Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Tatlışkolarım çok özledim ben sizii :KK16:
bu gün sabahtn beri popom yeni yer gördü :KK9:
görümcemler geldi..
öncesinde eşimle bi temizlik yaptık miss oldu ev..bahane ile bayram temizliği oldu :KK52:
sonra yemeğe giriştim kolaya kaçtım:
domates çorba +fırın tavuk+püre+pilav+salata ydı menü..
sonra kahve çay meyve derken çatladık valla yemekten..
şimdi eşim onları bırakmaya gitti dönüşte kesin pasta alıcak sen isterse evde kal yoruldun dedi :KK9:

ASENNN senin dediğin saç bakım yağının reklamını gördüm bugün...benim de ihtiyacım var öyle bir şeye..saçlarımı da derin batıl inancımdan ötürü kestiremiyorum..çok bakımsız oldular.nerden aldınn? gerçi kasaptan alıcak halin yok :KK9: :KK9:

PLOJOO bu gün çok yoruldun sanırım kıyamam :26:
ama çiçekler yorgunluğunu almıştır..
temizlik sonrası hazır yemek paha biçilemez :KK1:

KELEBEK kıyama kuzum rüyanda ağladın mı sennn:KK25:
benim hormonlar da bi garipleşti geçen gün kitap okurken hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım..ama çok duygusaldı kitap napıyım:KK5:
eşim de böyle oldu :KK53: ama ben naptım ki diyor haklı evde bi o var bi ben varım niye ağlıyım :KK9:
kitaptan deyince sarıldı bana küçük kızymışm gibi hadi kitabı anlat bana dedi ben de ağlaya ağlaya anlattım ama şimdi komik geliyor :KK9:

bu arada iyi yolculuklar-iyi gezmeler size....:KK55:
bol bol yüz..yüzmek çok iyi geliyorr :21:
eğer yazışamazak sana da iyi bayramlar nenoşum çok seviyoruz biz de seni :KK16:

ATLAS bir an önce bebiş yap mükemmel bi duygu..
biz eşimle 8 yıldan fazladır birlikteyiz ama aramızdaki bağ daha da güçlendi hamile kaldığımdan beri...
her eve bir bebiş lazımm :KK9::emir_bebek:

Dur bende alayim bayramlik:KK9:
Aksama amcamin dukkandayiz iftar sofrasi son :) ciceklerle iftar acacaz :KK53:
Sonra da bi dolaniriz diyoruz annemle tabii cok kalabalik olacaktir ben ilk koseden geri donerim :KK53:
Esim calisiyor malesef kim pirlanta,elmas alacaksa :KK53:

Hepsi oyleler patronlarin malesef aslinda senin isin guzel ama iste onuda anlatmistin..
Adamda hakli tabii o da isine bakiyor..Benden hic patron olmaz :KK53:

Ben calisirken dershaneye giriyordum ki ptesi tek izin gunu diye girmedim sonra kitapciya grdim patronla tek sartim pazar tatili diye konustum tabii aylar gecince donusumlu pazar calisanlarin gozune batmaya basladi bu :KK9: sonra 1 kez kabul ettim ondada patron kucuk dukkanimiza bi geldi esim benimle duruyor pasajda fln dolaniyor hadi git yahu dedi :KK9::KK9: seviyordu sagolsun:KK53:

Bugun benim cenem ne dusuk masallah :)
Bide totomdan ter akti islerimi bitirdim Sezen uyurken,dus aldim oturdum simdi uyanir :))))

Bana sorarsan maddi manevi kendinizi hazir hissediyorsaniz cocuk yap derim:KK53:

Oyyyy aksam cikiyorsunuz bari di mi?
Insallah sorun olmaz canim..Hayirli yolculuklar..
Aman dikkat bol bol dinlenin sakin gidin :)
Allah herkesi korusun gorunen gorunmeyen tum kazalardan..
ne güzel kuzummm:KK16::KK16:
çiçekler arasındaa iftar dinlenirsinki bi güzel:KK16::KK16:
vaay zengin kocalar alır tatlış bayram hediyesi karısına elmas:KK9::KK53::KK53:

Kizlarrr son an karari ilr yollara dustuk ve 2 gunlugune istanbula gidiyorz..insallh oglum icin bu yolculuk sorun olmaz..
canım varmışsınızdır inşallah:KK16::KK16:
Bu arada selamlarrrr sabah 8de cktik evden kahvalti yaptk snra misir carsisina gectk ordan sultan Ahmet e gttk turist kaynio pistik yoruldk 5te evdeydk snra bn bici yaptm yattm uyudum :)yarn sabah yola cikioz yalovaya gdioz 2 gun ordayz allah kismet ederse yuzcez birazck :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
baya gezmişsiniz tatlış ne güzell:KK16::KK16:
hadi gidin kafa dinleyin biraz gelin tatlışım:KK55::KK55::KK55:

Bu arada gremzsem yarn smdiden bayramanzi kutluyrm yanaklarnzdan opuyrm guzeller guzlei bildrcinlarmn gozlernden opuyrn kagan ve sezenimn.. sizleri sevyrm .. ay duygusala bagladm :)

canımm bayramın kutlu mutlu olsun ki senindee :KK16::KK16: bizde seni seviyoruzz:KK54::KK54::KK54::KK54:

görümcemler geldi..
öncesinde eşimle bi temizlik yaptık miss oldu ev..bahane ile bayram temizliği oldu :KK52:
şimdi eşim onları bırakmaya gitti dönüşte kesin pasta alıcak sen isterse evde kal yoruldun dedi :KK9:

ASENNN senin dediğin saç bakım yağının reklamını gördüm bugün...benim de ihtiyacım var öyle bir şeye..saçlarımı da derin batıl inancımdan ötürü kestiremiyorum..çok bakımsız oldular.nerden aldınn? gerçi kasaptan alıcak halin yok :KK9: :KK9:

benim hormonlar da bi garipleşti geçen gün kitap okurken hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım..ama çok duygusaldı kitap napıyım:KK5:
eşim de böyle oldu :KK53: ama ben naptım ki diyor haklı evde bi o var bi ben varım niye ağlıyım :KK9:
kitaptan deyince sarıldı bana küçük kızymışm gibi hadi kitabı anlat bana dedi ben de ağlaya ağlaya anlattım ama şimdi komik geliyor :KK9:

biz eşimle 8 yıldan fazladır birlikteyiz ama aramızdaki bağ daha da güçlendi hamile kaldığımdan beri...

ooo kuzum valla hamile halinle baya da bişey yapmışsınn kiii:KK56::KK56: kolaya kaçtım dediğine bak senn:KK56:
iyi bari görümcenler halden anlayıp erkenden kalkmışlarr:KK9::KK9:
bu arada
İYİKİ DOĞDUNNNN SİVİTOŞŞŞŞŞŞ:KK24::KK24::KK24: İYİ Kİ DOĞDUUNNNNNN SİVİTOŞŞŞŞŞ:KK24::KK24: İYİ Kİ VARSINNNN SİVİTOOOŞŞŞ:KK24::KK24::KK24:
nice mutlu yıllara tatlışım küçük masal ve eşinle çooook mutlu olun inşallaah:nazar::nazar: öyle mutlu bi aile olun kii gözlerinizden yaşlar gelsin gülmekten:KK16::KK16::KK16:

** yazmayı unutmuşum kuzum gratiste şuan indirim var 10 tl ye düşmüşş bilmiyorum ama benim saçımı yumaşattı baya ve çok bereketliii 2 damla sürüyosun saçınaa mis gibi oluyoo

Son düzenleme:
Guzel gelincikler....

Musmutlu bayramlariniz, bayram tadinda omrunuz olsun emi... Cogaldikca cogalin :KK1::KK1::KK1: sezos ile kagani opmeden kokluyorum, geri kalanlariniziii muuuuaaaahhhhhhhh:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Slm kızlarr nasılsınızz...
eşim perşmbe günü izne cıktıgından beri giremdm...ama yokluğumu da farl eden olmamıss:KK14::KK14:

Aslnda güzel de olmuş bnsizde dvm eder bu topik gözüm arkda kalmz...

geçmişe hızlı hızlı bi göz attmm

major
geçmiş olsn dizinde sorn varmış sanrm...eşiminde eklem bağları koptu..arada şişer...dr git ihmal etme...

cikolata
istbla gitmişş iyi gezmeler cnm kağan iyidir inş.

Asen
ankra yolcusuu:KK55:
iyi gezmeler iyi tatiller cnm...

Atlass
iyim cnm cok sukur sn nsl...bebek calışmaları nasl gidyor

Aklmada kalnlar bunlarrr
hepinizi öpüyormmm sizi cok sviyorm :KK16:

bayrmn ikinci günü eskişehre gitme ihtimalimz var...

Yarın yoğun bi programımız var şimdiden

HERKEZİN BAYRAMI MUBAREK OLSUNN...
KÜÇÜKLERİMİN GÖZLERİNDEN BÜYÜKLERİMİN ELLERİNDEN ÖPÜYOUMMMEn Büyük TÜRKİYE:KK16::KK19:

I♥U

Son düzenleme:
Valla canim maddiyat sikintimiz yok çok şükür manevi dersen eşim için hic fark etmiyor kaç kez sordum adam fikir beyan etmedi şimdi bana uyacak:KK53::KK53:
Benim calistigim işlerde senin gibi güvenlikten önce pazar tatilini kim görmüşki:KK19:
Burada da iste basimdaki örtünün tasasi bunlara düşüyor:KK19:
Neyse ya bebis istiyom ben sen anlattikca bi heves sarmisti beni vazgecmim şimdi:KK1::KK1::KK1:
Anlatirim bende sunu yaptik bunu ysptik diye :KK1:

Kim kiki dusunur ki zten iste :)
Bosver..
Sen bebisi dusun bebis seni :)) garanti.
Allah aratmasin insallah gonlunuze gore versin..

azicik bir sey yersen bebise zarari yok ama yedgn seylern saglikli olmasi gerekiyor bide hamilelik surekli aciktiriyor surekli ac gezme durumu oluo en azindan ben oyleyim :) sirf yemek ariom bugun esime mc donalds die yalvardm hyr dio :) yemekte yoktu kahvalti yaptk birazck saglikli oldu iste :) bebek yap yaaa icinde hissetmek muazzam bsy ben p.tesi sali 2 gun hissettm kizimi ama ondan sonra hic duymadm ultrasnda gordm kipir kipir ama duymuyrm 5gbdr sağlık li olsnda duyarm allahin izniyle...

Ben surekli uyandrdim uyutrmuyum ama her bos braktgmda hic uyanmamis gbi uyumaya devam etti kalk dusa gr dio ben yikanamiom yika beni dedim baktm yine uyudu dahada ellemedm :)
oldum ben dimi vayy anam s. Cafer bez getr her gece sacma ruya seremonisimi yasicam offf :KK43: ehehe evet kalkmam yataktn sen beni nerden tanion be cozmussun hemserni :)

Ayakta dildim de uyanktm cildrdm kuduz gibi kasindim bildgn uyuza bagladim bugece buzzz gbi suyla yikanip yatcam :)

E hep soyluyorsun ya bocek cikar diye :)))))))
Bende cok abuk sabuk ruyalar gormustum pff olsun be sonra uyanip uyanip sarilmak guzel :KK9:

Bu arada selamlarrrr sabah 8de cktik evden kahvalti yaptk snra misir carsisina gectk ordan sultan Ahmet e gttk turist kaynio pistik yoruldk 5te evdeydk snra bn bici yaptm yattm uyudum :)yarn sabah yola cikioz yalovaya gdioz 2 gun ordayz allah kismet ederse yuzcez birazck :)

Hayirli yolculuklar kizceee:KK3:
Sizinde bayraminiz mubarek olsuuunnn :KK16:
Seneye insallah bol bebisli bi bayram olacakk:KK16:

görümcemler geldi..

Cok yoruldum eve de 2de geldik..Ama moral iyi olunca evde temiz olunca ohh :))
Kizz yegeeeeenimi cok rahatsiz etmeyin :KK9::KK9::KK53:
Yeni yasin mutlu mutlu olsunnnnn:KK16:hep iyi kiler getirsin sanaaa:KK16:

ne güzel kuzummm:KK16::KK16:
çiçekler arasındaa iftar dinlenirsinki bi güzel:KK16::KK16:
vaay zengin kocalar alır tatlış bayram hediyesi karısına elmas:KK9::KK53::KK53:

canım varmışsınızdır inşallah:KK16::KK16:

baya gezmişsiniz tatlış ne güzell:KK16::KK16:
hadi gidin kafa dinleyin biraz gelin tatlışım:KK55::KK55::KK55:

canımm bayramın kutlu mutlu olsun ki senindee :KK16::KK16: bizde seni seviyoruzz:KK54::KK54::KK54::KK54:

ooo kuzum valla hamile halinle baya da bişey yapmışsınn kiii:KK56::KK56: kolaya kaçtım dediğine bak senn:KK56:
iyi bari görümcenler halden anlayıp erkenden kalkmışlarr:KK9::KK9:
bu arada
İYİKİ DOĞDUNNNN SİVİTOŞŞŞŞŞŞ:KK24::KK24::KK24: İYİ Kİ DOĞDUUNNNNNN SİVİTOŞŞŞŞŞ:KK24::KK24: İYİ Kİ VARSINNNN SİVİTOOOŞŞŞ:KK24::KK24::KK24:
nice mutlu yıllara tatlışım küçük masal ve eşinle çooook mutlu olun inşallaah:nazar::nazar: öyle mutlu bi aile olun kii gözlerinizden yaşlar gelsin gülmekten:KK16::KK16::KK16:

** yazmayı unutmuşum kuzum gratiste şuan indirim var 10 tl ye düşmüşş bilmiyorum ama benim saçımı yumaşattı baya ve çok bereketliii 2 damla sürüyosun saçınaa mis gibi oluyoo

Almamislar :KK53:
Vayy anasini dusunsene canim sana bayramlik aldim 'elmas' :KK66:)))) boyle adamin karisida der ki ayy hayatim ben simdi ne giyecegimde takacagim bunu tuhh alisverisede mi ciksak :))):KK53:

Guzel gelincikler....

Musmutlu bayramlariniz, bayram tadinda omrunuz olsun emi... Cogaldikca cogalin :KK1::KK1::KK1: sezos ile kagani opmeden kokluyorum, geri kalanlariniziii muuuuaaaahhhhhhhh:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Sezosta ellerinden opuyor ama basina koymuyor her daim tase kalacak teyzesini :)))
Hep birlikte cogalalim insallah:KK16:
Iyi bayramlarr canim..

Slm kızlarr nasılsınızz...
eşim perşmbe günü izne cıktıgından beri giremdm...ama yokluğumu da farl eden olmamıss:KK14::KK14:

Aslnda güzel de olmuş bnsizde dvm eder bu topik gözüm arkda kalmz...

geçmişe hızlı hızlı bi göz attmm

major
geçmiş olsn dizinde sorn varmış sanrm...eşiminde eklem bağları koptu..arada şişer...dr git ihmal etme...

cikolata
istbla gitmişş iyi gezmeler cnm kağan iyidir inş.

Asen
ankra yolcusuu:KK55:
iyi gezmeler iyi tatiller cnm...

Atlass
iyim cnm cok sukur sn nsl...bebek calışmaları nasl gidyor

Aklmada kalnlar bunlarrr
hepinizi öpüyormmm sizi cok sviyorm :KK16:

bayrmn ikinci günü eskişehre gitme ihtimalimz var...

Yarın yoğun bi programımız var şimdiden

HERKEZİN BAYRAMI MUBAREK OLSUNN...
KÜÇÜKLERİMİN GÖZLERİNDEN BÜYÜKLERİMİN ELLERİNDEN ÖPÜYOUMMMEn Büyük TÜRKİYE:KK16::KK19:

I♥U

Instagramda hareket halinde gorunce hoc hissetmemisim yoklugunu:KK9::KK9:

Kim kiki dusunur ki zten iste :)
Bosver..
Sen bebisi dusun bebis seni :)) garanti.
Allah aratmasin insallah gonlunuze gore versin..

E hep soyluyorsun ya bocek cikar diye :)))))))
Bende cok abuk sabuk ruyalar gormustum pff olsun be sonra uyanip uyanip sarilmak guzel :KK9:

Hayirli yolculuklar kizceee:KK3:
Sizinde bayraminiz mubarek olsuuunnn :KK16:
Seneye insallah bol bebisli bi bayram olacakk:KK16:

Cok yoruldum eve de 2de geldik..Ama moral iyi olunca evde temiz olunca ohh :))
Kizz yegeeeeenimi cok rahatsiz etmeyin :KK9::KK9::KK53:
Yeni yasin mutlu mutlu olsunnnnn:KK16:hep iyi kiler getirsin sanaaa:KK16:

Almamislar :KK53:
Vayy anasini dusunsene canim sana bayramlik aldim 'elmas' :KK66:)))) boyle adamin karisida der ki ayy hayatim ben simdi ne giyecegimde takacagim bunu tuhh alisverisede mi ciksak :))):KK53:

Sezosta ellerinden opuyor ama basina koymuyor her daim tase kalacak teyzesini :)))
Hep birlikte cogalalim insallah:KK16:
Iyi bayramlarr canim..

Instagramda hareket halinde gorunce hoc hissetmemisim yoklugunu:KK9::KK9:

İyiki instagram açmışsın o zmn :KK70:

kk uygulamasından yazıyor...

Gecmisi okuyamadm amaa sivitosumun d.gununu kutlamaya grdm sivitimmmm nice saglikli yaslara bebis ve esinle hapy birt day happy happy birt day to youu iyiki dogmussun iyiki bizim arkdsmz olmssn hadi kizlar kocis kapida beklio size iyi bayramlar nn

Svittt bugun doğum günündü dimiiii....
Nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara...iyiki doğdunnnn ♥♡♥♡

Gunaydin kizceler nemli yapis yapis istanbul sabahindn iyi bayramlar...
Hepinizi tek tek opuyorum..kaganda teyzelerinin ellerindn miniknkardedlerinin yanaklarindn opuyor..:KK66:

Bayraminiz mubarek olsun kizlaarr :KK52:
Hepinizi optuuuuk Sezeniskoyla bizde :)♡

Son düzenleme:
Kızlar hepinize iyi bayramlar geç kaldim biraz ama k. Bakmayin nolur. Bayram acicik yoğun gecti.

Swity doğum günün geçmiş ama yeni yasin kutlu olsun sevdikleronle nice yaşlara :KK16::KK16:

Benim ve olursa bebis için soylediginizbutun güzel dilekleriniz için hepinize tteşekkür ediyorum:KK16::KK16::KK16:

İstanbul çok sicakkkk:KK50::KK50:
Nem yüksek:KK50:
Ne zaman edecek şöyle püfür püfür :26:

Kimse mi gelmedi yahuu bi göz de mi atmadıııı...atlastan başkaaa... neyse yinede seviyoree sizi muck

Gunaydiiiinnn:KK52::KK55:
Cook sicak cook..Ramazanin gidisi belli oldu..
Opuldunuzz:KK54:

Son düzenleme:
Selam tqzecikler gelincikleeeeeeerrrrrr.....

Bayram kosturmasi arasina dun bide cok atraksiyonlu bi muayene gunu gecirdim. Once odunc aldigimiz araca geri geri gelip carpti bi amca sagolsun. Arkasina bakmamasina mazeret olrak arkasinda durmus olmamizi gosterip "genelde arkama bakarim ama..." dedi. Kocam da dogal olrak geri giderken zaten bakman gerek dedi... Allah tan hic bi sey yoktu. Sonra en onemli ignemi buzluga koyup orada unuttugumu farkettim :KK43: arife arife nobetci eczane aradik sonra araci sahibine birakmaya geldi tekrar esim ve abimle yeniden ignemi almaya gittiler veeeee sonunda ignemizi de aldik :))))

Yarin da yumurtalarimi toplayacak... seviyom sizleriiiiii.....:KK19::KK19:

Selam tqzecikler gelincikleeeeeeerrrrrr.....

Bayram kosturmasi arasina dun bide cok atraksiyonlu bi muayene gunu gecirdim. Once odunc aldigimiz araca geri geri gelip carpti bi amca sagolsun. Arkasina bakmamasina mazeret olrak arkasinda durmus olmamizi gosterip "genelde arkama bakarim ama..." dedi. Kocam da dogal olrak geri giderken zaten bakman gerek dedi... Allah tan hic bi sey yoktu. Sonra en onemli ignemi buzluga koyup orada unuttugumu farkettim :KK43: arife arife nobetci eczane aradik sonra araci sahibine birakmaya geldi tekrar esim ve abimle yeniden ignemi almaya gittiler veeeee sonunda ignemizi de aldik :))))

Yarin da yumurtalarimi toplayacak... seviyom sizleriiiiii.....:KK19::KK19:

Allah korusun kuçuk kaza atlatmısnız...
Hayırlısı inş..güzel haberlerle gel inş...

Sweatt kız mi :) hoş gelecek masal perisi :)bu arada herkese günaydın. Dizim hala kötü bugün doktora gidiyorum şansıma hep böyle olur hem hafta sonu hem bayram girdi araya :KK43:

Amayacim sizede geçmiş olsun canım allah korumusta birşey olmamis.

Çok okuyamadım bunları gördüm sadece.

Bu arada geçmiş bayramınızı da kutluyorum kızlar.

Beni hala iş görüşmesi için kimse aramadı :KK43:

Heyyyyyyooooo ben celdummmn tunaydunlarrt milletttttt dopdolu bissuru gun gecrdm h gelemedm sorryyy dunde bursadaydm baya bi yoruldumm kii sizler naslsnz majorum ayagma noldu gecmsler olsn kuzucum... amayaaa yine bir hastane macerasi atlatmsss ignesni donduucuda unutmsss kiyamam :)

Günaydınnn herkezeee
Uyanıyorum saat 7:05
Uayanıyorum saat 7:05 meğer saat durmuşş...
Bizim için bayram tatili devm ediyor...çünkü kocacığım evdeee...

X