- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
- Konu Sahibi ayprensesii
- #13.421
AMAYAAAA
Amiiiiinnn tum dualarinizaa..insallah beklediginiz gb olur canim
ASEN
Uykucu guzeeeelll
Evet zor bebisi oyle gormek..Bilmiyor ya o bende onu oraya koymusum caresiz gb hissettim ama saglik icin ne yapalim,tutsunda insallah asilari..
SWEATT
Mudure deseydin bu dukkan senin patronlar izin yapmaz
Uzuldum ama vardir bi hayir canim olsun..
NENAAA
Kelebek mi diyecektim
Guzel haberler ver bize yeni rumuzunla
Senin nesen yerinde olunca pek tatli oluyorsun:82:
Simdi daha sık emiyordur canim bizim simdi simdi istisnalar harici gece uykusu uzamaya basladi..Iyi olunda yeter ki..
Simdi daha rahat olursunuz insan azaldikca kendi halinizde..Evde erkek olmayinca iyi farkli odada oturmak,emzirmek bile iyi geliyor insana ..
Iyiyizz de sen arada :)
Yerlesme kanamasi diye gecer canim o..
Ama doktorunla gorus bilsin..Onunda fikrini alman iyi olur senin basindan gecenleride bilmesi iyi her zaman durumunuz acisindan..
Amiiiiinnn tum dualarinizaa..insallah beklediginiz gb olur canim
ASEN
Uykucu guzeeeelll
Evet zor bebisi oyle gormek..Bilmiyor ya o bende onu oraya koymusum caresiz gb hissettim ama saglik icin ne yapalim,tutsunda insallah asilari..
SWEATT
Mudure deseydin bu dukkan senin patronlar izin yapmaz
Uzuldum ama vardir bi hayir canim olsun..
NENAAA
Kelebek mi diyecektim
Guzel haberler ver bize yeni rumuzunla
Senin nesen yerinde olunca pek tatli oluyorsun:82:
Gunaydin cici gelinlerrrr...
Kv dem gitti annem daha burda yavas yavas duzen oturtacagiz boyle...ama saniyorm gece duznimiz uzun sure olmayacak..sizler nspiosunz ara sira girip girip okuyorm asagilarda gorulebilirim tam yazacak oluyorm ki kagan alarm veriyor..ozledim sizleri gelmesemde..optum ki sizi
Simdi daha sık emiyordur canim bizim simdi simdi istisnalar harici gece uykusu uzamaya basladi..Iyi olunda yeter ki..
Simdi daha rahat olursunuz insan azaldikca kendi halinizde..Evde erkek olmayinca iyi farkli odada oturmak,emzirmek bile iyi geliyor insana ..
Iyiyizz de sen arada :)
Yaaa kizlar bisi sorucam 6. Haftsm ve azonce farkettim ki kahrengi
Akintim olmus.. Akintim vardi zaten sivi islatir gibi am busefer gunlk pedimde
baya kivamli bi akintim var korkmalimiyim.. Dr. a gitmelimiyim ?!? Akil verin
Yerlesme kanamasi diye gecer canim o..
Ama doktorunla gorus bilsin..Onunda fikrini alman iyi olur senin basindan gecenleride bilmesi iyi her zaman durumunuz acisindan..