- 7 Haziran 2012
- 5.019
- 1.618
- 40
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #13.401
Ben daha yeni cok ... 6 haftlik bize surpriz oldu.. Bu yil sonu
dusunuyorduk ama rabbim bu zamani uygun gormus..
Amin canim allah isteyen herkese ama once teyzosuma nasib etsin ins.
uyanıncaa sizlereee günaydnnn
ben hala burdayım neden bilmiyorumm:26:
davulcu gitsin diye bekliyorum sanırımmm..
ileri gidiyorr sonra geri sonra aşağıya sonra atl yoldan yine geri gidiyorr kafam bam bam oluyorr:111::111:
öptm siziii grsz yarınnn yada bugunn
Simdi uyudu 37 bucugu gecmedi ama bucukken calpol verdim oyy ne tatliymis bu babanin sutumu ki bu pembe pembe tatli diye :))
Kiyamam..melul melul gulumsemeye calisiyordu :)
Ohh alisverislerde yapilmis mudure el sallarsin calis nenn kopek de cikarken
Sorma kizce bitkin dustu..Saglik icin ne yapalim..
Disarda yemek demissiniz ben ne yesem bisy cikiyor yahu esimle annem sinir oluyor bana neden bakiyormusum nasil bakmayim yahuiyi ki de bakiyorum yani kucuk tuycukler fln oluyor
Ben elimi havluya bile silemiyorum ufluyorum sildikten sonra
Bazen geliyorlar bana da..
Kim demis burclar degisik diye tipik basak iste bencenem dustu tuuuuu
Sakin gec kalma erken geeeelllll
iyi geceler gelincikleeerrrr
bu gece 2014 tüp bebek topiğindeki kızlarla kararlaştırdığımız üzere saat 1:30 da kalktık teheccüd namazı kıldık, tesbih çektik ve birbirimizin adlarını anarak dua ettik..... çok değişik bi his.... dünyanın her hangi bir yerinde hiç tanımadığım insanlar benim için dua etti, dünyanın herhangi bir yerinde olan hiç tanımadığım insanlar için aynı saatte ben de dua ettimmm
tatlımmm şükür ki aşıları atlattınızz:26::26:
şimdi sezoşun ateşi çıkmasın ağrılarııı kuş olsun uçsun inşallaaahh
bi anne olarak bebiişinin ağlamalarını durduramamak çaresiz olmak çok kötü dimiaşırı duygulandım
ayyy ne güzel yaaaalışveriş yapmak heleee ki tatilll alışverişiysee
tatile kaldı son 1 güüüüüüüüüüüünnn sivitoşş tatile çıkıyooorrr minnoş bayram ediyorrrrr
yazayım kuzum hamilelerden özür dileyerekteenn:18::18:
mercimek çorbası- taze fasulye zeytinyağlı-tavuklu sultan kebabı(google yaz nefis yemek tarflerinde var)- patates püresi-pilav -ve elbette geleneksel tatlım piyano kek
başka öneriniz var mı kii
bide aslında sigara böreği yapcaktım ama sultan kebabıda yufkalı olduğu için vazgeçtimm
uyumadın mı kuzum halagerçi şimdiye uyumuşsundur
bizim davulcu 1 de geliyoa ah manyak mıdır nedir millet 2 buçuk saat sahur mu yapak ben anlamadım
canımm allah dualarınızı kabul etsinnn(amin):26::26: Allah isteyen herkese nasip etsin şu mubarek günlerde:26::26:
bu arada bende GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN diyim öyle gideyim5.30a kadar buralardayım
Gunaydin cici gelinlerrrr...
Kv dem gitti annem daha burda yavas yavas duzen oturtacagiz boyle...ama saniyorm gece duznimiz uzun sure olmayacak..sizler nspiosunz ara sira girip girip okuyorm asagilarda gorulebilirim tam yazacak oluyorm ki kagan alarm veriyor..ozledim sizleri gelmesemde..optum ki sizi
Amayaa benim teyzem tatlim teyze dedigime bakmaayy maaşallah çok yeni daha çokg üzel
teyzoş kim teyzeniz mi,
tünaydın tatlışkolarrr
ben zaten iznimde bi sorun çıkıcağını bildiğimden çok heveslenemedim
müdür çağırdı beni ben de bi hışım gittim dedeim kesin kavga edicez
neyse Allahtan çok güzel-anlayışlı konuştu..
temmuzun son haftası çok yoğun olucaz ben bile iznimi iptal ettim dedi..
veee iznim 1 haftaya düştü
ama dedim herkes 2 hafta çıkıcak..sonuç ağustosta 1 hafta daha alıcam bölünmüş oldu
hemen oteli aradım neyseki bu hafta içi yer varmış
sonuç yarın doktor sonrası erdeke gidicez salı ya da çşambada çeşmeye gidicez..
ah o davulcular ..dün gece yine zıplayarak uyandım..
davulculara hayır kampanyası yapalım
tamam bahşiş verelim aa çalmasınlar yaa
canım inşallah daha iyisinizdir bu sabah...
o calpolun tadı hala ağzımda..
aaa canım istedi calpole aşerdim
mor bi kutudaysı sankii
canım Allah dualarınızı kabul etsin inşallah..
zaten bi müminin bir mümine ettiği dua daha çok kabul olurmuş..
valla hepiniz dualarımdasınız...
tatlışşşş süper bi menü olmuş..
çok sosyetik çok havalı
ama nasıl uyanıcan seennnn :26:
gerçi ezan geç okunuyor ya ordan şanslısın
düzen yavaş yavaş oturur canım yani öye ümit edyorum
aman Kağan sağlıklı olsun da...annen de yanında zaten..kv de gitmiş daha ne olsun
NENAAAAAAA ama ben seni de alıntılamıştım çıkmadı yaaa
sanırım normalmiş akıntılar...günlük ped kullanıyorum ama yine de pis hissediyor insan kendini bu sıcakta
neyse bebişlerimiz sağolsun da..
bence menün süper..daha ne olsun..
tavuk+pilav ikilisine bayılırım
bence de zamanlamamız süper..annem beni yaz ortası doğurmuş da kendini soğuk sulara atmış kadın yanmış resmen
gerçi senle burcumuz aynı sen de yazın doğmuşun..neyse biz annelerimize çekmedik
aaa iznin düştümü yine uyuz oldum müdürüne kılpaçino herifffffolsun sızde 1 haftayla yetınıceksnz agustostada cıkıcan ohh missss
evet ınsan kendını pis hissediyor o kadr bakım yapmama ragmen
evet ıkımzde yazın ortasnda dogrduk bnde aslan burcuyum yukselenımde başak aynı senın gibiyimmmmmmmmmmm ruh ikizimmmmmmmm zaten bnm dogum gunum 23 temmuz az kaldıııııı yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ay kızlar link koyamadım da bir derdim var bölümün de abim ve babama dayanamıyorum dıe bı topık acmıs kızzz okudum gulmekten yerlere yattm vallahi
senden 5 gün sonra daa benim
burda kutlama yaparız sana
bi dahaki doğum günümüzde inşallah bebişlerle kutlucaz...
klimalı ortamda bile terliyorum ben..menepozlu kadınlar gibi oldum
ayhhh miem bulandı ööööööğğğğğğğğğ
ne kadar kötü ya o evde yaşanır mı..
Allahım sen bu insanlar akıl fikir verrr ...
aaa nenoş kelebek olmuşşşş
Yaaa kizlar bisi sorucam 6. Haftsm ve azonce farkettim ki kahrengi
Akintim olmus.. Akintim vardi zaten sivi islatir gibi am busefer gunlk pedimde
baya kivamli bi akintim var korkmalimiyim.. Dr. a gitmelimiyim ?!? Akil verin
amiiinnnncanımm allah dualarınızı kabul etsinnn(amin):26::26: Allah isteyen herkese nasip etsin şu mubarek günlerde:26::26:
inşallahhhh tatlımmmmTeyzosum allah dualarinizi kabul etsin... Aminn.. Rabbim acilan ellerinuzi geri cevirmesin.. İsteyen herkese ama teyzosum ozellikle sana bu sene bebek en sagliklisindan nasib etsin ins.
o düzen yavaş yavaş oturcak artık şekerim yapcak bi şey yok... neyse ki anneciğin yanındaGunaydin cici gelinlerrrr...
Kv dem gitti annem daha burda yavas yavas duzen oturtacagiz boyle...ama saniyorm gece duznimiz uzun sure olmayacak..sizler nspiosunz ara sira girip girip okuyorm asagilarda gorulebilirim tam yazacak oluyorm ki kagan alarm veriyor..ozledim sizleri gelmesemde..optum ki sizi
canım ben de demiştim ya senle aynı yaşta evlenmişiz. ilk 4 aylık evliyken gittim doktora ve bana folik sit verip gönderdi. herşey normal dedi. ancak 2 ay sonra herhangi bir değişiklik olmayınca bir kadın doğum uzmanına gittim özele ve ultrason dışında smeer testi ve kan tahlillerimi yapınca erken menopoz riskim olduğu ortaya çıktı. bir kez tüp bebek denedim olmadı, bir dondurulmuş emriyom vardı çözülmedi. ikinci tedaviye başladım miyom çıktı ameliyat oldum. şimdi de yeniden tüp bebek tedavisine başlamak üzereyim. haftaya tam anlamıyla başlıycaz gibi....hb tşk ederim.amin isteyen herekese rabbim nasip etsin...
çok aratmadan üzmeden siz ne kadarlıksınız
alah analı babalı büyütüsn inş
ultrason baktı doktor ama kan tahlili istemedi
6 ay bekleyin eğer bebek olmaz ise o zaman başlarız dedi
ama bilmiyorum
folik asite başladım bende aile hekimime sorarak
inş sizinde rabbim gölünüze göre versin
Yaaa kizlar bisi sorucam 6. Haftsm ve azonce farkettim ki kahrengi
Akintim olmus.. Akintim vardi zaten sivi islatir gibi am busefer gunlk pedimde
baya kivamli bi akintim var korkmalimiyim.. Dr. a gitmelimiyim ?!? Akil verin
ben de ne kelebeği diyorum ayolll.... sen bizim nenamızsın....amoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşgel kız buraya iyice mahalle vari oldu heeee
Canım ben de kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok diye biliyorum ama yoğunlaşırsa git istersen doktora içinde kalmasın...
bu arada eşime de sinir oldum..
ya uykudan uyandırıp anlattım tatil planımızın değiştiğini..
uyku sersemi bişey anlamadı ama söylenip durdu neden değişiyormuş müdür kasti yapıyormuş vb.
e ben ne yapayım yaaaa bi de tatil dönüşü yine çalışıcm beyefendi uyumaya devam edicek ona ne oluyorsa....
kapattım telefonu tamam deyip hiç konuşasım yok gıcık koca
Canım ben de kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok diye biliyorum ama yoğunlaşırsa git istersen doktora içinde kalmasın...
bu arada eşime de sinir oldum..
ya uykudan uyandırıp anlattım tatil planımızın değiştiğini..
uyku sersemi bişey anlamadı ama söylenip durdu neden değişiyormuş müdür kasti yapıyormuş vb.
e ben ne yapayım yaaaa bi de tatil dönüşü yine çalışıcm beyefendi uyumaya devam edicek ona ne oluyorsa....
kapattım telefonu tamam deyip hiç konuşasım yok gıcık koca
amayaaaaa söcü gazetesnde cıplak uyumanın faydalarnı yazmıslar ben nedense lınk koyamıyorum bı baksanaBn faydalarnı okumadan basladım
Amayaa benim teyzem tatlim teyze dedigime bakma
aramizda sadece 4 yas varcok teyzem gibi durmuo
kendileri benden daha kucuk gosterio genelde ben onun
teyzesi gibiyim... Boydan kaybediyorum...
amiiinnnn
inşallahhhh tatlımmmm
o düzen yavaş yavaş oturcak artık şekerim yapcak bi şey yok... neyse ki anneciğin yanında
canım ben de demiştim ya senle aynı yaşta evlenmişiz. ilk 4 aylık evliyken gittim doktora ve bana folik sit verip gönderdi. herşey normal dedi. ancak 2 ay sonra herhangi bir değişiklik olmayınca bir kadın doğum uzmanına gittim özele ve ultrason dışında smeer testi ve kan tahlillerimi yapınca erken menopoz riskim olduğu ortaya çıktı. bir kez tüp bebek denedim olmadı, bir dondurulmuş emriyom vardı çözülmedi. ikinci tedaviye başladım miyom çıktı ameliyat oldum. şimdi de yeniden tüp bebek tedavisine başlamak üzereyim. haftaya tam anlamıyla başlıycaz gibi....
beni sakın yanlış anlama; ben burdaki hatunlara da sık sık aynı şeyi söyledim, hatta bende böyle bi şey çıkınca önce yeğenime ısrar ettim (ben gnlclkl'nin teyzesiyim) kan tahlilleri çok önemli... reglinin ikinci günü kandan bakılan fsh, tsh, e2, lh, prolaktin hormon düzeylerine bakılması gerek. fsh 10 üzeri bir değer çıkarsa sorun teşkil ediyor benimki gibi..... smeer testi alttan muayene olur gibi acı hissetmediğin rahminden doku alınması ve rahim durumun hakkında bilgi veren bir test. öncelik bunlarda..... sonrası erkekten spermiogram alınması ve onun testlerinin yapılması olarak devam ediyor. devlet hastanelerinde bu testleri yaptırabilirsin ama genelde evliliğinin ilk 6 ayı dolmadan yapmak istemiyorlar açıkcası. ben bir yıldan uzun zamandır uğraşıyorum. ilaçlar iğneler... tedavi olmadığım dönemlerde bitkisel kürler.... tabiki Allah nasip etmedikten sonra ne yapsak nafile ama en azından tedbirli olmak adına BENCE her kadının bu tarz testleri yaptırması ve kendi hakkında önce kendisinin bilgilenmesi gerekiyor....
bu arada eğer ben bu testleri yaptırmamış olsaydım, şüphelenmemi gerektirecek herhangi bir durumum yoktu. devlet hastanesine gittiğimde düzenli regl olup olmadığımı, kaç gün sürdüğünü, ağrılı geçirip geçirmediğimi sordu. her ay 28 günde bir regl olurum(ameliyat sonrası dahi şaşmadı) 4-5 sürer ve aşırı ağrılı olmaz, hiç ağrısız da değilimdir...
NENA, SVİTYYY sizlere de çok çok teşekkür ederimhep dualarınızda olmak dileğimle.... sizlerde benim hep aklımda dualarımdasınız; sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi inşallahhhh