz musade etmiyor ki...seneyede senin son gunlerini gorcez canim insallh..bakalim o gunlerde sen napicaksin:KK66:

yan gelip yatıcam şekerim inşallahhhh :KK1: niyetim o yani..... kesin bi şey demiyim ama.... inan bu kadar uğraşarak bulunca, hiiiiiiççççç umrum olmaz balkondu pazardı, kocam pazarı halleder balkonu da kv görümce olmazsa bi yardımcı alırız temizleyiverir.....

yan gelip yatıcam şekerim inşallahhhh :KK1: niyetim o yani..... kesin bi şey demiyim ama.... inan bu kadar uğraşarak bulunca, hiiiiiiççççç umrum olmaz balkondu pazardı, kocam pazarı halleder balkonu da kv görümce olmazsa bi yardımcı alırız temizleyiverir.....

Sende haklisin tabi tatlim yaa normal olan yatip dinlenmek..
Ben normal diilim zaten hamileligide normal gecirmedim zati oyy oyyy:)

Kuzularrr artik teknolojiye ayak uydurup tel.den seslenicem sizee :KK52:
AMAYAA arada yaz tabi bize ozletme kendini..minisleri de optummmm...
KELEBEKK oglen yazmistm ama cikmams :KK50: esine cok guldum ne guzel yardim ediyor sanaa..hem bulasik da cikmaz kiii kutularla iyi fikir :KK52:

Hatirliyoruum..Cino bulamayana gonderebilirim diye rahatlikla paylastim kizcem istiyorsan hemen gondeririz :)))) Eylulun cani yeter ki cino istesin :)))
O benim kucuk baliğuum :KK53:

Gunaydiiiinn :KK70:

heheh suan ıstemedıkı canımm ısterse solıcem :) plojo kap gönder ordan bır pırlanta yüzük ve cino ucuza kapatamazsnnn:KK9::KK9::KK9:ben bosnak ım süsüm eksik olmasn

huhuuuu hg seker seyy bebişler iyimiiiiiiiiiiiiii
Kuzularrr artik teknolojiye ayak uydurup tel.den seslenicem sizee :KK52:
AMAYAA arada yaz tabi bize ozletme kendini..minisleri de optummmm...
KELEBEKK oglen yazmistm ama cikmams :KK50: esine cok guldum ne guzel yardim ediyor sanaa..hem bulasik da cikmaz kiii kutularla iyi fikir :KK52:

ahahaah kocam cok tatlı yaaaa o masaya kutularla koyuo ben toplayıp tabaklara koyuorum o daa amannn askım bulask cıkarma bızbızeyız her sey kurallımı olması gerekıo dıo ııde kutudanmı yıcem oldu ozaman kovadan legenden falan yıelım anasını satım:KK9:
Ama simgeler cikmiyo bole huuu aglarim ama aglayan surat sizee

aman sende bnm gbı aglama her seye tut kendnı dun tv de güldür güldür izlıoz eşim komaya grmiş gülmekten ben basladm aglamaya oda guluorm sanmıs bı baktı aglıorm ayya lemsn valla napcaz bız senle dıo:KK9::KK9:iice cozuttum

plojo ınstgramı bosluosun sezosu görmek ıstıom ama bu sefer anasıyla:KK9::KK9:haydi bu aksam güzel bir paylasım yappp az seyredm fındıgımı

ev kedısı bugun hıc yok sacları yuzunden bunalımamı grdı acaba

major de yok

amayaa da tatılde offff gelsenıze beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

:KK52::KK52::KK52:

Nenos cok zirlak olduk valla...benim de canim bir sey istedi yazmiyim kizarsin :) gidince yapayim..sen yanina isyerinde yicek bisey goturuyo musun ? Ben kraker getiriyodm ama kesmedi beni :)

Yardim edenin yoksa bence bu kadarcikken kendini yorma derim cunku inan senin stresin Kagan'a gecer ve daha huzursuz olur..
Bi tuzlu kurabiye alin icecekleri dizin zaten sicak tamamdir canim..Kusuruna bakan avucunu yalaya yalaya gitsin :KK9:
Yemek isi icinde en guzeli sen onlara bi kuru fasulye yap evlerine uca uca gitsin onlarda :KK9::KK9:
Saka bir yana aklima birsey gelmedi suan..

o zaman bahsi geçmişken

"ELBET BİR GÜN BULUŞACAĞIZZZZZZZZ:KK24:" diyeyim sana :KK9: :KK9::

Guldurdun beni kizcee :KK9:
Bosnak mantisi cok guzel birsey aslinda bnm yaptigim,milfoyleri 4 e boluyorsun zaten kare ya,sonra bolduklerine malzemeyi koyuyorsun kiyma ya da peynir vs sonra azcik elinle genisletip capraz koseleri kapatiyorsun,kapattigin yer altta duz yeri ustte kalacak bi sekilde dipdibe tepsiye diziyorsun firin tepsisine 1 paket tam denk geliyor , sonra istersen yumurta surebilirsin bu kadarcik :)
Uzerine sarimsakli yogurt yapabilirsin ya da sarimsaksiz ya da sade:KK54:

Haa buarada yorana kadar yurumesene,dakikalari cogalta cogalta devam et sonra zaten azaltacaksin yine..

Iyi yaptin gel gel arada :KK9: yukarda anlattim kizce tarifi :KK54:

baktım bulamadm hangı secenegı secmem lazımkiii

aaa arada grrr yıne yaaa mısaafır gelıo dıe burda bızı satamazsn naynnnnn:KK20::KK20::KK20:menude guzelmıs yalancı bosnak mantı mı soylemstn ama ana cazıp gelmedı ben orınalınden ıstıom gelırsem ondan yapbana:KK9::KK9:

ayy şişko senııı:KK9::KK9: benıde burda durduk yere acıktırıosn sıvıttt senı kovacam topıkten yok karnı yarıkmıs bılmem kım bayıldıymıs allam yarebbimmmmmmmmmmmm:KK9::KK9::KK9:

olsun tavuk balık et yapabılıo bnmkı sadece salata yapabılıo okadr bıde super sofra kuruo her sey kutularylamasaya gelıo tabaklara cıkarmak yok:KK9::KK9:kutu yogurt kutu bılmem ne hepsı masann ortasnda ahahahaha aklıma geldıde cok guldm canım kocısım yaaaaaaa bayılıorum ona bennnnnnnn

sen ne zamn ınstagram acıosun heyecanla beklıorm enıstennde onayından gecmek ne kdr zormuş.....

Ogreneyimde iyice elim alissin Sezen'de bana yardim edecek kivama gelir :KK9:

heheh suan ıstemedıkı canımm ısterse solıcem :) plojo kap gönder ordan bır pırlanta yüzük ve cino ucuza kapatamazsnnn:KK9::KK9::KK9:ben bosnak ım süsüm eksik olmasn

huhuuuu hg seker seyy bebişler iyimiiiiiiiiiiiiii

ahahaah kocam cok tatlı yaaaa o masaya kutularla koyuo ben toplayıp tabaklara koyuorum o daa amannn askım bulask cıkarma bızbızeyız her sey kurallımı olması gerekıo dıo ııde kutudanmı yıcem oldu ozaman kovadan legenden falan yıelım anasını satım:KK9:

aman sende bnm gbı aglama her seye tut kendnı dun tv de güldür güldür izlıoz eşim komaya grmiş gülmekten ben basladm aglamaya oda guluorm sanmıs bı baktı aglıorm ayya lemsn valla napcaz bız senle dıo:KK9::KK9:iice cozuttum

Hahahah ben cinoyu gondereyim dogum hediyesi icin eniste esimle irtibata gecebilir koyariz cinolarin icine pirlantayi :KK9:

plojo ınstgramı bosluosun sezosu görmek ıstıom ama bu sefer anasıyla:KK9::KK9:haydi bu aksam güzel bir paylasım yappp az seyredm fındıgımı

Dogru dediiinn beli SWEAT'te bakaaaaaarrr :KK53::KK53:

Son düzenleme:
X