Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Hunili matruskaniz geldi :KK53:

Amayanin yegeni bizim adetimiz var yeni gelenler cikiilata dagitiyor:KK53::KK53:

Saka bi yana cikilata nerelerde acaba ne yapiyorlar?
Beni duyuyorsan cikilataa Shrmirac dogum yapti sizin topikten,benimde baska topikten arkadasta..Suyu gelmisti aceleci cikti kizcesi :KK9:
Biz Sezen'i beklesek direk krese fln giderdi herhalde,ne konforluymusum :KK9::KK9:

Kulagim cinlayiverdi ya bu aksm plojo beni anmis:KK66:
Canim ugrasip duruyorum kagan beyle...saskinliklarim paniklemelerin oluyor aralarda...standart ve gunluk hayatimiza donmek istiyorz ailecek..:KK43:
Seherdn haberim var tontik kizinida gormdm masallah cok seker...bu arada plojocum korse kullaniyormusun sen?

Kulagim cinlayiverdi ya bu aksm plojo beni anmis:KK66:
Canim ugrasip duruyorum kagan beyle...saskinliklarim paniklemelerin oluyor aralarda...standart ve gunluk hayatimiza donmek istiyorz ailecek..:KK43:
Seherdn haberim var tontik kizinida gormdm masallah cok seker...bu arada plojocum korse kullaniyormusun sen?

O hayata bir daha hic donmeyeceksiniz bilin :)
Kabullendikce hersey daha kolay geliyor canim..Suan bir duzen bekleme daha cok erken,bizde bile yok..
Her konuda gercekten kabullendikce kolaylasiyor..
Korse kullanmadim ben ya,ara ara kullanmaya calisiyorum sıkıntıya gelemiyorum cok sicak diye o da kisa suruyor..Ama kullanmani tavsiye eederim..
Sanirim zayif kaldigima guveniyorum ben ama yine de duzenli kullansam 6 ay cok faydasi olurdu..

Sana da huni vereyim mi ?:KK53:

Son düzenleme:
Güüünaaaaydıııınn kaynanalarinin tatli gelinleri :82::KK53:

Günaydın arkadaşlar;

Dün kayınvalidemle ilk defa tanıştım o sıcaklığı kendisinden alamadım biz ailelerin haberi olmadan nikah kıydık eşim annesine söylemiş tavrı belki bundan dolayı yada daha evvel evlenip ayrıldım belki bundan da olabilir ama yüzünde bir memnuniyetsizlik vardı kafam çok karışık ne olacak bilmiyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim

Gunayyydddiiinnn bendende...
Buarada dunyamiz 30 derece batiya kaymis kizlar.. Burclar yeniden tarihendirilmis.. Ozellikle bebegim hangi burc olcak diye hesap yapanlara diyorum ewdeki hesap carsiya uymicak buarada ben artik ikizler degilmisim üüüü...

Buarada dunyamiz 30 derece batiya kaymis kizlar.. Burclar yeniden tarihendirilmis.. Ozellikle bebegim hangi burc olcak diye hesap yapanlara diyorum ewdeki hesap carsiya uymicak buarada ben artik ikizler degilmisim üüüü...
aaaa hadi canım yaaaa; kocam da ikizler değildir o zamannn.... eee ne yani bende koç değil miyim:18::18::18:

aaaa hadi canım yaaaa; kocam da ikizler değildir o zamannn.... eee ne yani bende koç değil miyim:18::18::18:
Tarihler cok aptalca cok incelemedim ama şöyle soylim akrep sadece 6 gun hihihih cok degidik esit bolunmemis.. Ben ikizler degilmisim bos vaktimde incelerim.. Teyzos ama bebegim yine balik yine balik üüüü...

aydın günlerimiz olsun gelincikleeeerrrrr:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

aa aa benim oooo :KK3::KK3::KK3:

tatlım sana bugün ekstra kolay gelsin, inşallah fazla huysuzlanmaz sezoş:KK54:

Insallah canim..Sezen'in bu asi isini sezdigine emin olabilirim 10 da gidecektik ve araliksiz uyuyor hatun e tabi bende uyumusum onunla :KK9:
1bucukta gidecez hemsiremizle gorustuk

:KK3:
Ama bizimklerin degismesi cok sacma bence belli bir zamandan sonra doganlarin farklidir burclari cunku sonuc olarak burcumuz bizim dogum animizda yildizlarin yerleskelerine gore yani kaymadan once olmus oluyoruz :))))

Yanlis mi dusundum ki bende bi bakayim burc sever olarak :KK9:

Gunaydinlarrrrrr uykum var gece sicqktan inanilmaz bunaldm offlaya poflaya sabahi ettm hala agzm esnemekten 1metre acik vaziyette geziom gozler sis ... bu aksam kocama disarda yemek ismarlayim snrada evin eksikleri icin dunya kadr alisveris yapmam lazm buzdolabim tam takir banyoda desen deterjan ve koku eksiklerm var onlarida aldmmi tamamdir :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anamm bugun sezosun totodan ufff gunu :)kiyamet kopcak dr da :)

Anamm bugun sezosun totodan ufff gunu :)kiyamet kopcak dr da :)

Yok canim bacaktan koldan ve agizdan damla seklinde asilar..

Cok sicak be nenaa zaten simdi yaniyorsundurda ayriyetten sen daha beter..
Aslinda goturdun mantilari bizsiz ondanda olabilir uyuyamaman :KK53::KK53: hani bize manti nenaaaaaaa:KK52:

tünaydınlar tatlışkolarrrr :KK16:

sabah sabah yine müdür delirtti beni..
şaka mıydı bilmiyorum yarına kadar bes -bireysel emeklilik-satmazsan izine çıkamazsın diyor...
görsün bak o izne nasıl çıkılyor...
daha bir gün rapor almadım ateşli bile çalıştım ama hele bi izin vermesi hemen rapor alırım izinlerim bana kalır :KK52:
neyse sizi de bıktırdım bizim müdürden...

bu arada kv ile görümcelere bizim bebişe tulum falan almışlar gelişme var :KK1:

aaaa bi bakayım bakalım ben ne olmuşum :KK1:
ama bence de plojonun dediği gibi sorakileri etkileyebilir...

Insallah canim..Sezen'in bu asi isini sezdigine emin olabilirim 10 da gidecektik ve araliksiz uyuyor hatun e tabi bende uyumusum onunla :KK9:
1bucukta gidecez hemsiremizle gorustuk

:KK3:
Ama bizimklerin degismesi cok sacma bence belli bir zamandan sonra doganlarin farklidir burclari cunku sonuc olarak burcumuz bizim dogum animizda yildizlarin yerleskelerine gore yani kaymadan once olmus oluyoruz :))))

Yanlis mi dusundum ki bende bi bakayim burc sever olarak :KK9:

kıyamam Sezoşa ne güzel uyumuş kiii :KK16:
olsun 1:30da gidersiniz dinamik bi şekilde :9.
sana da aşı öncesi iyi olmuş deliksiz uyumak...

ağrısız acısız aşıları olsun minik meleğin..
Kızlar merhaba yeni evlilerden hemen hamile kalan var mı :KK17:

ben 10 ay sonra hamile kaldım canım..
senin hemen mi oldu?
Gunaydinlarrrrrr uykum var gece sicqktan inanilmaz bunaldm offlaya poflaya sabahi ettm hala agzm esnemekten 1metre acik vaziyette geziom gozler sis ... bu aksam kocama disarda yemek ismarlayim snrada evin eksikleri icin dunya kadr alisveris yapmam lazm buzdolabim tam takir banyoda desen deterjan ve koku eksiklerm var onlarida aldmmi tamamdir :)

ayhh bana da ateşler basıyor nenaaa
aslında evimiz serin ama ben ateşlendim :KK9:
bi de kısacık şort askılıyla yatayım diyorum eşim belin açılıyor diye kızıyor...
nerdeyse yün yorganla yatırcak beni:KK31:

X