tünaydınlar tatlışkolarrrr
sabah sabah yine müdür delirtti beni..
şaka mıydı bilmiyorum yarına kadar bes -bireysel emeklilik-satmazsan izine çıkamazsın diyor...
görsün bak o izne nasıl çıkılyor...
daha bir gün rapor almadım ateşli bile çalıştım ama hele bi izin vermesi hemen rapor alırım izinlerim bana kalır
neyse sizi de bıktırdım bizim müdürden...
bu arada kv ile görümcelere bizim bebişe tulum falan almışlar gelişme var
Gunayyydddiiinnn bendende...
Buarada dunyamiz 30 derece batiya kaymis kizlar.. Burclar yeniden tarihendirilmis.. Ozellikle bebegim hangi burc olcak diye hesap yapanlara diyorum ewdeki hesap carsiya uymicak buarada ben artik ikizler degilmisim üüüü...
aaaa bi bakayım bakalım ben ne olmuşum
ama bence de plojonun dediği gibi sorakileri etkileyebilir...
Insallah canim..Sezen'in bu asi isini sezdigine emin olabilirim 10 da gidecektik ve araliksiz uyuyor hatun e tabi bende uyumusum onunla
1bucukta gidecez hemsiremizle gorustuk
Ama bizimklerin degismesi cok sacma bence belli bir zamandan sonra doganlarin farklidir burclari cunku sonuc olarak burcumuz bizim dogum animizda yildizlarin yerleskelerine gore yani kaymadan once olmus oluyoruz :))))
Yanlis mi dusundum ki bende bi bakayim burc sever olarak
kıyamam Sezoşa ne güzel uyumuş kiii
olsun 1:30da gidersiniz dinamik bi şekilde :9.
sana da aşı öncesi iyi olmuş deliksiz uyumak...
ağrısız acısız aşıları olsun minik meleğin..
Kızlar merhaba yeni evlilerden hemen hamile kalan var mı
ben 10 ay sonra hamile kaldım canım..
senin hemen mi oldu?
Gunaydinlarrrrrr uykum var gece sicqktan inanilmaz bunaldm offlaya poflaya sabahi ettm hala agzm esnemekten 1metre acik vaziyette geziom gozler sis ... bu aksam kocama disarda yemek ismarlayim snrada evin eksikleri icin dunya kadr alisveris yapmam lazm buzdolabim tam takir banyoda desen deterjan ve koku eksiklerm var onlarida aldmmi tamamdir :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayhh bana da ateşler basıyor nenaaa
aslında evimiz serin ama ben ateşlendim
bi de kısacık şort askılıyla yatayım diyorum eşim belin açılıyor diye kızıyor...
nerdeyse yün yorganla yatırcak beni