Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
AMAYAAAA
Amiiiiinnn tum dualarinizaa..insallah beklediginiz gb olur canim

ASEN
Uykucu guzeeeelll
Evet zor bebisi oyle gormek..Bilmiyor ya o bende onu oraya koymusum caresiz gb hissettim ama saglik icin ne yapalim,tutsunda insallah asilari..

SWEATT
Mudure deseydin bu dukkan senin patronlar izin yapmaz
Uzuldum ama vardir bi hayir canim olsun..

NENAAA
Kelebek mi diyecektim
Guzel haberler ver bize yeni rumuzunla
Senin nesen yerinde olunca pek tatli oluyorsun:82:

Simdi daha sık emiyordur canim bizim simdi simdi istisnalar harici gece uykusu uzamaya basladi..Iyi olunda yeter ki..
Simdi daha rahat olursunuz insan azaldikca kendi halinizde..Evde erkek olmayinca iyi farkli odada oturmak,emzirmek bile iyi geliyor insana ..
Iyiyizz de sen arada :)

Yaaa kizlar bisi sorucam 6. Haftsm ve azonce farkettim ki kahrengi
Akintim olmus.. Akintim vardi zaten sivi islatir gibi am busefer gunlk pedimde
baya kivamli bi akintim var korkmalimiyim.. Dr. a gitmelimiyim ?!? Akil verin

Yerlesme kanamasi diye gecer canim o..
Ama doktorunla gorus bilsin..Onunda fikrini alman iyi olur senin basindan gecenleride bilmesi iyi her zaman durumunuz acisindan..

evet canım bir kadın doğum uzmanının görmesi iyi olur... ben geçen yıl özelde 100 tl muayene, 85 tl de diğer tahlillere vermiştim. illaki reglin 2. veya 3. günü olması gerekiyor bu testlerin.... bana devlet hastanesinde 6 aydan önce olmaz birinci yılınız dolduğunda da testlere bakarız dediler
bana da annem, anneannem ve varsa teyzemin menopoz yaşları soruldu. annem beni 38 yaşında doğurmuş, 10 yıl daha regl olmuş.... tabi doktor öyle diyince teyzeyi de sorunca, bende risk olunca hemen yeğenime sende baktır dedim sende vakit kaybetme bir sonraki reglinde hemen yaptır testlerini...
Selam kizlar nasilsiniz.
İnternetim yoktu ugrayamadim buraya kaç gündür
nerdesin sen kaç gündür

ayyy çok sıcak yaaaa... dumanım çıktı....

amin canım inşallahhhh kabul eder Rabbim dualarımızı

siz naptınız akşam sezoşla????

Asiri sicak canim hem de işyerinde .kapidan disari burnumu cikarmiyorum valla

Sizler napiyorsunuz geriye dönüp okumak zor benim için telden yaxiyorum PC im yok k. Bakmayin o yuzden

gözlerim yine şaşı olduu yahuuu sizden ötürü uyumucam artık

erken gelemedim aslnda yine erken geldim dee okurkenn bu saat olduu başım ağrıdı

tavuklu sultan kebabını görmüştüm cnm hatta iftarda yapıcaktımm da son anda vazgeçtimm...yemeğe gelirlerse yaparım bnde

allah dualarınızı kabul etsin amayacımm
perşembe gecesi daha cok kabul olur derler...inş sizinde dualarınız kabul olur...

amayaa bugun eşim gidiyor dr.a aksam 5.40a almış randevuu özele gidecek başka uygun gün yok 22 temmuza varmış geç olcak diye bugun gidiyor
inş. sorun cıkmaz ama cok korkuyorum :18: içimde kötü bi his var daha önce 2 defa su toplaması olmuştu..buna bağlı bi sorun cıkar diiyee

ahh o müdürr bi kıllaık yapacagı belliydi ztnn....
eşinde haklı gibi bnde olsam aynı tepkiyi verirdim kii
siz çeşmeye mi gidiyorsunuz kaç gün kalcaksınızz...erdeğe sonra gideydiniz 2ye bölünmüş tatil doya doya yaşardınızz...

bnde küstüm eşimee
p.tesi dedim git folik asit hapı al gec oldu kapandı dediii
salı yarın alırım dedi
çarşmba unuttum dediii
perşmbe arabayla işi vardıı
bugun dr.a geç kalırım yetişemem diyo
bnde inat ettim gidip almıcam kendi işi oluncaa bursanın taaa diğer ucuna gidiyorr

Selam kizlar nasilsiniz.
İnternetim yoktu ugrayamadim buraya kaç gündür

hoşgeldinn bende ceee-ee diyenlerden cıktın sandmm..
nasılsınn

Yok canim cikmadim buralardayim internetin azizliği iste iyiyim sağol sizleri sormali

Canım bir daha uygularsaniz banada haber verirmisin güzel fikirmis bende kalkarim gece namaza hepimiz için dua ederim

yok canımmm endişelenme inşallah bir şeycik çıkmaz diğer konuya gelince folik asit öyle çok da önemsencek bişey değil.... başlama zamanını o kadar da dert etme

Canım bir daha uygularsaniz banada haber verirmisin güzel fikirmis bende kalkarim gece namaza hepimiz için dua ederim
yapcaz yapcaz haber veririm canım tabi ki ne demek.... darısı sana da inşallahhhhRabbim senin de kucağını doldursun

Amin canim İnşallah Rabbim isteyen herkeze nasip etsin ben çok istiyorum benim Hevesimi gördükçe esimde istiyor evlenmeden önce bir iki sene yapmayiz diyordu simdi o da istiyor.

Seninde varmi tatil planin herkes tatilden bahsediyor. Calisiyormusun onuda bilmiyorum ama

bn çalışmıyorum cnm
ewt var kuşadasına gidicez inş.

inş. cnm bişi cıkmazz
bahane bulması bni sinir ediyoo yaa..

amin canım inşallahhhh kabul eder Rabbim dualarımızı

siz naptınız akşam sezoşla????

37.5 ta kaldi atesi cikmadi cok sukur..
2 gb uyuduk sayilir :)
Bugunde dudak buke buke aglayacak gb yapiyor :))) nazli biraz bugun..

gözlerim yine şaşı olduu yahuuu sizden ötürü uyumucam artık

erken gelemedim aslnda yine erken geldim dee okurkenn bu saat olduu başım ağrıdı

Gercekten bikere kacirinca sayfalari yakalanamayacak hale geliyor :))))

Esine kizma olsun stres yapma acelesi yok kizce..Hastaneden cikista alir yakinda eczane vardir zaten..

Teyzoslar yeni fotograflar ekledim..
Aklimdakilerden cekeyim dedim ama malzeme eksikligi var suan deneme yaptik anneannede :)))

kızlaaaarrr bi okuyayımm işime devam edeyim dedim ama maşallaaaaahh çeneler bugünde düşmüşşş toplayacam o çenelerinizii
5.30da yattımmm veee 1.30da uyanıp giyinipp bizim evimiz bilimum market bakkala uzak olduğu için yürüyüşe çıktım zeytinyağım yoktu evde hatta evde hiç bişey yoktu da almıştık yağı unutmuşumm onu almaya gittimmm 1 saat sokaklarda sıcağın alnında gezdikten sonraaa eve geldimm fasulyemi yaptım evi süpürdüm masamı hazırladım amaaa masa var yemek yok daha misafirler tabakları yiyebilirler gelince
şimdi tekrar gidip kalan işlerimi yapacaammm

hoşgeldin canımmm ohh kv de gitmiş annenle başbaaşa ne güzeel vakit geçirin başbaşa kuzumm
olsunn kağan bey şuan gözdemiz sen onla lgileen bize arada yazsan yeter ki

kızzz kelebek mi oldun sennn ayna'nın şarkısı var ya tırtıııll kelebek diye o geldi hemen aklıma
canım istedi deme ama üzülürüm kii
ateşli kelebeeeem benim

sivitoşummm o müdürünü gelip sandalyesine bağlamak istiyorumm kendisi tatile hiç çıkmasın
eşinde söylenmekte haklı kuzum valla banada olsa bende söylenirdim enişteye kızma
neyse 1 haftada ağustosta yatacaksın kuzum mis gibi bide böyle düşünn yine erdeğe gidersinizzz
valla 8 de gelecekler kuzum yetiştiririm yaa daha pek bişi yapmadım da

bende 18 temmuzuuuuuum kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:131::131:
ama ben yengeç burcuyumm

senden 5 gün sonra daa benim
burda kutlama yaparız sana
bi dahaki doğum günümüzde inşallah bebişlerle kutlucaz...

klimalı ortamda bile terliyorum ben..menepozlu kadınlar gibi oldum

bende 18 temmuzum kiiiiii yaşasın temmuzz kardeşliğii

ben yapınca nasıl olduğunu söylerim tatlış sanaa güzel olursa sende yaparsın

Prenses stres yapma...
Allah hayirlisini nasip etsin sanada İnşallah

Birgün mutlu haberlerini de okiruz buradan İnşallah

inşallah cnm isteyen herkeze hayırlısını nasip etsn...

valla ya en iisi ordan dvm etmek ama o zmnda konudan kopmuş oluyorumm
hastaneden cıknca iftar ymeğine gidecek işten ardaslarla.. aklna bile gelmezzz

Aklimdakilerden cekeyim dedim ama malzeme eksikligi var suan deneme yaptik anneannede :)))

gördüm canm maşallahh
ama babasına benziyo sezoşşş

bn çalışmıyorum cnm
ewt var kuşadasına gidicez inş.

inş. cnm bişi cıkmazz
bahane bulması bni sinir ediyoo yaa..

prenses tatlışkomm inşallah eşinin sonuçları iyi çıkarr pozitif ol tatlışımm

canımmm maşallah sezoşaa nasıl büyümüş kiii annesinin sütü yaramışşş

inşallah cnm..
eşim geldi gitti şimdii bnde anneme gidayim bariii napiim tek başımaa

Amiinn..

Bende oyle diyorum hatta istiyorumda ama genelde bana benzetiyorlar pff..
Babasina benzesin

geciyor zaman herturlu..
Tesekkur ederiiz :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…