Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
tünaydın tatlışkolarrr :KK16:
ben zaten iznimde bi sorun çıkıcağını bildiğimden çok heveslenemedim :KK43:
müdür çağırdı beni ben de bi hışım gittim dedeim kesin kavga edicez
neyse Allahtan çok güzel-anlayışlı konuştu..
temmuzun son haftası çok yoğun olucaz ben bile iznimi iptal ettim dedi..
veee iznim 1 haftaya düştü :KK14:
ama dedim herkes 2 hafta çıkıcak..sonuç ağustosta 1 hafta daha alıcam bölünmüş oldu :KK31:
hemen oteli aradım neyseki bu hafta içi yer varmış
sonuç yarın doktor sonrası erdeke gidicez salı ya da çşambada çeşmeye gidicez..

uyanıncaa sizlereee günaydnnn:21::21:
ben hala burdayım neden bilmiyorumm:26:
davulcu gitsin diye bekliyorum sanırımmm..
ileri gidiyorr sonra geri sonra aşağıya sonra atl yoldan yine geri gidiyorr kafam bam bam oluyorr:111::111:

öptm siziii grsz yarınnn yada bugunn:KK54::KK54:

ah o davulcular ..dün gece yine zıplayarak uyandım..
davulculara hayır kampanyası yapalım En Büyük KK
tamam bahşiş verelim aa çalmasınlar yaa :KK9:
Simdi uyudu 37 bucugu gecmedi ama bucukken calpol verdim oyy ne tatliymis bu babanin sutumu ki bu pembe pembe tatli diye :))
Kiyamam..melul melul gulumsemeye calisiyordu :)

Ohh alisverislerde yapilmis mudure el sallarsin calis nenn kopek de cikarken :KK9::KK9:

Sorma kizce bitkin dustu..Saglik icin ne yapalim..
Disarda yemek demissiniz ben ne yesem bisy cikiyor yahu esimle annem sinir oluyor bana neden bakiyormusum nasil bakmayim yahu :KK9: iyi ki de bakiyorum yani kucuk tuycukler fln oluyor :KK9:
Ben elimi havluya bile silemiyorum ufluyorum sildikten sonra :KK9:
Bazen geliyorlar bana da..
Kim demis burclar degisik diye tipik basak iste ben :KK53: cenem dustu tuuuuu

Sakin gec kalma erken geeeelllll:KK24:

canım inşallah daha iyisinizdir bu sabah...
o calpolun tadı hala ağzımda..
aaa canım istedi calpole aşerdim :KK9: :KK9:
mor bi kutudaysı sankii :KK53:
iyi geceler gelincikleeerrrr:KK16::KK16::KK16:

bu gece 2014 tüp bebek topiğindeki kızlarla kararlaştırdığımız üzere saat 1:30 da kalktık teheccüd namazı kıldık, tesbih çektik ve birbirimizin adlarını anarak dua ettik..... çok değişik bi his.... dünyanın her hangi bir yerinde hiç tanımadığım insanlar benim için dua etti, dünyanın herhangi bir yerinde olan hiç tanımadığım insanlar için aynı saatte ben de dua ettimmm:KK16::KK16::KK16:

canım Allah dualarınızı kabul etsin inşallah..
zaten bi müminin bir mümine ettiği dua daha çok kabul olurmuş..
valla hepiniz dualarımdasınız...:KK16:
tatlımmm şükür ki aşıları atlattınızz:26::26:
şimdi sezoşun ateşi çıkmasın ağrılarııı kuş olsun uçsun inşallaaahh:nazar::nazar:
bi anne olarak bebiişinin ağlamalarını durduramamak çaresiz olmak çok kötü dimi:KK5::KK5: aşırı duygulandım:KK25::KK25:

ayyy ne güzel yaaa:KK16::KK16: alışveriş yapmak heleee ki tatilll alışverişiysee:KK16::KK16:
tatile kaldı son 1 güüüüüüüüüüüünnn sivitoşş tatile çıkıyooorrr minnoş bayram ediyorrrrr:KK55::KK55::KK55::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

yazayım kuzum hamilelerden özür dileyerekteenn:18::18:

mercimek çorbası- taze fasulye zeytinyağlı-tavuklu sultan kebabı(google yaz nefis yemek tarflerinde var)- patates püresi-pilav -ve elbette geleneksel tatlım piyano kek:KK53::KK53::KK9::KK9:
başka öneriniz var mı kii:KK6::KK6::KK6:
bide aslında sigara böreği yapcaktım ama sultan kebabıda yufkalı olduğu için vazgeçtimm

uyumadın mı kuzum hala:KK53::KK53: gerçi şimdiye uyumuşsundur :KK1::KK1::KK1:
bizim davulcu 1 de geliyo:KK53::KK53: a ah manyak mıdır nedir millet 2 buçuk saat sahur mu yapak ben anlamadım:KK53::KK53:

canımm allah dualarınızı kabul etsinnn(amin):26::26: Allah isteyen herkese nasip etsin şu mubarek günlerde:26::26:

bu arada bende GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN diyim öyle gideyim:KK23::KK23: 5.30a kadar buralardayım:KK30::KK30:

tatlışşşş süper bi menü olmuş..
çok sosyetik çok havalı :KK9:
ama nasıl uyanıcan seennnn :26:
gerçi ezan geç okunuyor ya ordan şanslısın :KK9:
Gunaydin cici gelinlerrrr...
Kv dem gitti annem daha burda yavas yavas duzen oturtacagiz boyle...ama saniyorm gece duznimiz uzun sure olmayacak..sizler nspiosunz ara sira girip girip okuyorm asagilarda gorulebilirim tam yazacak oluyorm ki kagan alarm veriyor..ozledim sizleri gelmesemde..optum ki sizi

düzen yavaş yavaş oturur canım yani öye ümit edyorum :KK9:
aman Kağan sağlıklı olsun da...annen de yanında zaten..kv de gitmiş daha ne olsun :KK9:

NENAAAAAAA ama ben seni de alıntılamıştım çıkmadı yaaa :KK31:
sanırım normalmiş akıntılar...günlük ped kullanıyorum ama yine de pis hissediyor insan kendini bu sıcakta :KK50:
neyse bebişlerimiz sağolsun da..
bence menün süper..daha ne olsun..
tavuk+pilav ikilisine bayılırım:KK56:

bence de zamanlamamız süper..annem beni yaz ortası doğurmuş da kendini soğuk sulara atmış kadın yanmış resmen :KK1:
gerçi senle burcumuz aynı sen de yazın doğmuşun..neyse biz annelerimize çekmedik :KK8:

ayy maaşallah çok yeni daha çokg üzel
teyzoş kim teyzeniz mi,
Amayaa benim teyzem tatlim teyze dedigime bakma
aramizda sadece 4 yas var :KK66: cok teyzem gibi durmuo
kendileri benden daha kucuk gosterio genelde ben onun
teyzesi gibiyim... Boydan kaybediyorum...

Son düzenleme:
tünaydın tatlışkolarrr :KK16:
ben zaten iznimde bi sorun çıkıcağını bildiğimden çok heveslenemedim :KK43:
müdür çağırdı beni ben de bi hışım gittim dedeim kesin kavga edicez
neyse Allahtan çok güzel-anlayışlı konuştu..
temmuzun son haftası çok yoğun olucaz ben bile iznimi iptal ettim dedi..
veee iznim 1 haftaya düştü :KK14:
ama dedim herkes 2 hafta çıkıcak..sonuç ağustosta 1 hafta daha alıcam bölünmüş oldu :KK31:
hemen oteli aradım neyseki bu hafta içi yer varmış
sonuç yarın doktor sonrası erdeke gidicez salı ya da çşambada çeşmeye gidicez..

ah o davulcular ..dün gece yine zıplayarak uyandım..
davulculara hayır kampanyası yapalım En Büyük KK
tamam bahşiş verelim aa çalmasınlar yaa :KK9:

canım inşallah daha iyisinizdir bu sabah...
o calpolun tadı hala ağzımda..
aaa canım istedi calpole aşerdim :KK9: :KK9:
mor bi kutudaysı sankii :KK53:

canım Allah dualarınızı kabul etsin inşallah..
zaten bi müminin bir mümine ettiği dua daha çok kabul olurmuş..
valla hepiniz dualarımdasınız...:KK16:

tatlışşşş süper bi menü olmuş..
çok sosyetik çok havalı :KK9:
ama nasıl uyanıcan seennnn :26:
gerçi ezan geç okunuyor ya ordan şanslısın :KK9:

düzen yavaş yavaş oturur canım yani öye ümit edyorum :KK9:
aman Kağan sağlıklı olsun da...annen de yanında zaten..kv de gitmiş daha ne olsun :KK9:

NENAAAAAAA ama ben seni de alıntılamıştım çıkmadı yaaa :KK31:
sanırım normalmiş akıntılar...günlük ped kullanıyorum ama yine de pis hissediyor insan kendini bu sıcakta :KK50:
neyse bebişlerimiz sağolsun da..
bence menün süper..daha ne olsun..
tavuk+pilav ikilisine bayılırım:KK56:

bence de zamanlamamız süper..annem beni yaz ortası doğurmuş da kendini soğuk sulara atmış kadın yanmış resmen :KK1:
gerçi senle burcumuz aynı sen de yazın doğmuşun..neyse biz annelerimize çekmedik :KK8:

aaa iznin düştümü yine uyuz oldum müdürüne kılpaçino herifffff:KK52::KK52:olsun sızde 1 haftayla yetınıceksnz agustostada cıkıcan ohh missss

evet ınsan kendını pis hissediyor o kadr bakım yapmama ragmen :KK14:

evet ıkımzde yazın ortasnda dogrduk bnde aslan burcuyum yukselenımde başak aynı senın gibiyimmmmmmmmmmm ruh ikizimmmmmmmm zaten bnm dogum gunum 23 temmuz az kaldıııııı yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:KK16::KK16::KK16:

ay kızlar link koyamadım da bir derdim var bölümün de abim ve babama dayanamıyorum dıe bı topık acmıs kızzz okudum gulmekten yerlere yattm vallahi:KK52::KK52:

aaa iznin düştümü yine uyuz oldum müdürüne kılpaçino herifffff:KK52::KK52:olsun sızde 1 haftayla yetınıceksnz agustostada cıkıcan ohh missss

evet ınsan kendını pis hissediyor o kadr bakım yapmama ragmen :KK14:

evet ıkımzde yazın ortasnda dogrduk bnde aslan burcuyum yukselenımde başak aynı senın gibiyimmmmmmmmmmm ruh ikizimmmmmmmm zaten bnm dogum gunum 23 temmuz az kaldıııııı yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:KK16::KK16::KK16:

senden 5 gün sonra daa benim:KK52:
burda kutlama yaparız sana :KK76:
bi dahaki doğum günümüzde inşallah bebişlerle kutlucaz...

klimalı ortamda bile terliyorum ben..menepozlu kadınlar gibi oldum :KK9:

ay kızlar link koyamadım da bir derdim var bölümün de abim ve babama dayanamıyorum dıe bı topık acmıs kızzz okudum gulmekten yerlere yattm vallahi:KK52::KK52:

ayhhh miem bulandı ööööööğğğğğğğğğ :KK53:
ne kadar kötü ya o evde yaşanır mı..
Allahım sen bu insanlar akıl fikir verrr ...
aaa nenoş kelebek olmuşşşş :KK52:

Yaaa kizlar bisi sorucam 6. Haftsm ve azonce farkettim ki kahrengi
Akintim olmus.. Akintim vardi zaten sivi islatir gibi am busefer gunlk pedimde
baya kivamli bi akintim var korkmalimiyim.. Dr. a gitmelimiyim ?!? Akil verin

senden 5 gün sonra daa benim:KK52:
burda kutlama yaparız sana :KK76:
bi dahaki doğum günümüzde inşallah bebişlerle kutlucaz...

klimalı ortamda bile terliyorum ben..menepozlu kadınlar gibi oldum :KK9:

:KK9::KK9:happy birt dayyyy nena ve sivitoşşşş happy birt day nena ve sivitoşşş:KK9::KK9:

ayhhh miem bulandı ööööööğğğğğğğğğ :KK53:
ne kadar kötü ya o evde yaşanır mı..
Allahım sen bu insanlar akıl fikir verrr ...
aaa nenoş kelebek olmuşşşş :KK52:

kelebek oldm evettttt ay okurken krıze grdm ne pis millet kız da garıbım derdnı anlatmıs ama komık anlatmıs detayına kadr yazmıs hahha

canım o bnde de olmustu kacıncı haftamdı bılemıyorum ama normal oldgu soylendı nette de korkulmaması gerektgı yazıyor kan gelmedgı surece problem olmaz ama ıcım rahar etmıo dersen baktır rahatla

canımm allah dualarınızı kabul etsinnn(amin):26::26: Allah isteyen herkese nasip etsin şu mubarek günlerde:26::26:
amiiinnnn:KK16:

Teyzosum allah dualarinizi kabul etsin... Aminn.. Rabbim acilan ellerinuzi geri cevirmesin.. İsteyen herkese ama teyzosum ozellikle sana bu sene bebek en sagliklisindan nasib etsin ins.
inşallahhhh tatlımmmm:KK54:

Gunaydin cici gelinlerrrr...
Kv dem gitti annem daha burda yavas yavas duzen oturtacagiz boyle...ama saniyorm gece duznimiz uzun sure olmayacak..sizler nspiosunz ara sira girip girip okuyorm asagilarda gorulebilirim tam yazacak oluyorm ki kagan alarm veriyor..ozledim sizleri gelmesemde..optum ki sizi
o düzen yavaş yavaş oturcak artık şekerim yapcak bi şey yok... neyse ki anneciğin yanında:KK19:

hb tşk ederim.amin isteyen herekese rabbim nasip etsin...
çok aratmadan üzmeden siz ne kadarlıksınız
alah analı babalı büyütüsn inş

ultrason baktı doktor ama kan tahlili istemedi
6 ay bekleyin eğer bebek olmaz ise o zaman başlarız dedi
ama bilmiyorum
folik asite başladım bende aile hekimime sorarak
inş sizinde rabbim gölünüze göre versin
canım ben de demiştim ya senle aynı yaşta evlenmişiz. ilk 4 aylık evliyken gittim doktora ve bana folik sit verip gönderdi. herşey normal dedi. ancak 2 ay sonra herhangi bir değişiklik olmayınca bir kadın doğum uzmanına gittim özele ve ultrason dışında smeer testi ve kan tahlillerimi yapınca erken menopoz riskim olduğu ortaya çıktı. bir kez tüp bebek denedim olmadı, bir dondurulmuş emriyom vardı çözülmedi. ikinci tedaviye başladım miyom çıktı ameliyat oldum. şimdi de yeniden tüp bebek tedavisine başlamak üzereyim. haftaya tam anlamıyla başlıycaz gibi....
beni sakın yanlış anlama; ben burdaki hatunlara da sık sık aynı şeyi söyledim, hatta bende böyle bi şey çıkınca önce yeğenime ısrar ettim (ben gnlclkl'nin teyzesiyim :KK1:) kan tahlilleri çok önemli... reglinin ikinci günü kandan bakılan fsh, tsh, e2, lh, prolaktin hormon düzeylerine bakılması gerek. fsh 10 üzeri bir değer çıkarsa sorun teşkil ediyor benimki gibi..... smeer testi alttan muayene olur gibi acı hissetmediğin rahminden doku alınması ve rahim durumun hakkında bilgi veren bir test. öncelik bunlarda..... sonrası erkekten spermiogram alınması ve onun testlerinin yapılması olarak devam ediyor. devlet hastanelerinde bu testleri yaptırabilirsin ama genelde evliliğinin ilk 6 ayı dolmadan yapmak istemiyorlar açıkcası. ben bir yıldan uzun zamandır uğraşıyorum. ilaçlar iğneler... tedavi olmadığım dönemlerde bitkisel kürler.... tabiki Allah nasip etmedikten sonra ne yapsak nafile ama en azından tedbirli olmak adına BENCE her kadının bu tarz testleri yaptırması ve kendi hakkında önce kendisinin bilgilenmesi gerekiyor....

bu arada eğer ben bu testleri yaptırmamış olsaydım, şüphelenmemi gerektirecek herhangi bir durumum yoktu. devlet hastanesine gittiğimde düzenli regl olup olmadığımı, kaç gün sürdüğünü, ağrılı geçirip geçirmediğimi sordu. her ay 28 günde bir regl olurum(ameliyat sonrası dahi şaşmadı) 4-5 sürer ve aşırı ağrılı olmaz, hiç ağrısız da değilimdir...

NENA, SVİTYYY sizlere de çok çok teşekkür ederim:KK16::KK16::KK16: hep dualarınızda olmak dileğimle.... sizlerde benim hep aklımda dualarımdasınız; sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi inşallahhhh:KK16::KK16:

Canım ben de kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok diye biliyorum ama yoğunlaşırsa git istersen doktora içinde kalmasın...

bu arada eşime de sinir oldum..
ya uykudan uyandırıp anlattım tatil planımızın değiştiğini..
uyku sersemi bişey anlamadı ama söylenip durdu neden değişiyormuş müdür kasti yapıyormuş vb.
e ben ne yapayım yaaaa bi de tatil dönüşü yine çalışıcm beyefendi uyumaya devam edicek ona ne oluyorsa....
kapattım telefonu tamam deyip hiç konuşasım yok gıcık koca En Büyük KK

Canım ben de kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok diye biliyorum ama yoğunlaşırsa git istersen doktora içinde kalmasın...

uyku sersemi bişey anlamadı ama söylenip durdu neden değişiyormuş müdür kasti yapıyormuş vb.
e ben ne yapayım yaaaa bi de tatil dönüşü yine çalışıcm beyefendi uyumaya devam edicek ona ne oluyorsa....

adamın planları suya dustu daha ne olsun ki :KK52::KK52::KK52::KK52:

amayaaaaa söcü gazetesnde cıplak uyumanın faydalarnı yazmıslar ben nedense lınk koyamıyorum bı baksana :KK52::KK52: bn faydalarnı okumadan basladım:KK9::KK9:

Tesekkur ederim kizlar sikinti yok diyorsaniz yoktur..
Optummm sizi

Amayaa benim teyzem tatlim teyze dedigime bakma
aramizda sadece 4 yas var :KK66: cok teyzem gibi durmuo
kendileri benden daha kucuk gosterio genelde ben onun
teyzesi gibiyim... Boydan kaybediyorum...

anladım hayırlısı olsun inş
rabbim isteyen herkese nasip etsin
benimde lisede arkadaşlarım vardı teyze/yiğen aynı senenin çocukları idi...
hatta bizim çok tuhafımıza giderdi:KK1:

amiiinnnn:KK16:

inşallahhhh tatlımmmm:KK54:

o düzen yavaş yavaş oturcak artık şekerim yapcak bi şey yok... neyse ki anneciğin yanında:KK19:

canım ben de demiştim ya senle aynı yaşta evlenmişiz. ilk 4 aylık evliyken gittim doktora ve bana folik sit verip gönderdi. herşey normal dedi. ancak 2 ay sonra herhangi bir değişiklik olmayınca bir kadın doğum uzmanına gittim özele ve ultrason dışında smeer testi ve kan tahlillerimi yapınca erken menopoz riskim olduğu ortaya çıktı. bir kez tüp bebek denedim olmadı, bir dondurulmuş emriyom vardı çözülmedi. ikinci tedaviye başladım miyom çıktı ameliyat oldum. şimdi de yeniden tüp bebek tedavisine başlamak üzereyim. haftaya tam anlamıyla başlıycaz gibi....
beni sakın yanlış anlama; ben burdaki hatunlara da sık sık aynı şeyi söyledim, hatta bende böyle bi şey çıkınca önce yeğenime ısrar ettim (ben gnlclkl'nin teyzesiyim :KK1:) kan tahlilleri çok önemli... reglinin ikinci günü kandan bakılan fsh, tsh, e2, lh, prolaktin hormon düzeylerine bakılması gerek. fsh 10 üzeri bir değer çıkarsa sorun teşkil ediyor benimki gibi..... smeer testi alttan muayene olur gibi acı hissetmediğin rahminden doku alınması ve rahim durumun hakkında bilgi veren bir test. öncelik bunlarda..... sonrası erkekten spermiogram alınması ve onun testlerinin yapılması olarak devam ediyor. devlet hastanelerinde bu testleri yaptırabilirsin ama genelde evliliğinin ilk 6 ayı dolmadan yapmak istemiyorlar açıkcası. ben bir yıldan uzun zamandır uğraşıyorum. ilaçlar iğneler... tedavi olmadığım dönemlerde bitkisel kürler.... tabiki Allah nasip etmedikten sonra ne yapsak nafile ama en azından tedbirli olmak adına BENCE her kadının bu tarz testleri yaptırması ve kendi hakkında önce kendisinin bilgilenmesi gerekiyor....

bu arada eğer ben bu testleri yaptırmamış olsaydım, şüphelenmemi gerektirecek herhangi bir durumum yoktu. devlet hastanesine gittiğimde düzenli regl olup olmadığımı, kaç gün sürdüğünü, ağrılı geçirip geçirmediğimi sordu. her ay 28 günde bir regl olurum(ameliyat sonrası dahi şaşmadı) 4-5 sürer ve aşırı ağrılı olmaz, hiç ağrısız da değilimdir...

NENA, SVİTYYY sizlere de çok çok teşekkür ederim:KK16::KK16::KK16: hep dualarınızda olmak dileğimle.... sizlerde benim hep aklımda dualarımdasınız; sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi inşallahhhh:KK16::KK16:

öylemi teyze derken sizi kast ediyormuş demek çok güzel
çok açıklayıcı yazmışsınız tşk ederim öncelikle...
folik asit içiyorum şimdilik o zaman bir dahaki ay adetimin 2.günü kan değerlerime baktırayım çünkü şu an 5.günümdeyim olmaz sanırım değil mi kan testi.doktorlar 6 ayı sınır görüyorlar hatta bazıları 1 seneyi devirmden tedavi önermiyorlar ama benim gibi yaşı olan bayanların dikkat etmesi gerekiyor.smear testide yaptırayım ben.bunlar için kadın doğum uzmanına mı gitmem gerekiyor?
doktor bana kısırlık var mı sülalede diye sordu yok dedim..adet düzensiziliğin var mı diye sordu klasik sorulardı açıkçası
inş bakalım rabbim aratmadan nasşp etsin...

bu arada bitkisel tedavi demişsiniz ya bunu bende denemek istiyorum açıkçası
balın içine ısırgan otunu karşıtırıp günde 1/2 tatlı kaşığı yemek iyi imiş fakat erkeğinde yemesi gerekiyormuş birde balın iyi katileli bal olması gerekiyor bu çok etkili imiş ablam söylemişti ama ben yapmadım...

inş rabbim sizede gönlünüze göre verir tez zamanda

X