- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #13.341
tünaydınlar tatlışkolarrrr
sabah sabah yine müdür delirtti beni..
şaka mıydı bilmiyorum yarına kadar bes -bireysel emeklilik-satmazsan izine çıkamazsın diyor...
görsün bak o izne nasıl çıkılyor...
daha bir gün rapor almadım ateşli bile çalıştım ama hele bi izin vermesi hemen rapor alırım izinlerim bana kalır
neyse sizi de bıktırdım bizim müdürden...
bu arada kv ile görümcelere bizim bebişe tulum falan almışlar gelişme var
aaaa bi bakayım bakalım ben ne olmuşum
ama bence de plojonun dediği gibi sorakileri etkileyebilir...
kıyamam Sezoşa ne güzel uyumuş kiii
olsun 1:30da gidersiniz dinamik bi şekilde :9.
sana da aşı öncesi iyi olmuş deliksiz uyumak...
ağrısız acısız aşıları olsun minik meleğin..
ben 10 ay sonra hamile kaldım canım..
senin hemen mi oldu?
ayhh bana da ateşler basıyor nenaaa
aslında evimiz serin ama ben ateşlendim
bi de kısacık şort askılıyla yatayım diyorum eşim belin açılıyor diye kızıyor...
nerdeyse yün yorganla yatırcak beni
Yok artik o kadar da degil... Ama yine de beliniz cok da acikta kalmasin bencede... Bide ilk haftalarda ne gibi degisimleriniz olmustu gobeginiz nasildi? Gnl tutturmus gobegim ve miden surekli sis diye, ay bi sey diyin su kiza gaaariiiiii
Ama sis teyzos gormedin mi fotografi giydigim kot bana buyuk olan bi kot tu nasil sikmis gormedin mi??? Buara ben sort atletle yattim sonra hastaneye kaldirildim kusmaktan icim disima cikti muhtemelen usutmkten o gunden sonra sarilip sarmalaniyorum cok sicak vide vucudum ates topu gibi ama yapcak bisiyok .. Dikkat edin kizlarYok artik o kadar da degil... Ama yine de beliniz cok da acikta kalmasin bencede... Bide ilk haftalarda ne gibi degisimleriniz olmustu gobeginiz nasildi? Gnl tutturmus gobegim ve miden surekli sis diye, ay bi sey diyin su kiza gaaariiiiii
şaka mıydı bilmiyorum yarına kadar bes -bireysel emeklilik-satmazsan izine çıkamazsın diyor...
daha bir gün rapor almadım ateşli bile çalıştım ama hele bi izin vermesi hemen rapor alırım izinlerim bana kalır
senin hemen mi oldu?
bi de kısacık şort askılıyla yatayım diyorum eşim belin açılıyor diye kızıyor...
Yok artik o kadar da degil... Ama yine de beliniz cok da acikta kalmasin bencede... Bide ilk haftalarda ne gibi degisimleriniz olmustu gobeginiz nasildi? Gnl tutturmus gobegim ve miden surekli sis diye, ay bi sey diyin su kiza gaaariiiiii
Ama sis teyzos gormedin mi fotografi giydigim kot bana buyuk olan bi kot tu nasil sikmis gormedin mi??? Buara ben sort atletle yattim sonra hastaneye kaldirildim kusmaktan icim disima cikti muhtemelen usutmkten o gunden sonra sarilip sarmalaniyorum cok sicak vide vucudum ates topu gibi ama yapcak bisiyok .. Dikkat edin kizlar
Gunayyydddiiinnn bendende...
Buarada dunyamiz 30 derece batiya kaymis kizlar.. Burclar yeniden tarihendirilmis.. Ozellikle bebegim hangi burc olcak diye hesap yapanlara diyorum ewdeki hesap carsiya uymicak buarada ben artik ikizler degilmisim üüüü...
Tarihler cok aptalca cok incelemedim ama şöyle soylim akrep sadece 6 gun hihihih cok degidik esit bolunmemis.. Ben ikizler degilmisim bos vaktimde incelerim.. Teyzos ama bebegim yine balik yine balik üüüü...
Kızlar merhaba yeni evlilerden hemen hamile kalan var mı
bence o kadar sevinme tatlım 13. burç eklemişler YILANCI burcugünaydınnnnn uyanır uyanmaz anneme koştumm elbise dikiriyorum daa tatile hazırlık
işttteeeeee buuuuuuuuuuuuu belediğim haberrrr
o hesap yapan benim işteeee
çok mu şanslıyımm akrep olarak kaymamış oluyorum
ama şimdilerde hamile kalırsam inş. ikizler olmucak mııı ne güzel haber yarabbiimmm
bncede yeni doğanlar için geçerlidir...geçmiştekiler değişmez onların yıldızı fln bi yerdeydii aynı gün doğanların bile yukselenleri farklı vs... bnde bakaymmm
bu topikte pek yok sanrım vardı ama gittiler....
bnm yakın arkdasım balayında hamile kaldı 1hafta sonra gitmişlerdiii
ablmda 3 ay sonra hamile kaldı...
bn de 3 ay sonra istedim ama 10 ay olduuu....kısmet nasip işi eğer oldusan üzülme tadını cıkarr...:26:
sviiittt
o müdürün öyle bi hakkı yok kiözelde olsan neyseee şikayet ederim seni deee
olmadı rapor alırsın mazeretin de hazırr
gnl
moralini bozma alışırsın o şişkinliklere
major ve deva
bizi unutular artık gelmiyorlarr.. bizi sevmiyorlarrr
svit-- nena--- gnl-- cikolata
kaç kg ile hamile kaldınız şimdi kaç kilosunuzz özel değilseee merk ediyorum daaa:26:özleden de cvp verebilirsiniz
kulaklarım cınladııııı :) selamlargünaydınnnnn uyanır uyanmaz anneme koştumm elbise dikiriyorum daa tatile hazırlık
ama şimdilerde hamile kalırsam inş. ikizler olmucak mııı ne güzel haber yarabbiimmm
bncede yeni doğanlar için geçerlidir...geçmiştekiler değişmez onların yıldızı fln bi yerdeydii aynı gün doğanların bile yukselenleri farklı vs... bnde bakaymmm
bn de 3 ay sonra istedim ama 10 ay olduuu....kısmet nasip işi eğer oldusan üzülme tadını cıkarr...:26:
sviiittt
gnl
major ve deva
kaç kg ile hamile kaldınız şimdi kaç kilosunuzz özel değilseee merk ediyorum daaa:26:özleden de cvp verebilirsiniz
bence o kadar sevinme tatlım 13. burç eklemişler YILANCI burcu
buna göre ben balık olmuşum, eşim boğa.... veeee GNL bebişin hesaplayıcı da doğma tarihi 8 mart çıkıyodu ya... o da kova olmuş...pehhhhhh!!!!
kımler burda anlatayım kısaca neler yaptıgımı evım bıttı yuppı de yuppı esımın yanına gıttım geldım bır haber beklyrdm o henuz olmadı hala beklıyorum ısle alakalıydı ıs degısıklıgı ev cok cıcı oldu zaten gormustunuz
aynen öyleee yaaa bn akreptim terazimii oldum eşimde yay burcuydu yılan olmuşşş
hoşgeldinnn ama cok ara verdin yaaanaslsın iyisin inş.
plojooo tahminimiz yanlış sanrım 2200 yıl öncesinden bahsediyoo
Vatan'ın haberine göre antik çağdaki gökbilimciler, burç hesabı yaparken dünya yörüngesindeki kaymaları hesaba almadılar. Alman bilim adamlarının hesabına göre 6.7 milyar insanın burcu değişti.
Gökbilimciler, yüzyıllardır kullanılan burç sisteminin hatalı olabileceğini ve her gün gazetede okuduğunuz burcunuzun aslında size ait olmayabileceğini ortaya koydu. Bugün kullanılan burçlar kuşağı, yaklaşık 2200 yıl önce dünyadan bakıldığında dünyadan görünen güneşin 12 takımyıldızına göre yer aldığı konuma göre hesaplanıyordu. Doğum gününde güneş hangi yıldız kümesiyle (boğa, aslan ve terazi gibi) aynı çizgide yer alıyorsa burç da buna göre belirleniyordu. Ancak antik astrologlara göre güneş dünyanın çevresinde dönüyordu. Yani teorileri daha baştan hatalıydı. Dünyanın yörüngesinde her yıl meydana gelen değişiklikleri de hesaba katmaları o günkü bilgileriyle mümkün değildi. Alman bilim adamlarına göre işte bu bilgi eksikliği, burç sisteminin baştan hatalı olduğu anlamına geliyor.
Vatan'daki habere göre Dusseldorf Üniversitesine göre Güneşin burçlar için sıfır noktası sayılan 21 Marttaki ilkbahar noktası, yörüngedeki değişiklik nedeniyle her yıl hafif hafif batıya doğru kayıyor. Bu da yeni bir burç haritasının varlığını ortaya çıkarıyor.
Yörüngedeki bu hareketle yüzyıllar içerisinde dünyanın dönüşünde 36 derecelik bir sapma gerçekleşti. Burçlar da 2200 yıl öncesine göre 10da bir oranında yani yaklaşık bir burç kaydı. Bu hemen hemen herkesin burcunun kaydığı anlamına geliyor. Yani 220 yıl önce 27 Kasımda doğan biriyle 1960 yılında 27 Kasımında doğan birinin burcu aynı değil. 29 Kasım ve 17 Aralık arasında doğanlar da sıralamaya sonradan giren 13üncü takımyıldız Ophiuchus (Yılan) burcuna giriyor.
İşte yeni burç takvimi:
Oğlak: 20 Ocak-16 Şubat
Kova: 16 Şubat-11 Mart
Balık: 11 Mart-18 Nisan
Koç: 19 Nisan-13 Mayıs
Boğa: 13 Mayıs-21 Haziran
İkizler: 21 Haziran-20 Temmuz
Yengeç: 20 Temmuz-10 Ağustos
Aslan: 10 Ağustos-16 Eylül
Başak: 16 Eylül-30 Ekim
Terazi: 30 Ekim-23 Kasım
Akrep: 23 Kasım-29 Kasım
Yay: 17 Aralık-20 Ocak
*Yılan: 29 Kasım-17 Aralık
aynen öyleee yaaa bn akreptim terazimii oldum eşimde yay burcuydu yılan olmuşşş
hoşgeldinnn ama cok ara verdin yaaanaslsın iyisin inş.
plojooo tahminimiz yanlış sanrım 2200 yıl öncesinden bahsediyoo
Vatan'ın haberine göre antik çağdaki gökbilimciler, burç hesabı yaparken dünya yörüngesindeki kaymaları hesaba almadılar. Alman bilim adamlarının hesabına göre 6.7 milyar insanın burcu değişti.
Gökbilimciler, yüzyıllardır kullanılan burç sisteminin hatalı olabileceğini ve her gün gazetede okuduğunuz burcunuzun aslında size ait olmayabileceğini ortaya koydu. Bugün kullanılan burçlar kuşağı, yaklaşık 2200 yıl önce dünyadan bakıldığında dünyadan görünen güneşin 12 takımyıldızına göre yer aldığı konuma göre hesaplanıyordu. Doğum gününde güneş hangi yıldız kümesiyle (boğa, aslan ve terazi gibi) aynı çizgide yer alıyorsa burç da buna göre belirleniyordu. Ancak antik astrologlara göre güneş dünyanın çevresinde dönüyordu. Yani teorileri daha baştan hatalıydı. Dünyanın yörüngesinde her yıl meydana gelen değişiklikleri de hesaba katmaları o günkü bilgileriyle mümkün değildi. Alman bilim adamlarına göre işte bu bilgi eksikliği, burç sisteminin baştan hatalı olduğu anlamına geliyor.
Vatan'daki habere göre Dusseldorf Üniversitesine göre Güneşin burçlar için sıfır noktası sayılan 21 Marttaki ilkbahar noktası, yörüngedeki değişiklik nedeniyle her yıl hafif hafif batıya doğru kayıyor. Bu da yeni bir burç haritasının varlığını ortaya çıkarıyor.
Yörüngedeki bu hareketle yüzyıllar içerisinde dünyanın dönüşünde 36 derecelik bir sapma gerçekleşti. Burçlar da 2200 yıl öncesine göre 10da bir oranında yani yaklaşık bir burç kaydı. Bu hemen hemen herkesin burcunun kaydığı anlamına geliyor. Yani 220 yıl önce 27 Kasımda doğan biriyle 1960 yılında 27 Kasımında doğan birinin burcu aynı değil. 29 Kasım ve 17 Aralık arasında doğanlar da sıralamaya sonradan giren 13üncü takımyıldız Ophiuchus (Yılan) burcuna giriyor.
İşte yeni burç takvimi:
Oğlak: 20 Ocak-16 Şubat
Kova: 16 Şubat-11 Mart
Balık: 11 Mart-18 Nisan
Koç: 19 Nisan-13 Mayıs
Boğa: 13 Mayıs-21 Haziran
İkizler: 21 Haziran-20 Temmuz
Yengeç: 20 Temmuz-10 Ağustos
Aslan: 10 Ağustos-16 Eylül
Başak: 16 Eylül-30 Ekim
Terazi: 30 Ekim-23 Kasım
Akrep: 23 Kasım-29 Kasım
Yay: 17 Aralık-20 Ocak
*Yılan: 29 Kasım-17 Aralık
Bende bugun bi cok gazetede okudum 13. Burc ve burclar bi oncekine kaymis yani ikizlerdim boga olmusum...
ıyyım canımcım evet oyle oldu malesef uzun ara verdık ben sımdı kova mıyım ne bu burc ıslerı bırı bana anlatsın ben balıkken cok mutluydum
bnde yay olmuşmm ama bn akrep olmayı cok seviyorum özelliklerini de taşıyorum...
bndee akrep olmaktann...bence bu böyle kalır kimse sevmemiş 13.burcuu
ya evet ama bence sahsen yılan burcu oglak burcundan cok oturdu bır tanıdıgıma ozellıklerıne baktımda bence dogru bır kanaat dedım ama olsun bırazda kova oluruz
hehe
ama bnm kocacığıma yılan olmaz kiii olsa olsa kedii olur uslu kediciklerden
ammmaaa enişteye dedğin gibi tam uymuş oluyorr
cnm bn 69 la hamıle kaldm 2.5 kılo aldm 71,5 hadı 72 dıyelımgünaydınnnnn uyanır uyanmaz anneme koştumm elbise dikiriyorum daa tatile hazırlık
sviiittt
gnl
major ve deva
kımler burda anlatayım kısaca neler yaptıgımı evım bıttı yuppı de yuppı esımın yanına gıttım geldım bır haber beklyrdm o henuz olmadı hala beklıyorum ısle alakalıydı ıs degısıklıgı ev cok cıcı oldu zaten gormustunuz
Yok canim bacaktan koldan ve agizdan damla seklinde asilar..
Cok sicak be nenaa zaten simdi yaniyorsundurda ayriyetten sen daha beter..
Aslinda goturdun mantilari bizsiz ondanda olabilir uyuyamamanhani bize manti nenaaaaaaa
senin hemen mi oldu?
cnm bn 69 la hamıle kaldm 2.5 kılo aldm 71,5 hadı 72 dıyelım
hg cnm yenı evn hayrlı olsn nasıl keyfler
yedımmmm hemde hepsını
sızın mudur olduıkca problemlı bnce ne munasebet ıznını kullandrmam nedemk o senın sosyal hakkın şikayet etsen varya ayagnı kaydırırlar onun terbıesz nasıl sınır oldum satma bakalım ızın verıomu vermıomu yemınle kafasnı kopartrm
ay evet sıcaktan bayılacam artk yaaa napcaz bız sivit yaaaaaa:26:
sen yıne sortla falan yatıon bn bıldgn hıc bsy gymıom oyle daHA RAHAT napim...
ıyyım kusum sen nasılsın