- 25 Eylül 2010
- 1.202
- 93
- Konu Sahibi ayprensesii
- #13.001
amaaannn boşver kv.lere kalsa yanlarına alcaklar hiç bırakmıcaklar aman oğluşları gitmesinn
Aynen oyle valla kuzum neyseki esimde ben icimi dokunce bisi demiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amaaannn boşver kv.lere kalsa yanlarına alcaklar hiç bırakmıcaklar aman oğluşları gitmesinn
Aynen oyle valla kuzum neyseki esimde ben icimi dokunce bisi demiyo
kırkından sonra huy değiştirir derler doğru muymuş kiii:26::26::26: yiyince durcaaksa hemen başlıyalımmmmm hep beraberrrrAnnemlere gectik bu aksam kizlar..
Sezenle ben tabii ki,esim evde kaldi uyuyacak bi gececik :) Sezen buara huysuz..
Bugun dukkanda yalnizken ici gecmiste ki normalde 2 kisiden az durmazlar bile :)
Baktik ki cok tehlikeli sularda yuzuyoruz dedik dinlendirelim,baba yorgun
COk degisik oldu..2ye bölünmüs gbyim..
AMAYAAA
Gel ye sezosuu dursun birazcik
ASEENN
Aman takma kv bosver insan oyle bakmaya baslayinca bi daha duzelmiyor..
son gün demek, yaşasınnnn.... sonra tatilde dinlen bi güzel bakalım da bebiş geleceği zamanı bizlerden iyi biliyo merak etmeGünaydın kızlarrr
Nena, Plojo, Sweat ve Amaya hepinizi alıntılamıştım ama nereye gittiler bilmiyorum
sabahları kalkıp işe gelmek işkence oldu benim için neyseki yarın son günüm.
artık bu dallas gibi iş yerinden kurtuluyorum.
inşallah yine 8-6 çalışacağım cumartesi tatil olan ve çokta yoğun olmayan bir iş bulurum.
aslında çalışma şartları iyiydi aldığım maaş ve verilen değer hariç
en çokta bebiş planlarının ertelenecek olmasına üzülüyorum şimdi yeni bir işe girersem bebekte otomatik olarak 1 sene sonraya kalacak
off iki haftadan beri hep böyle kafamda bir sürü şeyler kuruyorum tatile gidip bir an önce rahatlamak istiyorum.
ayyyy bisürü konuşmuşunuzzzz bitirdim sonundaaaaaa
aklımda kalanlar...
tabi ki nena ve duygusallığı ve bebek günlüğü hikayeleri süperdi.... memişler için de bence kocan senin kadar takılmıyodur canım yaaa.... sor rahatla
major... şükür kavuşturanaaaaa çok merak ettik ayol, neyse az daha sık da dişini sonra özgürsünnn....
plojoooo... ben de kızlardan kalan kısmını yerim takviminin sezoşu da yerim, göbişine yatıp totişini dikmesini de yerim... herşeyi yerim; ama iftardan sonra ayyyyy ramazan bana pek iyi gelmedi galiba bu ne soğuk espri ayol:120::120:
başkaaaa svitiiiii, sosyete arkadaşlarınla buluş sen zaten, bizlen buluşmaaa... gel kız gel öpiyim, özleştim ayol
asoooşşşşşş akşamdan yatmaz sabahtan kalkmaz asoşşşşşş yaşasın tatil, tadını çıkarrr....
prensesssss seninde tatilin belli gibiymiş ne güzellll hepiniz teker teker gidin ben arkanızdan bakıyımmmm keşke önce gitmeseydim demek isterdim ama mecburen izin almak gerekiyordu ki, şu an işlerim çok yoğunnnn... neyse sen zaman belli olduğuna göre uygun yerler bakma takvimini ayarlaaaa.......
yeni gelen arkadaş, hani şu 37. haftasında olup da zilli bekleyennn senin de yanaklarını sıkıyım hoşgeldin şekerimmmm
Annemlere gectik bu aksam kizlar..
Sezenle ben tabii ki,esim evde kaldi uyuyacak bi gececik :) Sezen buara huysuz..
Bugun dukkanda yalnizken ici gecmiste ki normalde 2 kisiden az durmazlar bile :)
Baktik ki cok tehlikeli sularda yuzuyoruz dedik dinlendirelim,baba yorgun
COk degisik oldu..2ye bölünmüs gbyim..
AMAYAAA
Gel ye sezosuu dursun birazcik
ASEENN
Aman takma kv bosver insan oyle bakmaya baslayinca bi daha duzelmiyor..
günaydın bacılar,ne güzel burda da bebiş muhabbetleri olması,Rabbim isteyen herkese nasip etsin..nena canım,ilerleyen zamanlarda daha da sabırsızlanıyo insan....söylediklerine dürtüklemelerine tepki alınca sen de benim gibi ağlarsın bence,iyice bi duygusallaştık beyaa,odürtüyo ben dürtüyomözledm cok merak edıyorum kokusunu gözlernı elelrnı ayaklarnı her seyını merak edıyorum en onemlısı saglgnı merak edyrm ona sarılmak ıstıyorum kokusunu doya doya cekmek ıstıyorum onu cok sevyrm
Kizlar oglusuma saat 20:10 da spinal sezeryan ile kavustum cok sukur merak etmeyin diye yazayim dedim. Kaganim uyuyor su an iyi cok sukur.
cümleten merhaba hanımlar,herkese hayırlı ramazanlar...
Hosgeldiiinnn..
Amiin cumlemizinn insallah..
Nerelisin kac yasindasin biraz bilgi verirsen aklimizda kalsin iyi olur :)
Gerci gelen gidiyor ama olsun :)
Gunaydiiinn uykucu prenses?
Gozlerin duzeldi mi kizce?
Buarada cizelgem nasil olmus :)))
Gecen hafta gelenleeeer neerdesiiniiizzz?
Masal
Atlas
Aklima gelenler..
Tugraaa iyimisiniz bebisle?Pamukcuk ne oldu gecti m
27 yaşındayım, bir kamu kurumunda çalışıyorum ,evliyim ,
Kizlar yumus yumus oglumla evinizdeyizz elinizi opmeye geldik teyzeler...
Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Bende yeni evliyim 1 yıl oldu aslında .Hepinizin yuvasında huzur olsun inşallah. bebek bekleyen arkadaşlarım bebekleriniz sağlıkla doğar büyürler inşallah Sizlere hayırlı evlat olurlar inşallah
Hosgeldin canim cici gelin topigimize...
dilercanmın hoşgördük,nasılsın bakalım toparlanıyon inşallah,çirkin böcük napıoooKizlar yumus yumus oglumla evinizdeyizz elinizi opmeye geldik teyzeler...
Hosgeldiiinnn..
Amiin cumlemizinn insallah..
Nerelisin kac yasindasin biraz bilgi verirsen aklimizda kalsin iyi olur :)
Gerci gelen gidiyor ama olsun :)
Gunaydiiinn uykucu prenses?
Gozlerin duzeldi mi kizce?
Buarada cizelgem nasil olmus :)))
Gecen hafta gelenleeeer neerdesiiniiizzz?
Masal
Atlas
Aklima gelenler..
Tugraaa iyimisiniz bebisle?Pamukcuk ne oldu gecti m
27 yaşındayım, bir kamu kurumunda çalışıyorum ,evliyim ,
hg aramıza burda cok keyflı sohbet var suan sakın oldgna bakma mıllet oruclu oglen uyanıo bırazdan ana baba gunu olur yetısemzsn kacma bıyere
dilercanmın hoşgördük,nasılsın bakalım toparlanıyon inşallah,çirkin böcük napıooo