- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #12.601
Gunaydinnn tatliskolaaar
Yine geldimm bu saatte gelisimin son 2:gunu sonra araniza geceleri katilacaamm
Sabah daha iyi oluyodu amaaa artik seminer bittiii pazar 11 gibii boluya donuyoruzzz dua edince kazasiz belasiz ulasalimm:26:
Sivitosum 1. Yiliniz kutlu mutlu olsunnn
Senin hediye vermene gerek yok zaten en buyuk hediyeniZ karnindaki minnos
Nenosss gunaydinn
Allah bol sabirr ve keyif versin kuzum dayaaaanGunaydin canlarimmm...buyyk bir heyecanla uyandimmm kayinvalidecigime super bir kahvalti hazirladin su an gelmelerini bekliyorum..sizin anlicaniz buyuk gun bu gun..
SİVİTCİMMM.. musmutlu dinumlerinz olsun evladinla yuvanda ins.
Hepinize guzel gunler diliyorum bu gun sabrimin dualariniza ihtiyaci olacak..optum siziiii
gunaydn asos gecelerı mi kımse olmuo ama burda özlicez seninese napalım sen bı yolunu bulur gunduz de grersin
ahah sen karnındakı mınnos dedın ya sıvıt ıcın alıma sey geldı pembe kurdela alsn karnına fıyonk yapsın bak askım hedıyen ahahah ay sabah sabah cok guldm
Allah bol sabirr ve keyif versin kuzum dayaaaan
Opuyorum kiii seniii
noluokı bugun dogruomu cıkolata anlamadmkı ne sabrı ne kacırıdm ben ya
Sohbetinizo gece okurum artikkramazanda erken kalkmam kii
Allah bol sabirr ve keyif versin kuzum dayaaaan
Opuyorum kiii seniii
Sohbetinizo gece okurum artikkramazanda erken kalkmam kii
Canimm insallah...
Sarilalim sıkı sıkı:))
tinki vinki,dipsi,lala,pooooo teletabiii teletabiiiiiiiiiiii hep o gelıo aklıma sarılaım sıkı sıkı dıyıncesabah sabah cok muzurum ogleden snra kesın suratsz olcam
kızlar yaa onerıcgnz konu varmı sıkıldıkca okuyabılecgm bir derdim var bitti coktan hepsnı okudum bıde eşim ve eşimin ailesi bitti bunun gibi baska konu enteresan seyler varmı?
Poooo ya bayilirimmm
Aile evlilik kismina bak bide canim ordada ikginc konular var..
gunaydn asos gecelerı mi kımse olmuo ama burda özlicez seninese napalım sen bı yolunu bulur gunduz de grersin
ahah sen karnındakı mınnos dedın ya sıvıt ıcın alıma sey geldı pembe kurdela alsn karnına fıyonk yapsın bak askım hedıyen ahahah ay sabah sabah cok guldm
Günaydın kızlar. ..
Major nerdeee bulun bana majoruu
deva da bir aydır yokk
evet major ısı bırakıcaktı heralde bıraktı evde netı yokmuydu hıc gırıp haber vermıo naptı ne ettı her sey yolundadır umarım...
devada yok kımblr nerelerde
Ama aksmları bn varım kiiiiii bn insan değilmiyim
Küstüm sizee
est. evet sen oluyrsn aksamları esınmesaıdeyken senle takılr artk asos bnde arada eslı ederm sıze
Bnm eşim mesae kalmıyor cnm vardiyalı çalışıyor. .Bu hafta 16-2 çalışıyor
telden kk uygulamasından yazıyorum kiii (simgeler umarım doğrudur.)
[QUNHOTE=NeNa87;35883605]kızlar bnm bebegımın cınsıyetı hakkında herkes ne dusundugunu yazabılır mı mutlaka herkes yazsn bugun ıtıbarıyle netlesmıs ama ben druma haftaya gıdıcem herkes soylesın BEN TAMEMEN kızzzzzzzzz hıssedıyorum en basından beri
kızlar bnm bebegımın cınsıyetı hakkında herkes ne dusundugunu yazabılır mı mutlaka herkes yazsn bugun ıtıbarıyle netlesmıs ama ben druma haftaya gıdıcem herkes soylesın BEN TAMEMEN kızzzzzzzzz hıssedıyorum en basından beri
Bence kızın olacak. Hissettiğin doğrudur. :) hayılısıyla sağlıklı doğar inşallah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam kızlar. Sabah 7.30 uyandım. Eşimi işe yolladım. Sbah sabah temizlk yaptım. Yazık annemi süpürge sesiyle uyandırdım. Şimdi de denemeye gidicem.evlendim evleneli bi rahatça oturamadım evimde. Son 8 gün de kpss derdiyle geçsin bakalım. İnşallah rahat edicem.
Bu arada biz başka şehirde yaşıyoruz ya abim gece eşimi aramış. Annem abime benim kötü olduğumu bu şehre alışamadığımı söylemiş gündüz. Abim de eşime tatile çıkın. Başka şehirden iş bul. Orası iyi değil galiba gibi bir sürü şey söylemiş. Eşim baya etkilenmiş. Abine şikayet mi ettin dedi. Ben neyi şikayet edeyim ki. Gidicez burdan merak etme dedi. Gece benden özür diliyor seni gezdiremedim ne zamandır diye. Hoş gezdirse de burada gezecek yer yok. Küçük bir şehir de yaşıyoruz yaşamak denirse. Şehir de denmez ama. İnsanları garip. Yolda bile yürüyemiyorsun erkekler bakıyor. Komşular desen muhabbet yok herkes buralı yabancıyım diye beni havalı görüyorlar. Bir de eşim mühendis onların eşleri işci filan. Ben kimseyi aşağılamıyorum ama kendi kendilerine soğuk davranıyrlar bana.
Bir tane komşum var o da kpssye hazırlanıyor. Onla gidip geliyorum bir tek ama o da buralı olduğu için akraba vs fazla evde durmuyor. Geriye eşim kalıyor. O da yorgun gelince akşama kadar kimseyle konuşamayan ben iyice sıkılıyorum. Kpss biraz kafamı dağıtmıştı ama o da bitiyor. İnşallah atanıp giderim memleketime. Eşim de mecbur gelir.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
küçük yerler de malesef bakan eden cok olur dıye duydum ondan rahatsz olman normal bıde yabancısın ya ıyıce gozler ustundedir ona yapıcak bsy yok,eşinde cıkartsa senı hava almaya ama gıdıcek yer yok dıyosun ama en azınadan bır parka falan gıdın hıc yoktan ıyıdr hm sınavına desarj olmus olursn canım...