Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Aksam yemegine naptiniz banada akil verin cicilerrr

Ben annemdeyim :)
Yalanci bosnak mantisi var milfoyle :)))))
Gerisini saymayacagim :)))
Firinda bisyler yap kizce hep kolay oluyor hem guzel..

Bu gun yemegim tamam hemen soyleyim canim...
Domates corbasi karisik kizartma fellah koftesi bide salata

Fellah koftesi mi?
Cok severim :KK52:
Kuzenim yapar,eniste asker olunca tayinlerden dolayi gezincede heryerin yemegini biliyor malum :)

Fellah koftesi mi?
Kuzenim yapar,eniste asker olunca tayinlerden dolayi gezincede heryerin yemegini biliyor malum :)

Benim anne antepli olunca ordn biliyorum ...benim kocada asker.geziyoruz iste malesef:KK43:
Annem gidio bu aksam:'(

Ayy uzuldum simdi hamissin ya niye yazdim ki ben..fellah koftesi bgurla yapilan mimik kofteler haslanip sos yapilio ustune canim. Veririm tarifini istersen
He biliom onu tv de tarifte denk gelmstim bi kac defa guzele benzio

Fellah koftesi mi?
yalanci bosnak mantismi onu hi yemedm hehhheh ama guzeldr bosnak mantsnin orjnali gbi deildrde fena da deildr :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim anne antepli olunca ordn biliyorum ...benim kocada asker.geziyoruz iste malesef:KK43:
Annem gidio bu aksam:'(

Oyy olsun buna sukur kizce gelebildi kalabildi sizlerle..
Kuzenimde antepteydi bi sure o zamandan..

He biliom onu tv de tarifte denk gelmstim bi kac defa guzele benzio

yalanci bosnak mantismi onu hi yemedm hehhheh ama guzeldr bosnak mantsnin orjnali gbi deildrde fena da deildr :)

Milfoyu 4 e boluyorsun kare kare hepsini iste icine malzemeyi koyup kapatip ters koyup pisiriyorsun :) sonradan yogurtla sosla cok guzel oluyor hem de cabuk oluyor..
Ben gelin mantisi diyorum :)))) bosnak mantisini yapamamda ben daha :KK9:

Liseye giderken hala zilllere basip kacan biri olarak araba cizmekte zevkli geldi:KK9:
Hala yapasim var zile basip kacmayi ama genelde gec saatlerde esimle oldugumuzdan durdurmustur hep beni:KK9: Sezen buyusunde onunla yapariz:KK53:

Isin birini birakinca bidaha hic toparlanmiyor kizce o yuzden hergun birsey mutlaka yapiyorumm..

Masallah valla sana :) Bende gececem birazdan anneme iftara kuzenim gelecek..
Ellerinden operim anacigininda:KK16:

Allah seni yaramazzz
Bnde senin annenin ellerindn öpüyorm....

Yemekler konusuluyor hee bn kactm iftardn sonra grszxz

telden yazıyorum....

Sviiiitttt sen çeşmede hangi hoteldesinnn....
Çok güzel dedin yaa bi bakaym yarn rezarvasyon yaptırcazz
Özelden de yazabilirsin...

telden yazıyorum....

kimmleeer geldiiiiiiiii buu topikten kimleeerrr geçtiiiiii:KK24:
hiçbissiiii siziiin hasretinizi gidermediiiiiii:KK24:
hiçbirisiiii sizin kadar sevilmediiiiiii :KK24:

hiçbissiiii siziiin hasretinizi gidermediiiiiii:KK24:
hiçbirisiiii sizin kadar sevilmediiiiiii :KK24:

:KK9::KK9: ohhh nesen daim olsun kizceeeee

hişşşşşşşşşşşşşşş ordakileerrr
yorulmuşş ama mutlu bi asen geldiiii:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:
bugün benim doğum günüümmmmm:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: hadi doğum günümü kutlayınn:KK9::KK9::KK9::KK9:
16 kişilik misafirim vardı bugünn mutfak masamı balkona çıkardım misafir masamı da açtım heryer insandııı:KK53::KK53: şükür ki yemekler yettii çaylar içildiii:KK8::KK8::KK8: eşim süpriz yapıp gizli saklı pasta almış herkesin içinde girdi odaya ve çok şaşırdım duygulandım:KK9::KK9: milletin içinde sümüklüü çocuklar gibi aağladımm:KK53::KK53::KK53:

inşallah cnm bnm hayırlısı:KK16:

bn annemlerle kv.leri aldm tmm yettiii.:KK9:
seninde az kalmışş dayan yarn bitiyorr:32sonra dön aramızaa:KK8:

hmmmmm sende mi istiyorsunn artık hadi hayrılısı olsun eşini 1 aya kalmaz ikna edersin:KK1::KK1::nazar::nazar:

plojooo
es geçmicem inş. ama 11 14 17 olucak sanrm öyle planlıyorum tabii planla ne kadr olursaaaa

valla istemiyodum ama böyle olsa da güzel olurmuş dedim ondan kanıma girdi bi kere bebek:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bakalım hayırlısı olsun o geleceği zamanı bilirrr:KK34::KK34::KK34::KK34:

Kizlaaar hepinizi cook ozledimm
Ama telden ne zaman yazmaya kalksam ya baglanti gitti ya oturum kapandi ben de telefona kustum :KK9:
Ama hep okudum sizi alttaki merakli ziyaretci bendim :KK9:

Simdi cesmedeyiz mukemmel burasi...hic olmadigim kadar huzurluyum ..
Eve donunce uzun uzun yazicam..hepinizi cok seviyorum:KK16:

QUOTE=amayaa;36181329]aydın günlerimiz olsun gelincikkkleeeerrrrr:KK16::KK16::KK16:

akşam eve gitttiğimde bi tomar sayfa olur okuyamazdım,svitiii her öğlen ve akşam işten çıkadan yazardı mutlaka.... svityyyiii özledimmmm:KK59::KK59::KK59:

sonra major da gelirdi anlatırdı....:KK59::KK59:

deva da evi aldı bizi unuttu maşallah :KK59:

hava kapalı amayaa hüzünlüü:KK59:

Amayaaa seni alintilayim dedim ama beceremedim sanirim
Burdan bi kitap aldim bebekle dogmak diye hamislik kitabi diye aldim
Tup bebekle hamile kalan bi annenin hamile kalma sureci ve sonrasini anlatiyor..hep aklimda sen vardin okurken..eger sakincasi yoksa bana ozelden is adresini gonder ya da istedlgin kargo subesini soyle sana gondereyim kitabi olur mu?

Hepinizi optum :KK54:[/QUOTE]
sivitoşşşş seni çok özledikkiiii:KK5::KK5::KK5::KK5:
ohh gezin eşinlee romantik romantikk:nazar::nazar: minnoşta ilk tatiline çıkmış olduu:KK9::KK9:

Herkese selamlarrr nasilsinz bakalim ben bugun iyiyim cok sukur asenim canim baya yorucu bir ramazan olucak senn icin davetlern kalabalikmis baya . Bnm icinde iyi dileklerde bulunmussun valla 2gun ruh halim kotuydu ama toparlandm bebegm bnmle olucak buna inaniyrm

tatlışkommm bitiridim çok şükürr şimdide de 3 gün ard arda annemde var iftar:KK9: :KK9::KK9: ama annemdeki tabi kendiminki gibi tempolu olmaz:KK9::KK9:

kendine gelcen tabi tatlışımm sen bebişine ne kadar güç veirsen o sana o kadar tutunurr:KK16::KK16::KK16:

:KK9::KK9: ohhh nesen daim olsun kizceeeee

amiiinn cnm kimseler olamayınca sarkı söyleyesim geldii.....
sesimi duyan kaçmaz böylecee:KK9::KK24:

yorulmuşş ama mutlu bi asen geldiiii:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:
bugün benim doğum günüümmmmm:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: hadi doğum günümü kutlayınn:KK9::KK9::KK9::KK9:
16 kişilik misafirim vardı bugünn mutfak masamı balkona çıkardım misafir masamı da açtım heryer insandııı:KK53::KK53: şükür ki yemekler yettii çaylar içildiii:KK8::KK8::KK8: eşim süpriz yapıp gizli saklı pasta almış herkesin içinde girdi odaya ve çok şaşırdım duygulandım:KK9::KK9: milletin içinde sümüklüü çocuklar gibi aağladımm:KK53::KK53::KK53:

valla istemiyodum ama böyle olsa da güzel olurmuş dedim ondan kanıma girdi bi kere bebek:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bakalım hayırlısı olsun o geleceği zamanı bilirrr:KK34::KK34::KK34::KK34:

ohh gezin eşinlee romantik romantikk:nazar::nazar: minnoşta ilk tatiline çıkmış olduu:KK9::KK9:

tatlışkommm bitiridim çok şükürr şimdide de 3 gün ard arda annemde var iftar:KK9: :KK9::KK9: ama annemdeki tabi kendiminki gibi tempolu olmaz:KK9::KK9:

kendine gelcen tabi tatlışımm sen bebişine ne kadar güç veirsen o sana o kadar tutunurr:KK16::KK16::KK16:

geçmiş olsun asencmmm....uzt bacaklarını balkona artık rahatlaa :)
doğum günün kutluu olsunnnnn:124::124::124::118::118:
nice mutlu yıllaraaaa...sağlıklaaa eşinden hediye isteee :emir_bebek: belki kabul ederrr:KK1:

heyırlısı cnm inş istediğiniz zmnda versin rabbimm

geçmiş olsun asencmmm....uzt bacaklarını balkona artık rahatlaa :)
doğum günün kutluu olsunnnnn:124::124::124::118::118:
nice mutlu yıllaraaaa...sağlıklaaa eşinden hediye isteee :emir_bebek: belki kabul ederrr:KK1:

heyırlısı cnm inş istediğiniz zmnda versin rabbimm

uzattım valla canım ama bi makinalık daha bulaşık kaldı onları da yerleştirince gerisi sonra artıkk:KK5::KK5:
sağol tatlışımm nice senelere hep beraber inşallaah:KK16::KK16:
valla istesemde o hediyeyi bana vermez :KK53::KK53::KK53: o kadar kararlı:KK53::KK53:

uzattım valla canım ama bi makinalık daha bulaşık kaldı onları da yerleştirince gerisi sonra artıkk:KK5::KK5:
sağol tatlışımm nice senelere hep beraber inşallaah:KK16::KK16:
valla istesemde o hediyeyi bana vermez :KK53::KK53::KK53: o kadar kararlı:KK53::KK53:

isteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü kara demişler:KK1::KK1:
boşver cnm yarn yaparsın kalanınıı

Gunaydinlarrr

Tup bebekle hamile kalan bi annenin hamile kalma sureci ve sonrasini anlatiyor..hep aklimda sen vardin okurken..eger sakincasi yoksa bana ozelden is adresini gonder ya da istedlgin kargo subesini soyle sana gondereyim kitabi olur mu?

Hepinizi optum :KK54:

kendine gelcen tabi tatlışımm sen bebişine ne kadar güç veirsen o sana o kadar tutunurr:KK16::KK16::KK16:[/QUOTE] asos asos iyki dogdun iyiki dogdun asossssss iyiki varsn tatliskommmmm happy happy happy birt day to youuuuuu canimmmm esinle bir omur mutluluklar her gunun bugunki gbi musmutlu gecsin yasasinnn asos gttikce morukluyorrr :) ohh yakinda bi bebiste gelir bn dogum gunlerni cok severm o yuzdrn cok sacmalarm hisslermi ifade edemem ki . Muahhh eylul tetasini cok optu :)

Kizlar onumde ilac surusu varrr :)smdi mama yedim ilac icicem ki hicte sevmem hele bi portakalli gbi efervesanim var ama bn sekerli ilacta sevmiom napim yani :)

Gunaydin tatliskolaarr:KK16:
Benim sabah neselerimmm :KK24:

ASOSSSS IYIKI DOGDUN KUZUUU
COK MUTLU YILLARIN OLSUN
BI DAHAKI DOGUM GUNUNU 3 KISI OLUN :emir_bebek:

PRENSESS otelimizin adi parla apart otel..
Sadece sabah kahvaltisi var diger ogunleri disarida yiyoruz
Kucuk bi havuzu var ama burda bi ilica plaji var valla havuzdan guzel oraya gidiyoruz arabayla 10dk..
Otel limana_carsiya yuruyerek 5dk falan..
Uyumak disinda hep disardayiz o yuzden bi skinti yasamadik otelle ilgili..yani tavsiye ederim..ama hersey dahil otel istersen cesmedekiler cok pahali..biz cok uyguna kaldk ramazan diye 5gun 500tl..ama yemegi disarda yedigimiz icin hersey dahil otelle ayniya geldi:KK9:
Ay ne cok yazdim oturum kapanmadan cvpliyim yinevyazayim:KK36:

KELEBEEEKKK cok gecmis olsun kuzum ama bozma sakin moralini..
Eylul annesine simsiki sarilicak vaktinde gelicek..
Farkli doktora gidicektiniz di mi?
Biz gittik farkli doktordan yorum almak guzel oluyor..
Sen yat dinlen misss gibi ...
Eylul tekmelere devam ediyor mu?
Ben daha hissedemedim ..
Ama seni bi geriden takip ediyorum karnim yeni kasinmaya basladi:KK9:
Sen yazdigin icin niye kasiniyorm demedm:KK9:

PLOJOOO SUPER ANNE:KK16:
cok uykusuz kaliyosun dimi:KK5:
Ama Sezenin o masum bakislari icin uykusuzluk bile guzell:emir_bebek:
Ah bi de utuler olmayaydi:KK9:
Tatil donusu beni camasir ve utu yigini bekliyor:KK5:
Hayatt tatil olsaaa:KK37:
Siz tatile gidebilicek misiniz plojocum?

Sivitos yazi araya karismis arayip bulcan :)
Ben daha hissedemedim ..
Sen yazdigin icin niye kasiniyorm demedm:KK9: evet baska dr a da goruncem bi ka randevu aldm bakalim canimcim... senjn tatil iyi gecio anladgm kadryla bebegim napio onu yorma annesi doverim he eylul tekme atmio ya bi defa atti daha tik yok jic hssetmiom atsa da babasida duysa artk kocis jeyecandan olcek hani kizimin tekmeleri diyip duruyor :)o kasinti bnde azaldi svittim yaa

Senin icin ben iciyim miiii:KK9:
Sen i bnm yerime cimcime portakalli ialaci duyunca nasil sevndi :) sanada verir yakinda ama hic guzel dil agzmi yuzumu buusturup iciom valla

16 kişilik misafirim vardı bugünn mutfak masamı balkona çıkardım misafir masamı da açtım heryer insandııı:KK53::KK53: şükür ki yemekler yettii çaylar içildiii:KK8::KK8::KK8: eşim süpriz yapıp gizli saklı pasta almış herkesin içinde girdi odaya ve çok şaşırdım duygulandım:KK9::KK9: milletin içinde sümüklüü çocuklar gibi aağladımm:KK53::KK53:

Iyi ki dogmussunn aseeenn
Annenle babana saglik,malzemeden kacmamislar:KK9::KK9:
Yeni yasinda hep iyi ki demen dilegiyle kizce..

Evet kacamadim :))
Sen soyle her zaman ben eslik ederim :)
Zaten devamli mesaideyim :KK53:

Kizlar onumde ilac surusu varrr :)smdi mama yedim ilac icicem ki hicte sevmem hele bi portakalli gbi efervesanim var ama bn sekerli ilacta sevmiom napim yani :)

Nefret ederim kalsiyum,magnezyum......
Agzim kamasti simdi bile :120::120:
Nefes almadan icip sonra da genizimde tadini hissetmemek icin burnumu tutup agzimdan hooooohh yapiyordum:KK53:
Ejderha gb:KK9::KK9:

Ben daha hissedemedim ..
Sen yazdigin icin niye kasiniyorm demedm:KK9:

Bunu odada pelerinimle ucarak yaziyorum:KK9::KK9:Super anne:KK9::KK9:
Tatil en kotu yani biriken esyalar :)

Sezen aksam 2 sabah 6 sonra 8 gb buara duzensiz mizmiz :) buyume atagi geciriyor diye dusunuyorum bekliyorum bakalim nasil bisy ogrenmis olacak :)
Tabi ki kizamiyom bile oyle masum ki..
Bide bende susmasi benimle olmak istemesi cok guzel :KK9:

Eylul gb nasipse istiyoruz canim Sezen 4 ayini doldurmus olacak hem denize goturmek istiyorum cok seviyor suyu insallah degismez..Ama iste su onemli :)
Aslinda bu sene buralarda gecirsek seneye yine Izmir'e gitsek diye dusunuyorum hem o da tadar keyfini :)
Bize yakin 2 taraf var biri Cebeci-Kumcağız biri Karasu(karadeniz) fix her sene tutulur ev kalinir ya annem teyzem ya kuzenim annem fln vs ama kalabalik iste oralar cok ama en temiz havuz bile denizden kotudur diye dusunursek degerlendirilebilir az az :)

E=asen7;36195096]hişşşşşşşşşşşşşşş ordakileerrr

Hepinizi optum :KK54:[/QUOTE]

kendine gelcen tabi tatlışımm sen bebişine ne kadar güç veirsen o sana o kadar tutunurr:KK16::KK16::KK16:[/QUOTE]

Dogum günün kutlu olsun canım nice yaşlara :KK1::KK1::KK1:

X