- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.141
annaaaaaa canim cekti cinooo ne yerdim vayyy anasiniiiHerkese benden cinooooooooo
evett yumiyummm cok yemistm bndeeeAnam bayilirimm ki ben cinoya...cocuklugumm
Bide yumiyum vardi..
bu gosterdgnide bulamicaz rahat ol pis plojo :) bide pushpub vardi seker orta parmagmzi alttan sokup sekeri yukseltm emiodk hatrlayaniniz varmi :)Bideeeee diye siralayacam ama hamileler var e lohusamiz var :)))
Cino gonderirim bari patlayan sekerde var zaten heryerde ama digerlerini saymayim bulamayiz fln
Resim nasil paylasilio tlfndan yaaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
annaaaaaa canim cekti cinooo ne yerdim vayyy anasiniii
evett yumiyummm cok yemistm bndeee
bu gosterdgnide bulamicaz rahat ol pis plojo :) bide pushpub vardi seker orta parmagmzi alttan sokup sekeri yukseltm emiodk hatrlayaniniz varmi :)
Kk uygulamasini indirdin mi canim..sag ust kosede secenekler var ordan ..
Gunydin kizceler bu arada...
Bingo oldu bugun :)))
Aksamada misafir var,bir tasla 2 kus
Evle tatliyi dun halletmistim,tuzlularda hazir kısırda malzemelerine kucak acmis bekliyorSezen'i de yikadim,bir tek adini koydugum yalanci bosnak mantisi var o da sicak olsun diye sonra yapacam accccık tembel isi ama cok guzel oluyor napiim
Cok kaynatmayin ben yokken
Bugun yine cenem dusuk sanki neyse ki basinizi agritamayacamagritamayacagim kendimi Zeki Muren gb hissettim, tovbeler olsun
içim içimi yedii ve saçlar yinee gittiii
şimdi daha güzel oldu kendim beğendim yaniii
cok sevindim cnmmm inşlahh meleklerin hep senle olurr....sen uzak dur biz dua ederizz..dikkat et kendinee...
allahın izniylee güzel haberlerle gel inş....
ayy btti bu gunler cabuk bitio zaten dogum iznini sabrszlikla bekliyrm zaten....ayy senn kocis ne kadr hamarat nebyapmis enistemz
ayycanim bol bol dua ederz etmezmyz bu sefer insallh iki fistgmzda tutunucak ayyy cok heyecanliyim yaaa
Herkese benden cinooooooooo
Bingo oldu bugun :)))
Evle tatliyi dun halletmistim,tuzlularda hazir kısırda malzemelerine kucak acmis bekliyorSezen'i de yikadim,bir tek adini koydugum yalanci bosnak mantisi var o da sicak olsun diye sonra yapacam accccık tembel isi ama cok guzel oluyor napiim
Bugun yine cenem dusuk sanki neyse ki basinizi agritamayacamagritamayacagim kendimi Zeki Muren gb hissettim, tovbeler olsun
Menu zengin oooo ellerine saglik canim.
Bizde yarin yozgata dugune gidiyorz cok iyi gelecek. Bana..
Ramazan bitti haftaya bebek gormelerim baslio benimde..sezen kocaman oldimu is yapmana izin veriyor ben napcammm...cuma gunude aksam yemege misafirim var et sevmeyen bi aile menu fikirlerinizi bekliyorummm
baktım bulamadm hangı secenegı secmem lazımkiiiKk uygulamasini indirdin mi canim..sag ust kosede secenekler var ordan ..
Gunydin kizceler bu arada...
aaa arada grrr yıne yaaa mısaafır gelıo dıe burda bızı satamazsn naynnnnnBingo oldu bugun :)))
ayy şişko senıııhuu huu tünaydın tatlışlarr
akşam yemekten sonra yürüyüşe gittik ama bu sefer hiç dinlenmeden yürüdüm..
sonuç yorgunluktan eve gelince hemencik uyuyakalmışım 9dan sabah 8e uyudum
ama sabah kalktığımda hala uykum vardı
bi de akşamları yemekten sonra meyve falan yerim normalde boğazım boş durmaz
dün akşam yemeden uyumuşum ya acıkmışım heralde sabah kadar rüyamda yemek yedim
bu kadar oburum yani
o zamannn yeni foto bekleyelim mii
kelebekcanım enişte tavuk yapmış..
zaten bi tek et balık tavuk ve makarna türevlerini yapabiliyor...
uğraşsa diğerlerini de benden güzel yapar ama......
buı arada benim de tek hayalim doğum izniii ....
4 ay falan kaldı yuppii
seninkine daha az kaldı
mmmmmmmm bayılırım cinoyaaaaaaaaaaaaaa
çok hamaratsın kiii
boşnak mantısını-yalancı olanı-nasıl yapıyorsun?milföyden demiştin ya ilgimi çekti kesin kolaydır dedim
bu gün pek gelemezsin sen
o zaman bahsi geçmişken
"ELBET BİR GÜN BULUŞACAĞIZZZZZZZZ" diyeyim sana
oo Kağan büyümüş de misafir mi kabul edermişş
et sevmiyorlarsa tavuk yap olmaz mıı?
tavuuk da sevmiyorlarsaaaa patlıcan musakka ya da karnıyarık olabilir..
acıktım yineeee
hu huuuuu ceee-eeeee yapmaya geldikkkk ay çok meraklıyım ayol... ancak bu kadar dayanabildim, bi bakıyım napıyolar dedim,
plojo yalancı da olca güzel bi şeyler yapıyomuş... kız paylaşıversene şunun tarifini bi kez daha, belki yaparız bizde
svitiiiii çok yorulmuş uykucu ve obur halerdeymiş-hala bence kendisine öyle geliyo, öyleyse de çaktırmıyo diyebilirimmm-
kağan paşa kocaman olmuş misafir alcakmış, pehhhhh...... anası da iş yapamazsam diye endişe ediyobak senin son günlerinde yok balkon yıkadım yok pazara gittim doğurmadan geldim yazıların geldi aklımaaa çikilataaaa....
evkedisi de saçını mı kestirmiş ne??? farketmemişim dün, sıhatler olsun kuzummmm
major napıyo, gelmemiş galiba bugün????
İyiki geldinnn...
Kahan pasaya misafir gelecekde yalanci mantilari kim yapacak :) beyimiz musade etmiyor ki...seneyede senin son gunlerini gorcez canim insallh..bakalim o gunlerde sen napicaksin
yan gelip yatıcam şekerim inşallahhhhniyetim o yani..... kesin bi şey demiyim ama.... inan bu kadar uğraşarak bulunca, hiiiiiiççççç umrum olmaz balkondu pazardı, kocam pazarı halleder balkonu da kv görümce olmazsa bi yardımcı alırız temizleyiverir.....
Hatirliyoruum..Cino bulamayana gonderebilirim diye rahatlikla paylastim kizcem istiyorsan hemen gondeririz :)))) Eylulun cani yeter ki cino istesin :)))
O benim kucuk baliğuum
Gunaydiiiinn
hu huuuuu ceee-eeeee yapmaya geldikkkk ay çok meraklıyım ayol... ancak bu kadar dayanabildim, bi bakıyım napıyolar dedim,
plojo yalancı da olca güzel bi şeyler yapıyomuş... kız paylaşıversene şunun tarifini bi kez daha, belki yaparız bizde
svitiiiii çok yorulmuş uykucu ve obur halerdeymiş-hala bence kendisine öyle geliyo, öyleyse de çaktırmıyo diyebilirimmm-
kağan paşa kocaman olmuş misafir alcakmış, pehhhhh...... anası da iş yapamazsam diye endişe ediyobak senin son günlerinde yok balkon yıkadım yok pazara gittim doğurmadan geldim yazıların geldi aklımaaa çikilataaaa....
evkedisi de saçını mı kestirmiş ne??? farketmemişim dün, sıhatler olsun kuzummmm
ahahaah kocam cok tatlı yaaaa o masaya kutularla koyuo ben toplayıp tabaklara koyuorum o daa amannn askım bulask cıkarma bızbızeyız her sey kurallımı olması gerekıo dıo ııde kutudanmı yıcem oldu ozaman kovadan legenden falan yıelım anasını satımKuzularrr artik teknolojiye ayak uydurup tel.den seslenicem sizee
AMAYAA arada yaz tabi bize ozletme kendini..minisleri de optummmm...
KELEBEKK oglen yazmistm ama cikmamsesine cok guldum ne guzel yardim ediyor sanaa..hem bulasik da cikmaz kiii kutularla iyi fikir
Ama simgeler cikmiyo bole huuu aglarim ama aglayan surat sizee
Menu zengin oooo ellerine saglik canim.
Bizde yarin yozgata dugune gidiyorz cok iyi gelecek. Bana..
Ramazan bitti haftaya bebek gormelerim baslio benimde..sezen kocaman oldimu is yapmana izin veriyor ben napcammm...cuma gunude aksam yemege misafirim var et sevmeyen bi aile menu fikirlerinizi bekliyorummm
huu huu tünaydın tatlışlarr
o zamannn yeni foto bekleyelim mii
çok hamaratsın kiii
boşnak mantısını-yalancı olanı-nasıl yapıyorsun?milföyden demiştin ya ilgimi çekti kesin kolaydır dedim
bu gün pek gelemezsin sen
o zaman bahsi geçmişken
"ELBET BİR GÜN BULUŞACAĞIZZZZZZZZ" diyeyim sana :
baktım bulamadm hangı secenegı secmem lazımkiii
aaa arada grrr yıne yaaa mısaafır gelıo dıe burda bızı satamazsn naynnnnnmenude guzelmıs yalancı bosnak mantı mı soylemstn ama ana cazıp gelmedı ben orınalınden ıstıom gelırsem ondan yapbana
ayy şişko senıııbenıde burda durduk yere acıktırıosn sıvıttt senı kovacam topıkten yok karnı yarıkmıs bılmem kım bayıldıymıs allam yarebbimmmmmmmmmmmm
olsun tavuk balık et yapabılıo bnmkı sadece salata yapabılıo okadr bıde super sofra kuruo her sey kutularylamasaya gelıo tabaklara cıkarmak yokkutu yogurt kutu bılmem ne hepsı masann ortasnda ahahahaha aklıma geldıde cok guldm canım kocısım yaaaaaaa bayılıorum ona bennnnnnnn
sen ne zamn ınstagram acıosun heyecanla beklıorm enıstennde onayından gecmek ne kdr zormuş.....
heheh suan ıstemedıkı canımm ısterse solıcem :) plojo kap gönder ordan bır pırlanta yüzük ve cino ucuza kapatamazsnnnben bosnak ım süsüm eksik olmasn
huhuuuu hg seker seyy bebişler iyimiiiiiiiiiiiiii
ahahaah kocam cok tatlı yaaaa o masaya kutularla koyuo ben toplayıp tabaklara koyuorum o daa amannn askım bulask cıkarma bızbızeyız her sey kurallımı olması gerekıo dıo ııde kutudanmı yıcem oldu ozaman kovadan legenden falan yıelım anasını satım
aman sende bnm gbı aglama her seye tut kendnı dun tv de güldür güldür izlıoz eşim komaya grmiş gülmekten ben basladm aglamaya oda guluorm sanmıs bı baktı aglıorm ayya lemsn valla napcaz bız senle dıoiice cozuttum
plojo ınstgramı bosluosun sezosu görmek ıstıom ama bu sefer anasıylahaydi bu aksam güzel bir paylasım yappp az seyredm fındıgımı