- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #13.281
Kesinlikle allah herkese kolay hamilelik nasib etsin.. Benimki daha cok yeni ama dun kusma nobetlerim cok kotuydu bugun hic birsey yok oyle dewam edicek sandim.. Belkide dewam edicek bugun pek bisey yiyemedim diye de iyi olabilirim bilmiyorum.. Ama cok korkuyorumm...
Yok eylül annesini bırakmaz ki hiçç...
insan daha bi bağlanıyor dimi bebeğine..
ben o test sonucundan beri daha bi hassas oldum..annelik içgüdüsü gelmeye başladı..
izine çıkıyorum nenoşşş..cuma son...
sonra doğum iznini bekleriz beraber..
sen doğurduğunda ben izne çıkmış olurum kısmetse..
bu arada nena sana gülüyordum ama kıyafet krizi bende de başlıyor..
göbeğim çıkmaya başladı..
kıyafetlerim oluyor hala ama tişötrler dökümlü durmuyor yapışıyor bu sefer göbek ortada..
bırak hamile gibi değil de kilo almış tosuncuk gibi bi göbek...
şu ara dönemi atlatsak da rahat rahat göbişimizin keyfini sürsek..
kız sen ne diye işe gittin az daha yatsana evinde yahugünaydn ben geldımmmm yorgun bitkin vazıyetteym iş yernde bildgnz ruh gıbıyım sırtım belım her yerım agrıdan kopuo cok yattmm
anaMerhaba ben amanyaa nin yegeni.. Araniza katilmak istiyorum.. Teyzosumun referansi etkili olur umarim... Benide araniza alin..Herkese slmlar..
swityyyyyyycanım benim 3 ay bitti ama eskisi kadar olmasa da bulantım var biraz..
senin erken başlamış benim 7.hafta gibi başlamıştı..
ama aç kaldıkça dha çok bulanır..bunu geç keşfettim ben..
ara ara bir şeyler yemeye çalış..
telden oluyo mu pek bilmiyom ama bi avatar bul kendine.... bak benim ördeğim var ya, onun gibi bi şiiiTesekkur ederim teyzosum.. Herkes cok sicak burda olmak keyifli.. Seb o yuzden burdan cikmion bende bagimli olurum yakinda...
günaydn ben geldımmmm yorgun bitkin vazıyetteym iş yernde bildgnz ruh gıbıyım sırtım belım her yerım agrıdan kopuo cok yattmm
Merhaba ben amanyaa nin yegeni.. Araniza katilmak istiyorum.. Teyzosumun referansi etkili olur umarim... Benide araniza alin..Herkese slmlar..
hu huuuuu tünaydın gelincikleeeerrrrr
kız sen ne diye işe gittin az daha yatsana evinde yahu
anahoşgelmişin yeğennnn nena sana evlilik yıldönümün için tarif veren ve hani yeni doğan bebek günlüğü okumuştum ya hah işte onu paylaşan arkadaş, enteresan tarifleri var :)))) sweaty de bursada yaşıyo, banka da çalışıyooo, plojo var tam polyanna, sakaryadan katılmakta.... prenses var o da göçmen konutlarında oturuyo ve gebe olası var :)))
swityyyyyyy
Slm kızlar nasılsınızzz
Asenle ben uyku yarısı yapıyoruz hehe
Dinlemedinmi dr gittinmi işee aferimmm...
Sakın yorma kendiniii
Hoşgeldinn...
Yeni hamiş olan yeğenisin dimi sen..
Darısı amaya ile banaa
telden yazıyorum....
doktorunu dinleyip raporunu 5 gün yapaydın olmzdı çünküm, iş kaçıyodu dimigeldım ıste raporum 2 gundu bnm ıstegm uzre dr a kalsa 1 hafta yazıodu ama ıyıyım bugun cok kotu olsaydm gelmzdm senden nbr amayaaaa nasılsn baska napıyoreeee
prenses gunaydn asenle sen baya baya uyuonuz anam pis uykucular bnmde delı uykum var agzımı 1 metre acıom esnemekten yırtılcak bırazdan
dınlemedm dr u ama ıyım prensescık
doktorunu dinleyip raporunu 5 gün yapaydın olmzdı çünküm, iş kaçıyodu dimişimdi böyle ağzın yırtılırcasına 1 metre açacağına yat yuvarlan uyu yapardın evde
sıkılınca çıkar yürürdün, hem biz varız burda, bizle oyalanırdınnnncok guldurdun benı kızce yaaaa valla cok tatlısın ki sen..... hem raporu 5 gun daha yapaydm olmazdı kocıs yok sıkılıom ben evde 4 ay evde yattm bıldgn kudurdum yaaaa
sıkılınca çıkar yürürdün, hem biz varız burda, bizle oyalanırdınnnnkocanın yerini tutamayız tabi, bizle oynamak kocayla oynamaya benzemez....
senin için de uzun zaman bu yaaaaAhahahha evet kocamin yeri ayri hihihihi yaramazlik yapasim geldi ama dr 3-4 gun yasak koydu :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gnl kız mide bulantın devam mı??? akşam sana söyleyince bende ayran çorbası yaptım, ayyyy nası güzel geldi... bi de makarna kavurdummmm ohhhh misss.... koca evde yok ya, yemediği ne varsa özlediğim yapıp yiyeyim bariTesekkur ederim teyzosum.. Herkes cok sicak burda olmak keyifli.. Seb o yuzden burdan cikmion bende bagimli olurum yakinda...
geldım ıste raporum 2 gundu bnm ıstegm uzre dr a kalsa 1 hafta yazıodu ama ıyıyım bugun cok kotu olsaydm gelmzdm senden nbr amayaaaa nasılsn baska napıyoreeee
prenses gunaydn asenle sen baya baya uyuonuz anam pis uykucular bnmde delı uykum var agzımı 1 metre acıom esnemekten yırtılcak bırazdan
dınlemedm dr u ama ıyım prensescık
sıkılınca çıkar yürürdün, hem biz varız burda, bizle oyalanırdınnnnkocanın yerini tutamayız tabi, bizle oynamak kocayla oynamaya benzemez....
ne var kızım benim de gebe olasım var ben de olamıyorum... pehhhhAmann iyi ol bn panik olurdum yaa iyi cesaret ediyosun sen...
Uyku uykuu uykuu nereye kadar devrm döndüü valla ...kocacğımın işi düzene girse bende rahatlasamm
Hahahahha delii kısss
Gebe olasım var hee :)) ama olamıyorum kii
telden yazıyorum....
ne var kızım benim de gebe olasım var ben de olamıyorum... pehhhh
Ağlancak halimize gülüyoruz :)
Hayat buu naapalımmm dimii ♥♡♥
telden yazıyorum....
senin için de uzun zaman bu yaaaa
Amann iyi ol bn panik olurdum yaa iyi cesaret ediyosun sen...
Uyku uykuu uykuu nereye kadar devrm döndüü valla ...kocacğımın işi düzene girse bende rahatlasamm
Hahahahha delii kısss
Gebe olasım var hee :)) ama olamıyorum kii
telden yazıyorum....
ahaha sizzz benim anneme ne dediniz bakiimmhemen anneme yetiştircemm
bizim tek sorunumuz saati tutturamayışımız kızçetuttursak sohbet ederdik konu akar giderdi kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben senin yazdığını 55 dk sonra görmesem
git yat kız kocanın yanınaagerçi sezen izin verir mi bilmem ama:82::82:
yadaaa geel vazgeçtimmbi hunide bana versene kuzum
Merhaba ben amanyaa nin yegeni.. Araniza katilmak istiyorum.. Teyzosumun referansi etkili olur umarim... Benide araniza alin..Herkese slmlar..
Selam tatlışkolarrrr
tek tek alıntılayamadım çünkü internet okadar yavaş ki alıntılayanamdı
sanarsınız mağaradan falan bağlanıyorum
PLOJOO bi de eşim geldi surat astım
neden bilmiyorum bazen çok huysuz oluyorum işte..
ama ona midem bulandı ondan huysuzum dedim..
bu hormonlar kişiliğimle oynuyor yahu benim
halbuki eşim gelirken sevdiğim bi sürü şeyi de almıştı bak vicdan yaptım
ASEEENN buluşamadık senle yaaa..
e gündüz uyuyosun akşam iftardasın umudu kestik senden
ama özledik kiiiiiii seniii:26:
101 öğrensem de 101 masalarında mı buluşsak nette
AMAYA'nın yeğeni arkadaşım alıntı yapamayınca nikini unuttum nolur kusura bakma ..
Hoşgeldin aramızaaa
Amayanın yeğeni bizim de yeğenmiz sayılır
NENAAA keşke bu hafta raporlu olsaydın kuzuu..
iyisin dimi?
bu hamilelik zor şeymiş ..
biraz önce şöyle karnımdan aşağılara doğru bi ağrı girdi de ödüm koptu..
paranoyak panik atak olucaz bu gidişle.
ohhhh gt tatıl yap sen bız calısalımgidemezsn ruh ıkızını bırakamazsn
ohh senmısın bana gulen 1.5 ay daha oyle gobeklıymıs gıbı gez sen bnm artk karnım topac oldu gerıne gerıne yuruyorum ara donemı atlattm sayılır 1 ay snra tam hamıle durcam
yaaaaaa kızlar bu arada dun sabah saat 9 cıvarı bebegmn tekmesnı hıssettm basta anlamadm noluo falan oldumda snra ayyy annem senmısn dedm kıyamam resmen hıssettm okdr kısa surdukı cokta bsy anlayamdm ama agrılarmı unutmustm bı ara yuzumde ınanılmaz bır mutluluk ıfadesı anlatamam ne degısıkmıssss