Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Bi yenii arkadaş daha gelmiş hoşgelmişş o da mi hamile kalcakmışş ne güzell:sly:

telden yazıyorum....

ana sen o zaman yarın erken kalkarsın 12 de falan..... panik yapma şekerim eminim kiiii süper olur herşeyyyy
Sagol sekertommm bu arada senin icin binlerce kez amin diyebilirimaminn aminn amin amin amin amin amin amin amin

Menumu sayimmii caniniz istersee:26:

Bu arada masallah kuzuu 3 hamilelik ne demek valla sezon acilmis:)))))

Bu arada bende plojoyu cok merak ettimmmmm duy sesimizi kii

Son düzenleme:
Bende sizi okuyordum..

Kizce ara ara cigliklar atiyor uyuyor ciglik atiyor yine daliyor fln..Sanirim rotavirusu asisi var bagirsaklarla ilgili olan ondan dolayi sannci giriyor..
Omuzumda tutuyorum ayaklarini bi gorseniz kiviriyor top gb duruyor kucagimda cok yorulunca ayagima aliyorum ellerinden tutuyorum sakinlesmek istiyor..Sadece gazi olsa boyle yapmaz biliyorum cok cani acimazsa bu kadar bagirmaz hic..
Atesinide saat basi olcuyorum simdilik normal cikmaz insallah..
2 bacaklardan 1 sol koldan 1de agizdan toplam 4 asi..
Su koldan olan verem asisi hani hepimizde izi olan :) iste kizaracak iltihap gb olacak kabuk baglayacak fln..

Daha gideceeeekkk coookk yolumuuzz vaarr

oyyyy kuzumaaaaaa kıyamam yaaaa... canım benim

birlikte upuzun yollarınız musmutlu günleriniz olsun, tek acınız sızınız böyle sebeplerden olsun inşallah Allahım sağlık sıhat derdi vermesin sizlereeeee

Son düzenleme:

Amiinn cumlemizee insallaahh canim
Omuzumda uyuyor sadece,kimsede durmuyor..Atesi cikmadi buna cok sukur..

o kadar çok yoruldum ki yorgunluktan ağlayablirim
eşimle yemeği dışarıda yedik..sonraaa tatil alışverişine başlayıp kendimizi kaybettik..
neyseki avmler 10 da kapanıyor
amaaa sonunda alıcak şeyler buldum kendime..
2 tane bikini aldım 1 beden büyük normalden ee üst tarafın maşallahı var şimdiden
elbiseler yakışmadığı için-zaten hiiçç yakışmazdı-2 tane şalvar aldım çok rahat bi de beli lastikli etek veee askılı tişörtler....
sonuç kredi kartı booooom

benim canım istemez de diğer arkadaşları bilemiycem şimdi vebal almıyım
ah canım bişey istese...inanamazsınız her öğlen sadece kurufasulye-nohut yiyorum
sezonu kaçırmayınnnnn

kıyamam ki yaaaa...valla gözlerim dolu dolu okudum..
hatta eşime de anlattım o da kıyamadı ki....
inşallah ateşsiz sıkıntısız atlatırsnız bu geceyi.....
sonra o da ileride aşı izine bakıp gülümser bizim gibi...

yakın zmnda bnm arkadaslarda gelceklermişş bnde şimdiden düşünüyorum ne yapsam diyeee menuunu yazz

geçmiş olsun kızçee...minicik sezen ne kdr canı acıyordur şimdi onun
sağlıklı nice yollara plojoo

iyi etmişsin svitt... bizde cıkıcaz bi ara bizim tatilde yaklasıyorr
ama dısarıda yediklerine dikkat ediyosun dimi:44:

dışarıda bi koku varr nerden geldiyseee camları kaptsam patlarımm

öğlenleri hep lokantada ev yemeği yiyorum ama
itiraf edeyim bu akşam ilk kez pizza yedim bi dilim
kaçamak olur ki aradaa dimi
eline kolonya sür onu kokla..benim mide bulantılarım için en etkili bulduğum çözümdü..

olur olur arada kaçamak ama çok kaçamak arada olmaz dimi :)

valla cok kokuyorr...
bn yatmadan kollonya banyosu yapıyorum kii
yoksa kan emici evcil hayvanlar beni rahat bırakmıyorr

valla cok kokuyorr...

hem serinlersin iyi olur..
babamı da çok ısırır o sivriler babam da sinkovlar var ya vücuda sıkılan
onlarla resmen banyo yapar
santimetrekareye 500 kez sıkar

tv karşısında kalakaldım yatağa geçmeye mecalim yok...
kociş beni taşır mı acaba
ama petsaga oynuyor bayılsam fark etmez

onlarda iyi de bitiveriyorr kolonya hiç acılmamış 2tane daha var
bnde Pet Rescue Saga oynuyorum şuan
bence sen yat uyu ben yarın uyucammm
yarın son dimi senin ne zmn gidiyosunuz tatileee

uyanıncaa sizlereee günaydnnn
ben hala burdayım neden bilmiyorumm:26:
davulcu gitsin diye bekliyorum sanırımmm..
ileri gidiyorr sonra geri sonra aşağıya sonra atl yoldan yine geri gidiyorr kafam bam bam oluyorr:111::111:

öptm siziii grsz yarınnn yada bugunn

Simdi uyudu 37 bucugu gecmedi ama bucukken calpol verdim oyy ne tatliymis bu babanin sutumu ki bu pembe pembe tatli diye :))
Kiyamam..melul melul gulumsemeye calisiyordu :)

Ohh alisverislerde yapilmis mudure el sallarsin calis nenn kopek de cikarken

Sorma kizce bitkin dustu..Saglik icin ne yapalim..
Disarda yemek demissiniz ben ne yesem bisy cikiyor yahu esimle annem sinir oluyor bana neden bakiyormusum nasil bakmayim yahu iyi ki de bakiyorum yani kucuk tuycukler fln oluyor
Ben elimi havluya bile silemiyorum ufluyorum sildikten sonra
Bazen geliyorlar bana da..
Kim demis burclar degisik diye tipik basak iste ben cenem dustu tuuuuu

Sakin gec kalma erken geeeelllll

iyi geceler gelincikleeerrrr

bu gece 2014 tüp bebek topiğindeki kızlarla kararlaştırdığımız üzere saat 1:30 da kalktık teheccüd namazı kıldık, tesbih çektik ve birbirimizin adlarını anarak dua ettik..... çok değişik bi his.... dünyanın her hangi bir yerinde hiç tanımadığım insanlar benim için dua etti, dünyanın herhangi bir yerinde olan hiç tanımadığım insanlar için aynı saatte ben de dua ettimmm

tatlımmm şükür ki aşıları atlattınızz:26::26:
şimdi sezoşun ateşi çıkmasın ağrılarııı kuş olsun uçsun inşallaaahh
bi anne olarak bebiişinin ağlamalarını durduramamak çaresiz olmak çok kötü dimi aşırı duygulandım

ayyy ne güzel yaaa alışveriş yapmak heleee ki tatilll alışverişiysee
tatile kaldı son 1 güüüüüüüüüüüünnn sivitoşş tatile çıkıyooorrr minnoş bayram ediyorrrrr

yazayım kuzum hamilelerden özür dileyerekteenn:18::18:

mercimek çorbası- taze fasulye zeytinyağlı-tavuklu sultan kebabı(google yaz nefis yemek tarflerinde var)- patates püresi-pilav -ve elbette geleneksel tatlım piyano kek
başka öneriniz var mı kii
bide aslında sigara böreği yapcaktım ama sultan kebabıda yufkalı olduğu için vazgeçtimm

uyumadın mı kuzum hala gerçi şimdiye uyumuşsundur
bizim davulcu 1 de geliyo a ah manyak mıdır nedir millet 2 buçuk saat sahur mu yapak ben anlamadım

canımm allah dualarınızı kabul etsinnn(amin):26::26: Allah isteyen herkese nasip etsin şu mubarek günlerde:26::26:

bu arada bende GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN diyim öyle gideyim 5.30a kadar buralardayım

Teyzosum allah dualarinizi kabul etsin... Aminn.. Rabbim acilan ellerinuzi geri cevirmesin.. İsteyen herkese ama teyzosum ozellikle sana bu sene bebek en sagliklisindan nasib etsin ins.

Gunaydin cici gelinlerrrr...
Kv dem gitti annem daha burda yavas yavas duzen oturtacagiz boyle...ama saniyorm gece duznimiz uzun sure olmayacak..sizler nspiosunz ara sira girip girip okuyorm asagilarda gorulebilirim tam yazacak oluyorm ki kagan alarm veriyor..ozledim sizleri gelmesemde..optum ki sizi

gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr bendeniz topıgın en cılgın en ateşli kadınıııııı wuhuwwwwwwwwwwwwwwwww

ben yıne senı dınlemedım kiii gynmedmde ortunmedımde yanapımmm olmuo cok sıcak mumkun olsa derımıde cıakrtıp yatacam

canım valla tam zamanında hamıle kalmısız sıcakalr pısırıyor yemınle nefes alamıyorum aksama kadr ayaklarm davul gıbı sısıyor yuruyemıyorum offf napıcaz bız ruh ıkızım yaaaaaaaaa

bide akıntıyı sormussun ayıp deıl sor kuzum sen kadın kadına paylasıoz ıste valla bnm normalde cok az akıntım olurdum smdı valla cok oluo bnm bıde ıdrar yolu enfk. var dr fıtıl verdı henuz duzenlı kullanamdm bıkac gun daha kullanım ınsallah duzelıcem baya baya akıo bıde kötü kokuo ben hijyen olmasam fena olurdu ama sureklı yıkıyorum ıyıce kuruluyrm bol su ıcıyrm temzlensın dıe

ohh bugun yogun olcan bnde aksam kardeslermı bıde erkek kardesmn kız arkdsı geldı konyadan 1 haftdr annemde onları alaym dedım ıs cıkısı kostur kostur bsyler yapcm cok bsyde yapmam gercı tavuk,pilav salata corba napım anca okdr oluo zaten oruclu degıller

oyy yerım ben onu pis cadı uff olmus operım ısırırım koparırım totosunu

valla cok kokuyorr...

sende bendensn bnde kolonyayla banyo yapıyorum esmde dıokıhastane gıbı kokuosun

allah dualarnızı kabul etsn ınsallah,bız hepımz senn ıcın dua edyrzz emın ol

ohh menuye bak agzım sulandı

bizi bırakma arada gelllll

H.G. İns. Tatlim allah hayirlisini versin.. Allahim teyzosumada nasib et allahim biz beraber buyutelim neolur allahimm... Amin.. Amin deyin lutfenn

hb tşk ederim.amin isteyen herekese rabbim nasip etsin...
çok aratmadan üzmeden siz ne kadarlıksınız
alah analı babalı büyütüsn inş

ultrason baktı doktor ama kan tahlili istemedi
6 ay bekleyin eğer bebek olmaz ise o zaman başlarız dedi
ama bilmiyorum
folik asite başladım bende aile hekimime sorarak
inş sizinde rabbim gölünüze göre versin

Ben daha yeni cok ... 6 haftlik bize surpriz oldu.. Bu yil sonu
dusunuyorduk ama rabbim bu zamani uygun gormus..
Amin canim allah isteyen herkese ama once teyzosuma nasib etsin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…