- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #13.301
asğlancak bi durumumuz yok kiRabbim sevdiği kullarına dert verirmiş ki el açsın dua etsin adını ansınlar diye..... Rabbim beni seviyo diye niye üzüliyim kiiii
dimi plojo yaaaa, dikkatli olsun.... yazık eylül yorulmuş dinlenmek istemiş ama anası onu işe götürüyoOyyy
Nasil sevindim anlatamam..
Burdayim anne uzulme demis gb :)
Dikkatli ol kizcem yine de..
inşallah canımmmmInsallah sukrettirerek andirsin
günaydn ben geldımmmm yorgun bitkin vazıyetteym iş yernde bildgnz ruh gıbıyım sırtım belım her yerım agrıdan kopuo cok yattmm
Merhaba ben amanyaa nin yegeni.. Araniza katilmak istiyorum.. Teyzosumun referansi etkili olur umarim... Benide araniza alin..Herkese slmlar..
Selam tatlışkolarrrr
tek tek alıntılayamadım çünkü internet okadar yavaş ki alıntılayanamdı
sanarsınız mağaradan falan bağlanıyorum
PLOJOO bi de eşim geldi surat astım
neden bilmiyorum bazen çok huysuz oluyorum işte..
ama ona midem bulandı ondan huysuzum dedim..
bu hormonlar kişiliğimle oynuyor yahu benim
halbuki eşim gelirken sevdiğim bi sürü şeyi de almıştı bak vicdan yaptım
ASEEENN buluşamadık senle yaaa..
e gündüz uyuyosun akşam iftardasın umudu kestik senden
ama özledik kiiiiiii seniii:26:
101 öğrensem de 101 masalarında mı buluşsak nette
AMAYA'nın yeğeni arkadaşım alıntı yapamayınca nikini unuttum nolur kusura bakma ..
Hoşgeldin aramızaaa
Amayanın yeğeni bizim de yeğenmiz sayılır
NENAAA keşke bu hafta raporlu olsaydın kuzuu..
iyisin dimi?
bu hamilelik zor şeymiş ..
biraz önce şöyle karnımdan aşağılara doğru bi ağrı girdi de ödüm koptu..
paranoyak panik atak olucaz bu gidişle.
Kontrolumuz vardi bugun esim soru bombardimanina tuttu doktoru bol gulumsemeli iyi gecti :))
4700 gr 56 cm olmus kizce phhh
Buyudu be ceyizi hazirlasam mi
Hiiiii vermicem onu ben :82:
Yarinda asilar var,bakalim nasil dertlesecezz :))) cok icmek isteyecek bu sefer
Bende uyuyup kalmayaydim yine donerdim
Seninde benden farkin kalmadi :)) sadece uyku saatin fazla, boluselim mi?
Hosgeldiiin
Ben pollyanna olan
Ama napiim hayat guzel :82:
Yazik yahu oyle yapma sen kovaladin zaten adamcagizi
Kucukte olsa sıkıntilarimizi hemen onlardan cikariyoruz sanirim..Aslinda onlar bizim kadar takilip bizi uzmuyorlar :)
Bazen erkek olmak guzel net :)
Oyyy
Nasil sevindim anlatamam..
Burdayim anne uzulme demis gb :)
Dikkatli ol kizcem yine de..
dimi plojo yaaaa, dikkatli olsun.... yazık eylül yorulmuş dinlenmek istemiş ama anası onu işe götürüyo
kızcağız da napsın ben gelmiiiiiiiceeeeeeemmmmm diye kendini yere atıp bağırıp çağıramadından tepikliyo anneyi
Kontrolumuz vardi bugun esim soru bombardimanina tuttu doktoru bol gulumsemeli iyi gecti :))
4700 gr 56 cm olmus kizce phhh
Buyudu be ceyizi hazirlasam mi
Hiiiii vermicem onu ben :82:
Yarinda asilar var,bakalim nasil dertlesecezz :))) cok icmek isteyecek bu sefer
Nenossss dinlemedi geldin ise demiikoparcam kafani amaaaa eylul minnosuma kiyamammm
Bu arada allah nasip edersee seneye baharda dusunuyorum calismakariii
Canimmm hos geldinnnn amoss beni unutmuss tanistirmayibende bu topigin bi ferdiyim ama kendime bi sifat bulamadimm
Biz seni teyzosundan taniyoruzz burda bahsediyordu
Bu arada bebisin hayirli olsun sag salim kucagina al insallahh
Sivitosss hakikaten ayran ictik ayri dustuk
Bicimsiz gobusunu yerim kiz senin
Ogrensene gelsene 101 e cok sariyo
Indirin telinize 101 bi dortlu oyun kurak
Minnoslaaarr evim cok kirli daha bi is yapmadim
yok bugun bulanmadi hic.. Ama dun hic bisey yiyemedim serum cok tok tuttu benignl kız mide bulantın devam mı??? akşam sana söyleyince bende ayran çorbası yaptım, ayyyy nası güzel geldi... bi de makarna kavurdummmm ohhhh misss.... koca evde yok ya, yemediği ne varsa özlediğim yapıp yiyeyim bari
inşallah canımmmm
ama daha önce bi kez daha demiştim, benim dünyaya geliş amacım evlenip çocuk doğurmak değildi zaten... evlenmeyi dahi düşünmüyodum.. belki de o yüzden, bana durumum dünyanın sonuymuş yada çok büyük bi sorunmuş gibi gelmiyo.... olmazsa da vardır bi sebebi diyorum....
dediğin gibi Rabbim şükürle andıracak sebepler versin cümlemize inşallahhhhve de bu günlerimizi aratmasın inşallahhhhh
Ahaha sezis dertlenip kendini sute verebilir aman dikkat et kafayi bulmasin kuzum
Masallaahh sezos kiloda almis boyuda uzamis masallaahh
çoooooooooooook açımmmm ya aksam annemdeyızzz bıze ozel menu varrrrrr bosnak mantısııııııııııııııııııııı
asen sen naptn yemege
Amin canim..
Herzaman oyle aslindada iste insan olmayani daha cok istedigi icin garip oluyor..
Bende yanima bol su alivereyimde olsun bitsin :))))
Sagol teyzesiiii..
Minikleri bosver sen mantilari goturr ohh benim yerimedee
Ne dedi doktor son durum nedir?
canım sımdı rahmım baya dar bebek buyudugu ıcın rahmım kasılma yapıo bu kasılmalarda aslında pek hayra alamet deıl normalde herkeste kasılma oluomus ama bnmkı rısklı bebek cok asagıda yukarıya dogru genısleyemıodu saglık durumnda sıkıntı yok sukurde 6,5-7. aylarda dogum riski tasıyorum ama dr lar bu durumama uzulmemem gerektgnı ve ıs yernde cok yorulmamam gerektgnı soyledı yemek yapmıcam ev ısı yapmıcam evde oldgm surece sırt ustu yatıp ayaklarmn altna yastk koyup oyle yatıcam smdı p.tesı tekrar muayenem var bakalım ne dıcek
asğlancak bi durumumuz yok kiRabbim sevdiği kullarına dert verirmiş ki el açsın dua etsin adını ansınlar diye..... Rabbim beni seviyo diye niye üzüliyim kiiii
ya malesef benım ıcın cooook uzun ama napalım 2 gun gectıgerıye bsy kalmadı şey şafagı sayıom
iyiyim iyiyim caikom kötü olsam riske atmam kendmı zor bı 2 gun gecrdm bugun cok sukur rabbıme ıyıyım
sende az kaldı yakında gebe olursun bı mınnosta sendn ve amayaaa dan veee asenden beklıyozzzzz
Nenossss dinlemedi geldin ise demiikoparcam kafani amaaaa eylul minnosuma kiyamammm
Canimmm hos geldinnnn amoss beni unutmuss tanistirmayibende bu topigin bi ferdiyim ama kendime bi sifat bulamadimm
yok be asoş, o an kim online ise onları söylemiştim... şimdi de seni tanıtıyımNenossss dinlemedi geldin ise demiikoparcam kafani amaaaa eylul minnosuma kiyamammm
kızçelerimmmm ne güzek kaynatmışınızzzz
geç çıktıklarımın acısını çıkarmak için bu gün erken çıkıcak kiii
gerçi kvlere gidicez bu gün de mi geç çıksam
bu arada görümcem aradı yemek yapıyorlarmış da yer misin başka şey yapalım mı diye...
hıh dedim içimden siz sadece sorun düşünü ben taş olsa yerim kiiiii
PLOJOO valla Sezen büyümüş kiiiii
nerdeyse 5 litre su kadar olmuş
inşallah aşıları da sorunsuz olur da birlikte kafayı bulmazsınız
başka kimseyi atlamadım inşallahhhh...
herkesleri öperimm kiiii
evet annemmm burdayım dedı resmen oyy anasını onun totosunu yer yerrrr cok ozledm kızımı sezosla kanka yapalımmm
yahu sen komedyenmısn her dedgne guluorum cok komıksn amayaaa kızım benı uayrdı demek hmmmm ama ben salak anası anlamadmkı ıse geldım
ayy yerım yarn sezosun zırlama gunu ası olan bebekler nasıl aglıo kıyamammmm operm ufff olan yerlenıııı..... sız bu gece sahurda dertlesın azcık ıcsın kızımz dertlı kederlı napsınnn sarhos ette yarınkı ıgnelerı hıssetmesn
hee dınlenmedm geldım ıseee nolmus nolmus nolmusss bugun evdede olsam yatmazdm dun cok kotuyduma sen sırt ustu yatmaktan belım kopmustu
Kizz ben daha evimde iftar yapmadimmçoooooooooooook açımmmm ya aksam annemdeyızzz bıze ozel menu varrrrrr bosnak mantısııııııııııııııııııııı
asen sen naptn yemege
canım sımdı rahmım baya dar bebek buyudugu ıcın rahmım kasılma yapıo bu kasılmalarda aslında pek hayra alamet deıl normalde herkeste kasılma oluomus ama bnmkı rısklı bebek cok asagıda yukarıya dogru genısleyemıodu saglık durumnda sıkıntı yok sukurde 6,5-7. aylarda dogum riski tasıyorum ama dr lar bu durumama uzulmemem gerektgnı ve ıs yernde cok yorulmamam gerektgnı soyledı yemek yapmıcam ev ısı yapmıcam evde oldgm surece sırt ustu yatıp ayaklarmn altna yastk koyup oyle yatıcam smdı p.tesı tekrar muayenem var bakalım ne dıcek
kızçelerimmmm ne güzek kaynatmışınızzzz
geç çıktıklarımın acısını çıkarmak için bu gün erken çıkıcak kiii
gerçi kvlere gidicez bu gün de mi geç çıksam
bu arada görümcem aradı yemek yapıyorlarmış da yer misin başka şey yapalım mı diye...
hıh dedim içimden siz sadece sorun düşünü ben taş olsa yerim kiiiii
NENAA çok dikkat et kendine kuzu...
hiiiç yorma kendini....
annen de yakın nasıl olsa..
mantıları da götür benim için de
ASENNN demek seneye çalışmalar başlıyooor
bu topikte heyecan hiç bitmicek ne güzelllll
sen hamlieyken benimki paçayı yırtmış olcak inşallah
PLOJOO valla Sezen büyümüş kiiiii
nerdeyse 5 litre su kadar olmuş
inşallah aşıları da sorunsuz olur da birlikte kafayı bulmazsınız
AMAYAAA beni de çok güldürdün bu gün..
Allah seni de güldürsünnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
PRENSESS amaya ile ikiniz bi anda müjdeyi vericeğiniz sanırım
biz de sevinçten çıldırcaz buralarda...
başka kimseyi atlamadım inşallahhhh...
herkesleri öperimm kiiii
Telefondan zor oluomus alinti yapmayi beceremedim aslinda azoncekileri sana yazmak istemistimcoktesekkur ederim guzel dileklerin icin
yok be asoş, o an kim online ise onları söylemiştim... şimdi de seni tanıtıyımakşamdan yatmaz sabahtan kalkmaz asoş vanda örtmen ama şimdi yan gel yat modunda diye tanıtabilirim misallll