Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Oyyy
Nasil sevindim anlatamam..
Burdayim anne uzulme demis gb :)

Dikkatli ol kizcem yine de..
dimi plojo yaaaa, dikkatli olsun.... yazık eylül yorulmuş dinlenmek istemiş ama anası onu işe götürüyo
kızcağız da napsın ben gelmiiiiiiiceeeeeeemmmmm diye kendini yere atıp bağırıp çağıramadından tepikliyo anneyi

Kontrolumuz vardi bugun esim soru bombardimanina tuttu doktoru bol gulumsemeli iyi gecti :))

4700 gr 56 cm olmus kizce phhh
Buyudu be ceyizi hazirlasam mi
Hiiiii vermicem onu ben :82:

Yarinda asilar var,bakalim nasil dertlesecezz :))) cok icmek isteyecek bu sefer

Insallah sukrettirerek andirsin
inşallah canımmmm

ama daha önce bi kez daha demiştim, benim dünyaya geliş amacım evlenip çocuk doğurmak değildi zaten... evlenmeyi dahi düşünmüyodum.. belki de o yüzden, bana durumum dünyanın sonuymuş yada çok büyük bi sorunmuş gibi gelmiyo.... olmazsa da vardır bi sebebi diyorum....

dediğin gibi Rabbim şükürle andıracak sebepler versin cümlemize inşallahhhh ve de bu günlerimizi aratmasın inşallahhhhh

günaydn ben geldımmmm yorgun bitkin vazıyetteym iş yernde bildgnz ruh gıbıyım sırtım belım her yerım agrıdan kopuo cok yattmm

Nenossss dinlemedi geldin ise demii koparcam kafani amaaaa eylul minnosuma kiyamammm

Bu arada allah nasip edersee seneye baharda dusunuyorum calismakariii

Merhaba ben amanyaa nin yegeni.. Araniza katilmak istiyorum.. Teyzosumun referansi etkili olur umarim... Benide araniza alin..Herkese slmlar..

Canimmm hos geldinnnn amoss beni unutmuss tanistirmayi bende bu topigin bi ferdiyim ama kendime bi sifat bulamadimm
Biz seni teyzosundan taniyoruzz burda bahsediyordu
Bu arada bebisin hayirli olsun sag salim kucagina al insallahh

Sivitosss hakikaten ayran ictik ayri dustuk
Bicimsiz gobusunu yerim kiz senin
Ogrensene gelsene 101 e cok sariyo
Indirin telinize 101 bi dortlu oyun kurak

Minnoslaaarr evim cok kirli daha bi is yapmadim

Ahaha sezis dertlenip kendini sute verebilir aman dikkat et kafayi bulmasin kuzum
Masallaahh sezos kiloda almis boyuda uzamis masallaahh

evet annemmm burdayım dedı resmen oyy anasını onun totosunu yer yerrrr cok ozledm kızımı sezosla kanka yapalımmm

yahu sen komedyenmısn her dedgne guluorum cok komıksn amayaaa kızım benı uayrdı demek hmmmm ama ben salak anası anlamadmkı ıse geldım

ayy yerım yarn sezosun zırlama gunu ası olan bebekler nasıl aglıo kıyamammmm operm ufff olan yerlenıııı..... sız bu gece sahurda dertlesın azcık ıcsın kızımz dertlı kederlı napsınnn sarhos ette yarınkı ıgnelerı hıssetmesn

hee dınlenmedm geldım ıseee nolmus nolmus nolmusss bugun evdede olsam yatmazdm dun cok kotuyduma sen sırt ustu yatmaktan belım kopmustu

çoooooooooooook açımmmm ya aksam annemdeyızzz bıze ozel menu varrrrrr bosnak mantısııııııııııııııııııııı

asen sen naptn yemege

yok bugun bulanmadi hic.. Ama dun hic bisey yiyemedim serum cok tok tuttu beni yani soyledigin corbayi falan yaptirmadim ve ben galiba usuttugum İcin kustum hamilelikten olsa bugunde bulantimin olmasi gerekiyordu ama bugun hic birsey yok cok sukur...

Amin canim..
Herzaman oyle aslindada iste insan olmayani daha cok istedigi icin garip oluyor..

Ahaha sezis dertlenip kendini sute verebilir aman dikkat et kafayi bulmasin kuzum
Masallaahh sezos kiloda almis boyuda uzamis masallaahh

Bende yanima bol su alivereyimde olsun bitsin :))))
Sagol teyzesiiii..

çoooooooooooook açımmmm ya aksam annemdeyızzz bıze ozel menu varrrrrr bosnak mantısııııııııııııııııııııı

asen sen naptn yemege

Minikleri bosver sen mantilari goturr ohh benim yerimedee
Ne dedi doktor son durum nedir?

canım sımdı rahmım baya dar bebek buyudugu ıcın rahmım kasılma yapıo bu kasılmalarda aslında pek hayra alamet deıl normalde herkeste kasılma oluomus ama bnmkı rısklı bebek cok asagıda yukarıya dogru genısleyemıodu saglık durumnda sıkıntı yok sukurde 6,5-7. aylarda dogum riski tasıyorum ama dr lar bu durumama uzulmemem gerektgnı ve ıs yernde cok yorulmamam gerektgnı soyledı yemek yapmıcam ev ısı yapmıcam evde oldgm surece sırt ustu yatıp ayaklarmn altna yastk koyup oyle yatıcam smdı p.tesı tekrar muayenem var bakalım ne dıcek

Baska bir topikte arkadasa ayni seyi soylemis doktor rahmi kucukmus,agrilari vardi igne vermis..

Acaba dinlensen mi nenacim daha fazla,yorulmuyorsundur iste tabii ama ne bileyim bi durum olur gelisiguzel bi harekette bulunursun fln..
Benim arkadasim 32. haftada dogum yapti ustelik hic risk yoktu simdi bi gorsen kizini masallahi var :)
Hayirlisiyla saglikla atlatinda ikinizde
Insallah guzel haberlerle gelirsin..

Canimmm hos geldinnnn amoss beni unutmuss tanistirmayi bende bu topigin bi ferdiyim ama kendime bi sifat bulamadimm
Biz seni teyzosundan taniyoruzz burda bahsediyordu
Bu arada bebisin hayirli olsun sag salim kucagina al

Canim cok tesekkur ederim ben mesajini atlamisim kusura bakma valla cok hos buldum gercekten hepiniz cok samimisiniz.. Allah bebek isteyen herkese en hayirlisini nasib etsin ins..

Son düzenleme:
kızçelerimmmm ne güzek kaynatmışınızzzz
geç çıktıklarımın acısını çıkarmak için bu gün erken çıkıcak kiii
gerçi kvlere gidicez bu gün de mi geç çıksam
bu arada görümcem aradı yemek yapıyorlarmış da yer misin başka şey yapalım mı diye...
hıh dedim içimden siz sadece sorun düşünü ben taş olsa yerim kiiiii

NENAA çok dikkat et kendine kuzu...
hiiiç yorma kendini....
annen de yakın nasıl olsa..
mantıları da götür benim için de

ASENNN demek seneye çalışmalar başlıyooor
bu topikte heyecan hiç bitmicek ne güzelllll
sen hamlieyken benimki paçayı yırtmış olcak inşallah

PLOJOO valla Sezen büyümüş kiiiii
nerdeyse 5 litre su kadar olmuş
inşallah aşıları da sorunsuz olur da birlikte kafayı bulmazsınız

AMAYAAA beni de çok güldürdün bu gün..
Allah seni de güldürsünnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

PRENSESS amaya ile ikiniz bi anda müjdeyi vericeğiniz sanırım
biz de sevinçten çıldırcaz buralarda...

başka kimseyi atlamadım inşallahhhh...

herkesleri öperimm kiiii

asğlancak bi durumumuz yok ki Rabbim sevdiği kullarına dert verirmiş ki el açsın dua etsin adını ansınlar diye..... Rabbim beni seviyo diye niye üzüliyim kiiii

doğru diyosun...allah dermanı olmayan dert vermesin..

inşallah cnm amiinn

Telefondan zor oluomus alinti yapmayi beceremedim aslinda azoncekileri sana yazmak istemistim coktesekkur ederim guzel dileklerin icin

yok be asoş, o an kim online ise onları söylemiştim... şimdi de seni tanıtıyım akşamdan yatmaz sabahtan kalkmaz asoş vanda örtmen ama şimdi yan gel yat modunda diye tanıtabilirim misallll

Bak bu seferde sormuslar
Bu hamileligin en guzel yanlari
Sadece dusunuldugunu bilmek ne yeterli bisy ama insanlar yasadikca ogreniyor kimisi hic ogrenemiyor..

5 litre su Allah iyiligini versin kizce..
Kizima guveniyorum bize benzemistir herhalde cok sıkıntılı olmaz

Hunili matruskaniz geldi

Amayanin yegeni bizim adetimiz var yeni gelenler cikiilata dagitiyor

Saka bi yana cikilata nerelerde acaba ne yapiyorlar?
Beni duyuyorsan cikilataa Shrmirac dogum yapti sizin topikten,benimde baska topikten arkadasta..Suyu gelmisti aceleci cikti kizcesi
Biz Sezen'i beklesek direk krese fln giderdi herhalde,ne konforluymusum

Bari evde ise elini surme tatliskomm taam mi

asen sen naptn yemege
Kizz ben daha evimde iftar yapmadimm birakmiyolar ki y apayimm

Hafi hayirlisi caniskom insallah guzel seyler soyler doktor:26: eylul de anasi gibi fildir fildir

Vayyy kuzumm kv den abarti seyler isteyeydinn soyle zor seyler simdi ornek verip caniniz istemesin diye yazmadim

Buarada evet kuzumm seneye zamani bencee allah verirse tabii sizin minnoslar benimkinin ablasi abisi olur artikk

Telefondan zor oluomus alinti yapmayi beceremedim aslinda azoncekileri sana yazmak istemistim coktesekkur ederim guzel dileklerin icin

Onemli degil kuzum ne demekk
yok be asoş, o an kim online ise onları söylemiştim... şimdi de seni tanıtıyım akşamdan yatmaz sabahtan kalkmaz asoş vanda örtmen ama şimdi yan gel yat modunda diye tanıtabilirim misallll

Ahah bi de azcik triptonik im dimi
Ahanda aynen yazdigin gibiyim kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…