Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
günaydnnnn kızlarr
bugun erken kalktımmm 3te yatıp 7de kaldtımm.uykum varr....

eşim ewde uyuyor ben annemlerde yeğenimde dadılık yapıyorum:KK1:

dadı prenses hadı elıını cabuk tut kendı bebegnn dadılıgını yap beklıyoruz:emir_bebek:

Kizlar yasasinnn evim temizleniyor su an piril piril ve ben kosede oturup izliyorum kadinlari:KK66: inanilir gibi diil yani:) oglumun odasi bitti genel gorunumu soyle..

cok cok pırıl olmus masallah odasıda cıcıymıs saglıkla buyusun mınnoscuk
Kiskanclik kotu olsa da guven bambaska:nazar: :KK16:
Gercekten kimseyi sasirtmasin,amin..
Uzemez nenosu o kizz!:99:

:KK9::KK9: azicik okutsaydinda seminerde yeni gelinleri isleseydiniz :82:

:KK52:yaramaz olan miiii ooo:KK9:
Onun uyku saatinde sende dinleniver kizce..

Simdilik goremiyorum fotografi :)
Ama biliyorum kiii cook guzeeell pasanin odasi :KK16:
Allah saglikli bol uykulu gunler nasip etsin..
Birsuuuuuuruu guzel aniyla dolsun odasi Kagan'in:KK16:

yok ya allaha bın sukur her zamn dıyorum cok ıdeal bır kocam var durust ,becerıklı,benıde cok sevıo her anlamda allah yuzume guldu kotu karakterde bırı degıl hanı derler ya esıme guvenıorm cevreye guvenmıorm klıse bı laf ama oyle gercekten dunya umurunda deıl onun hayatı varsa yoksa benım yanı bıde dogacak bebegmz o yzuden onada cok yuklenmıyrm kadnn terbıeszlıgı kısa bır sure huzurumu kacrdı ama ben mantıklı dusunerek onun hast oldgu kanaatıne vardım o yuzdende umursamıyorum 6 yıldr beraberız en ufak bır yanlısıolmadı banakarsı

ben onu o yuzdugu tehlıkelı sular da bogarım... kıskanclık gıbı bı huyum yok ama bu aralar nedense bsyler oluyor gecen sabah servıs arkdsndan canımlı msjlar aldım ama boyununolcusunu askım abartmıomsn dıo hee dedm abartıorum bundan sonra bızım ıs yernde kı erkeklere soylıcem benı msj yagmrna tutsn hepsi:KK52::KK52: görsün bakalım ...ama sonra esıme hakszlık yaptgmı dusundm cunku kız normal aklı basında bırı olsa zaten evlı bı adama sabah sabah o msjı yollamzdı bellıkı ruh saglıgı bozuk bnde tehlıke gormedm :KK76:

aman git sende ben napıosam onu yapıosun ruh ıkızım dedık dıe bnm yaptgmı ne yapıosun sivitttttttttttttttttttt:KK52::KK52::KK33::KK33::KK33::KK33::KK35::KK35::KK35:
ahanda buldum konuyu, çok geride değilmiş kiiiiii :KK1::KK1: güldüm kendime, önce yazıp sonra bakarsan ahanda böyle kalakalırsın dedimmmm:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

afferin kız sana çok da iyi etmişsin, o kıza birinin boyunun tam ölçüsünü alması lazımmmmışşşşş

Kadincagizin kaynanasi bebisi yikadiktan sonra bacaklarindan tutup silkeliyormus artik suzduruyor mu boyunun uzadigini mi farzediyor anlamadim..
Bir derdim vardan daha ilginc paylasimlar gerceklesiyor zaman zaman Mayis anneleri topigimizde..
Daha neler var..
Allah insanin aklini basindan almasin,azicikta olsa iyi kullanmasini nasip etsin ne diyeyim..

ay plojo senin her söylediğine gerçk mi bu gerçek olamaz, olmamalı diye yaklaşıyom ayolll.... havlu icat edildi deseydim kv ye, Allahım yaaaa:KK47::KK47:

Canlaarr gunaydinnnlar olsunnn :KK16:
Dun 2 de ciktim seminerden eve geldigim gibi temizlige basladim 6ya kadar tum evi temizled mm:KK31: canim cikmisti kii arkadaslari bize cagirdik yineeee 101 oynadik 7 den 1 e kadar :KK9:
Vee asirieglendim:KK53:
Sabah moron gibi kalktimm seminerdeyimm
Kp ve kaynim gelsii az önceki ucaklaaa senlik var evde
wuhuuuuu bol eğlenceliiii geceler asoşşşşş...... :KK54::KK54::KK54::KK54:

Tesekkur ederim kizlar zamani grlince indallah sizin yavrulariniza daha guzelleri nasip olur biz memur oldugumuz icin cok yerlesik bir oda yapmadik ama bu kadar oldu...kirmizi besik yatak odam icim ilk 6 ay kullanima...

Canım maşallah herseyi tam..daha ne olsun.Allah güzel günlerde kullanmayı nasib etsin....

günaydın gelincikleeerrrrr:KK16::KK16::KK16::KK16:

süper olmuş, gzel anılarla şen kahkaları ile dolsun kağanın odası inşallahhhh:KK19::KK19::KK19:

NENAAAA ne oldu ki ne kıskançlığı, çok hızlısınız okumaya yetiştiremiyorum kiiiiii

dadı prenses hadı elıını cabuk tut kendı bebegnn dadılıgını yap beklıyoruz:emir_bebek:

yok ya allaha bın sukur her zamn dıyorum cok ıdeal bır kocam var durust ,becerıklı,benıde cok sevıo her anlamda allah yuzume guldu kotu karakterde bırı degıl hanı derler ya esıme guvenıorm cevreye guvenmıorm klıse bı laf ama oyle gercekten dunya umurunda deıl onun hayatı varsa yoksa benım yanı bıde dogacak bebegmz o yzuden onada cok yuklenmıyrm kadnn terbıeszlıgı kısa bır sure huzurumu kacrdı ama ben mantıklı dusunerek onun hast oldgu kanaatıne vardım o yuzdende umursamıyorum 6 yıldr beraberız en ufak bır yanlısıolmadı banakarsı

Canım maşallah herseyi tam..daha ne olsun.Allah güzel günlerde kullanmayı nasib etsin....

Optum kizceler hepinizi guzel dilekleriniz icin saolun...

ay dimi yaaa.....

ben de çikilat "memuruz tam yapamadık" diyince bi daha baktım resimlere, daha ne yapılcak ki.... ha ama pardon çalışma masası alması lazım kağana....:KK1::KK1: tabi tabi şimdiden başlasın ders çalışmaya kağan bebek :KK1:

ay dimi yaaa.....

ben de çikilat "memuruz tam yapamadık" diyince bi daha baktım resimlere, daha ne yapılcak ki.... ha ama pardon çalışma masası alması lazım kağana....:KK1::KK1: tabi tabi şimdiden başlasın ders çalışmaya kağan bebek :KK1:

He yaa..ben iki adet beşiği görünce bile maşallah herseyi düşünmüş dedim bi de bebek arabası biraz daha büyüyünce alınıyor genelde ama herşey tam amayacımm demi maşallah
Neyse benim gibi cahillere örnek olsun :KK9:
Artık sorarım burda tecrübelilere bebiş olursa...

Bu arada kızlar rüyada hamile olduğumu gördüm..
Neye delalet acepp?
Hayra yorun hayrolsun ,önden söyleyim de :nazar::KK9:

ay dimi yaaa.....

He yaa..ben iki adet beşiği görünce bile maşallah herseyi düşünmüş dedim bi de bebek arabası biraz daha büyüyünce alınıyor genelde ama herşey tam amayacımm demi maşallah
Neyse benim gibi cahillere örnek olsun :KK9:
Artık sorarım burda tecrübelilere bebiş olursa...

Dalga gecmeyin ay az biraz eftikliyimdir yahu ben saolsun kocisimde oyledir...:) accik ondan oldu..

Bende esimle otobüs duraginin oradan geçerken ben artik geç kaliyorum teyzem merak eder diyorum enisteme laf antamam simdi hadi eyvallah:KK53:
Boyleydik napalim:KK1:

Ahahhah geçen eşimle bizde durakta bekliyoruz bende dedimkii az beklemedik buralarda otobüsümde gelmezdi hiç diyorum :KK1:

bi de dün kayınvalidemlerdeyiz otrmaya gittik o sırada annem aradı anneme cevabım "ne oldu çabuk ewe gel mi diyceksin" demem oldu bastı kahkahayı hahahhahah :KK52:

güzel anılar yaaa onlarında tadı bi başkaydı :KK1:

tünaydınlar herkeseeeee :KK16:
tatil günümüz tam belli oldu ya çok pozitifim :KK8:

ben onu o yuzdugu tehlıkelı sular da bogarım... kıskanclık gıbı bı huyum yok ama bu aralar nedense bsyler oluyor gecen sabah servıs arkdsndan canımlı msjlar aldım ama boyununolcusunu askım abartmıomsn dıo hee dedm abartıorum bundan sonra bızım ıs yernde kı erkeklere soylıcem benı msj yagmrna tutsn hepsi:KK52::KK52: görsün bakalım ...ama sonra esıme hakszlık yaptgmı dusundm cunku kız normal aklı basında bırı olsa zaten evlı bı adama sabah sabah o msjı yollamzdı bellıkı ruh saglıgı bozuk bnde tehlıke gormedm :KK76:

aman git sende ben napıosam onu yapıosun ruh ıkızım dedık dıe bnm yaptgmı ne yapıosun sivitttttttttttttttttttt:KK52::KK52::KK33::KK33::KK33::KK33::KK35::KK35::KK35:

zaten bu tip kadınları alamıyorum yaa evli barklı adam msj mı atılır..
ama inan erkekler evlenince daha kıymete biniyor...heralde birileri bunda bi şey buldu evlendi ben de bulurum diye mi düşünüyolar :KK9:
Allah ıslatsın etsin ne diyim..
neyseki kocalarımıza güvenimiz sonsuzzz :KK16:
dediğin gibi çevre cısss :KK34:
Kadincagizin kaynanasi bebisi yikadiktan sonra bacaklarindan tutup silkeliyormus artik suzduruyor mu boyunun uzadigini mi farzediyor anlamadim..
Bir derdim vardan daha ilginc paylasimlar gerceklesiyor zaman zaman Mayis anneleri topigimizde..
Daha neler var..
Allah insanin aklini basindan almasin,azicikta olsa iyi kullanmasini nasip etsin ne diyeyim..

daha neler duyucaz acaba...
balkona da asaymış bari :KK53:
daha Neler okucaz acaba...
senin kv nin de maşallahı var Plojocum :nazar:
Canlaarr gunaydinnnlar olsunnn :KK16:
Dun 2 de ciktim seminerden eve geldigim gibi temizlige basladim 6ya kadar tum evi temizled mm:KK31: canim cikmisti kii arkadaslari bize cagirdik yineeee 101 oynadik 7 den 1 e kadar :KK9:
Vee asirieglendim:KK53:
Sabah moron gibi kalktimm seminerdeyimm
Kp ve kaynim gelsii az önceki ucaklaaa senlik var evde

aman sabahlar olmasın :KK76:
artık usta olmuşundur sen :KK9:
seminerin en güzel yanı bize yazmakk dimiii :KK9:
günaydnnnn kızlarr
bugun erken kalktımmm 3te yatıp 7de kaldtımm.uykum varr....

eşim ewde uyuyor ben annemlerde yeğenimde dadılık yapıyorum:KK1:

prova olur ne güzelll :KK16:
ısır bizim için onuu :KK37:

Kizlar yasasinnn evim temizleniyor su an piril piril ve ben kosede oturup izliyorum kadinlari:KK66: inanilir gibi diil yani:) oglumun odasi bitti genel gorunumu soyle..

:nazar::nazar::nazar: çook güzel Kağan paşanın odası:KK52:
gazsız musmutlu günler gerçirsin orda :KK1:
2. beşiği ben de düşünüyorum..iyi fikir oldu oda bana :KK34:
Neye delalet acepp?

ben de öyle rüyalardan sonra hamile kalmıştım :KK1:
hayırlısı artık :KK34:

tünaydınlar herkeseeeee :KK16:
tatil günümüz tam belli oldu ya çok pozitifim :KK8:

zaten bu tip kadınları alamıyorum yaa evli barklı adam msj mı atılır..
ama inan erkekler evlenince daha kıymete biniyor...heralde birileri bunda bi şey buldu evlendi ben de bulurum diye mi düşünüyolar :KK9:
Allah ıslatsın etsin ne diyim..
neyseki kocalarımıza güvenimiz sonsuzzz :KK16:
dediğin gibi çevre cısss :KK34:

daha neler duyucaz acaba...
balkona da asaymış bari :KK53:
daha Neler okucaz acaba...
senin kv nin de maşallahı var Plojocum :nazar:

aman sabahlar olmasın :KK76:
artık usta olmuşundur sen :KK9:
seminerin en güzel yanı bize yazmakk dimiii :KK9:

prova olur ne güzelll :KK16:
ısır bizim için onuu :KK37:

:nazar::nazar::nazar: çook güzel Kağan paşanın odası:KK52:
gazsız musmutlu günler gerçirsin orda :KK1:
2. beşiği ben de düşünüyorum..iyi fikir oldu oda bana :KK34:

ben de öyle rüyalardan sonra hamile kalmıştım :KK1:
hayırlısı artık :KK34:

ben kocamı tanıyorum o salak kızıdaumursamıyorum ama ıtıraf edım kocacıgımı cok kıskandm kı kolay kolay kıskanma huyum yoktur:KK9:

Ahahhah geçen eşimle bizde durakta bekliyoruz bende dedimkii az beklemedik buralarda otobüsümde gelmezdi hiç diyorum :KK1:

bi de dün kayınvalidemlerdeyiz otrmaya gittik o sırada annem aradı anneme cevabım "ne oldu çabuk ewe gel mi diyceksin" demem oldu bastı kahkahayı hahahhahah :KK52:

güzel anılar yaaa onlarında tadı bi başkaydı :KK1:

Evet öyle kaynanamdan cikip evimize giderken eEsim takilir durur bana bende donerim geri banana ben anama ( kayinvalideme) gidiyorum gelmiyom diye gocaya öyle yapilirmi hic deyip koluma giriveriyo askim benim yaaa:KK16:

Kiskanclik kotu olsa da guven bambaska:nazar: :KK16:
Gercekten kimseyi sasirtmasin,amin..
Uzemez nenosu o kizz!:99:

:KK9::KK9: azicik okutsaydinda seminerde yeni gelinleri isleseydiniz :82:

:KK52:yaramaz olan miiii ooo:KK9:
Onun uyku saatinde sende dinleniver kizce..

Simdilik goremiyorum fotografi :)
Ama biliyorum kiii cook guzeeell pasanin odasi :KK16:
Allah saglikli bol uykulu gunler nasip etsin..
Birsuuuuuuruu guzel aniyla dolsun odasi Kagan'in:KK16:

Ewt Plojo yaramaz olan tek yeğenim ztn diğerleri eşimin yeğeni..yine tırmaladı yüzümü vahşi bu kız

Inşallah Nena amin.
Tez zmnda olur inş.

Neye delalet acepp?

Hayır olsun dicem. Ama rüyanı anlat önce...yada sen anlatmadan yorum yapayım. ..
Genelde bu topiğe gelip bebek düşünmüyorum diyen cok kişi düşünüyor yada suan hamilee :KK52:

telden kk uygulamasından yazıyorum kiii (simgeler umarım doğrudur.)

Canim benim aman krizlere sokup ta harap etme kendini dengesizinn biridir boşver kocani emin olmadan çok fazla sık boğaz etme senden baskasini görmez ki kocan :KK1:
Bazen benimde aklima gelir boyle yolda yürürken falan kizin biri gelip eşime sarilip opse falan anammm:KK53::KK53:
Bilemiyorum valla paralarim herhalde kizi mesaj falan aman Allah korusun :KK50:ben kocama yüzde yüz guvenirim:KK16:

Canim benim aman krizlere sokup ta harap etme kendini dengesizinn biridir boşver kocani emin olmadan çok fazla sık boğaz etme senden baskasini görmez ki kocan :KK1:
Bazen benimde aklima gelir boyle yolda yürürken falan kizin biri gelip eşime sarilip opse falan anammm:KK53::KK53:
Bilemiyorum valla paralarim herhalde kizi mesaj falan aman Allah korusun :KK50:ben kocama yüzde yüz guvenirim:KK16:

bizimkide onemsenıcek bır durum degılmıs onu anladm densızın bırı ıste dusunmeden hareket etmıs salak aptal essek okuz:KK52::KK52:neysekı bnm pırlanta kocam ıkaz etmıs ohh canıma degsın gerızekalı karııı :KK33:

bizimkide onemsenıcek bır durum degılmıs onu anladm densızın bırı ıste dusunmeden hareket etmıs salak aptal essek okuz:KK52::KK52:neysekı bnm pırlanta kocam ıkaz etmıs ohh canıma degsın gerızekalı karııı :KK33:

Kiyamam sana canim yaa devrin kadinlari bi alem :KK47:
Bu arada canim karninin kasinmasi konusunda ne yaptin gittinmi doktora yada bahsttigim nemlendiriciye baktinmi

X