- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- Konu Sahibi ayprensesii
- #13.381
Bi yenii arkadaş daha gelmiş hoşgelmişş o da mi hamile kalcakmışş ne güzell:sly:
telden yazıyorum....
telden yazıyorum....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol sekertommm bu arada senin icin binlerce kez amin diyebilirimaminn aminn amin amin amin amin amin amin aminana sen o zaman yarın erken kalkarsın 12 de falan..... panik yapma şekerim eminim kiiii süper olur herşeyyyy
hu huu tatlışkolarrrrrr ben geldimmm
net yine yavaşlıkta sınır tanımadığı için tel.den okudum burdan yazıyorum dolayısıyla alıntılayamadım ki yine :26:
ama hepiciğinzi okudum şimdi aklımda kalanları yazıcam inşallah..
NENAAA valla ateşler bastı bize napıcaz böyle bi de içim yanıyor hep limonata falan içiyorum...
zararlı olmasa kolayı dikivericem kafaya...
bu arada sorma bizim müdürü yarın bakalım napcaz..
bu arada nenoş özel olucak ama akıntın var mı
benim hamişlik öncesi hiç olmazdı şimdi var :26:
PRENSESS sağol kopyaladığın için burçları..
ben zaten kendimi hep yengeç gibi hissederdim..gayet duygusal ve ağlak
acaba artık burcumu soranlara yengeç mi desem
bu arada kilomu solemesem olur muu
gerçi NENOŞLA hemen hemen aynı kilodaymışız..
3 kilo verdim ben ama 1kilo geri aldım..hedefim toplamda 10 kilo ama inşallah tabi..
PLOJOOO aşıdan sonra yazmadın galiba inşallah ben atlamamışımdır ..
nasılsınız Sezen nasıl? inşallah sorunsuz olmuştur her şey...
ASENNN demek sonunda misafir ağırlamaya başladın..
misafir senin işin kuzum hiç heyecanlanma
menünde ne var?
yeni gelen arkadaş da hoşgelmişş..
ne güzel herkes bebiş istiyor..
tez zamanda haberleriniz alalım inşalah...
bu araadaaa yazdım mı bilmiyorum ayhh aızemer oldum genç yaşta kafa kalmadı
dün tam 3 arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim...
aşağı yukarı aynı zamanda evlenmiştik..
hatta biri hatırlarsanız aralıkta düğüne gitmiştim ya gemliğe o..
hızlı çıktılar
velhasıl bereketli aylara girdik..sizden de güzel haberler gelicek kiiiii
oyyyy kuzumaaaaaa kıyamam yaaaa... canım benimBende sizi okuyordum..
Kizce ara ara cigliklar atiyor uyuyor ciglik atiyor yine daliyor fln..Sanirim rotavirusu asisi var bagirsaklarla ilgili olan ondan dolayi sannci giriyor..
Omuzumda tutuyorum ayaklarini bi gorseniz kiviriyor top gb duruyor kucagimda cok yorulunca ayagima aliyorum ellerinden tutuyorum sakinlesmek istiyor..Sadece gazi olsa boyle yapmaz biliyorum cok cani acimazsa bu kadar bagirmaz hic..
Atesinide saat basi olcuyorum simdilik normal cikmaz insallah..
2 bacaklardan 1 sol koldan 1de agizdan toplam 4 asi..
Su koldan olan verem asisi hani hepimizde izi olan :) iste kizaracak iltihap gb olacak kabuk baglayacak fln..
Daha gideceeeekkk coookk yolumuuzz vaarr
oyyyy kuzumaaaaaa kıyamam yaaaa... canım benim
birlikte upuzun yollarınız musmutlu günleriniz olsun, tek acınız sızınız böyle sebeplerden olsun inşallah Allahım sağlık sıhat derdi vermesin sizlereeeee
Sagol sekertommm bu arada senin icin binlerce kez amin diyebilirimaminn aminn amin amin amin amin amin amin amin
Menumu sayimmii caniniz istersee:26:
Bu arada masallah kuzuu 3 hamilelik ne demek valla sezon acilmis:)))))
Bu arada bende plojoyu cok merak ettimmmmm duy sesimizi kii
Bende sizi okuyordum..
Kizce ara ara cigliklar atiyor uyuyor ciglik atiyor yine daliyor fln..Sanirim rotavirusu asisi var bagirsaklarla ilgili olan ondan dolayi sannci giriyor..
Omuzumda tutuyorum ayaklarini bi gorseniz kiviriyor top gb duruyor kucagimda cok yorulunca ayagima aliyorum ellerinden tutuyorum sakinlesmek istiyor..Sadece gazi olsa boyle yapmaz biliyorum cok cani acimazsa bu kadar bagirmaz hic..
Su koldan olan verem asisi hani hepimizde izi olan :) iste kizaracak iltihap gb olacak kabuk baglayacak fln..
Sagol sekertommm bu arada senin icin binlerce kez amin diyebilirimaminn aminn amin amin amin amin amin amin amin
Bende sizi okuyordum..
o kadar çok yoruldum ki yorgunluktan ağlayablirim
eşimle yemeği dışarıda yedik..sonraaa tatil alışverişine başlayıp kendimizi kaybettik..
neyseki avmler 10 da kapanıyor
amaaa sonunda alıcak şeyler buldum kendime..
2 tane bikini aldım 1 beden büyük normalden ee üst tarafın maşallahı var şimdiden
elbiseler yakışmadığı için-zaten hiiçç yakışmazdı-2 tane şalvar aldım çok rahat bi de beli lastikli etek veee askılı tişörtler....
sonuç kredi kartı booooom
benim canım istemez de diğer arkadaşları bilemiycem şimdi vebal almıyım
ah canım bişey istese...inanamazsınız her öğlen sadece kurufasulye-nohut yiyorum
sezonu kaçırmayınnnnn
kıyamam ki yaaaa...valla gözlerim dolu dolu okudum..
hatta eşime de anlattım o da kıyamadı ki....
inşallah ateşsiz sıkıntısız atlatırsnız bu geceyi.....
sonra o da ileride aşı izine bakıp gülümser bizim gibi...
yakın zmnda bnm arkadaslarda gelceklermişş bnde şimdiden düşünüyorum ne yapsam diyeee menuunu yazz
geçmiş olsun kızçee...minicik sezen ne kdr canı acıyordur şimdi onun
sağlıklı nice yollara plojoo
iyi etmişsin svitt... bizde cıkıcaz bi ara bizim tatilde yaklasıyorr
ama dısarıda yediklerine dikkat ediyosun dimi:44:
dışarıda bi koku varr nerden geldiyseee camları kaptsam patlarımm
öğlenleri hep lokantada ev yemeği yiyorum ama
itiraf edeyim bu akşam ilk kez pizza yedim bi dilim
kaçamak olur ki aradaa dimi
eline kolonya sür onu kokla..benim mide bulantılarım için en etkili bulduğum çözümdü..
olur olur arada kaçamak ama çok kaçamak arada olmaz dimi :)
valla cok kokuyorr...
bn yatmadan kollonya banyosu yapıyorum kii
yoksa kan emici evcil hayvanlar beni rahat bırakmıyorr
hem serinlersin iyi olur..
babamı da çok ısırır o sivriler babam da sinkovlar var ya vücuda sıkılan
onlarla resmen banyo yapar
santimetrekareye 500 kez sıkar
tv karşısında kalakaldım yatağa geçmeye mecalim yok...
kociş beni taşır mı acaba
ama petsaga oynuyor bayılsam fark etmez
o kadar çok yoruldum ki yorgunluktan ağlayablirim
eşimle yemeği dışarıda yedik..sonraaa tatil alışverişine başlayıp kendimizi kaybettik..
2 tane bikini aldım 1 beden büyük normalden ee üst tarafın maşallahı var şimdiden
elbiseler yakışmadığı için-zaten hiiçç yakışmazdı-2 tane şalvar aldım çok rahat bi de beli lastikli etek veee askılı tişörtler....
ah canım bişey istese...inanamazsınız her öğlen sadece kurufasulye-nohut yiyorum
sezonu kaçırmayınnnnn
yakın zmnda bnm arkadaslarda gelceklermişş bnde şimdiden düşünüyorum ne yapsam diyeee menuunu yazz
uyanıncaa sizlereee günaydnnn
ben hala burdayım neden bilmiyorumm:26:
davulcu gitsin diye bekliyorum sanırımmm..
ileri gidiyorr sonra geri sonra aşağıya sonra atl yoldan yine geri gidiyorr kafam bam bam oluyorr:111::111:
öptm siziii grsz yarınnn yada bugunn
Bende sizi okuyordum..
ayyy ne güzel yaaa alışveriş yapmak heleee ki tatilll alışverişiyseeo kadar çok yoruldum ki yorgunluktan ağlayablirim
sezonu kaçırmayınnnnn
yazayım kuzum hamilelerden özür dileyerekteenn:18::18:yakın zmnda bnm arkadaslarda gelceklermişş bnde şimdiden düşünüyorum ne yapsam diyeee menuunu yazz
uyanıncaa sizlereee günaydnnn
ben hala burdayım neden bilmiyorumm:26:
davulcu gitsin diye bekliyorum sanırımmm..
ileri gidiyorr sonra geri sonra aşağıya sonra atl yoldan yine geri gidiyorr kafam bam bam oluyorr:111::111:
öptm siziii grsz yarınnn yada bugunn
iyi geceler gelincikleeerrrr
bu gece 2014 tüp bebek topiğindeki kızlarla kararlaştırdığımız üzere saat 1:30 da kalktık teheccüd namazı kıldık, tesbih çektik ve birbirimizin adlarını anarak dua ettik..... çok değişik bi his.... dünyanın her hangi bir yerinde hiç tanımadığım insanlar benim için dua etti, dünyanın herhangi bir yerinde olan hiç tanımadığım insanlar için aynı saatte ben de dua ettimmm
bu gece 2014 tüp bebek topiğindeki kızlarla kararlaştırdığımız üzere saat 1:30 da kalktık teheccüd namazı kıldık, tesbih çektik ve birbirimizin adlarını anarak dua ettik..... çok değişik bi his.... dünyanın her hangi bir yerinde hiç tanımadığım insanlar benim için dua etti, dünyanın herhangi bir yerinde olan hiç tanımadığım insanlar için aynı saatte ben de dua ettimmm
ben yıne senı dınlemedım kiii gynmedmde ortunmedımde yanapımmm olmuo cok sıcak mumkun olsa derımıde cıakrtıp yatacamkız ben sana yorganla yat yada üstünü ört demedim ki saten gecelik giy içine çamaşır giyme dedim daha ne diyimmmmm.... aaaaaaa amaaaaa
Aminnnn bi ben mi dedim nedir
ben de yaklaşık 2 yıldır evliyim canım ilk evlendiğimde siz yaşlardaydık ve hemen istedik ama nasip... ultrason dışında kan testlerini yaptırdın mı????
hu huu tatlışkolarrrrrr ben geldimmm
net yine yavaşlıkta sınır tanımadığı için tel.den okudum burdan yazıyorum dolayısıyla alıntılayamadım ki yine :26:
ama hepiciğinzi okudum şimdi aklımda kalanları yazıcam inşallah..
NENAAA valla ateşler bastı bize napıcaz böyle bi de içim yanıyor hep limonata falan içiyorum...
zararlı olmasa kolayı dikivericem kafaya...
bu arada sorma bizim müdürü yarın bakalım napcaz..
bu arada nenoş özel olucak ama akıntın var mı
benim hamişlik öncesi hiç olmazdı şimdi var :26:
PRENSESS sağol kopyaladığın için burçları..
ben zaten kendimi hep yengeç gibi hissederdim..gayet duygusal ve ağlak
acaba artık burcumu soranlara yengeç mi desem
bu arada kilomu solemesem olur muu
gerçi NENOŞLA hemen hemen aynı kilodaymışız..
3 kilo verdim ben ama 1kilo geri aldım..hedefim toplamda 10 kilo ama inşallah tabi..
PLOJOOO aşıdan sonra yazmadın galiba inşallah ben atlamamışımdır ..
nasılsınız Sezen nasıl? inşallah sorunsuz olmuştur her şey...
ASENNN demek sonunda misafir ağırlamaya başladın..
misafir senin işin kuzum hiç heyecanlanma
menünde ne var?
yeni gelen arkadaş da hoşgelmişş..
ne güzel herkes bebiş istiyor..
tez zamanda haberleriniz alalım inşalah...
bu araadaaa yazdım mı bilmiyorum ayhh aızemer oldum genç yaşta kafa kalmadı
dün tam 3 arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim...
aşağı yukarı aynı zamanda evlenmiştik..
hatta biri hatırlarsanız aralıkta düğüne gitmiştim ya gemliğe o..
hızlı çıktılar
velhasıl bereketli aylara girdik..sizden de güzel haberler gelicek kiiiii
Bende sizi okuyordum..
olur olur arada kaçamak ama çok kaçamak arada olmaz dimi :)
valla cok kokuyorr...
bn yatmadan kollonya banyosu yapıyorum kii
yoksa kan emici evcil hayvanlar beni rahat bırakmıyorr
tatlımmm şükür ki aşıları atlattınızz:26::26:
şimdi sezoşun ateşi çıkmasın ağrılarııı kuş olsun uçsun inşallaaahh
bi anne olarak bebiişinin ağlamalarını durduramamak çaresiz olmak çok kötü dimi aşırı duygulandım
ayyy ne güzel yaaa alışveriş yapmak heleee ki tatilll alışverişiysee
tatile kaldı son 1 güüüüüüüüüüüünnn sivitoşş tatile çıkıyooorrr minnoş bayram ediyorrrrr
yazayım kuzum hamilelerden özür dileyerekteenn:18::18:
mercimek çorbası- taze fasulye zeytinyağlı-tavuklu sultan kebabı(google yaz nefis yemek tarflerinde var)- patates püresi-pilav -ve elbette geleneksel tatlım piyano kek
başka öneriniz var mı kii
bide aslında sigara böreği yapcaktım ama sultan kebabıda yufkalı olduğu için vazgeçtimm
uyumadın mı kuzum hala gerçi şimdiye uyumuşsundur
bizim davulcu 1 de geliyo a ah manyak mıdır nedir millet 2 buçuk saat sahur mu yapak ben anlamadım
canımm allah dualarınızı kabul etsinnn(amin):26::26: Allah isteyen herkese nasip etsin şu mubarek günlerde:26::26:
bu arada bende GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN diyim öyle gideyim 5.30a kadar buralardayım
Gunaydin cici gelinlerrrr...
Kv dem gitti annem daha burda yavas yavas duzen oturtacagiz boyle...ama saniyorm gece duznimiz uzun sure olmayacak..sizler nspiosunz ara sira girip girip okuyorm asagilarda gorulebilirim tam yazacak oluyorm ki kagan alarm veriyor..ozledim sizleri gelmesemde..optum ki sizi
H.G. İns. Tatlim allah hayirlisini versin.. Allahim teyzosumada nasib et allahim biz beraber buyutelim neolur allahimm... Amin.. Amin deyin lutfenn
kız ben sana yorganla yat yada üstünü ört demedim ki saten gecelik giy içine çamaşır giyme dedim daha ne diyimmmmm.... aaaaaaa amaaaaa
Aminnnn bi ben mi dedim nedir
ben de yaklaşık 2 yıldır evliyim canım ilk evlendiğimde siz yaşlardaydık ve hemen istedik ama nasip... ultrason dışında kan testlerini yaptırdın mı????
hb tşk ederim.amin isteyen herekese rabbim nasip etsin...
çok aratmadan üzmeden siz ne kadarlıksınız
alah analı babalı büyütüsn inş
ultrason baktı doktor ama kan tahlili istemedi
6 ay bekleyin eğer bebek olmaz ise o zaman başlarız dedi
ama bilmiyorum
folik asite başladım bende aile hekimime sorarak
inş sizinde rabbim gölünüze göre versin