Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
tünaydın kızlarrr
kaç gündür yazamıyorum çünkü telefonuma yağmur yağdı:KK43:
çok sevgili kocişimin aklına uyup saç kurutma makinesiylede kurutunca nalları dikti garip:KK5:
tamircide yapamadı sağ kolum gitti sanki meğer ne kadar bağımlı olmuşum:KK5:

neyse 1 saatten fazladır geçmişi okuyorum
amayaa bebişlerin sıkı sıkı tutunsun 10 gün sonra güzel haberlerini alalım İnşallah:KK9::KK9:
sivity bebiş çalışmaları başladı canım:KK17::KK17:
bir ay sonrada bende güzel haberler veririm İnşallah:nazar:
plojo çıldırma sakin ol sarıl sezoşa rahatla:KK16::KK16:
çikileta oğluşunla aran nasıl:KK3:
kelebek o kramp olayını hiç iyi demedin bee:KK50:normaldede karam girer ki bana:18:
neyse hatunlar hayırlısı hepiciğinize selamlarr
bu arada pazar günü akşam karseşim askerden geliyor ve bilet bulunamadığı için istanbuldan aktarma gidecekmiş memlekete pazar akşamı havaalanındayım yani:KK3::KK3: yuppiiii:KK52::KK52::KK52:bu sayede onu görebilecem çok özledim beeee:KK5::KK5::KK5:

atlasss heyooo hg tlfnuna uzuldum ya nasıl yagmuru ustune yagdrdın merak etmedım deıl:KK9:

kramp olayını bnmde hıc gozum tutmadı vallahı 2 defa yakalandm esımde garıbımuyandı masaj yapıo sonra optu ıyı geldı şipşak iyileştm ama sabah kalktgmda ustunebasamdm ayagmn ve suanda toplallıyorum gıbı bırazcık:KK9:

gözğnaydın kardesın gelıyor demek hasret gdern ınsallah cok sevndm kardes gbısı varmı ben 3-4 gundebır goruorum cokozluorum

ben cok dengelı beslenemıyorum sureklı acım her dkka her seyı yııesım var vıtamın bnm ıcın ıyı oluyor sen almamıssn masallah dıelım ama bn calstgmdan oturu kendme ozen gosteremıorm yıne kuruyemısımı sutumu eksık etmıormda yumurtaydı peynrdı atlıorm onları oyuzden kalsym takvıyesı bana smdılık ıyı gelıodr dıe dusunuorm bebek beslenıodr her turlu dogru dıosunda ne blym dıslerm acısından en azından kalsıyum ıyı bnm ıcın magnezyumda ıcıorm kaslarla eklemlerle alakalı zaten 1 tane vıtamınm normalde de herkesn gunluk ıcmesı greken vıtamın osteo zınc ıcınde cınko var saclarn dokulmemesı ıcın kalsıyum var ne bıleym b vıtamınlerını barındırıo kı bn normalde de b vıtamını ıcen bırıyım o yuzden ıctgm vıtamınlern bana yararı daha cok

sen neye doldun bn bsy anlamadm esın eczcıya ne sormusta ecz adam esınn sutumu yok demıs nolmus sende takılmazdn pek bsye bugun dolmussun baya

Anladim nenisim kalsiyum magnezyum normal,digerinide sen normaldede aliyormussun zaten,dedigim gb yine sen daha iyi biliyorsun kendini,extra birsey kullanmiyorsun yine de..
Yediklerine yemediklerinede uzulme gayet normal zaten..

tünaydın kızlarrr
çok sevgili kocişimin aklına uyup saç kurutma makinesiylede kurutunca nalları dikti garip:KK5:

amayaa bebişlerin sıkı sıkı tutunsun 10 gün sonra güzel haberlerini alalım İnşallah:KK9::KK9:
kelebek o kramp olayını hiç iyi demedin bee:KK50:normaldede karam girer ki bana:18:
bu arada pazar günü akşam karseşim askerden geliyor ve bilet bulunamadığı için istanbuldan aktarma gidecekmiş memlekete pazar akşamı havaalanındayım yani:KK3::KK3: yuppiiii:KK52::KK52::KK52:bu sayede onu görebilecem çok özledim beeee:KK5::KK5::KK5:

Ayy ne guzeel :) bitmis masallah..
Sariliyorum zaten bi ona sarila sarila bide esimle konusunca daha iyi oldum sizinde hakkinizi yemeyim tabi :KK66:))

tamam anladım plojo demın dıkkatlı okumamısım o sebeple anlamdm :KK9:

:KK54::KK54::KK70:

atlasss heyooo hg tlfnuna uzuldum ya nasıl yagmuru ustune yagdrdın merak etmedım deıl:KK9:

kramp olayını bnmde hıc gozum tutmadı vallahı 2 defa yakalandm esımde garıbımuyandı masaj yapıo sonra optu ıyı geldı şipşak iyileştm ama sabah kalktgmda ustunebasamdm ayagmn ve suanda toplallıyorum gıbı bırazcık:KK9:

gözğnaydın kardesın gelıyor demek hasret gdern ınsallah cok sevndm kardes gbısı varmı ben 3-4 gundebır goruorum cokozluorum

kaynanamlardaydım dışarda oturuyorduk eşime dedim hadi gidek dur çayımı içeyim dedi dedim yağmur yagacak yok yağmaz dediler eve girdim o sırada yağmıyr başladı millet dısardaki herseyi almış karanlıkta benim tel. kalmış sonradan aklıma geldi ialdım kuruladım o sırda çalışıyordu eve gelince eşimin parlak fikrini uyguladım ondan gitti:KK50::KK50:
ben gece eşimi uyandırsam duymazki o kıvranır dururrum:KK50:
çok feci oluyo biliyorum ama taş sancısını hiçbiri tutamaz onun yeri tamamen özel:KK53:
hasret giderecem ama sadece 4-5 saatcik olsun bunada şükür
nisandan beri görmedim ikisinide:KK5:

Anladim nenisim kalsiyum magnezyum normal,digerinide sen normaldede aliyormussun zaten,dedigim gb yine sen daha iyi biliyorsun kendini,extra birsey kullanmiyorsun yine de..

Sariliyorum zaten bi ona sarila sarila bide esimle konusunca daha iyi oldum sizinde hakkinizi yemeyim tabi :KK66:))

evet bitti pazar büyük gün :KK9::KK9::KK9:

Ooof yaz yazmıştım site hata verdi silndi gıcık oldummmm :KK31:

Bugun sansli gunum..

Ben Sezen'e gunde 1 kez takviye yapiyorumda mamayi sormus esim eczaciya simdi aradi diyor ki adam demis kiz cocugu bizde buyuttuk aglar hep mama vermemeye calisin sutu mu yok yengenin vs..

Yan taraftan cikinca karakola gitmeden eczaciyada ugrayacam bu gidisle:KK53:

Sen o adama de ki dedim,sutumuz Allaha sukur var buna da sukur ama gun sonunda destek yaptigim zaman ac oldugunu bildigim zamanlar sadece zaten keyfimden azcik rahat edeyim diye vermiyorum mama,ayrica sezen cok keyifli bir bebek,guluyor bana esimde :)

Ayy bak butun sinirim gitti onla konusunca :))

Hic anlamiyorum yahu bu insanlari,normal dogum yapan sezeryani kotuler,sezeryan olan normal dogum yapani irdeler,emzirmeyi fantazi sanan eczacimiz eksikti bide..
Herkes anlamadigini yasamadigini cok iyi biliyor nedense..Hic emziremeyen insanlar ne yapsin,mama eroin sanki..Bide sigara icenlet saglik ogutleri verir onlarada ayri bi sinir olurum..amaaaaannn off bugun bitmeyecek gb..

Bizi hic uyarmadilar kizlar bunlar icin sirf su mayis annelerinden hazirlikliydim cok bilmisler olacak dogumdan sonra diye.

Hazir olun herkes herseye yorum yapacak 3 altin kural var zaten cocugu gorenlerde,karni ac,gazi var,sutunuz mu az acaba...sanki cocuk hic aglamayacak..

Bilin ki onlar size boyle dediginde sutum yok mu acaba diye dusunmeye basladiginiz an beyninize boyle bi sinyal gonderirsiniz..
Asla takilmayin kimseye..

kuzuumm bence sen annene git uyu bi saat :KK9:

ah o çok bilmişler bana şimdiden başladı onu ye bunu yeme..
lhusalıkta çıldırmam inşallah..

tünaydın kızlarrr

ayy inşallah bebiş haberini alırız hemencik...:KK9:
telefonuna da çok üzüldüm yenisine sağlık ne diyelim :KK53:

hayırlısı İnşallah yaa bebiş olsun yeterki telefon alınır:KK1::KK1:

evet bitti pazar büyük gün :KK9::KK9::KK9:

Ohh dayi geliyor,bebiste geliyor Allahin izniyle :)))
Bu telefon degisiklikleride hep bebeklerle geliyor sanki :))
En son amayaninkide yeniydi:KK9:

Inan suan giyinmek cikmak o kadar zor geliyor ki..
Efil efil evde iyi :))))
Sen emzirme notlarini okuyabiliyor musun?
Sakin takilma oyle insanlara..
Bi kere yeni anne olacaklar zaten cok okuyor cok biliyor,gercekten tecrubelerine guvendigin insanlari dinle sadece digerlerine kisa yoldan tesekkur edip konuyu degistir :)))))

Bi kere yeni anne olacaklar zaten cok okuyor cok biliyor,gercekten tecrubelerine guvendigin insanlari dinle sadece digerlerine kisa yoldan tesekkur edip konuyu degistir :)))))

bak hiç böyle düşünmemiştim. bir işarettir belki:KK52::KK52:
hımmmm mantıklı:KK1:

ya evet extra bsy kullanmıyorum kullandklarmda bana ıyı gelıyor ayrıca magnormun dıer bı ozellıgı bnm rahmımı rahatlatmıs olması kemıklere ıyı geldgnden dar olan rahmımı rahatlatıp bebegmı de rahatlatmasna yardmcı oldu onun sayesnde rıskten az da olsa kurtuldum plojom

kaynanamlardaydım dışarda oturuyorduk eşime dedim hadi gidek dur çayımı içeyim dedi dedim yağmur yagacak yok yağmaz dediler eve girdim o sırada yağmıyr başladı millet dısardaki herseyi almış karanlıkta benim tel. kalmış sonradan aklıma geldi ialdım kuruladım o sırda çalışıyordu eve gelince eşimin parlak fikrini uyguladım ondan gitti:KK50::KK50:
ben gece eşimi uyandırsam duymazki o kıvranır dururrum:KK50:
çok feci oluyo biliyorum ama taş sancısını hiçbiri tutamaz onun yeri tamamen özel:KK53:
hasret giderecem ama sadece 4-5 saatcik olsun bunada şükür
nisandan beri görmedim ikisinide:KK5:

ay hay allam senn tlfn gumburtuye gtmıs cok uzuldm ama cnn saolsn daha ıyılernı alırsn ınsallah

gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cılgın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gece sagbacgma kramp grdı cok fena cok kocıs masaj yapa yapa hafıflettı acıyıda bugun topal gezıyorum kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

aksamda detaylı ultrasnm var guzel kızımı prensesımı görcem misss kokulum:KK52:
Selam soyleee eylulcugumeeeee :))) benimkilerden.... :KK1::KK1: oglene dogru kan desen tam olarak kan degil, tuhaf bi sey geldi meleklerimden mesaj oldugunu dusundum, yerlesme kanamasi diye bisey var sonuctaaaa :)))))
Gunaydin kizceler..

Aksama karakoldan baglanabilirim.

Butun gece uyumadik ve suan yan dairede tadilat var......Geldiler bana..
Aylardir bitmedi alti ustu 2 oda 1 salon 1 mutfak daha neyini degistiriyorlar anlamam ev iste insan gel otur..Sabir ya! Biz oturuyoruz incilerimiz mi dokuldu,illa herseyini yaptiracaklar..Herseyim tam olsun tantanasindan yaslaniyor bu insanlar..
Zaten evi almissin geri kalan parani niye süse yatiriyorsun,yasa be insan..

Dunun yorgunlugu erken kalkisim ustune gece uyumamak kizce cok huysuzdu tepemden inmedi biraktigimda agladi hep sabaha karsi sakinlesti..cok basim agriyor..
Goz doktoruna gidecektik iptal ettirdim vicdan azabida cabasi..
Ayyyy canimmm yaaaaaa, uykusuzluk bunaltmis bi de komsular tuz biber olmus. Ben de sen gibiyim dort dortluk olmasin bi seyler nazarlik olsun, eksik olsa da olur modundayimmmm.... Aman kuzum sezosuguma sarillll.. ..:KK54::KK54:
tünaydın kızlarrr

Ayyy kuzum yerlesecekler insallahhhhh senden de guzel haberler alcazzzzz:) telin degisti sonucta :KK1: plojoooo super bi yerden yakalamis... :KK1::KK1::KK1:

Canimsin kiiiiiii:KK16::KK16::KK16:
Kizceler iyiki dogmusun bennn:KK66:
Mutlu yillaaaaarrrrr mutluuuu yillllaaaarrrrrr iiiiyyyiiiikkkkiiiiiii doooooiggggduuuuuunnnnn cikilataaaaaaaaa:KK16::KK16::KK16:

ATLASCİM oglusunla keyifli ama sicak gunler geciriyoruz gayet guzeliz..:KK66:
AMAYACİM..benim dogum gunum senin minislerin tutunma gunleri olmus insallah..amin.:KK66:

Iyiki dogdun cikolataaaaaaa...
Oglusun ve esinle nice mutlu saglikli yillara :26:

Selam soyleee eylulcugumeeeee :))) benimkilerden.... :KK1::KK1: oglene dogru kan desen tam olarak kan degil, tuhaf bi sey geldi meleklerimden mesaj oldugunu dusundum, yerlesme kanamasi diye bisey var sonuctaaaa :)))))

Ayyyy canimmm yaaaaaa, uykusuzluk bunaltmis bi de komsular tuz biber olmus. Ben de sen gibiyim dort dortluk olmasin bi seyler nazarlik olsun, eksik olsa da olur modundayimmmm.... Aman kuzum sezosuguma sarillll.. ..:KK54::KK54:

Ayyy kuzum yerlesecekler insallahhhhh senden de guzel haberler alcazzzzz:) telin degisti sonucta :KK1: plojoooo super bi yerden yakalamis... :KK1::KK1::KK1:

Mutlu yillaaaaarrrrr mutluuuu yillllaaaarrrrrr iiiiyyyiiiikkkkiiiiiii doooooiggggduuuuuunnnnn cikilataaaaaaaaa:KK16::KK16::KK16:

Valla amayacim kan gibi biseyi okur okumaz aklima yerlesme kanamasi geldiii :KK52: seninkiler iyice yerlesti bu gunn :KK16:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bak hiç böyle düşünmemiştim. bir işarettir belki:KK52::KK52:
hımmmm mantıklı:KK1:

Evet evet :KK52: sira kedicikteeee

ya evet extra bsy kullanmıyorum kullandklarmda bana ıyı gelıyor ayrıca magnormun dıer bı ozellıgı bnm rahmımı rahatlatmıs olması kemıklere ıyı geldgnden dar olan rahmımı rahatlatıp bebegmı de rahatlatmasna yardmcı oldu onun sayesnde rıskten az da olsa kurtuldum plojom

ay hay allam senn tlfn gumburtuye gtmıs cok uzuldm ama cnn saolsn daha ıyılernı alırsn ınsallah

Dogru diyorsun nenis bu yanini dusunmemistim..ohh artik rahat eylul uzatsij bacaklari sonra nasilsa sigamayacak yine :))

Iyi ki dogmussuun :) yeni yasin mutlu mutlu olsun,umduklarini getirsin insallah canim..Ailenle meleginle nice yaslara..

Dogru teshis di mi :KK9:

Melekler haber gondermis:KK9::KK53: Amaya 1i kiz 1i erkek ikizlerin olacak gb geldi suan :) :nazar::nazar:

Kizlar nasil yagmur yagiyor anlatamam...sonucc subede musteri yokk :KK76:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Burrasida ayni..Kapkaranlik oldu..
Yazida yagmurla gecirdik,hayrola..

Dogru diyorsun nenis bu yanini dusunmemistim..ohh artik rahat eylul uzatsij bacaklari sonra nasilsa sigamayacak yine :))

Iyi ki dogmussuun :) yeni yasin mutlu mutlu olsun,umduklarini getirsin insallah canim..Ailenle meleginle nice yaslara..

Melekler haber gondermis:KK9::KK53: Amaya 1i kiz 1i erkek ikizlerin olacak gb geldi suan :) :nazar::nazar:

ay sekerim ikiz konusuna girmek istemiyorum dusununce ufak capli desem yalan bildigin kocaman capli bi korku hissine kapiliyorum ancak bunu dile getirmiyoruz, yavrucuklarimiz da alinmiyor.... Sonucta Rabbim nasip ettiyse anneleri napar ne eder yeter bi sekilde onlaraaaa:KK8::KK55:

Hem ne var ki korkcak.... DİMİİİİ :KK1::KK1::KK1:

aslında bu yağmur KELEBEK ve benim için iyi oldu..
malum yanıyorduk biz :KK9:
akşam terden uyuyamadım..

sen uyuyaildin mi bu gün hiç ?
ay sekerim ikiz konusuna girmek istemiyorum dusununce ufak capli desem yalan bildigin kocaman capli bi korku hissine kapiliyorum ancak bunu dile getirmiyoruz, yavrucuklarimiz da alinmiyor.... Sonucta Rabbim nasip ettiyse anneleri napar ne eder yeter bi sekilde onlaraaaa:KK8::KK55:

tabiki deeeeeeeeeee:KK9:
ah eşim o kadar ikiz istedi ki kesin bizim 2.de tutar :KK9:
3 çocuklu çıldırmış bir kadın olurum :KK9:
kv ikiz doğurmuş ama yaşamamışlar :KK25: o yüzden ihtimaller büyük biz de...

o yüzden kızçeee 1 taşla 2 kuş vurma fikri süperrr :KK52:

Yok canim korkmma :KK9:
Seni neler bekledigini az cok tahmin edersen,kabullendikce kolaylasir hersey..Ilk zamanlar belki cok zorlar cunku o zaman hep senin tepende oluyor emzir emzir emzir ama onun disinda esin yardimci olacagi icin cabuk atlatirsiniz arada bi aglar rahatlarsin :))))
Biz her zaman esimle Allah ikizleri olanlara sabir versin yardimci olsun diye dua ediyoruz :KK9:
Bende hep ikiz istemisimdir ama bence gorundugu kadar tatli olmayabilir en azindan soyledgim zamanlar:KK9::KK9: yardimci olacak birileri sart.

aslında bu yağmur KELEBEK ve benim için iyi oldu..
malum yanıyorduk biz :KK9:
akşam terden uyuyamadım..

sen uyuyaildin mi bu gün hiç ?

tabiki deeeeeeeeeee:KK9:
ah eşim o kadar ikiz istedi ki kesin bizim 2.de tutar :KK9:
3 çocuklu çıldırmış bir kadın olurum :KK9:
kv ikiz doğurmuş ama yaşamamışlar :KK25: o yüzden ihtimaller büyük biz de...

o yüzden kızçeee 1 taşla 2 kuş vurma fikri süperrr :KK52:

Yok uyumadim canim ama surekli uzaniyorum :))
Simdi uyuyacak Sezen bende mayistim zaten yagmurda var insallah guzel bir uyku beni bekliyor..
Serinlemek icin iyi ama nem daha fazla oluyor yapis yapisiz bu seferde..Amann kisinda ne soguk deriz :)))

Yok canim korkmma :KK9:
Seni neler bekledigini az cok tahmin edersen,kabullendikce kolaylasir hersey..Ilk zamanlar belki cok zorlar cunku o zaman hep senin tepende oluyor emzir emzir emzir ama onun disinda esin yardimci olacagi icin cabuk atlatirsiniz arada bi aglar rahatlarsin :))))
Biz her zaman esimle Allah ikizleri olanlara sabir versin yardimci olsun diye dua ediyoruz :KK9:
Bende hep ikiz istemisimdir ama bence gorundugu kadar tatli olmayabilir en azindan soyledgim zamanlar:KK9::KK9: yardimci olacak birileri sart.

Yok uyumadim canim ama surekli uzaniyorum :))
Simdi uyuyacak Sezen bende mayistim zaten yagmurda var insallah guzel bir uyku beni bekliyor..
Serinlemek icin iyi ama nem daha fazla oluyor yapis yapisiz bu seferde..Amann kisinda ne soguk deriz :)))

korkmıyım yani, tüm söylediklerinden sonra ısrarla korkmıyım.... hatta devletim bana 2 aylık olduklarında işe başla diyo mesela, ama olsun ben yine de korkmıyım :) ben işteyken kim bakacaksa o korksun :KK1:

X