Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Oyyy:KK16:
Nasil sevindim anlatamam..
Burdayim anne uzulme demis gb :)
:nazar::nazar:
Dikkatli ol kizcem yine de..
dimi plojo yaaaa, dikkatli olsun.... yazık eylül yorulmuş dinlenmek istemiş ama anası onu işe götürüyo:KK59::KK59::KK59::KK59:
kızcağız da napsın ben gelmiiiiiiiceeeeeeemmmmm diye kendini yere atıp bağırıp çağıramadından tepikliyo anneyi :KK1::KK1::KK1::KK1:

Kontrolumuz vardi bugun esim soru bombardimanina tuttu doktoru bol gulumsemeli iyi gecti :))

4700 gr 56 cm olmus kizce phhh:KK16:
Buyudu be ceyizi hazirlasam mi:KK53::KK53:
Hiiiii vermicem onu ben :82:

Yarinda asilar var,bakalim nasil dertlesecezz :))) cok icmek isteyecek bu sefer :KK9::KK9:

Insallah sukrettirerek andirsin :KK16:
inşallah canımmmm:KK16::KK16::KK16::KK16:

ama daha önce bi kez daha demiştim, benim dünyaya geliş amacım evlenip çocuk doğurmak değildi zaten... evlenmeyi dahi düşünmüyodum.. belki de o yüzden, bana durumum dünyanın sonuymuş yada çok büyük bi sorunmuş gibi gelmiyo.... olmazsa da vardır bi sebebi diyorum....

dediğin gibi Rabbim şükürle andıracak sebepler versin cümlemize inşallahhhh:KK16::KK16::KK16: ve de bu günlerimizi aratmasın inşallahhhhh:KK16::KK16::KK16::KK16:

günaydn ben geldımmmm yorgun bitkin vazıyetteym iş yernde bildgnz ruh gıbıyım sırtım belım her yerım agrıdan kopuo cok yattmm

Nenossss dinlemedi geldin ise demii:KK20::KK20: koparcam kafani amaaaa eylul minnosuma kiyamammm:KK16::KK16:

Bu arada allah nasip edersee seneye baharda dusunuyorum calismakariii:KK53::KK53:

Merhaba ben amanyaa nin yegeni.. Araniza katilmak istiyorum.. Teyzosumun referansi etkili olur umarim... Benide araniza alin..Herkese slmlar..

Canimmm hos geldinnnn amoss beni unutmuss tanistirmayi :KK53: bende bu topigin bi ferdiyim ama kendime bi sifat bulamadimm:KK53:
Biz seni teyzosundan taniyoruzz burda bahsediyordu:KK16:
Bu arada bebisin hayirli olsun sag salim kucagina al insallahh:nazar::nazar:

Selam tatlışkolarrrr :KK16:

tek tek alıntılayamadım çünkü internet okadar yavaş ki alıntılayanamdı
sanarsınız mağaradan falan bağlanıyorum :KK1:

PLOJOO bi de eşim geldi surat astım :KK17:
neden bilmiyorum bazen çok huysuz oluyorum işte..
ama ona midem bulandı ondan huysuzum dedim..
bu hormonlar kişiliğimle oynuyor yahu benim :KK9:
halbuki eşim gelirken sevdiğim bi sürü şeyi de almıştı bak vicdan yaptım :KK5:

ASEEENN buluşamadık senle yaaa..
e gündüz uyuyosun akşam iftardasın umudu kestik senden :KK9:
ama özledik kiiiiiii seniii:26:
101 öğrensem de 101 masalarında mı buluşsak nette :KK9:

AMAYA'nın yeğeni arkadaşım alıntı yapamayınca nikini unuttum nolur kusura bakma ..
Hoşgeldin aramızaaa :KK16:
Amayanın yeğeni bizim de yeğenmiz sayılır :KK9:

NENAAA keşke bu hafta raporlu olsaydın kuzuu..
iyisin dimi?
bu hamilelik zor şeymiş ..
biraz önce şöyle karnımdan aşağılara doğru bi ağrı girdi de ödüm koptu..
paranoyak panik atak olucaz bu gidişle.

Sivitosss hakikaten ayran ictik ayri dustuk:KK5:
Bicimsiz gobusunu yerim kiz senin:KK53:
Ogrensene gelsene 101 e cok sariyo:KK53:
Indirin telinize 101 bi dortlu oyun kurak:KK53::KK53:

Minnoslaaarr evim cok kirli daha bi is yapmadim:KK53:

Kontrolumuz vardi bugun esim soru bombardimanina tuttu doktoru bol gulumsemeli iyi gecti :))

Yarinda asilar var,bakalim nasil dertlesecezz :))) cok icmek isteyecek bu sefer :KK9::KK9:

Ahaha sezis dertlenip kendini sute verebilir aman dikkat et kafayi bulmasin kuzum:KK9:
Masallaahh sezos kiloda almis boyuda uzamis masallaahh:nazar:

Bende uyuyup kalmayaydim yine donerdim :KK9:
Seninde benden farkin kalmadi :)) sadece uyku saatin fazla, boluselim mi? :KK53:

Hosgeldiiin:KK3:
Ben pollyanna olan :KK9:
Ama napiim hayat guzel :82:

Yazik yahu oyle yapma sen kovaladin zaten adamcagizi:KK9:
Kucukte olsa sıkıntilarimizi hemen onlardan cikariyoruz sanirim..Aslinda onlar bizim kadar takilip bizi uzmuyorlar :)
Bazen erkek olmak guzel net :)

Oyyy:KK16:
Nasil sevindim anlatamam..
Burdayim anne uzulme demis gb :)
:nazar::nazar:
Dikkatli ol kizcem yine de..

evet annemmm burdayım dedı resmen oyy anasını onun totosunu yer yerrrr cok ozledm kızımı sezosla kanka yapalımmm

dimi plojo yaaaa, dikkatli olsun.... yazık eylül yorulmuş dinlenmek istemiş ama anası onu işe götürüyo:KK59::KK59::KK59::KK59:
kızcağız da napsın ben gelmiiiiiiiceeeeeeemmmmm diye kendini yere atıp bağırıp çağıramadından tepikliyo anneyi :KK1::KK1::KK1::KK1:

:KK52::KK52::KK52:yahu sen komedyenmısn her dedgne guluorum cok komıksn amayaaa kızım benı uayrdı demek hmmmm ama ben salak anası anlamadmkı ıse geldım

ayy yerım yarn sezosun zırlama gunu ası olan bebekler nasıl aglıo kıyamammmm operm ufff olan yerlenıııı..... sız bu gece sahurda dertlesın azcık ıcsın kızımz dertlı kederlı napsınnn sarhos ette yarınkı ıgnelerı hıssetmesn:KK9:

Nenossss dinlemedi geldin ise demii:KK20::KK20: koparcam kafani amaaaa eylul minnosuma kiyamammm:KK16::KK16:

Bu arada allah nasip edersee seneye baharda dusunuyorum calismakariii:KK53::KK53:

Canimmm hos geldinnnn amoss beni unutmuss tanistirmayi :KK53: bende bu topigin bi ferdiyim ama kendime bi sifat bulamadimm:KK53:

:KK9::KK9::KK9:hee dınlenmedm geldım ıseee nolmus nolmus nolmusss:KK52::KK52::KK52::KK52: bugun evdede olsam yatmazdm dun cok kotuyduma sen sırt ustu yatmaktan belım kopmustu

çoooooooooooook açımmmm ya aksam annemdeyızzz bıze ozel menu varrrrrr bosnak mantısııııııııııııııııııııı:KK9:

asen sen naptn yemege

gnl kız mide bulantın devam mı??? akşam sana söyleyince bende ayran çorbası yaptım, ayyyy nası güzel geldi... bi de makarna kavurdummmm ohhhh misss.... koca evde yok ya, yemediği ne varsa özlediğim yapıp yiyeyim bari :KK1::KK1::KK1::KK1:
yok bugun bulanmadi hic.. Ama dun hic bisey yiyemedim serum cok tok tuttu beni :KK70: yani soyledigin corbayi falan yaptirmadim ve ben galiba usuttugum İcin kustum hamilelikten olsa bugunde bulantimin olmasi gerekiyordu ama bugun hic birsey yok cok sukur...

inşallah canımmmm:KK16::KK16::KK16::KK16:

ama daha önce bi kez daha demiştim, benim dünyaya geliş amacım evlenip çocuk doğurmak değildi zaten... evlenmeyi dahi düşünmüyodum.. belki de o yüzden, bana durumum dünyanın sonuymuş yada çok büyük bi sorunmuş gibi gelmiyo.... olmazsa da vardır bi sebebi diyorum....

dediğin gibi Rabbim şükürle andıracak sebepler versin cümlemize inşallahhhh:KK16::KK16::KK16: ve de bu günlerimizi aratmasın inşallahhhhh:KK16::KK16::KK16::KK16:

Amin canim..
Herzaman oyle aslindada iste insan olmayani daha cok istedigi icin garip oluyor..

Ahaha sezis dertlenip kendini sute verebilir aman dikkat et kafayi bulmasin kuzum:KK9:
Masallaahh sezos kiloda almis boyuda uzamis masallaahh:nazar:

Bende yanima bol su alivereyimde olsun bitsin :))))
Sagol teyzesiiii..

çoooooooooooook açımmmm ya aksam annemdeyızzz bıze ozel menu varrrrrr bosnak mantısııııııııııııııııııııı:KK9:

asen sen naptn yemege

Minikleri bosver sen mantilari goturr ohh benim yerimedee :KK52:
Ne dedi doktor son durum nedir?

Amin canim..
Herzaman oyle aslindada iste insan olmayani daha cok istedigi icin garip oluyor..

Bende yanima bol su alivereyimde olsun bitsin :))))
Sagol teyzesiiii..

Minikleri bosver sen mantilari goturr ohh benim yerimedee :KK52:
Ne dedi doktor son durum nedir?

canım sımdı rahmım baya dar bebek buyudugu ıcın rahmım kasılma yapıo bu kasılmalarda aslında pek hayra alamet deıl normalde herkeste kasılma oluomus ama bnmkı rısklı bebek cok asagıda yukarıya dogru genısleyemıodu saglık durumnda sıkıntı yok sukurde 6,5-7. aylarda dogum riski tasıyorum ama dr lar bu durumama uzulmemem gerektgnı ve ıs yernde cok yorulmamam gerektgnı soyledı yemek yapmıcam ev ısı yapmıcam evde oldgm surece sırt ustu yatıp ayaklarmn altna yastk koyup oyle yatıcam smdı p.tesı tekrar muayenem var bakalım ne dıcek

canım sımdı rahmım baya dar bebek buyudugu ıcın rahmım kasılma yapıo bu kasılmalarda aslında pek hayra alamet deıl normalde herkeste kasılma oluomus ama bnmkı rısklı bebek cok asagıda yukarıya dogru genısleyemıodu saglık durumnda sıkıntı yok sukurde 6,5-7. aylarda dogum riski tasıyorum ama dr lar bu durumama uzulmemem gerektgnı ve ıs yernde cok yorulmamam gerektgnı soyledı yemek yapmıcam ev ısı yapmıcam evde oldgm surece sırt ustu yatıp ayaklarmn altna yastk koyup oyle yatıcam smdı p.tesı tekrar muayenem var bakalım ne dıcek

Baska bir topikte arkadasa ayni seyi soylemis doktor rahmi kucukmus,agrilari vardi igne vermis..

Acaba dinlensen mi nenacim daha fazla,yorulmuyorsundur iste tabii ama ne bileyim bi durum olur gelisiguzel bi harekette bulunursun fln..
Benim arkadasim 32. haftada dogum yapti ustelik hic risk yoktu simdi bi gorsen kizini masallahi var :)
Hayirlisiyla saglikla atlatinda ikinizde:KK16:
Insallah guzel haberlerle gelirsin..

Bu arada bebisin hayirli olsun sag salim kucagina al

Canim cok tesekkur ederim ben mesajini atlamisim kusura bakma valla cok hos buldum gercekten hepiniz cok samimisiniz.. Allah bebek isteyen herkese en hayirlisini nasib etsin ins..

Son düzenleme:
kızçelerimmmm ne güzek kaynatmışınızzzz :KK16:
geç çıktıklarımın acısını çıkarmak için bu gün erken çıkıcak kiii :KK52:
gerçi kvlere gidicez bu gün de mi geç çıksam :KK53: :KK9:
bu arada görümcem aradı yemek yapıyorlarmış da yer misin başka şey yapalım mı diye...
hıh dedim içimden siz sadece sorun düşünü ben taş olsa yerim kiiiii :KK52:

NENAA çok dikkat et kendine kuzu...
hiiiç yorma kendini....
annen de yakın nasıl olsa..
mantıları da götür benim için de :KK9:

ASENNN demek seneye çalışmalar başlıyooor :KK53:
bu topikte heyecan hiç bitmicek ne güzelllll :KK8:
sen hamlieyken benimki paçayı yırtmış olcak inşallah :KK9:

PLOJOO valla Sezen büyümüş kiiiii
nerdeyse 5 litre su kadar olmuş :KK9:
inşallah aşıları da sorunsuz olur da birlikte kafayı bulmazsınız :KK9:

AMAYAAA beni de çok güldürdün bu gün..
Allah seni de güldürsünnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK8:

PRENSESS amaya ile ikiniz bi anda müjdeyi vericeğiniz sanırım
biz de sevinçten çıldırcaz buralarda...

başka kimseyi atlamadım inşallahhhh...

herkesleri öperimm kiiii :KK54:

asğlancak bi durumumuz yok ki:KK16: Rabbim sevdiği kullarına dert verirmiş ki el açsın dua etsin adını ansınlar diye..... Rabbim beni seviyo diye niye üzüliyim kiiii:KK16::KK16::KK16::KK16:

doğru diyosun...allah dermanı olmayan dert vermesin..

ya malesef benım ıcın cooook uzun ama napalım 2 gun gectı:KK52: gerıye bsy kalmadı şey şafagı sayıom:KK17::KK17::KK30:

iyiyim iyiyim caikom kötü olsam riske atmam kendmı zor bı 2 gun gecrdm bugun cok sukur rabbıme ıyıyım

sende az kaldı yakında gebe olursun bı mınnosta sendn ve amayaaa dan veee asenden beklıyozzzzz

inşallah cnm amiinn

Telefondan zor oluomus alinti yapmayi beceremedim aslinda azoncekileri sana yazmak istemistim :KK43: coktesekkur ederim guzel dileklerin icin

yok be asoş, o an kim online ise onları söylemiştim... şimdi de seni tanıtıyım :KK1: akşamdan yatmaz sabahtan kalkmaz asoş :KK9:vanda örtmen :KK70: ama şimdi yan gel yat modunda diye tanıtabilirim misallll :KK9::KK9::KK9::KK9::KK54::KK54::KK54::KK54:

bu arada görümcem aradı yemek yapıyorlarmış da yer misin başka şey yapalım mı diye...

Bak bu seferde sormuslar:KK9:
Bu hamileligin en guzel yanlari:KK9:
Sadece dusunuldugunu bilmek ne yeterli bisy ama insanlar yasadikca ogreniyor kimisi hic ogrenemiyor..

5 litre su:KK9::KK53: Allah iyiligini versin kizce..
Kizima guveniyorum bize benzemistir herhalde cok sıkıntılı olmaz :KK53:

Hunili matruskaniz geldi :KK53:

Amayanin yegeni bizim adetimiz var yeni gelenler cikiilata dagitiyor:KK53::KK53:

Saka bi yana cikilata nerelerde acaba ne yapiyorlar?
Beni duyuyorsan cikilataa Shrmirac dogum yapti sizin topikten,benimde baska topikten arkadasta..Suyu gelmisti aceleci cikti kizcesi :KK9:
Biz Sezen'i beklesek direk krese fln giderdi herhalde,ne konforluymusum :KK9::KK9:

evet annemmm burdayım dedı resmen oyy anasını onun totosunu yer yerrrr cok ozledm kızımı sezosla kanka yapalımmm

:KK52::KK52::KK52:yahu sen komedyenmısn her dedgne guluorum cok komıksn amayaaa kızım benı uayrdı demek hmmmm ama ben salak anası anlamadmkı ıse geldım

ayy yerım yarn sezosun zırlama gunu ası olan bebekler nasıl aglıo kıyamammmm operm ufff olan yerlenıııı..... sız bu gece sahurda dertlesın azcık ıcsın kızımz dertlı kederlı napsınnn sarhos ette yarınkı ıgnelerı hıssetmesn:KK9:

:KK9::KK9::KK9:hee dınlenmedm geldım ıseee nolmus nolmus nolmusss:KK52::KK52::KK52::KK52: bugun evdede olsam yatmazdm dun cok kotuyduma sen sırt ustu yatmaktan belım kopmustu

Bari evde ise elini surme tatliskomm taam mi :63::63::63:

asen sen naptn yemege
Kizz ben daha evimde iftar yapmadimm:KK59::KK59: birakmiyolar ki y apayimm :KK59:

Hafi hayirlisi caniskom insallah guzel seyler soyler doktor:26: eylul de anasi gibi fildir fildir:KK53:

NENAA çok dikkat et kendine kuzu...
hiiiç yorma kendini....
annen de yakın nasıl olsa..
mantıları da götür benim için de :KK9:

ASENNN demek seneye çalışmalar başlıyooor :KK53:
bu topikte heyecan hiç bitmicek ne güzelllll :KK8:
sen hamlieyken benimki paçayı yırtmış olcak inşallah :KK9:

AMAYAAA beni de çok güldürdün bu gün..
Allah seni de güldürsünnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK8:

PRENSESS amaya ile ikiniz bi anda müjdeyi vericeğiniz sanırım
biz de sevinçten çıldırcaz buralarda...

Vayyy kuzumm kv den abarti seyler isteyeydinn:KK9: soyle zor seyler:KK9: simdi ornek verip caniniz istemesin diye yazmadim:KK9:

Buarada evet kuzumm seneye zamani bencee allah verirse tabii:KK53: sizin minnoslar benimkinin ablasi abisi olur artikk:KK16:

Telefondan zor oluomus alinti yapmayi beceremedim aslinda azoncekileri sana yazmak istemistim :KK43: coktesekkur ederim guzel dileklerin icin

Onemli degil kuzum ne demekk:KK16:
yok be asoş, o an kim online ise onları söylemiştim... şimdi de seni tanıtıyım :KK1: akşamdan yatmaz sabahtan kalkmaz asoş :KK9:vanda örtmen :KK70: ama şimdi yan gel yat modunda diye tanıtabilirim misallll :KK9::KK9::KK9::KK9::KK54::KK54::KK54::KK54:

Ahah bi de azcik triptonik im dimi:KK9:
Ahanda aynen yazdigin gibiyim kuzu:KK53:

X