selam kızlarrrr
gittim bugün doktora, muayene bile olmadım sadece ilaçlarımı yazıp-onunda bi kısmını- nasıl kullancağımı söyleyip gönderdiler. eve gelince eczacıma gittim verdim kağıdı sipariş vercek bende alcam ilaçları. zaten bi eczanede "abla sen iğne de var diyon ama buna iğne yazmamışlar" dedi. eve gelince fakülteyi aradım, iğne yazılmamış diye size reçete yazdıkları kağıdın üstüne yazmışlar onu ücretli alacaksın dediler -367 tl- ayrıca devlet tarafından karşılanmayan bi ilaç daha kullanıyorum kutusu 120 tl, ve 4 kutu aldım şimdiye kadar... "ama kağıtta yazan bi şey yok" dedim. adını kodlattırdım sonra sordum "bunun mligramı veya çeşitleri var mı biliyosunuz sizi zor düşürüyoruz tel ile, varsa hangisi olduğunu da söylerseniz..." "siz eczacınıza söyleyin o bilir" tabi doktor ya adam siz söylemeye gerek duymayın o bilir... aradım eczaneyi dedim buymuş ilacın adı "abla 4 UI lık ve 8UIlık olanı var hangisi ki?" -sinirden gülen ben :l- ben seni arıycam ablacım az bekle.... tekrar aradım doktor toplantı da -hemen aradım diyip geçmeme de bakmayın ha, sürekli meşgul olduğundan kapat yeniden ara kapat yeniden ara diye bi sürü kere arayıp öyle düşüyo- biraz bekleyip yeniden aradım ve 8 lik olduğunu bildirdim eczacıma siperiş vercek ve ben de zaten 1 hafta sonra başlıyorum tedaviye o zamana kadar ilaçlarım gelcek... ben rahatladım tabi, hatta bi arkadaşımın bebeği olmuştu görmeye gidememiştim oraya gittim... zıııırrrr telefon... "abla ben burak eczaneden arıyorum, bu iğneyi karşılamıyo ücretle al demişler ya, diğer bant verdiğini de raporlu olarak yazmamışlar 70 küsur tl ücreti var veriyim mi siparişi bekleteyim mi"
ben :
ver sen siparişi burak... hesabım ne oldu benim?
eczacı : 367 iğne 77 de bu... 450 civarı....
ben:tamam ver ablam sen siparişi mesai bitti ben yarın sorıyım bi durumu nedir ne değildir???
kapattık 3-5 dk geçmeden eczacım yeniden arıyo.... "ablaaa biosteron hesaba dahil etmedik onu da eklersek 570 falan yapıyo emin misin veriyim mi hepsine siparişi???" haklı çocuk, raporlu tedavideyim ama üzerime çıkmış rapor görünmüyomuş.... ver oğlum sen dedim ve kapattım ama yarın ben bu fakültedekilerle fena dans edicem gibi... düşündükçe kızmak bu olsa gerek