Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

gunaydn asos gecelerı mi kımse olmuo ama burda özlicez seni nese napalım sen bı yolunu bulur gunduz de grersin

ahah sen karnındakı mınnos dedın ya sıvıt ıcın alıma sey geldı pembe kurdela alsn karnına fıyonk yapsın bak askım hedıyen ahahah ay sabah sabah cok guldm

Allah bol sabirr ve keyif versin kuzum dayaaaan
Opuyorum kiii seniii

Sohbetinizo gece okurum artikk ramazanda erken kalkmam kii

Allah bol sabirr ve keyif versin kuzum dayaaaan
Opuyorum kiii seniii

noluokı bugun dogruomu cıkolata anlamadmkı ne sabrı ne kacırıdm ben ya

Sohbetinizo gece okurum artikk ramazanda erken kalkmam kii

he nıyetlı mı olcan ee tabı zor olur erken kalkıp napıcan uyursun bol bol

kızlar yaa onerıcgnz konu varmı sıkıldıkca okuyabılecgm bir derdim var bitti coktan hepsnı okudum bıde eşim ve eşimin ailesi bitti bunun gibi baska konu enteresan seyler varmı?

tinki vinki,dipsi,lala,pooooo teletabiii teletabiiiiiiiiiiii hep o gelıo aklıma sarılaım sıkı sıkı dıyıncesabah sabah cok muzurum ogleden snra kesın suratsz olcam

kızlar yaa onerıcgnz konu varmı sıkıldıkca okuyabılecgm bir derdim var bitti coktan hepsnı okudum bıde eşim ve eşimin ailesi bitti bunun gibi baska konu enteresan seyler varmı?

Poooo ya bayilirimmm
Aile evlilik kismina bak bide canim ordada ikginc konular var..

Günaydın kızlar. ..

Major nerdeee bulun bana majoruu

deva da bir aydır yokk

Ama aksmları bn varım kiiiiii bn insan değilmiyim
Küstüm sizee

est. evet sen oluyrsn aksamları esınmesaıdeyken senle takılr artk asos bnde arada eslı ederm sıze

est. evet sen oluyrsn aksamları esınmesaıdeyken senle takılr artk asos bnde arada eslı ederm sıze

Bnm eşim mesae kalmıyor cnm vardiyalı çalışıyor. .Bu hafta 16-2 çalışıyor

telden kk uygulamasından yazıyorum kiii (simgeler umarım doğrudur.)

kızlar bnm bebegımın cınsıyetı hakkında herkes ne dusundugunu yazabılır mı mutlaka herkes yazsn bugun ıtıbarıyle netlesmıs ama ben druma haftaya gıdıcem herkes soylesın BEN TAMEMEN kızzzzzzzzz hıssedıyorum en basından beri

Selam kızlar. Sabah 7.30 uyandım. Eşimi işe yolladım. Sbah sabah temizlk yaptım. Yazık annemi süpürge sesiyle uyandırdım. Şimdi de denemeye gidicem. evlendim evleneli bi rahatça oturamadım evimde. Son 8 gün de kpss derdiyle geçsin bakalım. İnşallah rahat edicem.
Bu arada biz başka şehirde yaşıyoruz ya abim gece eşimi aramış. Annem abime benim kötü olduğumu bu şehre alışamadığımı söylemiş gündüz. Abim de eşime tatile çıkın. Başka şehirden iş bul. Orası iyi değil galiba gibi bir sürü şey söylemiş. Eşim baya etkilenmiş. Abine şikayet mi ettin dedi. Ben neyi şikayet edeyim ki. Gidicez burdan merak etme dedi. Gece benden özür diliyor seni gezdiremedim ne zamandır diye. Hoş gezdirse de burada gezecek yer yok. Küçük bir şehir de yaşıyoruz yaşamak denirse. Şehir de denmez ama. İnsanları garip. Yolda bile yürüyemiyorsun erkekler bakıyor. Komşular desen muhabbet yok herkes buralı yabancıyım diye beni havalı görüyorlar. Bir de eşim mühendis onların eşleri işci filan. Ben kimseyi aşağılamıyorum ama kendi kendilerine soğuk davranıyrlar bana.
Bir tane komşum var o da kpssye hazırlanıyor. Onla gidip geliyorum bir tek ama o da buralı olduğu için akraba vs fazla evde durmuyor. Geriye eşim kalıyor. O da yorgun gelince akşama kadar kimseyle konuşamayan ben iyice sıkılıyorum. Kpss biraz kafamı dağıtmıştı ama o da bitiyor. İnşallah atanıp giderim memleketime. Eşim de mecbur gelir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

[QUNHOTE=NeNa87;35883605]kızlar bnm bebegımın cınsıyetı hakkı
nda herkes ne dusundugunu yazabılır mı mutlaka herkes yazsn bugun ıtıbarıyle netlesmıs ama ben druma haftaya gıdıcem herkes soylesın BEN TAMEMEN kızzzzzzzzz hıssedıyorum en basından beri[/QUOTE]

Nena hayırlısı inş sağlıklı olur inş.en önemlisi ama bn erkek hissediyorum senin

Nena hayırlısı inş sağlıklı olur inş.en önemlisi ama bn erkek hissediyorum senin[/QUOTE]

sen de mi erkek hissedenlerdensin %80 herkes erkek hissediyor

Bence kızın olacak. Hissettiğin doğrudur. :) hayılısıyla sağlıklı doğar inşallah.

küçük yerler de malesef bakan eden cok olur dıye duydum ondan rahatsz olman normal bıde yabancısın ya ıyıce gozler ustundedir ona yapıcak bsy yok,eşinde cıkartsa senı hava almaya ama gıdıcek yer yok dıyosun ama en azınadan bır parka falan gıdın hıc yoktan ıyıdr hm sınavına desarj olmus olursn canım...

Öyle yapıyoruz. 3-5 cafe var. 1-2çay bahçesi. Bazen sinirlenip geliyorum. İnsanların davranışına. İyice sinir oldum burda. Büyükşehirde büyüyüp küçük bi yerde yaşamak çok zormuş. Kıyafet bulamıyosun. Ayakkabı alıcam kaç aydır alamadım. İnternetten alıcaksın yada memlekete gidince. Öyle kalıp gidiyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…