Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

NeNaa Kiz bence içimden ilk geçen bu oldu Canim Allah hayirlisini saglikla sihhatle nasip eder İnşallah

Karnin için krem falan kullandinmi canim kasinma falan varmi halâ

sürekli kaşınıyorum ama ama tırnakla yapmıyorum avucıcımle ovalar gbı kasıyorum bebek yagı kullanıyorum o cok ıyıgelıo bıde badem yagı alıcam catlak kremlerıne guvenmıyorum dustan snra vucudumu dus kremıyle yıkıyrm yumusak yapıo snra cıkıyrm nemlndrcı vucut kremı suruyorum en son bebek yagı suruyrm kol bacak karın ve sımıt bolgsıne kocısıme dıyorum hadı yagla benı o da yapıo saolsn sonra parlak parlak oluyom hadı smdı gureselm dıyorum cok muzur kadınım

alemsin valla bakalim biz napariz o günler gelince
Akşam uyuya kalmisim Esim9:30 dda geliren ggeç 10 çeyrekte geldi hem uyuyorum gözüm kapalı hem de hesap soruyorum nerdesin bu saate kadar ? Diye geliyor bitanem opuyor yoo gecmi kalmisim diyo usteliyorum sokak sokak surttum diyo bide gülüyor ben sinirleniyorum bagiracak halimdee yok neyse gitmiş basimdan gece o yatarken uyandim tekrar söylediklerimi hatirlamiyorum bile sabah işe gelince düştü benim jeton
Ben akşam neler demisim yaa nasilda hesap soruyorum daha neler saydim hatirlamiyorum

ya ne zormus ıste yasayan bılır oraya alısık olsan zorlanmıcam ama buyuk sehırden oyle kucuk bır yere gdnce zor oluyordur...

ayyy cok alemsınnnn cok suratsz oturuyordm bıldgn gulme krızıne grdm bıde hatrlamaman daha komıkmıs

Bi ara da ilaclarin yan etkisinden uyudugumda Esim bi türlü uyandiramiyordu beni aslinda uykum çok hafiftir
Yine boyle bigun koltukta uyumusum cagiriyor beni garibim kalkta yerine yat diye tamam diyorum icraat yok hadi diyo ben basari işareti yapiyorum gidecem diye ne alakaysa artik gene icraat yok bu boyle olmicak dedi beni kucakladigi gibi kaldirdi bendeki söz aynen su alma beni alma benialma beni nedir yaaa:26: ertesi gün ne gulmustuk hatirlayinca

Kızçelerim tünaydın
çok ama çok yoğun bu gün bi de birileri çalışmayınca çalışanlar 2 katı çalışmak zorunda kalıyorlar deliriyorum
geçmişe hiç bakamadım bi tek son sayfada nenamın yazdığıı gördüm

NENAAA ben baştan beri erkek hissediyorum senin bebişi ..
ama benimkini de erkek hissederken kız çıktı

sonra hepiciğinizi okuyup cevap yazıcam ki ben

Kizcemi ilk defa yalniz yikadiiimm

Nenaaaa fotografini goremedim daha
Bende sana bi erkek yakisacak sanki diye dusunuyorum :) cok afilli kaynana havasi var sende evin prensesii sen kalacan

Bnde aynı hissediyorum. .
Senin kesinleştimii kızmıı

telden kk uygulamasından yazıyorum kiii (simgeler umarım doğrudur.)

Son düzenleme:
kızlar yaa onerıcgnz konu varmı sıkıldıkca okuyabılecgm bir derdim var bitti coktan hepsnı okudum bıde eşim ve eşimin ailesi bitti bunun gibi baska konu enteresan seyler varmı?

nenacımm tatil konularını oku sonra bizede anlat hehe
sen kendi ayındaki hamilelik topiğine bakıyomusun :26:

atlas cok alemsın hakıkaten alma benı nedıtr yaaa ama aldı senı aksınmıssın basarı ısaretı yapıp yerındenkalkmıosn cok alemsn bnde de vardır oyle uyku maceralrı ama kocıs benı kucagna alamıo bı sekılde yerımden kaldrıo ben yayan gdıom odaya

heee sende erkekcı cıktın aferın
Kizcemi ilk defa yalniz yikadiiimm

Nenaaaa fotografini goremedim daha
Bende sana bi erkek yakisacak sanki diye dusunuyorum :) cok afilli kaynana havasi var sende evin prensesii sen kalacan

sende mı erkek dıosun yaaa ama bu bebek kız kiii bosnak mantısınımı yıkadın yerım ben onu prenses o annesiiii

canlarımmm evlilik yıldönümümüzü kutlayıp iyi dileklerde bulunan canım arkidişlerim hepinize çook teşekkürlerr
iyiki evlenmişim de bu topiğe gelmişim
çok ama çok sıcak bu gün hava..bi öğlen yemeğine gittim kavruldum
denize girmelik bi havaaa...

AYPRENSESS daha tam belli değil ama doktor kıza benziyor deyince kız gibi kabullendim ben
ctesi tesler için gidicez yine belki o zaman kesinleşir...

sanki bi şeyler daha yazıcaktım ama sıcaktan olsa gerek unuttum:44:

Mujdeeee kizcelerimmm kv geldi su an karsilikli oturuyoruz...

hg masallah muhabbetnz bozulmasn kayın valıdesnı seven bır gelın daha
nenacımm tatil konularını oku sonra bizede anlat hehe
sen kendi ayındaki hamilelik topiğine bakıyomusun :26:

yok bakmıyorum gecen grdm bır slm verdm ama sıkıldma dapte olamadm gerek yok o topıge bagımlısıoldgm sadece 2 topıgım var bırı burası dıerdıe bnm 2 yıldan fazla olan eslermz taa askerdeyken tanstgm arkdslrmn topıgı var baskada yok

kızlar benım daha avr yıldonumume ama evde yapılması tarftarmsnz dısarda kutlanmasmı yılbasını ve esımn ılk evlıyken kutladgmz dogum gunu maddıyattan oturu evde olmustu ama suan maddı sıkıntım yok hatta masalah baya baya duzelttık durumları ona gore fıkkır verrsnz sevnrm

hay maşşallah muhabbetiniz daim olsun canımm

bence sizin için özel olan ya da özel olmasını istediğiniz bi yere gidin canım..anneler günü, dünya kadınlar günü vs. olsa ev kafi derim ama bu çok özel bi gün...ben kocişimle kaçamak yapmayı düşünüyorum o gün....

Ben ERKEK hissediyorummmmm

Canimm insallah atanirsin.. 1, 5 sene atanma hayaliyle yandimm subatta atandim sukur ama ailemden cok uzagim ama biraz sabretmek gerekiyor sanirimm seninde hayatin duzene girecek insallah

Ohhh bos oturmayin kuzu kv ne bol kopuklu bi kahve yap

Ben olsam maddi durumumda iyiyse bi otelde yer ayirtirdim bi gunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…