- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
- Konu Sahibi ayprensesii
- #13.961
Tatlışkolarım çok özledim ben sizii
bu gün sabahtn beri popom yeni yer gördü
görümcemler geldi..
öncesinde eşimle bi temizlik yaptık miss oldu ev..bahane ile bayram temizliği oldu
sonra yemeğe giriştim kolaya kaçtım:
domates çorba +fırın tavuk+püre+pilav+salata ydı menü..
sonra kahve çay meyve derken çatladık valla yemekten..
şimdi eşim onları bırakmaya gitti dönüşte kesin pasta alıcak sen isterse evde kal yoruldun dedi
ASENNN senin dediğin saç bakım yağının reklamını gördüm bugün...benim de ihtiyacım var öyle bir şeye..saçlarımı da derin batıl inancımdan ötürü kestiremiyorum..çok bakımsız oldular.nerden aldınn? gerçi kasaptan alıcak halin yok
PLOJOO bu gün çok yoruldun sanırım kıyamam :26:
ama çiçekler yorgunluğunu almıştır..
temizlik sonrası hazır yemek paha biçilemez
KELEBEK kıyama kuzum rüyanda ağladın mı sennn
benim hormonlar da bi garipleşti geçen gün kitap okurken hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım..ama çok duygusaldı kitap napıyım
eşim de böyle oldu ama ben naptım ki diyor haklı evde bi o var bi ben varım niye ağlıyım
kitaptan deyince sarıldı bana küçük kızymışm gibi hadi kitabı anlat bana dedi ben de ağlaya ağlaya anlattım ama şimdi komik geliyor
bu arada iyi yolculuklar-iyi gezmeler size....
bol bol yüz..yüzmek çok iyi geliyorr
eğer yazışamazak sana da iyi bayramlar nenoşum çok seviyoruz biz de seni
ATLAS bir an önce bebiş yap mükemmel bi duygu..
biz eşimle 8 yıldan fazladır birlikteyiz ama aramızdaki bağ daha da güçlendi hamile kaldığımdan beri...
her eve bir bebiş lazımm
bu gün sabahtn beri popom yeni yer gördü
görümcemler geldi..
öncesinde eşimle bi temizlik yaptık miss oldu ev..bahane ile bayram temizliği oldu
sonra yemeğe giriştim kolaya kaçtım:
domates çorba +fırın tavuk+püre+pilav+salata ydı menü..
sonra kahve çay meyve derken çatladık valla yemekten..
şimdi eşim onları bırakmaya gitti dönüşte kesin pasta alıcak sen isterse evde kal yoruldun dedi
ASENNN senin dediğin saç bakım yağının reklamını gördüm bugün...benim de ihtiyacım var öyle bir şeye..saçlarımı da derin batıl inancımdan ötürü kestiremiyorum..çok bakımsız oldular.nerden aldınn? gerçi kasaptan alıcak halin yok
PLOJOO bu gün çok yoruldun sanırım kıyamam :26:
ama çiçekler yorgunluğunu almıştır..
temizlik sonrası hazır yemek paha biçilemez
KELEBEK kıyama kuzum rüyanda ağladın mı sennn
benim hormonlar da bi garipleşti geçen gün kitap okurken hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım..ama çok duygusaldı kitap napıyım
eşim de böyle oldu ama ben naptım ki diyor haklı evde bi o var bi ben varım niye ağlıyım
kitaptan deyince sarıldı bana küçük kızymışm gibi hadi kitabı anlat bana dedi ben de ağlaya ağlaya anlattım ama şimdi komik geliyor
bu arada iyi yolculuklar-iyi gezmeler size....
bol bol yüz..yüzmek çok iyi geliyorr
eğer yazışamazak sana da iyi bayramlar nenoşum çok seviyoruz biz de seni
ATLAS bir an önce bebiş yap mükemmel bi duygu..
biz eşimle 8 yıldan fazladır birlikteyiz ama aramızdaki bağ daha da güçlendi hamile kaldığımdan beri...
her eve bir bebiş lazımm